10 koca mutlu musmutlu uykusuz ama mutlu ötesi ay!Öhö öhö çizelgeme dikkat
Allahım hepimize daha nice 10 ayları nasip etsin sağlıkla huzurla
Biz dun itibarıyla 10 aylık olduk teyzoşlar
Ömer'de olduVeee bugun de Kayra oldu
Maşallah SübhanAllah TebarekAllah denirse nazar geçmezmiş aklıma geldi
söyliim dedim
Sana dediydim di mi dünur kendin yaparsin diye bence saahane olmus!mybabylove hayırlı olsun diş buğdayınız okiş neyi seçti acaba:))
babyceren valla etek kargo parasından daha ucuza maloldu:)) mesela etek boyu 25cm olacak ise boyu 50 cm eni 6 cm olan dikdörtgen şeritleri kestik.belinin ölçüsünü lastiği ecenin beline dolayıp aldık birleştirip diktik lastiği iki ucundan. bir kitaba geçirdik ki düğüm atmak kolaylaşsın lastiği. toplamda 92 şerit kestik. 1 cm lik lastiğe düğüm attık nette resimleri var çok kolaymış kardeşim dedi:)
Maşallah bebişineDurumda bir aksilik yok,,bahsettiğin dişlerin çıkması da çok normal canım bizim forumda da öyle bebiğimiz var zaten,,sakın kendine dert etme böyle şeyleri,benim kızın da aynı anda 4 yan üst&alt dişi çıktı geçen hafta.
ortaları çıkarmıştı. Çok tedirgin olursan al bebişi diş dr.una da götür için rahatlasın ama bence güzel bi haber bu
bu yazdıklarımı 3. kez yazıyorum diğer 2 sinde tarık buğra kasanın düğmesine bastı ve kapattı ışıklı olduğu için dikkatini çekiyo önüne siyah bi bant yapıştırıcam:)
Zeynepcim valla dis bugdayi bir kez olacagi icin bence icine nasil siniyorsa oyle yap hayatim iki kere yapmak gercekten yorar hazirligiydi vs hem de isin maddi boyutu var yani bacim biz dun incir fideside aldik10 koca mutlu musmutlu uykusuz ama mutlu ötesi ay!
Allahimm nice 10aylar gostersin en az bu kadar huzurlu ve saglikli!
Bebeklerimiz ne hizli buyuyor ya nasil yetisecegiz biz bu bidiklara
Sana dediydim di mi dünur kendin yaparsin diye bence saahane olmus!
Sadece birkac parca daha ilave edip kabartmasi kalmis!
Tütü yapan baba modelinin ellerini opuyorum :)
KIZLAR DOGUMGUNU DIS BUGDAYI gibi organizasyonlara aile+ arkadaslar karisik mi cagiriyorsunuz?
Ben aile ve aile gibi yakin cevreden girersem zaten 30kisiyi buluruz
Arkadaslarimi cagirsam en az 20 kisi
Ayri ayri yapsam beni cok yorar
Birarada yapsam kokteyl gibi eve dagilsalar olur mu ki :26:
mutlu anne tarif için çok teşekkürler canım,bende kuru meyveler almalıyım ve hemen yapmalıyım bu tarifi
ben birde güzel kızın Mira'nın anlamını sormuştum ama görmedin herhalde
turuncu,mutlu anne,annezeynep bebişlerin 10.ayı kutlu olsun
selam güzel mayıs anneleri
oğlum bu sabah yine ateşlendi ilaçla tekrar normale döndü şimdi iyi şükür uyuyor
evi süpürecem diye oğlanı beşiğe koydum oturmuş oyuncaklarla oynuyordu
sonra işim bitince bakim dedim bizim kuzu oturark uyuyorkafası bir sağa bir sola dönüyor nasıl güldüm
öptüm kokladım çok tatlıydı öyle
Senin kuzunu yerim benGeçmiş olsun canım
Adımızın manasını alıntı yaptım canım sana
Birçok dilde karşılığı olan evrensel bir isim. Mira’nın anlamı farklı dillerde ve mitolojide şöyle;
Türkçe; geceleri yunuslara rehberlik eden yıldız.
Sanskritçe; şanslı, talihli, yetenekli ve tanrı’nın dansı.
Arnavutça ve Hırvatça; iyi, barış, bulunduğu yere barış getiren.
Romence; sürpriz.
Latince; harika.
Kırgız Türkçesi; dünya
Karaçay Türkçesi; prenses
Rusça; barış
Arapça; itiraz edip mücadele eden
Mitolojik; yeşil gözlü kahkahalar atarak yaramazlık yapan tapılası varlık
Ayrıca Kuzey İspanya’da keşfedilen ilk mağara.
İngilizce miracle kısaltması diyorum kızıma
Çok dilde manası var diye önce sağlıklı ve huzurlu olmasını,sonrada diplomat falan
olmasını temenni ediyorum
Teskkur ederiz teyzesi bizde vukuat bitermi anacim okis hanim yere dusurdugu oyuncagini alip emmeye devam etmek yerine kendi egilip sinav ceker gibi pozusyon aliyor ve oyle emiyor dolap kulplari favori disliklerimiz arasinda egilir yada diz coker ve emer haaa birde ici elyaf olan bir topumuz var onu deldi bir guzel ve icinden elyaflarini cikartip yemeye calisiyor kucucuk delik kocaman oldu parmagiyka oya oyailkim ben sürekli serum damlatıyorum rahatlatıyor,neden tıkanıyor sürekli burnu hiç bilmiyorum
alerjik olmasından korkuyorum bizim ailemizde genetikde,bu arada diş buğdayınız çok güzel geçmiş anne kız çok güzelsiniz maşallah sübhanallah tebarekeallah
meleğim Aras Eymende çok sık oluyor burun tıkanıklığı,şimdi iyi şükür kuzum ama sabah tekrar ateşlendi 38,5 oldu calpol verdim
indi ateşi bu üst dişler çok zor çıktı bizde ya, umarım mahirim hasta olmaz sizin oralar çok soğuk zaten:26:geçen yaz kardeşim londradaydı dil eğitimi için o da hep söyler havasını
azraece tütü çok güzel olmuş ellerine sağlık ecemizede çok yakışacaktır eminim
chihiro manine bittimçok güzel olmuş bu arada oğullarımız aynı gün doğmuş Orhan Cemal saat kaçta doğdu
mutlu anne tarif için çok teşekkürler canım,bende kuru meyveler almalıyım ve hemen yapmalıyım bu tarifi
babyceren yine kaçırdım videoyu :26:canım kıyamam çağlaya nazar değdi demek kuzuya
iyi niyetten bile nazar değiyor aslında bol bol okumak gerek kuzuları maşallahları eksik etmemek gerek
beykoz enese maşallah darısı yürümeye inşallah,bizim oğlanada öğretsin
turuncu kayranın gelişimine maşallah ne güzel şeyler öğreniyor bıdıklar
mybabylove canım sizinde diş buğdayınız hayırlı olsun okiş hanım nasıl var mı vukuatlar
oğlum bu sabah yine ateşlendi ilaçla tekrar normale döndü şimdi iyi şükür uyuyor
sonra işim bitince bakim dedim bizim kuzu oturark uyuyorkafası bir sağa bir sola dönüyor nasıl güldüm
Teyzesi kizim sana cok tesekkur ediyor dis bugdayinda senin fikirlerinden esinlenerek bir seyler yaptik tesekkur ederiz ilgin ve destegin icin
Teskkur ederiz teyzesi bizde vukuat bitermi anacim okis hanim yere dusurdugu oyuncagini alip emmeye devam etmek yerine kendi egilip sinav ceker gibi pozusyon aliyor ve oyle emiyor dolap kulplari favori disliklerimiz arasinda egilir yada diz coker ve emer haaa birde ici elyaf olan bir topumuz var onu deldi bir guzel ve icinden elyaflarini cikartip yemeye calisiyor kucucuk delik kocaman oldu parmagiyka oya oya
ilkim ben sürekli serum damlatıyorum rahatlatıyor,neden tıkanıyor sürekli burnu hiç bilmiyorum
alerjik olmasından korkuyorum bizim ailemizde genetikde,bu arada diş buğdayınız çok güzel geçmiş anne kız çok güzelsiniz maşallah sübhanallah tebarekeallah
meleğim Aras Eymende çok sık oluyor burun tıkanıklığı,şimdi iyi şükür kuzum ama sabah tekrar ateşlendi 38,5 oldu calpol verdim
indi ateşi bu üst dişler çok zor çıktı bizde ya, umarım mahirim hasta olmaz sizin oralar çok soğuk zaten:26:geçen yaz kardeşim londradaydı dil eğitimi için o da hep söyler havasını
azraece tütü çok güzel olmuş ellerine sağlık ecemizede çok yakışacaktır eminim
chihiro manine bittimçok güzel olmuş bu arada oğullarımız aynı gün doğmuş Orhan Cemal saat kaçta doğdu
babyceren yine kaçırdım videoyu :26:canım kıyamam çağlaya nazar değdi demek kuzuya
iyi niyetten bile nazar değiyor aslında bol bol okumak gerek kuzuları maşallahları eksik etmemek gerek
beykoz enese maşallah darısı yürümeye inşallah,bizim oğlanada öğretsin
turuncu kayranın gelişimine maşallah ne güzel şeyler öğreniyor bıdıklar
mybabylove canım sizinde diş buğdayınız hayırlı olsun okiş hanım nasıl var mı vukuatlar
Orhan Cemal, 15 mayısı 16 mayısa bağlayan gece, 1:30-1:45 arasında doğdu. babasının o gün önemli bir semineri vardı, babasını kurtarmak için zamanlaması harikaydı. hatta eşim doğumdan 1 ay önce sürekli "seminer günü doğurabilir misin? o güne bir doğum yetiştirebilirmisin" gibi şakalar yapıyordu. o gün sabah suyum gelince ilk sözüm: "yetiştirdim dimi? yetiştirdim dimi" oldu :)
oturarak uyuması gözümün önüne geldi de :) ay çok şirin yaaa
senin oğlun daha büyükmüş bizimki akşam 18:05 te doğdu
zamanlama istediğiniz gibi olmuşOrhan Cemal babasının sözünü dinlemiş demek
benim eşim ve kardeşimde fanatik fb lidir,onlarda aylar öncesinden sakın 16 mayısta doğurma demişlerdi
ama oğlum o gün doğdu hastane odasında maç izlediler bizimkiler
hejaR hanım, ben büyük bir çam devirmeden oğluşunuzun ismini teyit edelim :) mahir'di, yanılıyor muyum:26: anne-bebek isimleri eşleştirmemi ilerletiyorum öğretmenim
Orhan Cemal, 15 mayısı 16 mayısa bağlayan gece, 1:30-1:45 arasında doğdu. babasının o gün önemli bir semineri vardı, babasını kurtarmak için zamanlaması harikaydı. hatta eşim doğumdan 1 ay önce sürekli "seminer günü doğurabilir misin? o güne bir doğum yetiştirebilirmisin" gibi şakalar yapıyordu. o gün sabah suyum gelince ilk sözüm: "yetiştirdim dimi? yetiştirdim dimi" oldu :)
senin oğlun daha büyükmüş bizimki akşam 18:05 te doğdu
zamanlama istediğiniz gibi olmuşOrhan Cemal babasının sözünü dinlemiş demek
benim eşim ve kardeşimde fanatik fb lidir,onlarda aylar öncesinden sakın 16 mayısta doğurma demişlerdi
ama oğlum o gün doğdu hastane odasında maç izlediler bizimkiler
Hemen şimdi okumaya gidiyorum :)
Benim eşimin de o gün yurt dışından çok önemli müşterileri gelecekti.. Hatta oğlum yarın gelme sakın tamam mı? Bak benim çok önemli toplantılarım var demişti.. 16 mayıs sabahı suyum gelmeye başladı.. Onun toplantısı saat 14:00 deydi.. Beni hastaneye götürdü.. Annemleri de aradım.. Sen git canım ben daha doğurmam dedim.. açıklığım 2-3 cm di.. Eşim gitti annemler hastaneye gelene kadar ben tek başıma kaldım:) Katta yürüyüş yapıyordum.. Hemşireler yanınzda kim var dediklerinde kimse yok tek başımayım demiştim hemşire böyleolmuştu :)
Ben de akşam 16 mayıs 20:05 de doğurdum :) ayy ne güzeldi yaa şimdi doğumumu hatırladım.. Normal doğumdu benimki ve inanılmaz kolay olmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?