2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

10 koca mutlu musmutlu uykusuz ama mutlu ötesi ay!
Allahimm nice 10aylar gostersin en az bu kadar huzurlu ve saglikli!
Bebeklerimiz ne hizli buyuyor ya nasil yetisecegiz biz bu bidiklara

Sana dediydim di mi dünur kendin yaparsin diye bence saahane olmus!
Sadece birkac parca daha ilave edip kabartmasi kalmis!
Tütü yapan baba modelinin ellerini opuyorum :)

KIZLAR DOGUMGUNU DIS BUGDAYI gibi organizasyonlara aile+ arkadaslar karisik mi cagiriyorsunuz?
Ben aile ve aile gibi yakin cevreden girersem zaten 30kisiyi buluruz
Arkadaslarimi cagirsam en az 20 kisi
Ayri ayri yapsam beni cok yorar
Birarada yapsam kokteyl gibi eve dagilsalar olur mu ki :26:

Teşekkür ederim, açıkçası senden bekliyordum bir cevap, mayıs annelerinin "mutlu annesi" ve verdiği bilgileri her daim takipteyim. Doğru söylüyorsun normal bir durum da olsa içim rahat etmeyecek, eşim öğlen gelince bir doktara götüreyim, tekrar teşekkürler. :)

bu yazdıklarımı 3. kez yazıyorum diğer 2 sinde tarık buğra kasanın düğmesine bastı ve kapattı ışıklı olduğu için dikkatini çekiyo önüne siyah bi bant yapıştırıcam:)

Tarık Buğra çok uslu bir çocuktur yapmaz öyle şeyler demek isterdim ama diyemiyorum, "yürü Tarık Buğra, kim tutar seni. o uslu hallerin eskidendi, şimdi bambaşka bir Tarık Buğra var karşımızda. harekette bereket vardır, alkıııııış" diyorum. o minicik parmak uçlarıyla öyle güzel basıyorlar ki düğmelere, insan kızamıyor :)
bu arada, uyuma düzeni ve şekli eskisi gibi rahat mı yoksa problemler başladı mı? bizimki gece 2 saatte bir uyanıp, emip tekrar uyuyor. ne zaman daha uzun soluklu uyuyacak merak ediyorum

Zeynepcim valla dis bugdayi bir kez olacagi icin bence icine nasil siniyorsa oyle yap hayatim iki kere yapmak gercekten yorar hazirligiydi vs hem de isin maddi boyutu var yani bacim biz dun incir fideside aldikmalum okis hanim incir agicini dikecek ocagimiza pastasi kurabiyesi boregi coregi masrafli oluyor ama dedigim gibi birkez oldugu icin hepsini bir arada yap olsun bitsin bir kere yorulursun ama evin her yerindede bicir bicir gezinen insanlari ben pek sevmem ama katlaniyoruz yavruslar icin
nagis canim cok gecmis olsun hayatim yen gordum aicil sifalar versin seker hastasi olunca yatpra gec iyilesir tatlim dikkat edin dis bugdayinida bence annen cikinca yapin aklin onda kalir ve hic tat alamazsin

ilkim ben sürekli serum damlatıyorum rahatlatıyor,neden tıkanıyor sürekli burnu hiç bilmiyorum
alerjik olmasından korkuyorum bizim ailemizde genetikde,bu arada diş buğdayınız çok güzel geçmiş anne kız çok güzelsiniz maşallah sübhanallah tebarekeallah

meleğim Aras Eymende çok sık oluyor burun tıkanıklığı,şimdi iyi şükür kuzum ama sabah tekrar ateşlendi 38,5 oldu calpol verdim
indi ateşi bu üst dişler çok zor çıktı bizde ya, umarım mahirim hasta olmaz sizin oralar çok soğuk zaten:26:geçen yaz kardeşim londradaydı dil eğitimi için o da hep söyler havasını

azraece tütü çok güzel olmuş ellerine sağlık ecemizede çok yakışacaktır eminim
chihiro manine bittimçok güzel olmuş bu arada oğullarımız aynı gün doğmuş Orhan Cemal saat kaçta doğdu

mutlu anne tarif için çok teşekkürler canım,bende kuru meyveler almalıyım ve hemen yapmalıyım bu tarifi
ben birde güzel kızın Mira'nın anlamını sormuştum ama görmedin herhalde

turuncu,mutlu anne,annezeynep bebişlerin 10.ayı kutlu olsun

babyceren yine kaçırdım videoyu :26:canım kıyamam çağlaya nazar değdi demek kuzuya
iyi niyetten bile nazar değiyor aslında bol bol okumak gerek kuzuları maşallahları eksik etmemek gerek

beykoz enese maşallah darısı yürümeye inşallah,bizim oğlanada öğretsin

turuncu kayranın gelişimine maşallah ne güzel şeyler öğreniyor bıdıklar

mybabylove canım sizinde diş buğdayınız hayırlı olsun okiş hanım nasıl var mı vukuatlar

selam güzel mayıs anneleri
oğlum bu sabah yine ateşlendi ilaçla tekrar normale döndü şimdi iyi şükür uyuyor
evi süpürecem diye oğlanı beşiğe koydum oturmuş oyuncaklarla oynuyordu
sonra işim bitince bakim dedim bizim kuzu oturark uyuyorkafası bir sağa bir sola dönüyor nasıl güldüm
öptüm kokladım çok tatlıydı öyle

Son düzenleme:
slm güzel bebeklerin güzel anneleri bir ara size demiştim bin sayfa geriden geliyorum diye ben okuyorum siz ilerliyorsunuz ve 1050 sayfa olmuş :111: bebekleriniz5,6,6,5 aylık zamanları şuan 10 aylık olmuş mutlu annenin bebegi maaşallah bu ne hız maaşallahh şuanda okudugum sayfada ankaralılar buluştu yusuf ömer,azra ve okyanus allah bagışlasın hepsi çok tatlılar takipteyim sizi paylaşmak istedim size,herkese mutlu günlerr...

Senin kuzunu yerim ben Geçmiş olsun canım

Adımızın manasını alıntı yaptım canım sana
Birçok dilde karşılığı olan evrensel bir isim. Mira’nın anlamı farklı dillerde ve mitolojide şöyle;
Türkçe; geceleri yunuslara rehberlik eden yıldız.
Sanskritçe; şanslı, talihli, yetenekli ve tanrı’nın dansı.
Arnavutça ve Hırvatça; iyi, barış, bulunduğu yere barış getiren.
Romence; sürpriz.
Latince; harika.
Kırgız Türkçesi; dünya
Karaçay Türkçesi; prenses
Rusça; barış
Arapça; itiraz edip mücadele eden
Mitolojik; yeşil gözlü kahkahalar atarak yaramazlık yapan tapılası varlık
Ayrıca Kuzey İspanya’da keşfedilen ilk mağara.
İngilizce miracle kısaltması diyorum kızıma

Çok dilde manası var diye önce sağlıklı ve huzurlu olmasını,sonrada diplomat falan
olmasını temenni ediyorum

Teyzesi kizim sana cok tesekkur ediyor dis bugdayinda senin fikirlerinden esinlenerek bir seyler yaptik tesekkur ederiz ilgin ve destegin icin

baya kapsamlıymış anlamı canım hepside güzel anlamlar
sağlıkla huzurla ismiyle büyüsün kuzum

Teskkur ederiz teyzesi bizde vukuat bitermi anacim okis hanim yere dusurdugu oyuncagini alip emmeye devam etmek yerine kendi egilip sinav ceker gibi pozusyon aliyor ve oyle emiyor dolap kulplari favori disliklerimiz arasinda egilir yada diz coker ve emer haaa birde ici elyaf olan bir topumuz var onu deldi bir guzel ve icinden elyaflarini cikartip yemeye calisiyor kucucuk delik kocaman oldu parmagiyka oya oya

Teyzesi kizim sana cok tesekkur ediyor dis bugdayinda senin fikirlerinden esinlenerek bir seyler yaptik tesekkur ederiz ilgin ve destegin icin

Hiiiiç kusura bakmayın size hiçbişey yapmadım güzel anneler,sadece sizinle iş birliği yapıp yeğenlerime yaptık güzellikleri
İyiki hepiniz varsınız,ben tek çocuğumgurbetteyim ve bunu sayenizde hiç hissetmiyorum artık
Teşekküre gerek bile yok,,vaktim oldukça seve seve yardımınıza koşarım

helloooo :)
defne karen kreşte ben evde :S temzlik yaptım evi topladım çamasır yıkanıyo. süt sağıp biraz dinlencem sonra ütü yapıcam.
malum cuma gunu işbaşı yapıyorum...
ilk gün full orda beklemiştim, dün ara ara gittim. bugun ise sabah uykusuna yatınca çıktım geldim akşamustu gidicem.
alıştı sanki, öğretmenlerine gülücük atıyo sıpa. yaknız biraz burun akıntısı var. umarım hemen geçer.

azraece tütü çok güzel olmuş
nagiş geçmiş olsun annene canım çok üzüldüm şimdi nasıl?
mutlu anne bannerlar harika olmus bence. ayrıca maşallah 10 ayı devirdiniz.
kayraya da maşallah. bisürü sey öğrenmiş
okişin diş bugdayı hayırlı olsun

şimdilik bu kadar. iki orta bi sade hadi bana müsaade

ps: ayy kahve istedi canım

yerim ben onun yaramazlıklarını
çok dikkat etmemiz gerekiyor artık sürekli peşinde olmalıyız
bunlar elyafda yer

Orhan Cemal, 15 mayısı 16 mayısa bağlayan gece, 1:30-1:45 arasında doğdu. babasının o gün önemli bir semineri vardı, babasını kurtarmak için zamanlaması harikaydı. hatta eşim doğumdan 1 ay önce sürekli "seminer günü doğurabilir misin? o güne bir doğum yetiştirebilirmisin" gibi şakalar yapıyordu. o gün sabah suyum gelince ilk sözüm: "yetiştirdim dimi? yetiştirdim dimi" oldu :)

oturarak uyuması gözümün önüne geldi de :) ay çok şirin yaaa

senin oğlun daha büyükmüş bizimki akşam 18:05 te doğdu
zamanlama istediğiniz gibi olmuşOrhan Cemal babasının sözünü dinlemiş demek
benim eşim ve kardeşimde fanatik fb lidir,onlarda aylar öncesinden sakın 16 mayısta doğurma demişlerdi
ama oğlum o gün doğdu hastane odasında maç izlediler bizimkiler

hejaR hanım, ben büyük bir çam devirmeden oğluşunuzun ismini teyit edelim :) mahir'di, yanılıyor muyum:26: anne-bebek isimleri eşleştirmemi ilerletiyorum öğretmenim

hejaR hanım, ben büyük bir çam devirmeden oğluşunuzun ismini teyit edelim :) mahir'di, yanılıyor muyum:26: anne-bebek isimleri eşleştirmemi ilerletiyorum öğretmenim

mahir meleğimin oğlunun adı
benim Aras Eymen

Hemen şimdi okumaya gidiyorum :)

Benim eşimin de o gün yurt dışından çok önemli müşterileri gelecekti.. Hatta oğlum yarın gelme sakın tamam mı? Bak benim çok önemli toplantılarım var demişti.. 16 mayıs sabahı suyum gelmeye başladı.. Onun toplantısı saat 14:00 deydi.. Beni hastaneye götürdü.. Annemleri de aradım.. Sen git canım ben daha doğurmam dedim.. açıklığım 2-3 cm di.. Eşim gitti annemler hastaneye gelene kadar ben tek başıma kaldım:) Katta yürüyüş yapıyordum.. Hemşireler yanınzda kim var dediklerinde kimse yok tek başımayım demiştim hemşire böyle olmuştu :)

Ben de akşam 16 mayıs 20:05 de doğurdum :) ayy ne güzeldi yaa şimdi doğumumu hatırladım.. Normal doğumdu benimki ve inanılmaz kolay olmuştu..

16 mayısta doğan çok bebek var burada
pınarda,lillac,ugurbocugum
ne güzel doğumun kolay olmuş benm zorluydu 12 saat sancı çektim açılma olmayınca sez olmak
zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…