arkadaslar oglum kabuklu antepfıstigni yuttu bogazındayken parmagmla cıkarmaya calıstim ama asagi kacti. bir saat oldu keyfi yerinde gbi.
ama ben bitmis durumdayim bisey olur mu neyapayim cok korktum.
Öhö öhö çizelgeme dikkat
Allahım hepimize daha nice 10 ayları nasip etsin sağlıkla huzurla
Biz dun itibarıyla 10 aylık olduk teyzoşlar
Ömer'de olduVeee bugun de Kayra oldu
Maşallah SübhanAllah TebarekAllah denirse nazar geçmezmiş aklıma geldi
söyliim dedim
misafirlerimi yolladım geldim:))
aklım burdaydı resmenneyse fazla kaynatamamışsınız
önce kötü haber veriyimilk defa bugün çağla düştüüüü
sabah uyndık kahvaltı hazırlıyorum çağlada oturma odasında reklam izliyo..
normalde reklam bitene kadar kıpırdamaz yerinden..nasıl olduysa ayaga kalkmış
ve mutfaga kadar yürümüş..arkamı bi döndüm çağla kapının orda ve malesef ben yetişene kadar
çocuk arka üstü kafasının üstüne düştü(
küt diyede bir ses geldi offffff yemin ederim o an o acıyı ben kendi kafamda hissettim
çok agladı sonra susttu..neyse çok şükür bir sorun yok..öglende baya fazla uyuyunca çok korktum
misafirimde vardı kafayı yedigimi düşündüler heralde..gittim çocugu kaldırdım..çok şükür iyi
bir sorun yok..
ya ben birde güzel haber verecektim ama unuttum:26:
guzel anaciklar bebiklerimize doongunu cekilisi yapacak miyiz?
Cekilis sureci hediye secimi kargo sureci derken en az 1ay surer hatta benim icin secim sureci daha uzun olabilir
E patir patir 10aylik olduklarini dusunursek bence kollari sivayalim artik ne dersiniz nasil yapabiliriz?
Planner cikarsa yayla koyunden domates biber yollarim kuzuma en organiginden
Cekilis sureci hediye secimi kargo sureci derken en az 1ay surer hatta benim icin secim sureci daha uzun olabilir
E patir patir 10aylik olduklarini dusunursek bence kollari sivayalim artik ne dersiniz nasil yapabiliriz?
Yoksa ben alayiniza gondercem icimde kalcak kizlari oglanlari gordukce ayy buna su ne guzel yakisir diye ic geciriyorum
Hatta anaciklara da dogum hediyesi babinda aklimdan bir suru sey geciyor
Tarık Buğra çok uslu bir çocuktur yapmaz öyle şeyler demek isterdim ama diyemiyorum, "yürü Tarık Buğra, kim tutar seni. o uslu hallerin eskidendi, şimdi bambaşka bir Tarık Buğra var karşımızda. harekette bereket vardır, alkıııııış" diyorum. o minicik parmak uçlarıyla öyle güzel basıyorlar ki düğmelere, insan kızamıyor :)
bu arada, uyuma düzeni ve şekli eskisi gibi rahat mı yoksa problemler başladı mı? bizimki gece 2 saatte bir uyanıp, emip tekrar uyuyor. ne zaman daha uzun soluklu uyuyacak merak ediyorum
ilkim ben sürekli serum damlatıyorum rahatlatıyor,neden tıkanıyor sürekli burnu hiç bilmiyorum
alerjik olmasından korkuyorum bizim ailemizde genetikde,bu arada diş buğdayınız çok güzel geçmiş anne kız çok güzelsiniz maşallah sübhanallah tebarekeallah
meleğim Aras Eymende çok sık oluyor burun tıkanıklığı,şimdi iyi şükür kuzum ama sabah tekrar ateşlendi 38,5 oldu calpol verdim
indi ateşi bu üst dişler çok zor çıktı bizde ya, umarım mahirim hasta olmaz sizin oralar çok soğuk zaten:26:geçen yaz kardeşim londradaydı dil eğitimi için o da hep söyler havasını
azraece tütü çok güzel olmuş ellerine sağlık ecemizede çok yakışacaktır eminim
chihiro manine bittimçok güzel olmuş bu arada oğullarımız aynı gün doğmuş Orhan Cemal saat kaçta doğdu
mutlu anne tarif için çok teşekkürler canım,bende kuru meyveler almalıyım ve hemen yapmalıyım bu tarifi
ben birde güzel kızın Mira'nın anlamını sormuştum ama görmedin herhalde
turuncu,mutlu anne,annezeynep bebişlerin 10.ayı kutlu olsun
babyceren yine kaçırdım videoyu :26:canım kıyamam çağlaya nazar değdi demek kuzuya
iyi niyetten bile nazar değiyor aslında bol bol okumak gerek kuzuları maşallahları eksik etmemek gerek
beykoz enese maşallah darısı yürümeye inşallah,bizim oğlanada öğretsin
turuncu kayranın gelişimine maşallah ne güzel şeyler öğreniyor bıdıklar
mybabylove canım sizinde diş buğdayınız hayırlı olsun okiş hanım nasıl var mı vukuatlar
selam güzel mayıs anneleri
oğlum bu sabah yine ateşlendi ilaçla tekrar normale döndü şimdi iyi şükür uyuyor
evi süpürecem diye oğlanı beşiğe koydum oturmuş oyuncaklarla oynuyordu
sonra işim bitince bakim dedim bizim kuzu oturark uyuyorkafası bir sağa bir sola dönüyor nasıl güldüm
öptüm kokladım çok tatlıydı öyle
ve mutfaga kadar yürümüş..arkamı bi döndüm çağla kapının orda ve malesef ben yetişene kadar
küt diyede bir ses geldi offffff yemin ederim o an o acıyı ben kendi kafamda hissettim
çok agladı sonra susttu..neyse çok şükür bir sorun yok..öglende baya fazla uyuyunca çok korktum
misafirimde vardı kafayı yedigimi düşündüler heralde..gittim çocugu kaldırdım..çok şükür iyi
bir sorun yok..
Yoksa ben alayiniza gondercem icimde kalcak kizlari oglanlari gordukce ayy buna su ne guzel yakisir diye ic geciriyorum
Hatta anaciklara da dogum hediyesi babinda aklimdan bir suru sey geciyor
Doongunu demisken Azraece bana sen cikarsan DON alirim aile boyu the DONdan DONatirim sizi
Beykoz sen cikarsan cok kolay Enesimi Omerle takim yapar sana da el kadar bise yollarim
El kadar olmasi onemli anladin sen onu
Planner cikarsa yayla koyunden domates biber yollarim kuzuma en organiginden
Mutluanne cikarsa direkt maas kartimi yollarim napalim bacim senin beyle boy olcusemeyiz baska türlü :)
Chihiro cikarsa asla kotu niyetle degil sadece anisi var diye 1kutu Paranox fitil super olurdu
Tatlicadi cikarsa tabi ki mikrofiber bez evinde zerre toz kalmamali titiz annemin!
Babyceren sana ne alcam ya?? Disciden randevu alsam olur mu???
Ay durduramiyorum kendimi daha bir suru kisi var eve gidince devam edeyim bari arabada midem bulandi
Walla bence martta yapalım,,fikrimi tekrarlıyorum:
kuraları çekip buradan ilan edelim,kontakları ve kargo ücretlerini kim kime çıktıysa karşılıklı
özelden mesajlaşıp konuşsunlar..Ama 2 kura olsun,,yani 2 kişi birbirine göndermesin de zincir olsun
Sadece Bir mesaj yazalım beğenenler katılsın! Ok. ise bu fikri ortaya attığıma göre ben severek çekerim kuraları
Hediyelerin alımı için limit belirleyelim derim çünkü herkesin alım gücü aynı değil,kimse kimseye mahçup olmasın:26:
çekilişi kim yapacak bilmiyorum ama,
aynı kişiler birbirine hediye yollamasın bence...
mesela ben x kişiye alıyosam x kişide y ye almalı..
banada z almalı...bilmem anlatabildimmi
benide zengin birinin yanına çekerseniz iyi olur
Sana Bursa.nin ipek hanindan kralice elizabethin aldigi esarbi alirdim :)anneZeynep ne güzel yazdın öyle
bize ne alırdın peki
ama en güzelide fitilmiş
yuppiiii bir tane daha benden!canım valla çok işim var bugun arada bakıp okuyup begenip işime dönüyorum ama buna yazmadan geçemedimm, süpersinn ya koptummm valla gülmektennya bencede hediye çekilişini yapalım artık kızlar ancak olur evet zaten kuzularla sürekli dışarıda çıkamıyoruz en azından kime alıcamızı biliriz sonrası daha kolayyy hadii çekilişşş yapalımm hadiiiiii
bebeğem sana ve kizlarina bir ornek su avatarindaki elbiseden diktirmemiz lazim 3unuz de bi baska guzelsiniz!hejar sagol canım..vallahi 1 saaattir düşünüyorum iyi haber neydi diye:))
hala hatırlayamadım:))aklıma gelince yazacam canım..bu arada sizede çok geçmiş olsun canım...
annezeynep__bana alacak başka birşey bulamadınmı canım:))
dişçiden randevuyu bende alabilirim))
sen bana kargoyla yollanacak birşey al..ama kargo parasına karışmam:)))
kuraları çekip buradan ilan edelim,kontakları ve kargo ücretlerini kim kime çıktıysa karşılıklı
özelden mesajlaşıp konuşsunlar..Ama 2 kura olsun,,yani 2 kişi birbirine göndermesin de zincir olsun
Sadece Bir mesaj yazalım beğenenler katılsın! Ok. ise bu fikri ortaya attığıma göre ben severek çekerim kuraları
Hediyelerin alımı için limit belirleyelim derim çünkü herkesin alım gücü aynı değil,kimse kimseye mahçup olmasın:26:
helloooo :)
defne karen kreşte ben evde :S temzlik yaptım evi topladım çamasır yıkanıyo. süt sağıp biraz dinlencem sonra ütü yapıcam.
malum cuma gunu işbaşı yapıyorum...
ilk gün full orda beklemiştim, dün ara ara gittim. bugun ise sabah uykusuna yatınca çıktım geldim akşamustu gidicem.
alıştı sanki, öğretmenlerine gülücük atıyo sıpa. yaknız biraz burun akıntısı var. umarım hemen geçer.
yerim ben onun yaramazlıklarını
çok dikkat etmemiz gerekiyor artık sürekli peşinde olmalıyız
bunlar elyafda yer
Orhan Cemal, 15 mayısı 16 mayısa bağlayan gece, 1:30-1:45 arasında doğdu. babasının o gün önemli bir semineri vardı, babasını kurtarmak için zamanlaması harikaydı. hatta eşim doğumdan 1 ay önce sürekli "seminer günü doğurabilir misin? o güne bir doğum yetiştirebilirmisin" gibi şakalar yapıyordu. o gün sabah suyum gelince ilk sözüm: "yetiştirdim dimi? yetiştirdim dimi" oldu :)
oturarak uyuması gözümün önüne geldi de :) ay çok şirin yaaa
bir sorun yok..
arkadaslar oglum kabuklu antepfıstigni yuttu bogazındayken parmagmla cıkarmaya calıstim ama asagi kacti. bir saat oldu keyfi yerinde gbi.
ama ben bitmis durumdayim bisey olur mu neyapayim cok korktum.
hejar sagol canım..vallahi 1 saaattir düşünüyorum iyi haber neydi diye:))
hala hatırlayamadım:))aklıma gelince yazacam canım..bu arada sizede çok geçmiş olsun canım...
çekilişi kim yapacak bilmiyorum ama,
aynı kişiler birbirine hediye yollamasın bence...
mesela ben x kişiye alıyosam x kişide y ye almalı..
banada z almalı...bilmem anlatabildimmi
benide zengin birinin yanına çekerseniz iyi olur
iyi aksamlar canlar masallh kuzular kocaman oldu bizde pazar 10 aylik oluyoruz
Merhaba benim icten samimi iyi niyetli arkadaslarim,su siralar moralim cok bozuk,konusamayacak yazamayacak kadar cok! Lutfen yanlis anlamayin amacim sizi merakta koymak degil ilk firsatta yazacagim ama suanda kalbimi sanki biri skiyor anlatcak yuregim yok o sebeple tek tek alinti yapip yazamiyorum sizlere,suanda yazma amacim seve seve cekilise katilmak istememden kaynaklanyor.
MUTLU ANNE BENIDE LISTEYE EKLERMISIN, simdiden cok tsk ederim.Umarim gozunden kacmaz,ekledim de de rahat edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?