2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar oglum kabuklu antepfıstigni yuttu bogazındayken parmagmla cıkarmaya calıstim ama asagi kacti. bir saat oldu keyfi yerinde gbi.
ama ben bitmis durumdayim bisey olur mu neyapayim cok korktum.

Çok geçmiş olsun canım ben de bir şey olacağını sanmam ama kızların dediği gibi dr a bi danış istersen

hayırlı olsun canım 2ayınız kaldı dogum gününe ve 1yasına ay yerim ben onları
turuncummm kayramızada hayırlı olsun annezeynebim ömerinde 10.ayı hayırlı olsun yavv koca bir seneyi devircez düşünmesi bile ayrı güzel 1yasında bebeklerimiz var dicez yuppi
buarada hamile kalan kazalar falan varmı bacılarrr

chihirocum siirine bayıldım ve sana bazı seyler yazmıstım biraz fevriyim herkez bilir dalga sezmiştim konusmalarında oyuzden söyledim ama sana alıştım son zamanlarda yazılarını okuyup gülmeye bile basladım okadar yani tekrar hosgeldin

yokluğun belli oluyordu şekerim
çağlaya büyük geçmiş olsun çok şükür birşey olmamış
Aras Eymen de geçenlerde ilk defa düştü ama babasının hatasıydı:26:neyse çok şükür bişey olmadı
çağlanın videosunu koyma canım hatta motor gelişimindende çok bahsetme burada sonuçta ziyeretçilerde okuyor
birde en çok anne babanın nazarı değiyor çocuklara bol bol oku çağlaya cerene

iyi haber ne

guzel anaciklar bebiklerimize doongunu cekilisi yapacak miyiz?

Cekilis sureci hediye secimi kargo sureci derken en az 1ay surer hatta benim icin secim sureci daha uzun olabilir

E patir patir 10aylik olduklarini dusunursek bence kollari sivayalim artik ne dersiniz nasil yapabiliriz?

Yoksa ben alayiniza gondercem icimde kalcak kizlari oglanlari gordukce ayy buna su ne guzel yakisir diye ic geciriyorum
Hatta anaciklara da dogum hediyesi babinda aklimdan bir suru sey geciyor

Doongunu demisken Azraece bana sen cikarsan DON alirim aile boyu the DONdan DONatirim sizi

Beykoz sen cikarsan cok kolay Enesimi Omerle takim yapar sana da el kadar bise yollarim
El kadar olmasi onemli anladin sen onu

Planner cikarsa yayla koyunden domates biber yollarim kuzuma en organiginden

Mutluanne cikarsa direkt maas kartimi yollarim napalim bacim senin beyle boy olcusemeyiz baska türlü :)

Chihiro cikarsa asla kotu niyetle degil sadece anisi var diye 1kutu Paranox fitil super olurdu

Tatlicadi cikarsa tabi ki mikrofiber bez evinde zerre toz kalmamali titiz annemin!

Babyceren sana ne alcam ya?? Disciden randevu alsam olur mu???

Ay durduramiyorum kendimi daha bir suru kisi var eve gidince devam edeyim bari arabada midem bulandi

anneZeynep ne güzel yazdın öyle
bize ne alırdın peki
ama en güzelide fitilmiş

canım valla çok işim var bugun arada bakıp okuyup begenip işime dönüyorum ama buna yazmadan geçemedimm, süpersinn ya koptummm valla gülmektenn ya bencede hediye çekilişini yapalım artık kızlar ancak olur evet zaten kuzularla sürekli dışarıda çıkamıyoruz en azından kime alıcamızı biliriz sonrası daha kolayyy hadii çekilişşş yapalımm hadiiiiii

hejar sagol canım..vallahi 1 saaattir düşünüyorum iyi haber neydi diye:))
hala hatırlayamadım:))aklıma gelince yazacam canım..bu arada sizede çok geçmiş olsun canım...

annezeynep__bana alacak başka birşey bulamadınmı canım:))
dişçiden randevuyu bende alabilirim))
sen bana kargoyla yollanacak birşey al..ama kargo parasına karışmam:)))

Walla bence martta yapalım,,fikrimi tekrarlıyorum:
kuraları çekip buradan ilan edelim,kontakları ve kargo ücretlerini kim kime çıktıysa karşılıklı
özelden mesajlaşıp konuşsunlar..Ama 2 kura olsun,,yani 2 kişi birbirine göndermesin de zincir olsun
Sadece Bir mesaj yazalım beğenenler katılsın! Ok. ise bu fikri ortaya attığıma göre ben severek çekerim kuraları
Hediyelerin alımı için limit belirleyelim derim çünkü herkesin alım gücü aynı değil,kimse kimseye mahçup olmasın:26:

Son düzenleme:
çekilişi kim yapacak bilmiyorum ama,
aynı kişiler birbirine hediye yollamasın bence...
mesela ben x kişiye alıyosam x kişide y ye almalı..
banada z almalı...bilmem anlatabildimmi
benide zengin birinin yanına çekerseniz iyi olur

Ohoooo ben size iyi sardım ya.ha bire yazılarınızı okumak ıçın gırıp duruyom e hal böyle olunca yetişemiom.sizi de tebrik edıyorum valla.hemde herkes için bişeyler yazabiliyosunuz

kısa bir süreligine sizlerden ayrılıyorum
çünkü arkadaşlarıma gidecem
sizleri çok özleyecem
ama çok eglenecem
hoşçakalın
evden çıkıyorum

ufak çaplı bi temizlikten sonra burdayımm..yemeklerimide yaptım oğlumuda yıkadım uyurken bi bakim dedim alıntılara başlarken gülme sesleri gelmeye başladıı uyandığında bile gülerek uyanıyo yavrum

tarık buğra çok uslu bi çocuktu sakin uyumlu ne zaman emeklemeye başladı eser kalmadı o halinden enerji topu oldu:)
ama dediğin gibi kızmak mümkün değil çok tatlılar çokk
uyuma düzeni çok şükür iyi 3 saatte bir yatağına bırakınca uyur ve uyandığında ağlamaz diş çıkarma dönemi hariç:)
ama tarık buğra gündüzleri emmediği için 2 saatte bir dikiliyorum kuzumun başına emziriyorum..yakında o da beni şikayet eder burda annem 2 saatte bir beni uyandırıyo diye:)
umarım sizin uyku sorununuzda düzelir..bu arada orhan cemalle tanışmadık..neden?:)

tatlım aras eymene geçmiş olsunn..kaçırdım galiba rahatsız olduğunu yazdığın mesajını yeni gördüm
umarım ateşi yükselmez kuzunun

geçmiş olsun boncuk gözlüme nazar mı ne değdi benim güzel gelinime
sen niye arkasında değildin şekerim ben sana her an gelinimin arkasında dizlerinin üzerinde bekle dememişmiydim
öptüm kuzumuu

hediyeme ve hediyelere bayıldımm:)ama chihironun hediyesine gelince kendimi tutamadımm

ben çok heyecanlandım ne zaman çekicen kuraları şekerim
bir de şeftali kurusu görmedim ben şimdiye kadar nerden alıyosun canım?

anneZeynep ne güzel yazdın öyle
bize ne alırdın peki
ama en güzelide fitilmiş
Sana Bursa.nin ipek hanindan kralice elizabethin aldigi esarbi alirdim :)
Bahane ile oruiclarini tebrik edeyim biz de boyle azimle odeyebiliriz insallah!!

yuppiiii bir tane daha benden!
Belki internetten aliriz ancak gelir mesela sen kesin Unnadodan alirsin adamlari zengin ettin :)

bebeğem sana ve kizlarina bir ornek su avatarindaki elbiseden diktirmemiz lazim 3unuz de bi baska guzelsiniz!
Ahaaa sana ne alacagimi buldum ama asla soylemem belki bana cikarsin!
Allahimm ilham geldi

evet evet limit olmali
O halde YASASINNN CEKILIS YAPIYORUZZZ
Lisede yapmistik en son sinifin en yakisiklisi bana cikmisti
7zincir fikri de super evet evet hemen baslayalim!

Duyduk duymadik demeyinnn!!
Kurtlu annemiz Mutluannenin fikri ile kuzucuklarimiza doğumgünü cekilisi yapiyoruz!

Katilmak isteyenler ozel mesaj yolu ile adini mutluanneme yazdirsin mutluannemde heyecan yaratmak icin mutemadiyen katilimci listesini yayinlasin!
Bir hafta boyunca katilimcilar toplansin haftanin sonunda mutluannem zincir yontemiyle butun annelerin vekili olarak kurayi ceksin!
Bir butce limiti konsun ki gucu yeten yetmeyen bir olsun kimseler uzulmesinn!!

Aman efendim ben duymadim yok efendim niye bana haber vermediniz demeyinn!!
Sozcu olarak mutemadiyen duyurmaya devam ederimm!!

annezeynepcim aşk olsun yani bize don alcan he:)) valla keserim don demeyin bana:)) ya hemen yapalım çekilişide ben yine izmire gidicem bir ara galiba nişana oradan alırım hediyeyi.

Aaa Defne Karen kreşe başlamışşş.Erken okullu olmuş kızımız
Allahım siz çalışan annelerin yardımcısı olsun...Yavrularınızı bıraktığınız insanları merhamet ile donatsın...

yerim ben onun yaramazlıklarını
çok dikkat etmemiz gerekiyor artık sürekli peşinde olmalıyız
bunlar elyafda yer

Canım oğluşun ateşlenmiş,çok geçmiş olsun.Üst dişler bizde tam tatil esnasında çıktı.Hem diş hem ortam değişikliği çok huzursuz etmişti oğlumu ama şuan o dişlerin yanındakiler çıkıyor ve çok şükür sorunumuz yok.
Elyaf yemeye gelince,Kayra onun da tadına baktı :))
Elyaf topunu dişleyerek patlatmış ve delikten elyaf çıkarıp ağzına almış.Ben yanına geldiğimde inek gibi geveleyip duruyordu ağzının içinde :)))

Wavvv zamanlama süpermiş :)))

Kıyamam boncuğuma...Kayra 2-3 kere o şekilde beton zemine çakıldığı için çağla düştü diyince içim fena cız etti.
Rabbim korusun yavrularımızı...
Canım nazara ben çok inanırım ama nazar direkt göz ile verilen enerjiden kaynaklanır.Yani ekran arkasından her hangi bir enerji verilemediği için nazar değmesi söz konusu değildir aslında...İçin rahat olsun yani

arkadaslar oglum kabuklu antepfıstigni yuttu bogazındayken parmagmla cıkarmaya calıstim ama asagi kacti. bir saat oldu keyfi yerinde gbi.
ama ben bitmis durumdayim bisey olur mu neyapayim cok korktum.

Vayy yaramazzzz,hangi arada almış onu ağzına da yutmuş...Ayaklı tehlike bunlar.
Canım arkadaşlarında dediği gibi kakasından çıkacaktır muhakkak.Sen kaka saatlerini biliyorsan takipte ol ve makat etrafını yağlı tut.

hejar sagol canım..vallahi 1 saaattir düşünüyorum iyi haber neydi diye:))
hala hatırlayamadım:))aklıma gelince yazacam canım..bu arada sizede çok geçmiş olsun canım...

Sabırsızlıkla bekliyorum iyi haberi

Aaaa çekiliş mi vaarr.Benim niye haberim yok.Ne zaman planladınız bakim bunu
Şaka bir yana ben de katılmak isterimmm.
Evet zincir gönderme olsun,kargo parasını herkes kendisi ödesin derim.Limit olayına da katılıyorum.

kim zenginse hemen çıksın ortaya

iyi aksamlar canlar masallh kuzular kocaman oldu bizde pazar 10 aylik oluyoruz

Şimdiden hayırlı olsun 10.ayınız

YouTube
Kizlar bu videoyu bir dinleyin cok guzelll Omere genelde hopsa lalalala diye baslayip uydurma soyluyorum cok seviyor hemen eller yukarda alkis yapiyor

Merhaba benim icten samimi iyi niyetli arkadaslarim,su siralar moralim cok bozuk,konusamayacak yazamayacak kadar cok! Lutfen yanlis anlamayin amacim sizi merakta koymak degil ilk firsatta yazacagim ama suanda kalbimi sanki biri skiyor anlatcak yuregim yok o sebeple tek tek alinti yapip yazamiyorum sizlere,suanda yazma amacim seve seve cekilise katilmak istememden kaynaklanyor.

MUTLU ANNE BENIDE LISTEYE EKLERMISIN, simdiden cok tsk ederim.Umarim gozunden kacmaz,ekledim de de rahat edeyim

Canımmm ne oldu böyle birden bire...
Ne güzel masal ile ana -kız gezip tozuyordunuz....
Seni hep heyecanlı ve mutlu görmeye alışkın olduğum için böyle yazınca benimce içimi hüzün kapladı...
Dilerim en kısa zamanda sıkıntın geçer ve rahatlarsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…