2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çekiliş bir aksilik olmazsa yarın cuma saatinde yapılacaktır
BU ALINTIDAN LISTEYI GOREMEYENLER,MESAJDAKI "MESAJI GOSTER" KISMINA TIKLAYIP LISTEYI BULABILIRLER...

Son düzenleme:
selam kızlar
bu ara çok yoğunum işyerinde son haftam pztesi itibari ile yeni bölümde başlıyor olacağım
az önce kahvaltımız vardı benim gidişime istinaden arkadaşlarıma teşekkür ederken
çok duygulandım ve ağladım of ya çok zor olacak benim için alışkanlıklardan vazgeçiyor olmak 8yıldır aynı yerdeyim

o yüzden bu ara forumda çok aktif değilim geçmişe de bakamıyorum
son sayfalardan gözüme ilişen tatlıcadının doğumgünü oldğu ;
Canım sevdiklerinde yavrunla eşinle mutlu senelerin olsun inşallah

çekiliş olayını sağolsun mutluanne söyledi, zeynepin yazdığınıda okudum
adını duymadığımız insanların çekilişe katılması banada ilginç geldi :26:

bu arada ben geçen sinemise alışveriş yaparken eşime
çekiliş yapacağız deyip beğendiğim şeyi gösterdim
kurada kız bebek çıkacağını nerden biliyorsun dedi kendime şaştım
ve hemen bıraktım

nagihan ın teli beykozda vardı
lillac ta katılır mı acaba sms göndereyim mi? bende telefonu var

merhaba (günaydın saatini kaçırırsan böyle olur işte. herkes günaydınını demiş, yerini almış. geç bari, sessizce otur

öncelikle tatlıcadı hanım, doğumgününüz kutlu olsun.
babyceren hanım, nazar konusuna katılıyorum geç de olsa ve hemen boncukumu konduruyorum mesajıma
çağla'nın "kendi için de insanlık için de yeni büyük adım"larını bekliyoruz. nitekim yeni bir adımını da atmış anladığımız kadarıyla. "anniiii"leri bol olsun :)

bir dakika ya, ne yazacaktım... ha, tamam. başlıkta da görüldüğü gibi "kitapla kan kardeşliği". 2 gün önce Orhan Cemal'in elinde bir kağıt kesiği gördüm, ne zaman olmuş bilmiyorum, hiç ağlamadı ama kanamış, belli. bizim kitapları kurcalıyordu sürekli, sanırım onlardan oldu. o ufacık parmağını öpüp "yavrum sen kitaplarla kan kardeşi mi oldun, kuzum beniiiim, annesinin böcüküsüüüü" dedim
sonra beni aldı bir merak, hangi kitapla kan kardeşi olmuştu bizim oğlan :44: 2 gün önce okuduğumuz kitaplara tek tek bakıp Orhan Cemal'in kanını arayıp, "ahanda bununlan kan kardeşi olmuş" da diyebilirim (elime ne geçecekse? kitabın adı radiation biophysics olsa ne, linear systems olsa ne?), "amaaan, ne önemi var? kitap okusun da, o yeter" deyip işi tadında da bırakabilirim. işi tadında bırakayım dimi? evet, en iyisi bu.

not: bebekler için, kalın yapraklı kitaplar var arkadaşım, ondan alınız diyebilirsiniz. haklısınız, 2 tane hediye geldi fekat illa bizim okuduklarımızı kurcalayacak kuzum. böyle işte

Çekilişte bana çıkacak olan arkadaşım:
Beni yormadan doğumgünü temanı seç bildir olur mu
Benim kargoyu babyceren ödicek bide

Ozel biri olman demek bundan dolayimis..canim seni tanimis olmam benim icin buyuk bir sans..bu yuzden iyiki dogdun cnm,.sana nice yillar dilerim...oglusun ve sevdiklerinle hersey gonlunce olsun tatlisesim..

iyiki dogdun tatlicadım iyiki geldin mayıs annelerine iyiki tanıdım canım arkadasımı iyiki iyiki varsın kocaman öpüyorum tatlişkomu nice senelere canımmmmm

Tatlıcadım güzel annem doğum gunun kutlu olsun...hersey istediğin gibi olsun hayatında..bebişinle kocişinle nice güzel seneler dilerimm..

Doğum günün kutlu olsun canım.. Sağlıklı, huzurlu mutlu nice yıllar :)

hepinize çok teşekkür ediyorum güzel anneler sizleri ve yavrularınız öpüyorum
sorularımı cevapsız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür ederim:)
babycerenim yaşım 26 oldu canımm
yavrukedim 8 yıldan sonra başka bi bölüm müsenin adına çok üzüldüm canım..yeni işin hayırlı olsunn

Sagol canım. Kıvırdı valla. Çok şükür benim de gözüm arkada kalmıyo.

Tatlıcadı; happybirthdayyy :) nice mutlu saglıklı yıllar diliyorum.

Defnoşu bıraktım kahvaltısını etti uyudu ve çıktım. Eve dönerken yeni doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim. Allahım o nasıl bi guzellik öyle. Nasıl minik. Ne cabuk unutmuşum o ilk günleri. İyi ki bol bol foto ve videomuz var. Yeniden doğurasım geldi valla :)

Kresin yemek listesine göre beslenme programı ayarlaamam lazım bugun yarın. Bi de blog için güzel fikirlerim var. Toparlayınca haber vericem. Cok guzel olcak inşallah.
Çekiliş için de çok heyecanlıyım

cnmcım nagişle konuştum çok kötü grip olmuş yine..sesi fln cok kotu geliyordu..moralide bozuk anneciği hala hastanede aklı onda..işleride cok yoğunmuş giremiyormuş hepiciğinize selam söledi..çekilişede katılmak istiyor..nagişimide ekle listeye mutlu annem

Geldim sekerim geldim yaaa aslinda katilmak istiyorum ama bilemdim yaaa neyse bacim yaz benide hadi

Askerde İstanbul'lu bir arkadaş acemiliği tamamlamış, kura çekiyor... Elini torbaya daldırmış, bir kağıt seçmiş. Komutan: "Bu mu oğlum?". Asker: "Hayır komutanım; ben Sarıyer'liyim ve Sarıyer Orduevi'ni istiyorum. İçime doğdu bu kura İstanbul ama Sarıyer değil!" demiş ve kağıdı açmadan torbaya atmış. Karıştırmış, karıştırmış ve bir kağıt çıkartmış. Komutan:
- Evladım bu mudur?
Asker:
- Evet komutanım budur... Kesin hissettim bu Sarıyer Orduevi...
Komutan kağıdı açmıp okumuş:
- Evladım "sarı"yı tutturdun da... demiş. Kamışı nerene sokacaksın bilmiyorum!...

çok teşekkür ederim Tatlıcadı
8 yıl evet ama daha iyi bir yere gidiyorum kendi isteğimle
inşallah herşey güzel olur Allah utandırmasın amin..

çok teşekkür ederim Tatlıcadı
8 yıl evet ama daha iyi bir yere gidiyorum kendi isteğimle
inşallah herşey güzel olur Allah utandırmasın amin..

canımm herşey güzel olacak merak etme normal böyle duygulanman tabiyki ne mutlukı duygulanarak ayrılıyorsun okadar yıl çlaıştığın yerden ve gideceğin yerdede daha güzel günlerin olacak inşş arkadaşımm, bende işyerimde 5 yıldır çalışıyorum ki öğrenciyken başlamıştım burda ve dediğin gibi duygusal bir bağ ve sahiplenme duygusu oluşuyor mutlaka, hakkımızda herşeyin hayırlısını diliyorumm

listeye benim adımı da yazabilir misiniz?

biraz daha bekleseydik belki daha çok arkadaş gelebilirdi. bari aktif ama şuan kura kararını göremeyen arkadaşlara ulaşmaya çalışalım, eminim katılmak isteyen birçok arkadaş olacaktır.

benim şuan aklıma gelen meleğim34, defne_ank, acasia, cenera ve siyahlale25 var.

cnm benide ekle listeye kesinlikle çok istiyorum..
yalnız annezeynepe katılıyorum bunuda söylemeden geçemiycem..

evet, yurtdışındaki arkadaşlara burdan kargo göndermek zor ve açıkcası biraz tuzlu olabilir. (2 yıl önce Amerika'ya ufacık bir dosyayı 100 tl'ye göndermiş olduğumu ölçü alıyorum)

ben nacizane bir yol buldum, denenebilir mi bilmiyorum aslında: nasıl ki biz trendyol'dan alışveriş yapıyoruz ve tüm Türkiye' ye cüz'i bir miktar ödeyerek kargo gönderebiliyoruz, mesela Fransa'daki arkadaş için bir Fransız sitesinden alışveriş yapılabilir ve kargo gönderilebilir. alışverişin ve kargonun Türkiye'den olması şart değil ki.

Lütfen alttaki son listeyi dikkatlice kontrol edin,isminin olmasını isteyen yada istemeyenler
özelden mesaj yazsınlar bundan sonra,buradan kaçırmamayım yazıları

Lütfen alttaki son listeyi dikkatlice kontrol edin,isminin olmasını isteyen yada istemeyenler
özelden mesaj yazsınlar bundan sonra,buradan kaçırmamayım yazıları
Eki Görüntüle 644193

Kızlar yukarıda yayınladığım liste,,annelerin birbirleriyle kontak kurarak birbirlerine
bebek hediyesi gönderecek katılımcıların olduğu güncel listedir.
Hediye limiti max.50TL çam sakızı çoban aramağanı olacaktır.Maksat ileride birbirimize güzel bir anı bırakmaktır.
Lütfen ismini bilmediğim,forumda daha önce hiç görmediğim insanlar boşuna özelden mesaj yazmasın!
Belki iyi birileridir ama burada hedef hediye değil, aktif katılımcı arkadaşlarla aramızda olan bağı güçlendirmektir!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…