ben yatıyorum şekerler hepinize iyigecelerrr
bu arada ben bu gün 312 aylık oldum
şubat aynın son günü ve benim doğum günümm 1 sene daha gitti ömrümden
312 ay 1248 haftalık olmuşumdaha nice 312 aylaraaa maşallah bana
öptüm hepinizii
slmlar nasılsınızz
hepınızı cook yakından takıp edıyorum sız benı bılmessınız ama ben sızı bılıyorum çok garıp bır durum bu
hepiciğinize sevgıler sunup mecaalime geceyım
hee buarada o bebişlerinnn totolarını da ısırmaktan kendımı alamıyorumm
bır sorum var 9. ay a dün gırmıs bır kızım var gecenlerde sağlık ocağından aradılar kızamık salgını varmıs 12. aydakı kızamık asısını bakanlıktan yazı gelmesı uzerıne 9. aya cekmısler gelın asınızı yapalım dedıler, sorum su cevremdekı aynı yastakı hıc bır bebeğin ailesi aranmadı acaba dıyorum aranızda böyle bır durumdan haberdar olan var mı ? sevgiler
yA KIZLAR NE OLUYOR BANA...sİZE YAZACAK ÇOK ŞEY OLMAMA RAĞMEN ŞU AN BİRAZ GEÇMİŞE BAKAYIM DA CEVAP VEREYİM DERKEN GÖZLERİMİ AÇAMIYORUM,RESMEN UYUYORUM.dÜNDEN BERİDİR BİR SÜRÜ YAZI BİRİKTİ ŞİMDİ BEN HANGİNİZE YAZAYIM.uYKUM VAR VE İNANIRMISINIZ KAFAM KAÇ DEFADIR DÜŞÜYOR.E GİT DE UYU O ZAMAN DİYECEKSİNİZ,İYİ AMA SÜT SAĞIYORUM.aKLIMDAKİLER MESELA;
TURUNCUYA TARİF ARAŞTIRIP VERCEKTİM,
aNNEZEYNEBİN SORUSUNA CEVAP VERCEKTİM,
bAYBCEREN E GEÇMİŞ OLSUN DİYECEKTİM,
AZRAECENİN TÜTÜSÜNE BAYILDIĞIMI BELİRTECEKTİM,
ELİF E LOHUSA KIYAFETİ İÇİN FİKRİMİ SUNACAKTIM,dAHA BİR KAÇ ARKADAŞIN YAZILARINA YANIT VERECEKTİM.mESELA MUTLUANNENİN MİRA RESİMLERİNE İLK BEN YORUM YAPTIĞIM HALDE GÖRÜNMEDİĞİNİ BELİRTECEKTİM.bAKSANIZ DA YAZIM DA BERBAT..GALİBA İŞE BAŞLAMAK YORUCU ŞU ARALAR.YARIN MİSAFİR GELECEK.hEM ONLARA 2 TATLI YAPTIM(HALLEYLİ TATLI VE TİRAMİSU)HEM DE BİZE YEMEK (ETLİ BEZELYE)VE PİLAV PİŞİRDİM.hDİ PINAR KAÇAR,ÇÜNKÜ ÇOK YORGUN VE DE UYKU DAHA ÇOK AĞIR BASIYOR.öPTÜÜÜM SİZİ.CEVAPLARIM VE DEDİKODULARIMI SONRA AKTARIRIM CANLAR...
Merhaba birbirinden güzel mayıs anneleri ve onların tatlı mı tatlı bebişleri...
sizi acayip özledim yaa..bebişlerinizi özledim...takip edemiyorum ve edemediğim için kuduruyorum ama napiim gücüm yetmiyor...şuan bile yorgun argın, başağrısı tepemde kendimi zorlayarak yazıyorum...sadece bir kaç sayfalık geçmişi okuyabildim...umuyorum ki bebişler afiyettedir, sizler iyi ve mutlusunuzdur...
hediye olayına beni de eklerseniz mutlu olurum ama sizden ricam konuyla ilgili gelişmeleri özelden mesaj atmanız..çünkü sayfaları kaçırıyorum...
bu arada en sonunda Yusuf Ömerimin birkaç fotosunu ekledim...özellikle kız analarına sesleniyorummmm...kızlarınızı alın ve pc başına geçin haydiiii oğluşumu görsünler...
hepinizi öpüyorum...forumu sürekli düzenli olarak takip eden arkadaşlarımın önünde saygıyla eğiliyor helal olsun diyorum
selam güzel mayıs anneleri nasılsınız?
ya geçmişe bakmadan önce bir şey dnışmak istiyorum oğluma oyuncak alıcam da şu ikisinde karar kıldım siz ne düşünüyorsunuz yada önereceğiniz başka oyuncaklar varmı? cevaplarınızı heyecanla bekliyorum öpüldünüz...
Fisher Price Vakvak Halkalar - Oyuncak Dnyas
Fisher Price Renkli Bloklar - Oyuncak Dnyas
Tatlım ben de çekilişe katılmak istiyorum sırf bu yüzden girdim ve çıkıyorum malum 6 da kalkıyorum hepinizi öpüyorum şekerler iyi geceler
Su avakado da inan rabbimin gucunu gitmesin ama inan cok fena tadi, yencek gibi degil yahu ben bile yiyemiyorum bizimkiler nasil yesin...
Bugun kuru kayisi ve kuru bogurtlen kirmizi olandan aldik onu bir guzel yarim kivi ve yarim muzla blendirdan cektim sonra yogurta karistirip verdim valla sevdi, Avakado da bu sekilde karistirarak vericem. zaten iki kucuk boy almistim birini yarim yarim yedirdim zorlada olsa..simdi diger kalani alem edip yutturacam bir sekilde...burdan biri sagol olsun limon ve biraz tuzla ver seklinde dedi ama biraz bana agir olur gibi geldi, bu yuzden bu sekilde vermem zor..
gece kuşlarııı diğer gece kuşu arkidişiniz geldi
kızlar bi kaç sorum olucak sizleree..
1-ben kzuma ekmek yaptım onu irili ufaklı parçalar halien getirdim cam kavanoza koyup buzdolabına koydum..daha önce dondurucuda saklamıştım..buzdolabında saklanabilir mi?
2-kuru meyvelerde aynı taze meyveler gibi hemen tüketilmelimi?akşam pişirdiğimi sbahada kullansam vitamin kaybı olurmu?
3-haşladığınız kurumeyvelerin suyunu döküyomusunuz?yoksa bebişlere kullanıyomusunuz..malum gün kurusu ve incir suyunu genelde kabızlıktada kullanıyolar:)tarık buğra bi kaç gündür günde 5-6 kez kaka yapıyo suyunuda verince kaka sayısı artar diye düşündüm doğru düşünmüşmüyüm?
4-lütfen sorularımı cevapsız bırakmayın
5-TABİKİİ ÇEKİLİŞTE BENDE VARIMM
meleğim dünürüm gelininin fotolarını yükledimkızlar size bişey sormak isteiyorum bu damar damar ustune geldi derler ya o nasıl oluyo benim sol kolumda cok feci bi ağrı başladı bu akşam kıpırdatamıyorum sanki bıçak saplıyolar omzumla kolumun birleştiği eklem yerine nasıl gecer bu ağrı:2::2::2::2:
bilmem söylememe gerek varmı bendeeeee varımmmm
bana hediye alacak arkadaş Z harfi senin ne kadar uzakta oluşun hiç önemli degil
istersen afrikada ol nasılsa hediyenin kargosunu sen ödeyeceksin:)))
mutluanne sana sesleniyorum benim hediye alacagım X arkadaş yakından bir yerden çıksa
yani bir torpil yapamazmısın bana..maksat kargo parasını az ödeyelim..şurdan adana arası bir yer olsun
hatta gerekirse ben otobüs şöförüne veririm arkadaşta otogardan alır..:)))
ha otogara taksiylemi gider minübüslemi orasına karışmam:))
ben hediyemi yollar çekilirim:))
slmlar nasılsınızz
hepınızı cook yakından takıp edıyorum sız benı bılmessınız ama ben sızı bılıyorum çok garıp bır durum bu
bır sorum var 9. ay a dün gırmıs bır kızım var gecenlerde sağlık ocağından aradılar kızamık salgını varmıs 12. aydakı kızamık asısını bakanlıktan yazı gelmesı uzerıne 9. aya cekmısler gelın asınızı yapalım dedıler, sorum su cevremdekı aynı yastakı hıc bır bebeğin ailesi aranmadı acaba dıyorum aranızda böyle bır durumdan haberdar olan var mı ? sevgiler
öptüm hepinizii
Masallah Cagla ya benimde en buyuk hayalim oglumun bana aney demesi..ee yani annii de olur :))bizimki bana anne diyor ama arada bir ve ben mami dedirtmeye calisiyorum disarda yabancilik cekmesin millet diye ...:))
ya bende yatmaya gidiyorum kocam şimdi kızcak uyudu sabah olcak hala pc basındayım ben azarı yemeden kacıyım herkeze iyi geceler rüyanızda beni görün zaten beni görceksiniz gidip babycerenimi görceksiniz hem o kargo parasıda vermiyor ben veririm
Tabiki çekilişte ben de varım...
Kızlar dün gece neydi ya öyle inanır mısınız kimin yazısıydı hatırlamıyorum o kadar uykum vardı ki yazıyı okuyunca SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM yerine KABIZLIKLA BEKLİYORUM diye okumuşum
Gece gene kaynamış burası fokur fokur...
Baybceren içime doğdu sanki sen bana çıkacaksın ben de sanaBu arada Çağlacığıma çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden korusun.
Turuncum,biraz bakındım da balık yağı ve keçiboynuzu özü-tozu öneriliyor kilo alımı için.Ayrıca keçiboynuzunu süt ve süt ürünleriyle verme.Etkili olmuyormuş.
Azraececiğim tütünüze bayıl dım
MUTLUANNEYE NOT
Cekilise katilmak isteyenler:
Babyceren
Pinarda
Tatlicadi
Zada
Melegim
Beykoz
Kizlar yurtdisina nasil gonderecegiz? Bugune dek yurtdisina ne gonderdiysem sekretere verdim al yavrum paket bu adres bu dedim
Bir de kesinlikle 1hafta uzatmayalim mutluannem hemen bu aksam ya da yarin cuma saati ceksin
Uzadikca .oku cikacak sanki bana hic tanimadigim birileri ozelden yazmis biz de katilabilir miyiz diye ::26:
yuppiiii bir tane daha benden!
Belki internetten aliriz ancak gelir mesela sen kesin Unnadodan alirsin adamlari zengin ettin :)!
Ayy cnm kiyamam sana simdiden cumayi iple cekiyorsunuz..bende oyle inan..hafta sonu benim icinde azda olsa tatil gibi..malum esim evde oluyor ona satiyorum birazda olsa oglani...yani cok degil ama olsun hic yoktan iyidir
gece kuşlarııı diğer gece kuşu arkidişiniz geldi
kızlar bi kaç sorum olucak sizleree..
1-ben kzuma ekmek yaptım onu irili ufaklı parçalar halien getirdim cam kavanoza koyup buzdolabına koydum..daha önce dondurucuda saklamıştım..buzdolabında saklanabilir mi?
2-kuru meyvelerde aynı taze meyveler gibi hemen tüketilmelimi?akşam pişirdiğimi sbahada kullansam vitamin kaybı olurmu?
3-haşladığınız kurumeyvelerin suyunu döküyomusunuz?yoksa bebişlere kullanıyomusunuz..malum gün kurusu ve incir suyunu genelde kabızlıktada kullanıyolar:)tarık buğra bi kaç gündür günde 5-6 kez kaka yapıyo suyunuda verince kaka sayısı artar diye düşündüm doğru düşünmüşmüyüm?
4-lütfen sorularımı cevapsız bırakmayın
5-TABİKİİ ÇEKİLİŞTE BENDE VARIMM
slmlar nasılsınızz
öptüm hepinizii
Günaydın sevgili arkadaşlarım
Bu güzel an için max.50TL'lik hediye uygun mudur???
Listedeki bazı arkadaşlarımız yurtdışında yaşamaktadır.Bilgilerinize sunarım.
Yurtdışına paket gondermekte artık kargolarla gayet uygun ve kolay olabilmektedir.
Ekte şimdiye kadar iştirak edecek arkadaşların alfabetik sıraya göre isimleri mevcuttur.
Lütfen bu listede isminin olmasını istemeyen yada isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj
atsınlar.Şimdilik bu kadar..Güncellemeleri yaptıkça sizi bilgilendireceğim
Not: bilgisayarında liste açılmayanlar haber versin lütfen...
Eki Görüntüle 644124
kizlar Omer dun aksam gulmekten kirdi gecirdi bizi
Aksam yatmadan once memisle oynama seansi vardir yatakta ya da dizlerimde oturup gelir emer gider oynar gelir minciklar buker fln sonunda emip uyur
Dun aksam da actim gogsumu oturuyorum
Uyurken elinden dusurmedigi tahta kasigiyla gogsumun ucuna pit pit yapti sonra agzina goturdu
Kendince memeden kasikla sut iciyor hayal gucune bak ya
cekilisi duyanin gelmesini cok acayip buluyorum!
Buraya iki ucten fazla ileti yazmayanlarin ozelden isim yazdirmasini da :)
Ben boyle isguzarliklari sevmem ama karar mercii de degilim
isteyen mutluanneme yollasin o daha hosgoruludur!
Yarın kuralarını çekecek olduğumuz hediye çekilişinin amacı:
bebeklerimizin doğumgününde onlara küçük birer armağan göndermektir.
Kura sonucunda birbirine çıkan anneler, özelden birbirlerine irtibat adreslerini göndererek
iletişime devam edecektir. Ben yalnızca kuraları çekip size bildireceğim.
Dileyen jest olsun diye anneye de hediye gönderebilir tabiki,bunda bir kısıtlama yoktur.
Fakat asıl amaç: Bebek hediyesidir bunu unutmayalım!!!
Herkes listeyi yeniden kontrol etsin lutfen
canım bence çekiliş için pazartesiyi beklesek ?
Belki daha haberi olmayan ve katılmak isteyen aktif arkadaşlar vardır bilemiyorum.
ay sabah sabah ben de güldüm Ömer'e. hakikaten hayalgücü inanılmaz.kizlar Omer dun aksam gulmekten kirdi gecirdi bizi
Aksam yatmadan once memisle oynama seansi vardir yatakta ya da dizlerimde oturup gelir emer gider oynar gelir minciklar buker fln sonunda emip uyur
Dun aksam da actim gogsumu oturuyorum
Uyurken elinden dusurmedigi tahta kasigiyla gogsumun ucuna pit pit yapti sonra agzina goturdu
Kendince memeden kasikla sut iciyor hayal gucune bak ya
cekilisi duyanin gelmesini cok acayip buluyorum!
Buraya iki ucten fazla ileti yazmayanlarin ozelden isim yazdirmasini da :)
Ben boyle isguzarliklari sevmem ama karar mercii de degilim
isteyen mutluanneme yollasin o daha hosgoruludur!
Kızlaaarrrr biliyorsunuz ben ufak bir ilçede yaşıyorum.Şuan Kayranın alışverişini annemlere veya kv.lere gittiğimde büyük şehirlerden yapıyorum.Onun haricindeki ihtiyaçlarımızı internetten alıyorum bildiğiniz gibi.
Hediye çekilişi içinde muhtemelen hediyemi internetten seçip göndereceğim.Umarım beni yanlış anlamazsınız...
bizim buralarda da (Ankara) sağlık ocağından arıyor ve aşı yapmak istiyorlar. biz de nasibimizi hastane kontrolünde aldık. "gelmişken aşısız gitmeyin" diyerek kızamık aşısı yaptılar. salgın konusu ise doğru. yaptırınız derim. böyle işte.slmlar nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?