Gecmis olsun cnm, Caglayi bence daha anlatma burda, fistigima nazar aliyor kesin..kiyamam onun goz yaslarina..teyzesi opsunde gecsin olurmu..
Bizimde bugun bir vukaatimiz vardi...sandelyede oglan kucagimda oturuyorduk bizim velet babaya gitmek istedi, bende zorla kucagimda tutunca ziplayip kendini arkadaya atinca arkadan kafasi benim suratima kutt diye capisti ki ben nerde yigiliyordum yere, hatta beynim sarsildi ona ragmen zirnik kadar kendi dusunmeyip hemen bizimkinin aglamalar arasinda banyoya getirir kafasinin arkasina az su serpistirdim ve sonra sakinlesti..yuzum ve kafam halan agriyor :)) ne kafan varmis be oglum yaa..
iyi aksamlar canlar masallh kuzular kocaman oldu bizde pazar 10 aylik oluyoruz
Merhaba benim icten samimi iyi niyetli arkadaslarim,su siralar moralim cok bozuk,konusamayacak yazamayacak kadar cok! Lutfen yanlis anlamayin amacim sizi merakta koymak degil ilk firsatta yazacagim ama suanda kalbimi sanki biri skiyor anlatcak yuregim yok o sebeple tek tek alinti yapip yazamiyorum sizlere,suanda yazma amacim seve seve cekilise katilmak istememden kaynaklanyor.
MUTLU ANNE BENIDE LISTEYE EKLERMISIN, simdiden cok tsk ederim.Umarim gozunden kacmaz,ekledim de de rahat edeyim
cicek cicek sen boyle yazinca icim hic rahat etmez ki aklim kalir
Insallah cozumu zor sifasiz dermansiz bir problem degildir
Bizi habersiz birakma
Mutluannem gozunden kacarsa diye yaziyorum: cicek cicek ve sekersiz yesilcay katilmak istiyor
kizlar ust komsuma gecmis olsuna gelen misafirler 1den once gitmiyor ve komsum disinda butun arkadaslari cocuklu
Ev tepemize inecek inecek birgun hic mi insan gibi misafirleri yok anlamis degilim
Biz de bidiklarimiz buyuyup biryerlere gidince boyle olmayalim ya bezdim valla
bende bendeeee varımmm
Evt bizimde oyle olucak ayni gun dogmustular cocuklarimiz, simdiden heyacani cok buyuk..allah nice 10 lar yasatsin hepsini ins
Cnm sorun ne ise ins kolayca halledersin,merakla bekliyorum yazmani
bilmem söylememe gerek varmı bendeeeee varımmmm
bana hediye alacak arkadaş Z harfi senin ne kadar uzakta oluşun hiç önemli degil
istersen afrikada ol nasılsa hediyenin kargosunu sen ödeyeceksin:)))
mutluanne sana sesleniyorum benim hediye alacagım X arkadaş yakından bir yerden çıksa
yani bir torpil yapamazmısın bana..maksat kargo parasını az ödeyelim..şurdan adana arası bir yer olsun
hatta gerekirse ben otobüs şöförüne veririm arkadaşta otogardan alır..:)))
ha otogara taksiylemi gider minübüslemi orasına karışmam:))
ben hediyemi yollar çekilirim:))
kız sen şimdi çağlaya hediye alıcak kişiyi özel mesajla tacizde edersin kargo parası sana ait diye
sana kim çıkıcak acabababyceren seni taciz ediyomu diye sorucam
bir de ben çıkarmışım
eheuheuehue valla tacizde ederim tecavüzde ederim
kargo parası ödemem:)))
ayyy kimse bana çıkmak istemeyecek artık:)
inşallah sen çıkarsın
yabancıya gitmiyim bari
ben sana çıkarsam sen hediyede almazsın sen yabancı değilsin diye
burda sna en uzak kimse sen ona al en iyisi edirnede yaşayan varmı acep aramızda
meleğim dünürüm gelininin fotolarını yükledimkızlar size bişey sormak isteiyorum bu damar damar ustune geldi derler ya o nasıl oluyo benim sol kolumda cok feci bi ağrı başladı bu akşam kıpırdatamıyorum sanki bıçak saplıyolar omzumla kolumun birleştiği eklem yerine nasıl gecer bu ağrı:2::2::2::2:
ben geldim
6 yıldır her hafta buluştugum arkadaşlarımla buluştum..
ilk evlendigimiz yıllar sadece 3 kişiydik..(3 bayan)
1 yıl sonra olduk 5 kişi(2 çocuk oldu)
2yıl sonra olduk 6 kişi(ceren oldu)
5 yıl sonra olduk 8 kişi olduk(çağla ve nisa)
üredikçe üremişizgelecekler yıllar daha ne getirecek merakla beklemekteyiz:))
çocuk sesinden kafamız şişti resmen..ama çok güldük allah neşemizi bozmasın
eşim sinirimi bozmasa daha iyi olacaktı ya neyse...zaten ne zaman çok gülsem
illa eşimle tartışırım
Xmen şuanda uyuyor..
meleğimcim geçmiş olsunn maço erkekim beynini sarsmış:)
çok sert çarpmış anlaşılan kuzumunda kafası ağrımıştırgeçmiş olsun canımm Allah beterinden korusun
bizimkide bu gün masanın önünden girmiş sandalyelerin arasından geçerek yanından çıkmış:)nasıl becermiş anlamadım
yan tarafında da pilates topu vardı sıkışmış kalmış orda baktım yardım çığlıkları atıyo bi yandan da kocaman topla oynuyo:)
beni görünce hemen gülmeye başladı:)
bunlar büyüdükçe zıvanadan çıkıyolar..mahir hala eskisi gibi hareketli mi?tarık buğra saniye durmuyo yerinde bi çözüm buldun mu şekerim sen:)
slmlar nasılsınızz
hepınızı cook yakından takıp edıyorum sız benı bılmessınız ama ben sızı bılıyorum çok garıp bır durum bu
hepiciğinize sevgıler sunup mecaalime geceyım
hee buarada o bebişlerinnn totolarını da ısırmaktan kendımı alamıyorumm
bır sorum var 9. ay a dün gırmıs bır kızım var gecenlerde sağlık ocağından aradılar kızamık salgını varmıs 12. aydakı kızamık asısını bakanlıktan yazı gelmesı uzerıne 9. aya cekmısler gelın asınızı yapalım dedıler, sorum su cevremdekı aynı yastakı hıc bır bebeğin ailesi aranmadı acaba dıyorum aranızda böyle bır durumdan haberdar olan var mı ? sevgiler
yurtdisindayim hediye cekilisine bende katilabilirmiyim ki
canım sen bana çıkarsan aramızda hallederiz kimseye duyurmaya gerek yok:)
şaka bir yana tabikide kargo parasını öderimne olacak ki
hem çok severim kargoya para vermeyi ben
seve sevepara veririm
her gönderen kendi kargo parasını ödesin bence..kafamızda karışmasın..
inş bana çiçek çıkar:)tarsustaydı bana çok yakın:)
ha olurda elif katılırsa ve bana çıkarsa..hemen evine teslimatı ben yaparım:))
slmlar nasılsınızz
hepınızı cook yakından takıp edıyorum sız benı bılmessınız ama ben sızı bılıyorum çok garıp bır durum bu
hepiciğinize sevgıler sunup mecaalime geceyım
hee buarada o bebişlerinnn totolarını da ısırmaktan kendımı alamıyorumm
bır sorum var 9. ay a dün gırmıs bır kızım var gecenlerde sağlık ocağından aradılar kızamık salgını varmıs 12. aydakı kızamık asısını bakanlıktan yazı gelmesı uzerıne 9. aya cekmısler gelın asınızı yapalım dedıler, sorum su cevremdekı aynı yastakı hıc bır bebeğin ailesi aranmadı acaba dıyorum aranızda böyle bır durumdan haberdar olan var mı ? sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?