2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu arada dilberege maşallah sende çok sakinmişsin

demin resim ekledim tam yazacaktım komşular alışverişe gidiyormuş sende gel diyince apar topar çıktım. komşularımda çok sıkıntılı bir hafta geçirdiler. 1 buçuk yaşındaki oğluna memeyi bıraktırmak zorunda kaldı. çünkü yemek yemiyordu meme yüzünden. yaşıtlarına göre zayıf kalınca bir de yazın memeyi bıraktırmak zor olunca doktor tavsiyesiyle kalkıştılar bu işe. eşi yıllık izin aldı ama hepsi resmen çöktüler. 3 gün boyunca çocuk birşey yemedi bu sefer hastalandı antibiyotik iğne vurulmak zorunda kaldı, uyku desen hiç yok gibi, bir de kucaktan inmedi. gözüm korktu valla benimki o kadar memeye düşkün değil ama zamanı gelince biz napıcaz merak ettim doğrusu.

tütü yorumlarınız için sağolun kızlar. internetteki o fiyatlar çok abartıymış. 2 kişi 1 buçuk saatte yapılabiliyor deneyin derim

10. aylıkdamı oldular. kaldı 2 ay yaşlarına. Rabbim daha uzun sağlıklı aylar nasip etsin Mirama, Kayraya ve Ömerime.

hejar kıyamam Aras Eymene inşallah tekrarlamaz ateşi. ben eceye incir, gün kurusu, kuru erik ve daha yeni yeni hurma ekledim az suda öldürüp püre yapıp veriyorum çok seviyor. istersen sulu yapıp içine yedi tahıllar var birazda ondan eklersin çok güzel oluyor. ece azcık bırakınca kalanı ben yiyorum oradan biliyorum:))

bu arada dilberege maşallah sende çok sakinmişsin

Valla inanılmaz sakindim.. doktor bile şaşırmıştı.. Hiç sancı ve ağrım olmamıştı.. doktor gelip soruyor sancı var ? yok ağrı var mı ? Yok
Allah allah deyip gidiyor.. ama tabi son 45 dk suni sancı vermişlerdi açılmayı hızlandırmak için o zaman biraz ağrım oldu :) Ama dayanılmayacak kadar değildi.. 45 dk çektim.. doğumhaneye girdiğimde de 3. ıkınmada doğurmuştum :))
Ayy galiba ben doğum yapmayı özlemişim yine mi hamile kalsam

şu meme bırakma işi gerçekten zor ben kendi kuzenmde biliyorum çok zor olmuştu Allah yardımcıları olsun,
tarifin için teşekkürler canımm,bende deneyeym kuzuma,incir ve hurma denememiştim onlarıda deneyeyim
kuzum şimdi iyi şükür teyzesi dişten oluyor hep ahh şu dişler ahh
ececiğimi ve seni kocamn öpüyorum güzellikler

ne güzel canımm kolayolmuş doğumun bende sakindim ama çok sancım vardı
ve zor oldu doğumum doktorlar hemşireler hep bizi konuşuyorlarmış

ya sansıma bak 2videoyuda izleyemedim offff

misafirlerimi yolladım geldim:))
aklım burdaydı resmenneyse fazla kaynatamamışsınız

önce kötü haber veriyim ilk defa bugün çağla düştüüüü
sabah uyndık kahvaltı hazırlıyorum çağlada oturma odasında reklam izliyo..
normalde reklam bitene kadar kıpırdamaz yerinden..nasıl olduysa ayaga kalkmış
ve mutfaga kadar yürümüş..arkamı bi döndüm çağla kapının orda ve malesef ben yetişene kadar
çocuk arka üstü kafasının üstüne düştü(
küt diyede bir ses geldi offffff yemin ederim o an o acıyı ben kendi kafamda hissettim
çok agladı sonra susttu..neyse çok şükür bir sorun yok..öglende baya fazla uyuyunca çok korktum
misafirimde vardı kafayı yedigimi düşündüler heralde..gittim çocugu kaldırdım..çok şükür iyi
bir sorun yok..

ya ben birde güzel haber verecektim ama unuttum:26:

saol tatlıcadım adımlar atıyor 4-5adım babycerenin dedigi gibi gidiyor cok mutlu etti beni sanırım enes erkeklerden ilk adım atıp giden bebiş oldu tesekkür ederiz yorumun için teyzesi

Geçmiş olsun canım,,neyseki bi sorun yokmuş sabahta yazdım sana ama yine söyleyeyim nazara geliyorlar galiba:26:
Allah beterinden korusun canım

Geçmiş olsun canım,,neyseki bi sorun yokmuş sabahta yazdım sana ama yine söyleyeyim nazara geliyorlar galiba:26:
Allah beterinden korusun canım

sagol canım..nazaramı geliyo nedir bilmiyorum ama ben daha önce hiç düşürmemiştim çağlayı
ilk düşüşümüz çok kötü oldu..
çok şükür bir sorun yok..keyfi yerinde şimdi..

Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür. Bebeğe bakan doktor:
- Bu çocuk iyi gıda almıyor, der ve kadına dönerek:
- Lütfen soyununuz, diye rica eder.
Soyunan kadının, göğüslerini iyice kontrol ettikten sonra doktor:
- Düşündüğüm gibiymiş hanımefendi der, sizin hiç sütünüz yok.
Kadın:
- Tabi olmaz doktor bey, der. Ben çocuğun teyzesiyim...

cok tesekkkür ederim canım arkadasım enes daha yeni sürünmeye basladıgından(9.5 aylık)ve gec döndügünden (6aylık ) beklemiyordum ayakta duruyordu ama nebilim 5adım attı ve ben havalardayım rabbim ne güzel seyler bunlar heran hersey olabiliyor oyuzden haberleri bekliyorum bende yürücek kuzularımız Allahımın izniyle

Canım yaa çok geçmiş olsun.. off şu düşme kalkma evrelerini bir atlatsak...
Bende geçen gün arkadaşıma gittiğimde Kaanı onların yatak odasında uyuttum.. kalkınca emekleyiyor veya ayağa kalkmaya çalışıyor diye etrafına yastıklardan bariyer yaptım.. Bariyer falan hak getire.. adam kalkmış tıpır tıpır yatağın kenarına gelmiş.. bu arda inanın dakikada bir kontrol ediyorum kapıdan çünkü artık uyanması gerekiyordu.. hiç duymamışım.. son anda gak guk diye bişey duydum.. kalktım fırladım bide ne göreyim yatağın köşesinde ve elini boşluğa attı tam düşerken havada yakaladım.. bir saniye geç kalsam küttt..
Off sürekli kontrol etsek de maalesef oluyor böyle şeyler Çağlacımı da kocaman öp canı tekrar eçmiş olsun

arkadaslar oglum kabuklu antepfıstigni yuttu bogazındayken parmagmla cıkarmaya calıstim ama asagi kacti. bir saat oldu keyfi yerinde gbi.
ama ben bitmis durumdayim bisey olur mu neyapayim cok korktum.

arkadaslar oglum kabuklu antepfıstigni yuttu bogazındayken parmagmla cıkarmaya calıstim ama asagi kacti. bir saat oldu keyfi yerinde gbi.

Geçmiş olsun ama eğer özel dr.unuz varsa yerinde olsam hemen arar sorardım,,kakasını kontrol et,yuttu ve keyfi yerindeyse
sindiremeyip kakasıyla çıkacaktır diye düşünüyorum.Umarım öyle de olur.

Bir sey olmaz canim endise etmene gerek yokkkkbogazina takilmamasi buyuk mucize once ona sukredelim bugun kaka yaptimi?kabiz olmamasina dikkat et cikarken makatini yirtmasin diye yarin sabah icin sana iyi nobetlerrrr

canım mutluannenin dedigi gibi doktorunu arasan iyi olur..
midesi tabikide onu sindiremeyecegi için kakasında çıkacaktır ama nasıl çıkacak çok
zorlanacaktır...
para yutan çok çocuk gördüm ben..komşumun oğlu yutmuştu kakasında çıktı..
antepfıstıgıda çıkar herlde:26:
haber ver canım merak ederim ben..

Geçmişi okudum bir türlü fırsat bulup yazamadım. Bizim kız gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo bi bebek nasıl bu kadar dayanır bilmiyorum.

MUTLU ANNE bence banner harika olmuş neden beğenmedin canım zaten sen ne yapsan mükemmel oluyo. Mutlu annem, hamarat annem. Ayrıca mira'mın 10.ayı hayırlı olsun öpüyorum ikinizi de

BABYCEREN çağlama çok geçmiş olsun ayaklanınca tehlikeler de artıyo sanırım. Umarım aynı şeyi bir daha yaşamazsınız canım. Bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim tatlım bil mukabele. Aynı duyguları ben de sana ve güzel kızlarına hissediyorum
NOT: Videoları bir daha ben yokken koyarsan uçacam buradan sana haberin olsun

ZEYNEP benim diş buğdayında kv ler annem ve arkadaşlarım vardı toplam 12 kişiydik. Bence yakın çvren ve ailen olsun canım iki kere yapmak seni çok yorar.

MYBABYLOVE diş buğayınız hayırlı olsun canım. Okişi ve seni öpüyorum merakla resimlerini bekliyorum

TURUNCU Kayra'mın 10.ayı hayırlı olsun ayrıca Kayra'ma kocaman maşallah.

HEJAR,MELEĞİM

CENERA Allah kavuştursun canım

AZRAECE tatlım tütü harika olmuş ellerinize sağlık. Ben alacaktım ama görümcem ben alıcam deyince almadım canım. Eğer daha kabarık seviyorsan biraz daha tül ekleyebilirsin. Güzeller güzeli ecoşumda eminim çok güzel durur.

Son düzenleme:

belki z.yağı sürmesini yada içirmesini falan önerir dr. dimi??aklıma bu da geldi
kayarak çıkar belki böylece??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…