2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben yatıyorum şekerler hepinize iyigecelerrr

bu arada ben bu gün 312 aylık oldum
şubat aynın son günü ve benim doğum günümm 1 sene daha gitti ömrümden
312 ay 1248 haftalık olmuşumdaha nice 312 aylaraaa maşallah bana
öptüm hepinizii

slm sisaADA
9.ayda ben doktorundan onay aldım sonrasında aşıyı yaptrdım
bi çok arkadaşımız yaptırdı canım

ok sağolasın canım cumaya dr randevumuz var ondan sonra yaptırayım gari ben de ...

bir deeee bu cekılıs olayı eğlencelı olacağa benzıyor ama nacizane bır önerim var aynı sehırdekıler arası bır cekılıs olsa daha makbul olmaz mı kıııı ? ne dersin mutlu annee
mısal ben izmir deyim

aklıma gelmişken yazıyım..çağlanın düşmesini yazarken unuttugum güzel haber:)
çağla bugün mızmızlanırken aglıyomuş gibi yapıyodu ve bana anniiiiii dedi:)
2 defa yüzüme bakarak söyledi:)
çok mutlu oldum..evet daha önce cerenden binlerce kez duydum bu sözü ama
demekki her çocukta yine bir heycan kaplıyo:)
düşmesini yazarken aklımdan uçup gitmişti..ama hatırladım..
demekki daha bunamamışım:)

Ahada sana dua ediyorum ins ben sana cikarimda mutlu olursun :))
kız sen bana bedduamı ediyon gece gece:))
sen çık canım ne olacak ki senin varlıgın yeter:)))
kız sen bugünmü dogdun..annenin ellerinden öpelim senin gibi bir
cadı pardon tatlıcadı dogurdugu için..mutlu yıllar canım..nice uzun saglıklı yıllar...
bu arada yaş kaç oldu?

efendim ben yanlışmı anladım:)
aynı şehirdekiler derken..
ben farklı şehirdeyim yani ben çekilişe katılamayacakmıyım...
ben fikrini begenmedim canımmmm
misal bende antakyadayım canım

Son düzenleme:

Pzt ins scan sonucu alicam, bende cok heyacanla ve endise icinde bekliyorum iste...hayirlisi olsun diyelim nasipse ne varsa artik
Kafa isini sorma cnm, benim oglan hamile iken cok tekmelerdi beni hep futbolcu olcak derdik ki babada gencken cok oynamis futbol profesyonelce..neyse gel zaman git zaman iste bu zaman oglum basladi antramanlara..olay bundan ibaret sekerim :))

yok canım öyle değil sunu demek ıstedım; sehır kategorısı olsun aynı sehırdekıler aynı torbaya gırsın. mısal ızmırdekıler ızmır torbasına

meleğim geçmiş olsun rabbım kımseye dert keder vermseın hele bebeklerımız varken cok zor alah yardımcın olsun, neyın var?

Ozel biri olman demek bundan dolayimis..canim seni tanimis olmam benim icin buyuk bir sans..bu yuzden iyiki dogdun cnm,.sana nice yillar dilerim...oglusun ve sevdiklerinle hersey gonlunce olsun tatlisesim..

yok canım öyle değil sunu demek ıstedım; sehır kategorısı olsun aynı sehırdekıler aynı torbaya gırsın. mısal ızmırdekıler ızmır torbasına

kız benim torbaya kim girecek o zaman:)))
torbada tek başıma kalmam ben
kendi kendimemi hediye alacam
olmaz canım olmazzzzz kabul etmiyorummmmmm
o torbaya herkes aynı anda girecek:)
o hediye buraya gelecek arkadaşş

Masallah Cagla ya benimde en buyuk hayalim oglumun bana aney demesi..ee yani annii de olur :))bizimki bana anne diyor ama arada bir ve ben mami dedirtmeye calisiyorum disarda yabancilik cekmesin millet diye ...:))

bugün çok güldüm ama eşim beni sinirlendirdi şimdi horluyo..
gidiyim biraz temeliyimde sinirim geçsin...
iyi geceler..

meleğim geçmiş olsun rabbım kımseye dert keder vermseın hele bebeklerımız varken cok zor alah yardımcın olsun, neyın var?

Sagol cnm sende hosgeldin aramiza..gerci seni goruyorduk ama olsun yazmanla renk kattin bizlere ins daim olur paylasimlarin..

Londradan kimse yok o zaman ben ne olucak, yazik degilmi yaw bize :)) en guzeli karisik olsun kimin sansi kimde ise dimi..

Birde su hediyenin buyugu kucugu olmaz gonulden ne koparsa yani demem o ki kizlar para siniri koymayalim.,bizler bilelimki bizim kalbimizden kopanlar budur ve cocuklarimizin nasipleride oyle olmustur..benim fikrim bu yonde dikkate alinirmi bilmem ama ben bana cikana gonlumden ne gecerse onu alicam,haberiniz ola..

düşündüm dee zaten yılbası cekılıslerın de de hep kendımı cekıyorumm ıyısımı senın dedğin gibi olsun
" o hedıye buraya da gelsın" o kadaaarrrr :)

buarada benı de yazmayı unutmayın mutlu annecığım

vayyyy cakala bak sen
banada torpil istiyorum ama bakkalda satılandan degil biliyorum suan cıldırıyorsunuz gülmekten
ben secimimi yaptım ya zadacım yada mybabylove cıksın turuncuda olabilir mutlu annede babycerende ay ben secim yapamıyorum sanırım bana torpil yapsanda ben bu karasızlıkla torpili kacırcam

iyiki dogdun tatlicadım iyiki geldin mayıs annelerine iyiki tanıdım canım arkadasımı iyiki iyiki varsın kocaman öpüyorum tatlişkomu nice senelere canımmmmm

kız babycerenin kalbine incek yapma siada
babyceren ne düşünüyorum biliyormusun insanın içi neşeli olunca yası kac olursa olsun önemi olmuyor 2cocugun olmasıda önemli degil için cocuk hala ve ben böyle olmanı cok seviyorum hep böyle ol içindeki sevinci hiçbirsey söndürmesin ben cok duygusallastım yakından tanısmak cok isterim senle bide kızlar ben bana bir masal anlat babayı dinliyorum aglıycam nerdeyse :2:

evet ben büyük severim bana büyük alın (enes diyoooo)

kızlar çizelgeme bakın 1e yaklasmıs buarada bizimde 10.ayımızı bitirmeye 2gün kaldı yani cumartesi günü şimdiden saolun 19aydır burdayım inş nice yaslarınada burda olurum :

ya bende yatmaya gidiyorum kocam şimdi kızcak uyudu sabah olcak hala pc basındayım ben azarı yemeden kacıyım herkeze iyi geceler rüyanızda beni görün zaten beni görceksiniz gidip babycerenimi görceksiniz hem o kargo parasıda vermiyor ben veririm

Tabiki çekilişte ben de varım...
Kızlar dün gece neydi ya öyle inanır mısınız kimin yazısıydı hatırlamıyorum o kadar uykum vardı ki yazıyı okuyunca SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM yerine KABIZLIKLA BEKLİYORUM diye okumuşum
Gece gene kaynamış burası fokur fokur...
Baybceren içime doğdu sanki sen bana çıkacaksın ben de sana Bu arada Çağlacığıma çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden korusun.
Turuncum,biraz bakındım da balık yağı ve keçiboynuzu özü-tozu öneriliyor kilo alımı için.Ayrıca keçiboynuzunu süt ve süt ürünleriyle verme.Etkili olmuyormuş.
Azraececiğim tütünüze bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…