günaydın sevgili arkadaşlarım
bu güzel an için max.50tl'lik hediye uygun mudur???
listedeki bazı arkadaşlarımız yurtdışında yaşamaktadır.bilgilerinize sunarım.
Yurtdışına paket gondermekte artık kargolarla gayet uygun ve kolay olabilmektedir.
Ekte şimdiye kadar iştirak edecek arkadaşların alfabetik sıraya göre isimleri mevcuttur.
Lütfen bu listede isminin olmasını istemeyen yada isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj
atsınlar.şimdilik bu kadar..güncellemeleri yaptıkça sizi bilgilendireceğim
Not: Bilgisayarında liste açılmayanlar haber versin lütfen...
Eki Görüntüle 644124
yarın kuralarını çekecek olduğumuz hediye çekilişinin amacı:
Bebeklerimizin doğumgününde onlara küçük birer armağan göndermektir.
Kura sonucunda birbirine çıkan anneler, özelden birbirlerine irtibat adreslerini göndererek
iletişime devam edecektir. Ben yalnızca kuraları çekip size bildireceğim.
Dileyen jest olsun diye anneye de hediye gönderebilir tabiki,bunda bir kısıtlama yoktur.
Fakat asıl amaç: Bebek hediyesidir bunu unutmayalım!!!
herkes listeyi yeniden kontrol etsin lutfen
Yok canım beklemeyelim detayı yazıcam sana özelden ,,mesela ben yavrukediye ulaşıp sordum,,
aklınıza gelen ve katılmak isteyenler varsa kontak kurup sorabiliriz.Mesela Nagihan katılırdı ama ben.de nosu yok
zadacım sende var mı?Bi ulaşsan???Mybabylove?? gir foruma gör bizi katıl listeye canım
kız sen bana bedduamı ediyon gece gece:))
sen çık canım ne olacak ki senin varlıgın yeter:)))
kız sen bugünmü dogdun..annenin ellerinden öpelim senin gibi bir
cadı pardon tatlıcadı dogurdugu için..mutlu yıllar canım..nice uzun saglıklı yıllar...
bu arada yaş kaç oldu?
efendim ben yanlışmı anladım:)
aynı şehirdekiler derken..
ben farklı şehirdeyim yani ben çekilişe katılamayacakmıyım...
ben fikrini begenmedim canımmmm
misal bende antakyadayım canım
Ozel biri olman demek bundan dolayimis..canim seni tanimis olmam benim icin buyuk bir sans..bu yuzden iyiki dogdun cnm,.sana nice yillar dilerim...oglusun ve sevdiklerinle hersey gonlunce olsun tatlisesim..
iyiki dogdun tatlicadım iyiki geldin mayıs annelerine iyiki tanıdım canım arkadasımı iyiki iyiki varsın kocaman öpüyorum tatlişkomu nice senelere canımmmmm
Tatlıcadım güzel annem doğum gunun kutlu olsun...hersey istediğin gibi olsun hayatında..bebişinle kocişinle nice güzel seneler dilerimm..
Doğum günün kutlu olsun canım.. Sağlıklı, huzurlu mutlu nice yıllar :)
Canım çalışan anne olmak kolay değil...Hem iş hem doğa hem ev hem süt...Allah yardımcın olsun.
Biz de seni özledikk
Birazdan resimlere bakmaya gidiyorum.Kızım yok ama sabah sabah gözümüz gönlümüz açılsın dimi ama :))
Halkalar şu ay için çok uygun gibi.Yani biz yeni oynamaya başladığımız için şuan şekiller dikkatimizi hiç çekmiyor.
Önerim bu ay halkaları,diğer ay ise blokları alman
Tatlım Beste sabah 6 da mı kalkıyor ?
Sabah kalkma düzeniniz oluştumu?
Kayra bir bakıyorum 7ye kadar uyuyor,bir bakıyorum bugün gibi sabah 5te hortluyor.Bi düzen tutturamadık.
Valla limonlu tuzlu avokadoyu bizimkide yemez sanırım.Ekşi şeyleri pek sevmiyor.Zaten ben avokadyo annemlere gittiğimde alıyordum 4-5 tane ve öyle tüketiyorduk.Araya tatil falan girince hiç yiyemedik,şimdide tadını unutmuş olacak ki öğürüyor.
Şuan ağzına koymadığı yayla çorbasına bayılıyor,sevmediği tarhana çorbasını bile içiyor.Ne garip damak zevkleri var şu bıdıkların.Her gün değişiyor valla :))
Bence ekmek buzdolabında 1 hafta rahat durabilir.
Kuru meyveyi ben de bazen akşamdan haşlayıp sabaha bırakıyorum.Azıcık vitamin kaybından bişey olmaz herhalde.
Kuru meyvelerin suyunu genelde kullanıyorum,hiç ishal veya kakasında değişme olmadı şimdiye kadar.
sorularını cevapsız bırakmadığım için mutluyum :))
Çok geçmiş olsun...Ben ilk defa duydum damar damar üstüne gelmesini.Bence bi doktora görün.
Hahhahah,sabah sabah güldürdün yine yaaa
İstanbulda yaşayanlar için geçerliydi sanırım bu duyuru.Bizim arkadaşlardan yaptıranlar oldu diye hatırlıyorum.
Aaaa sen de balık burcuymuşun :)).
Yanılmıyorsam beykozda balık burcuyda ve sanırım 1-2 kişi daha vardı bu aylarda doğum günü olan.
Mutlu yıllar canımmm...
Hele Kayranın anneehhhh diyişi yok mu ,bitiyorum:))
Mahiride mami derken hayal ettim de,çok tatlı göründü birden gözüme :))
Anacım siz ne zaman yatıp ne zaman kalkıyorsunuzzz.Sizin bebişler nasıl uyutuyor siziii.
Ben 11 diyince gözlerim kapanıyor yahu :)))
Canım çok saol araştırmaların için.Balık yağı bana çok sunni geliyor,sanırım kullanmam onu ama burda bir arkadaş keçiboynuzu tozu ile hazırlanan bir kürden bahsetmişti.Hatırlayamadım şimdi :44:
Ama ama ama ben de varım demiştim
Neyse mutlu anneme özel mesaj atıyorum hemen..
Bu arada yurtdışına kargo biraz tuzlu oluyor diye biliyorum ben.
günaydınnn kızlarrrr
umarım herkes iyidir, cumanın gelişi perşembeden belli diyerekkgüzelll bir günn diliyorum herkeseeeee
ÇEKİLİŞEEE BENİM ADIMIDA YAZINNN LÜTFENN
arkadaşımm zeyno haklısın şekerimmmbende unnadoyu düşünmüştümmm dermişimmmmm sorma benim sorunum sadece unnado da değil daha çokkk site varda adlarını burda saymayımmmm
canımm mesela bugunn perşembe diye bir sevinçç var içimdeeeazıcıkta olsa bakması seni dinlendirir tabiyki canım sagolsun eşin ki bak haftasonunu bekliyorsun yinede yardımı çok oluyor demekki
buzdolabında duru canım ekmekler ya bişey olmaz, canım ben henuz kuru meyvesinide bekletmedim hiç ama bekletilsede birşey olmaz kanımca, ben suyunu vermiyorum açıkcası bunu bilemeyeceğim
biz ist dayız burda böyle bir salgın varmış evet işyerindeki arkadaşımın eşi öğretmendi ve birsürü çocuğun kızamık yüzünden okula gelemediğini söyleyince bende doktorumuzun önerisiyle yaptırdım canım
iyikkiiiii doğdunnn canımm doğum günün kutlu ve mutlu olsunnn, ailenle ve minnoşunla musmuttluu nice yaşların olsunnnn
Tatlıcadı:MUTLU YILLAR BİTANEM.. canım ben kuru meyveleri eminönü malatya pazarından alıyorum,
birde bizim orda köylü pazraı var bazen de ordanBütün meyvelerin kuruları var.
Sisiada: aynı illere kura yazmak gibi bir durum olamaz canım çünkü bazı şehirlerde sadece
1 arkadaşımız var ve yurtdışında da arkadaşlarımız var
Pınarda: Resimlere yaptığın güzel yorumu görmez olurmuyum hiç canımcım
Ben onları kaldırıp tekrar yükleyince gitti güzelim yorumlar,,ama hepsi aklımda
selam kızlar
bu ara çok yoğunum işyerinde son haftam pztesi itibari ile yeni bölümde başlıyor olacağım
az önce kahvaltımız vardı benim gidişime istinaden arkadaşlarıma teşekkür ederken
çok duygulandım ve ağladımof ya çok zor olacak benim için alışkanlıklardan vazgeçiyor olmak 8yıldır aynı yerdeyim
o yüzden bu ara forumda çok aktif değilim geçmişe de bakamıyorum
son sayfalardan gözüme ilişen tatlıcadının doğumgünü oldğu ;
Canım sevdiklerinde yavrunla eşinle mutlu senelerin olsun inşallah
çekiliş olayını sağolsun mutluanne söyledi, zeynepin yazdığınıda okudum
adını duymadığımız insanların çekilişe katılması banada ilginç geldi :26:
bu arada ben geçen sinemise alışveriş yaparken eşime
çekiliş yapacağız deyip beğendiğim şeyi gösterdim
kurada kız bebek çıkacağını nerden biliyorsun dedikendime şaştım
ve hemen bıraktım
Ins hic olmasin hasta hicbiri cnm..Ah bu disler ahhh iflamizi kesti resmen,gecmis olsun cnm, atese dikkat belki disten degildir..
Buranin havasi batsin, valla bugun disari ciktik biraz ellerim buz kesti resmen, ellerim ilk defa bu kadar soguktan kipkirmizi kesildi..kutuplarda yasiyorum varsayiyorum kendimi
Ne guzel yaa bizi takip eden birinin olmasi..bizim gizli takipcimiz adim adim yaklasiyor bize..az kalmis cnm ha gayret 9 aya birsey kalmamis :)) bekliyoruz seni dogum gunune kadar yetisirsin ins.
Eminim kosarsin bilmezmiiz cnm, sen sadece burda degil etrafinda kim varsa yardiminina kosuyorsun masallah allah enerjini ve gayretini eksin etmesin ins..seni de basimizdan etmesin tabiiki.
Ohh bee senin fistik Defne bu isi kivirmis annesi, cok opuyorum Defne Karen i , akilli bidik masallah..o gulucukleri gormek nasip olur bir gun bizede ins.
Yok canım beklemeyelim detayı yazıcam sana özelden ,,mesela ben yavrukediye ulaşıp sordum,,
aklınıza gelen ve katılmak isteyenler varsa kontak kurup sorabiliriz.Mesela Nagihan katılırdı ama ben.de nosu yok
zadacım sende var mı?Bi ulaşsan???Mybabylove?? gir foruma gör bizi katıl listeye canım
Geldim sekerim geldim yaaa aslinda katilmak istiyorum ama bilemdim yaaa neyse bacim yaz benide hadiYok canım beklemeyelim detayı yazıcam sana özelden ,,mesela ben yavrukediye ulaşıp sordum,,
Bambucan&mybabylove&nagihan sizden haber bekliyorum liste için
çok teşekkür ederim Tatlıcadı
8 yıl evet ama daha iyi bir yere gidiyorum kendi isteğimle
inşallah herşey güzel olur Allah utandırmasın amin..
Lütfen alttaki son listeyi dikkatlice kontrol edin,isminin olmasını isteyen yada istemeyenler
özelden mesaj yazsınlar bundan sonra,buradan kaçırmamayım yazıları
Eki Görüntüle 644193
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?