bu arada dilberege maşallah sende çok sakinmişsin
demin resim ekledim tam yazacaktım komşular alışverişe gidiyormuş sende gel diyince apar topar çıktım. komşularımda çok sıkıntılı bir hafta geçirdiler. 1 buçuk yaşındaki oğluna memeyi bıraktırmak zorunda kaldı. çünkü yemek yemiyordu meme yüzünden. yaşıtlarına göre zayıf kalınca bir de yazın memeyi bıraktırmak zor olunca doktor tavsiyesiyle kalkıştılar bu işe. eşi yıllık izin aldı ama hepsi resmen çöktüler. 3 gün boyunca çocuk birşey yemedi bu sefer hastalandı antibiyotik iğne vurulmak zorunda kaldı, uyku desen hiç yok gibi, bir de kucaktan inmedi. gözüm korktu valla benimki o kadar memeye düşkün değil ama zamanı gelince biz napıcaz merak ettim doğrusu.
tütü yorumlarınız için sağolun kızlar. internetteki o fiyatlar çok abartıymış. 2 kişi 1 buçuk saatte yapılabiliyor deneyin derim
10. aylıkdamı oldular. kaldı 2 ay yaşlarına. Rabbim daha uzun sağlıklı aylar nasip etsin Mirama, Kayraya ve Ömerime.
hejar kıyamam Aras Eymene inşallah tekrarlamaz ateşi. ben eceye incir, gün kurusu, kuru erik ve daha yeni yeni hurma ekledim az suda öldürüp püre yapıp veriyorum çok seviyor. istersen sulu yapıp içine yedi tahıllar var birazda ondan eklersin çok güzel oluyor. ece azcık bırakınca kalanı ben yiyorum oradan biliyorum:))
Valla inanılmaz sakindim.. doktor bile şaşırmıştı.. Hiç sancı ve ağrım olmamıştı.. doktor gelip soruyor sancı var ? yok ağrı var mı ? Yok
Allah allah deyip gidiyor.. ama tabi son 45 dk suni sancı vermişlerdi açılmayı hızlandırmak için o zaman biraz ağrım oldu :) Ama dayanılmayacak kadar değildi.. 45 dk çektim.. doğumhaneye girdiğimde de 3. ıkınmada doğurmuştum :))
Ayy galiba ben doğum yapmayı özlemişim yine mi hamile kalsam
ben bu video işini sevdim ya:))koy kaldır.)
çok yakında kendi videomuda çekecem:) +18 ,-18 herkes izleyebilir normal bir video olacak
ya aklıma ne geldi..
ya şimdi birden elektirikler giderse ve ben bu videoyu silemssem:)
şansım varken dönüp sileyim...
ya sansıma bak 2videoyuda izleyemedim offff
canım çok üzüldüm annen için Rabbim şifa versin
diş buğdayını benim için erteleme demesinede çok duygulandım..anne olmak böyle bi şey işte
annen için çok dua edicem inş herşey yolunda gider çok geçmiş olsun canım
maşallah sarı civcivimeee..ilk yürüyen erkek bebemiz enes mi oluack şimdi?aferin kuzuma..
canım yaa bu bölüme çok güldümm:))vakti zamanı gelince hepsi pıtır pıtır yürüycekler inş.
bi bakıyosun mahirim bu hafta yürümeye başlamış
canım ben çok beğendim aynı hazır gibi ama biraz daha kabartılırsa daha güzel olur:26:
rengide çok tatlıymış şirineme çok yakışıcak..bravo babana ve kardeşine
şu eşlerin karşılaşmasıda komik olmuşyakında gece34 ün ve senin eşinde buraya takılmaya başlar
bende seni alt tarafta görünce neden son zamanlarda aktif olmadığını sorucaktım seni eskisi kadar sık göremiyorum canımm
diş buğdayınız hayırlı olsunnn..350 resmi miibol bol okişi bekliyoruz
ziyeretçimiz gelmiş hoşgelmişş
sabah bi uyandım sular kesilmek üzere ip gibi akıyo
halbuki perdeleri yıkıycaktım,çamaşır yıkıycaktım saabaha kaldıı..yazın kesilirse dediğin gibi kokarız:)
orkide için çok tşk ettim şekerim
bende mahirimi ve sana öpücükler gönderiyorumm
Geçmiş olsun canım,,neyseki bi sorun yokmuş sabahta yazdım sana ama yine söyleyeyim nazara geliyorlar galiba:26:misafirlerimi yolladım geldim:))
aklım burdaydı resmenneyse fazla kaynatamamışsınız
önce kötü haber veriyimilk defa bugün çağla düştüüüü
sabah uyndık kahvaltı hazırlıyorum çağlada oturma odasında reklam izliyo..
normalde reklam bitene kadar kıpırdamaz yerinden..nasıl olduysa ayaga kalkmış
ve mutfaga kadar yürümüş..arkamı bi döndüm çağla kapının orda ve malesef ben yetişene kadar
çocuk arka üstü kafasının üstüne düştü(
küt diyede bir ses geldi offffff yemin ederim o an o acıyı ben kendi kafamda hissettim
çok agladı sonra susttu..neyse çok şükür bir sorun yok..öglende baya fazla uyuyunca çok korktum
misafirimde vardı kafayı yedigimi düşündüler heralde..gittim çocugu kaldırdım..çok şükür iyi
bir sorun yok..
ya ben birde güzel haber verecektim ama unuttum:26:
Geçmiş olsun canım,,neyseki bi sorun yokmuş sabahta yazdım sana ama yine söyleyeyim nazara geliyorlar galiba:26:
Allah beterinden korusun canım
Günaydın günaydın günaydınTempo şu kızlar dım dım çıkı çık,dım çık dım çıkı dım dım çıkı çık, dım çık çık
Bombacı mülayim geldi:76:
3-2-1 motor
Beykozcuuumm dün gecenin en güzel haberi senden geldiEnesimi tebrik ediyor ve kocamaan öpüyorum
Bizde evde Enes'in adımını kutladık kızımla,maşallah
MeleğimMiranın yeni resimleri yolda,,koyucam kısa sürede canım,,banner tamamen handmade,,hatta çizimini
de kendim yaptım ama resimde de görmüşsündür çok yamuk yumuk kestim diye içime sinmediDediğim gibi
süsler püsler kullanırım bunu artıkorada size dile geldiğim iletişim aracımında resmini ekledim (klavyem) ama kimse
bi selam bile vermemiş klavyeme
Hejar&Koseminderi: Tarifim sudur(okuyanlar okumasın bu kızmı ama çok zor dimi)
kuru meyveyi 1-2 bardak suda iyice haslıyoruz.kullandığım kuru meyveler: kus uzumu,incir,gün kurusu,elma,seftali,ananas,mango kurusu.Ben kuru meyveyi her zaman az az ve farklı cesitlerde alıyorum(en az 3 cesit seklinde) ayrı ayrı blendırdan gecirip bir kaba
yol yol koyuyorum ve verecegim zaman 1 tatlı kaşığı alıyorum kaptan,suya ekliyorum.Gelelim tarifin devamına:
haşlanan meyvemizin suyunu kızım sevmediği için süzüyorum posası bana kalıyor.Bu suya 2/3 silme yemek kaşıgı yulaf unu ekleyip,iyice pişiriyorum.Pişmesine yakın 1tk. irmik ekleyip karıştırıp kapat&soğut&yedir bebişe
Azraece: tütü çok güzel olmuş,,Ecemize de nasıl yakışıcak şimdi maşallahSen benim resmime kısacık göz gezdirirsen
unutursun tabi yüzümü,ben senin resmini odama astım kalbime yazdım oysa:98:,eklicem fotomu babyceren ve senin için
Mybabylove: Buğday günü fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz canım,Okişi çok öperim
Babyceren: Anne olana kadar fazla takmazdım ama artık daha bir fazla inanıyorum bende nazaraÇağla'ya da nazar değdi
sanırım,,sadece kötü nazar da yok bence,,lütfen bebeklere bakarken maşallahı eksik etmesin kimseSen arkadaşlarına da söyle walla açık açık maşallah desinler
Evden fazla giremiyorum ama her fırsatta misafir sanatçı oluyorum geceleri.Fırsatlar:1-Mirayı salıncağında sallarken2-uzun soluklu wc de oturuken 3-balkona çıkınca Tablet bana yetişemiyor çok yavaş kalıyor,bi begen yapıyorum yukarı çıkıyor...bla bla..Mira zaten durmuyor Eşimin istekleri bitmiyor derken...gelemiyorum yanınıza ama hep aklımdasınız
Annezeyno: Mira'yı uyutma şeklimizi biliyorsunEşim diyoki akşam,,"biz Mira'ya değil dua dinletmek,hatim indirsek yine uyumaz" Haklı çıktı,gece 2 de uyudu ve 3 kez kalktı cin ayşe oldu başıma
Neydi günü temposuDım dım çıkı çık,dım çıkı dım çıkı:124:
misafirlerimi yolladım geldim:))
aklım burdaydı resmenneyse fazla kaynatamamışsınız
önce kötü haber veriyimilk defa bugün çağla düştüüüü
sabah uyndık kahvaltı hazırlıyorum çağlada oturma odasında reklam izliyo..
normalde reklam bitene kadar kıpırdamaz yerinden..nasıl olduysa ayaga kalkmış
ve mutfaga kadar yürümüş..arkamı bi döndüm çağla kapının orda ve malesef ben yetişene kadar
çocuk arka üstü kafasının üstüne düştü(
küt diyede bir ses geldi offffff yemin ederim o an o acıyı ben kendi kafamda hissettim
çok agladı sonra susttu..neyse çok şükür bir sorun yok..öglende baya fazla uyuyunca çok korktum
misafirimde vardı kafayı yedigimi düşündüler heralde..gittim çocugu kaldırdım..çok şükür iyi
bir sorun yok..
ya ben birde güzel haber verecektim ama unuttum:26:
arkadaslar oglum kabuklu antepfıstigni yuttu bogazındayken parmagmla cıkarmaya calıstim ama asagi kacti. bir saat oldu keyfi yerinde gbi.
ama ben bitmis durumdayim bisey olur mu neyapayim cok korktum.
Bir sey olmaz canim endise etmene gerek yokkkkbogazina takilmamasi buyuk mucize once ona sukredelim bugun kaka yaptimi?kabiz olmamasina dikkat et cikarken makatini yirtmasin diye yarin sabah icin sana iyi nobetlerrrrarkadaslar oglum kabuklu antepfıstigni yuttu bogazındayken parmagmla cıkarmaya calıstim ama asagi kacti. bir saat oldu keyfi yerinde gbi.
arkadaslar oglum kabuklu antepfıstigni yuttu bogazındayken parmagmla cıkarmaya calıstim ama asagi kacti. bir saat oldu keyfi yerinde gbi.
canım mutluannenin dedigi gibi doktorunu arasan iyi olur..
midesi tabikide onu sindiremeyecegi için kakasında çıkacaktır ama nasıl çıkacak çok
zorlanacaktır...
para yutan çok çocuk gördüm ben..komşumun oğlu yutmuştu kakasında çıktı..
antepfıstıgıda çıkar herlde:26:
haber ver canım merak ederim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?