2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çiçekciğim hangi kendini bilmez üzdü seni?Sen gene aldırma canım bugün de inadına çık gez Masalcığımla,stres atymış olursun...

günaydın hatuncuklar..herkese güzel bir gün diliyorum....

yoğunluktan cok giremiyorum ama hep aklımdasınız..

TABİKİ ÇEKİLİŞTE BENDE VARIM UNUTMAYIN BENİİİİ...

Tatlıcadım güzel annem doğum gunun kutlu olsun...hersey istediğin gibi olsun hayatında..bebişinle kocişinle nice güzel seneler dilerimm..

MUTLUANNEYE NOT
Cekilise katilmak isteyenler:
Babyceren
Pinarda
Tatlicadi
Zada
Melegim
Beykoz

Kizlar yurtdisina nasil gonderecegiz? Bugune dek yurtdisina ne gonderdiysem sekretere verdim al yavrum paket bu adres bu dedim

Bir de kesinlikle 1hafta uzatmayalim mutluannem hemen bu aksam ya da yarin cuma saati ceksin
Uzadikca .oku cikacak sanki bana hic tanimadigim birileri ozelden yazmis biz de katilabilir miyiz diye ::26:

Doğum günün kutlu olsun canım.. Sağlıklı, huzurlu mutlu nice yıllar :)

Günaydın güzel mayıs anneleri

Bizde 9. ayda aşımızı yaptırdık. Hatta salgın var diye 44 aylık kızıma da tekrar yaptılar. aşı takvimine bakınca 1. sınıf diye görünüyordu.Aklıma gelmişken aşı kartına ekleyeyimde 3. kez yapmasınlar.

Canım çalışan anne olmak kolay değil...Hem iş hem doğa hem ev hem süt...Allah yardımcın olsun.

Biz de seni özledikk
Birazdan resimlere bakmaya gidiyorum.Kızım yok ama sabah sabah gözümüz gönlümüz açılsın dimi ama :))

Halkalar şu ay için çok uygun gibi.Yani biz yeni oynamaya başladığımız için şuan şekiller dikkatimizi hiç çekmiyor.
Önerim bu ay halkaları,diğer ay ise blokları alman

Tatlım ben de çekilişe katılmak istiyorum sırf bu yüzden girdim ve çıkıyorum malum 6 da kalkıyorum hepinizi öpüyorum şekerler iyi geceler

Tatlım Beste sabah 6 da mı kalkıyor ?
Sabah kalkma düzeniniz oluştumu?
Kayra bir bakıyorum 7ye kadar uyuyor,bir bakıyorum bugün gibi sabah 5te hortluyor.Bi düzen tutturamadık.

Valla limonlu tuzlu avokadoyu bizimkide yemez sanırım.Ekşi şeyleri pek sevmiyor.Zaten ben avokadyo annemlere gittiğimde alıyordum 4-5 tane ve öyle tüketiyorduk.Araya tatil falan girince hiç yiyemedik,şimdide tadını unutmuş olacak ki öğürüyor.
Şuan ağzına koymadığı yayla çorbasına bayılıyor,sevmediği tarhana çorbasını bile içiyor.Ne garip damak zevkleri var şu bıdıkların.Her gün değişiyor valla :))

Bence ekmek buzdolabında 1 hafta rahat durabilir.
Kuru meyveyi ben de bazen akşamdan haşlayıp sabaha bırakıyorum.Azıcık vitamin kaybından bişey olmaz herhalde.
Kuru meyvelerin suyunu genelde kullanıyorum,hiç ishal veya kakasında değişme olmadı şimdiye kadar.
sorularını cevapsız bırakmadığım için mutluyum :))

Çok geçmiş olsun...Ben ilk defa duydum damar damar üstüne gelmesini.Bence bi doktora görün.

Hahhahah,sabah sabah güldürdün yine yaaa

İstanbulda yaşayanlar için geçerliydi sanırım bu duyuru.Bizim arkadaşlardan yaptıranlar oldu diye hatırlıyorum.

Aaaa sen de balık burcuymuşun :)).
Yanılmıyorsam beykozda balık burcuyda ve sanırım 1-2 kişi daha vardı bu aylarda doğum günü olan.
Mutlu yıllar canımmm...

Masallah Cagla ya benimde en buyuk hayalim oglumun bana aney demesi..ee yani annii de olur :))bizimki bana anne diyor ama arada bir ve ben mami dedirtmeye calisiyorum disarda yabancilik cekmesin millet diye ...:))

Hele Kayranın anneehhhh diyişi yok mu ,bitiyorum:))
Mahiride mami derken hayal ettim de,çok tatlı göründü birden gözüme :))

Anacım siz ne zaman yatıp ne zaman kalkıyorsunuzzz.Sizin bebişler nasıl uyutuyor siziii.
Ben 11 diyince gözlerim kapanıyor yahu :)))

Canım çok saol araştırmaların için.Balık yağı bana çok sunni geliyor,sanırım kullanmam onu ama burda bir arkadaş keçiboynuzu tozu ile hazırlanan bir kürden bahsetmişti.Hatırlayamadım şimdi :44:

Ama ama ama ben de varım demiştim
Neyse mutlu anneme özel mesaj atıyorum hemen..
Bu arada yurtdışına kargo biraz tuzlu oluyor diye biliyorum ben.

Günaydın sevgili arkadaşlarım
Bu güzel an için max.50TL'lik hediye uygun mudur???
Listedeki bazı arkadaşlarımız yurtdışında yaşamaktadır.Bilgilerinize sunarım.
Yurtdışına paket gondermekte artık kargolarla gayet uygun ve kolay olabilmektedir.
Ekte şimdiye kadar iştirak edecek arkadaşların alfabetik sıraya göre isimleri mevcuttur.
Lütfen bu listede isminin olmasını istemeyen yada isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj
atsınlar.Şimdilik bu kadar..Güncellemeleri yaptıkça sizi bilgilendireceğim
Not: bilgisayarında liste açılmayanlar haber versin lütfen...

kizlar Omer dun aksam gulmekten kirdi gecirdi bizi
Aksam yatmadan once memisle oynama seansi vardir yatakta ya da dizlerimde oturup gelir emer gider oynar gelir minciklar buker fln sonunda emip uyur
Dun aksam da actim gogsumu oturuyorum
Uyurken elinden dusurmedigi tahta kasigiyla gogsumun ucuna pit pit yapti sonra agzina goturdu
Kendince memeden kasikla sut iciyor hayal gucune bak ya

cekilisi duyanin gelmesini cok acayip buluyorum!
Buraya iki ucten fazla ileti yazmayanlarin ozelden isim yazdirmasini da :)

Ben boyle isguzarliklari sevmem ama karar mercii de degilim
isteyen mutluanneme yollasin o daha hosgoruludur!

günaydınnn kızlarrrr

umarım herkes iyidir, cumanın gelişi perşembeden belli diyerekk güzelll bir günn diliyorum herkeseeeee

ÇEKİLİŞEEE BENİM ADIMIDA YAZINNN LÜTFENN

yuppiiii bir tane daha benden!
Belki internetten aliriz ancak gelir mesela sen kesin Unnadodan alirsin adamlari zengin ettin :)!

arkadaşımm zeyno haklısın şekerimmm bende unnadoyu düşünmüştümmm dermişimmmmm sorma benim sorunum sadece unnado da değil daha çokkk site varda adlarını burda saymayımmmm

Ayy cnm kiyamam sana simdiden cumayi iple cekiyorsunuz..bende oyle inan..hafta sonu benim icinde azda olsa tatil gibi..malum esim evde oluyor ona satiyorum birazda olsa oglani...yani cok degil ama olsun hic yoktan iyidir

canımm mesela bugunn perşembe diye bir sevinçç var içimdeee azıcıkta olsa bakması seni dinlendirir tabiyki canım sagolsun eşin ki bak haftasonunu bekliyorsun yinede yardımı çok oluyor demekki

buzdolabında duru canım ekmekler ya bişey olmaz, canım ben henuz kuru meyvesinide bekletmedim hiç ama bekletilsede birşey olmaz kanımca, ben suyunu vermiyorum açıkcası bunu bilemeyeceğim

biz ist dayız burda böyle bir salgın varmış evet işyerindeki arkadaşımın eşi öğretmendi ve birsürü çocuğun kızamık yüzünden okula gelemediğini söyleyince bende doktorumuzun önerisiyle yaptırdım canım

iyikkiiiii doğdunnn canımm doğum günün kutlu ve mutlu olsunnn, ailenle ve minnoşunla musmuttluu nice yaşların olsunnnn

Yarın kuralarını çekecek olduğumuz hediye çekilişinin amacı:
bebeklerimizin doğumgününde onlara küçük birer armağan göndermektir.
Kura sonucunda birbirine çıkan anneler, özelden birbirlerine irtibat adreslerini göndererek
iletişime devam edecektir. Ben yalnızca kuraları çekip size bildireceğim.
Dileyen jest olsun diye anneye de hediye gönderebilir tabiki,bunda bir kısıtlama yoktur.
Fakat asıl amaç: Bebek hediyesidir bunu unutmayalım!!!

Herkes listeyi yeniden kontrol etsin lutfen

Yerimmmm ben o ömerciğiii akıllı bıdıkkk seniiii

canım sanırım bende bu düşüncene katılıyorumm sonuçta pekte tanımadığım birinin ve bebeğinin nelerden hoşlandığını neyi beğenebileceğini falan kestiremem ama sürekli yazan ve aktif olan bütün arkadaşlarım için bir fikrim var mesela şuu çıkarsa şunu alabilirimm falan diyorumdaa diğer türlüüü bilemedim bende şimdiii:26:

Tatlıcadı:MUTLU YILLAR BİTANEM.. canım ben kuru meyveleri eminönü malatya pazarından alıyorum,
birde bizim orda köylü pazraı var bazen de ordan Bütün meyvelerin kuruları var.
Sisiada: aynı illere kura yazmak gibi bir durum olamaz canım çünkü bazı şehirlerde sadece
1 arkadaşımız var ve yurtdışında da arkadaşlarımız var
Pınarda: Resimlere yaptığın güzel yorumu görmez olurmuyum hiç canımcım
Ben onları kaldırıp tekrar yükleyince gitti güzelim yorumlar,,ama hepsi aklımda

Son düzenleme:

canım bence çekiliş için pazartesiyi beklesek ?
Belki daha haberi olmayan ve katılmak isteyen aktif arkadaşlar vardır bilemiyorum.

Kızlaaarrrr biliyorsunuz ben ufak bir ilçede yaşıyorum.Şuan Kayranın alışverişini annemlere veya kv.lere gittiğimde büyük şehirlerden yapıyorum.Onun haricindeki ihtiyaçlarımızı internetten alıyorum bildiğiniz gibi.
Hediye çekilişi içinde muhtemelen hediyemi internetten seçip göndereceğim.Umarım beni yanlış anlamazsınız...

canım bence çekiliş için pazartesiyi beklesek ?
Belki daha haberi olmayan ve katılmak isteyen aktif arkadaşlar vardır bilemiyorum.

Yok canım beklemeyelim detayı yazıcam sana özelden ,,mesela ben yavrukediye ulaşıp sordum,,
aklınıza gelen ve katılmak isteyenler varsa kontak kurup sorabiliriz.Mesela Nagihan katılırdı ama ben.de nosu yok
zadacım sende var mı?Bi ulaşsan???Mybabylove?? gir foruma gör bizi katıl listeye canım

ay sabah sabah ben de güldüm Ömer'e. hakikaten hayalgücü inanılmaz.

annenin göğsüyle oynamak bir bizim oğlanda varmış sanıyor ve hayret ediyordum meğer başka bebeklerde de varmış :) kendi kendime hayret edip, burda başka bebeklerde de gördüğüm bir çok durum var. yazılımları benziyor demek. bebekleri birbirinden ayıran şeyler ise yazılıma yapılan ekler zannımca. (Amerika'yı yeniden keşfetmiş gibi hissetim kendimi ya

canımcımm niye yanlışş anlayalımm aaaa biz istanbulun göbeğinde yaşıyoruzzz da noluyorr valla bizde oyle her istediğimizde dışarı çıkamıyoruz int sagolsun her derde devaaa problem yok yani canımcımm maksat yarım elma gönül almaaa

bizim buralarda da (Ankara) sağlık ocağından arıyor ve aşı yapmak istiyorlar. biz de nasibimizi hastane kontrolünde aldık. "gelmişken aşısız gitmeyin" diyerek kızamık aşısı yaptılar. salgın konusu ise doğru. yaptırınız derim. böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…