2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar listeye beni de ekleyebilirsiniz tam geçmişi okumadım ama doğumgünü için hediye listesi hazırlanıyor galiba ben de seve seve katılırım

Yenı güncel lıstemız alttadır kızlar,
pembemavıler,sısıada ve ugurbocugum
lıstede varsınız ama son zamanlarda sızı pek aktıf goremedıgım ıcın sızlerden
son bır teyıd beklıyorum yınede kızlar
Lutfen katılım durumunuzu bana yıne ozelden bıldırın ok
lıstede ısmı olan yada olmasını ıstemeyen bana mutlaka ozelden mesaj yazsınlar

Kizlar LILLACa ulasalim nolur
Ben de BIYOLOGu aradim katilmak isterse bugun ugrayacak foruma

Bilmeyenlere not:

DOGUMGUNLERI ICIN BEBEKLERIMIZE CEKILIS YAPIYORUZZZ

TURUNCU gormemisim canim kusuruma bakma zaten katilmicam desen de zorla katardik ayip ettin :)

TATLICADIM ne guzel bir tarihte dogmussun!! MAAS GUNUMMM
4senede bir mi kutluyorsun yaniiii
Yaslanmayacaksin iste ne guzel hep boyle fistik gibi kalacaksin :)
Nice senelere canim. Esmerimi opuyorum!

SEKERSIZCAY bloga ne zamandir giremiyorum ilk firsatta ugrayacagim
Defneye masallah ya ne uyumlu bir bebek Allah razi olsun ondan
Yine de sen yazdikca kiyamiyorum gokten uc bes kulce altin dusse tepemize de bebikler okula baslayana kadar calismasak keske

PINARDAm hic kiyamadim ya ben saana
Birkac hafta gecince bunyen bu duzene alisacaktir canim
her calisan anne gibi ben de otururken uyuyorum emin ol
su an gozumu 2 3sn yumsam uyurdum hemen ne guzel :)

Canim bi taraftan dizi izliyorum bi taraftan size bakiyorum ama kacirmak istemiyorum cekiliste bende varim sana ozelden de yazdim neyse ben dizime bakayim ara ara yine girerim pekiii ne zaman alinacak bu hediyeler?mesela ben evimin degilde klinigin adresini vermek istesem bana cikan kisi bunu yalnis anlamaz umarim yani havalar isiniyor evde olmaya bilirim birde kargo pesinden kosmayalim odeme alicimi gonderen mi ikiside sorun degil ama yine bilgi guncellersen sevinirim tatlim

Kızlar son yayınladığım liste yeniden buradadır!
Listede ismi olan kişiler çekilişe dahil edilecektir.
akşam saat 23.00a kadar,, listede olmaktan vazgeçen, yani hediyeleşmekten
bir şekilde vazgeçen arkadaşımız olursa lütfen bana özel mesaj göndersin!
Bu tamamen katılımcıların insitayifindedir çünkü.
Eğer ismi listedeyse onu çeklişe dahil edeceğiz demektir,bunu unutmayalım lütfen!!!
Pembemavler,sisiada ve ugurbocugum sizden son haber bekliyorum kızlar
Ve yarın ismi listede olan arkadaşımız mutlaka foruma uğrasın kim kime çıktı öğrensim
ve çıkan kişilerle kontak kursun lütfen.
kimse kimseyi merakta bırakmasın,bu önemli
Liste alfabetik sıradadır!!!
Eki Görüntüle 644258

kızlar yurtdışında olan bi iki arkadaşımız varya..
onlara hediye gönderimi biraz karışık olacak sanırım.
chihiro arkadaşımız mesela fransada olan arkadaşa fransız web sitesinden alışveriş yapalım demiş..
kredi kartı olan arkadaşlar için olabilir ama hiç bilmediğimiz yabancı bi siteden alışveriş yapmakta güvenilir olurmu bilemedim.
ben diyorumki diyelim ben meleğime hediye alıcam.
muhakkak türkiyede ailesi akrabası vardır.yani devamlı kargolaştığı.
acaba diyorum biz türkiyedeki ailesinemi göndersek..
bir fikir sadece? ne dersiniz olabilirmi?

Ben sadece kuraları çekicem canım,,geri kalan ödemeler ve gönderiler ve adres kısımlarını kişiler karşılıklı olarak
konuşup halledecekler!!!

Bu listede var olanlar bu konuları dikkate alsın ki sonradan bir problem yaşamayalım kızlar

böylesi daha iyi, haklısınız. zaten öneriyi yaparken de yazmıştım, uygulanabilir mi emin değilim diye. sizin öneriniz daha makul. öyle yapalım

Ah sen bir de bana sor. Her sabah emanet edip kameradan izlemek nasıl bi işkence nasıl bi duygu tarif edemem... Tamam çalışmak cok guzel de, şöyle keyfi olsaydı istediğimizde gunun bir kaç saati gidip gelseydik gezmeye gider gibi... Kuzuları da mecbur oldugumuz için değil de onlar için faydalı olacagını bildiğimiz psikolojisiyle bıraksaydık bi kaç saatliğine. Ne guzel olurdu. Sırf bu yuzden öğretmen arkadaşları kıskanıyor ve "öğretmen ol" diyenleri dinlemediğim için kendime kızıyorum. En azından yarım gun ayrı kalıyorlar.
Hep beraber dua etsek çakraları açsak olumlama yapsak düşer mi ki o altınlar acaba???

canım ne güzel içine dogmuş:)
inan bende hepinize çıkmak istiyorum:)
böyle bir şansım varmı acaba..herkes bana hediye alsın istiyorum
Çekilişte bana çıkacak olan arkadaşım:
Beni yormadan doğumgünü temanı seç bildir olur mu
Benim kargoyu babyceren ödicek bide

yurtdışı işi biraz karışık ne yapsak bilemedim:)
en iyisi topluca dua edelim bize çıkmasın
şaka ya çıksın ne olacak:18:yollarız yani:18aradanmı kaçacaz:18::18::18:

Canımm bak yarama tuz bastınn ahh ahhh zamanında yazsana şöylee şehrinde ailenin yanında ohhh güzel bir öğretmenlik oku diyenlere çemkirdiğim idealist takıldığım günler geldii aklıma gerçi hiçç çıkmıyordaa çok pişmanımm çokkk mesleğimi çok seviyorum ama yinedee city planner:)

Kızlar,bir aksilik olmazsa yarın yapılacak olan çekilişle
anneler birbirlerine,,bebekler için yaşgünü hediyeleri göndereceklerdir!
Listede ismi olan arkadaşlar katılıyor diye kabul edilecektir.
Pembemaviler,sisada,ugurbocugum listede varsınız fakat sizden son bir yazılı teyid bekliyorum.

Hediye çeklişinde birbirine çıkan arkadaşlar: kargo gönerilerini,gönderim bedellerini,
vs. konuları birbirleriyle mesajlaşıp konuşacaklardır.Ben sadece size kura sonuçlarını bildireceğim.
Bu hediyeleşme durumunun,kadınlar kulubu forumuyla bir ilgisi yoktur.Burada kurulan arkadaşlıkların kendi içinde bir jestidir.
Dolayısıyla her olumlu yada olumsuz durumdan sadece listedeki anneler sorumludur!
Doğacak olan aksilikler için kimse kk editörlerine gereksiz sorular sormasın lütfen.
Herşey, kuraya katılan ve Listede ismi olan Alıcı anne-Gönderici anne insiyatifindedir!
kurada ismi olacak olan anneler isimlerini bugun saat 23.00a kadar bana "özel mesaj" yoluyla bildirsin lütfen.
Lütfen gün içinde bu mesajımı alıntı yapın okumayan arkadaşlar okusun
Anlaşılmayan birşey yok dimi Sonra bir aksilik,mutsuzluk olmasın çünkü biz bu işi aramızdaki sevgiden
yapıyoruz hediye bahanesi

Güncel Listede ismi olmayan yada ismi olupta olmasını istemeyen(kurada olmaktan vazgeçen) arkadaşım bana bildirsin mutlaka
Güncel Liste

Eki Görüntüle 644300

Son düzenleme:

:) ne geldiyse başımıza idealistlikten geldi zaten. Ben de mesleğimi çok seviyorum ama işte... Yarı zamanlı architect olaydım iyiydi be hacııııı :)

canişko kargo parasını şöyle yapalım..
herkes yolladıgı kargonun parasını ödesin..çünkü sen diyosun ya 2 kişi arasında anlaşsın diye öyle olmazzz..
mesela ben sana alıcam seninle anlaşacam karar verecez kargoyu ben ödeyecem,
bana alacak arkadaşla anlaşacam kargoyu ben ödeyecem..ee 2 kargo parası oluyo...
bana alacak arkadaşa desem sen öde olmaz belki oda ona gelen kargoyu ödemiş olacak...
yani ortalık çorba olacak...zaten yazımıda kimse anlamadı sanırım:))
notlarına yazarmısın,
herkes yolladıgı kargoyu kendisi ödeyecek..böylelikle herkesin cebinden 1
kargo parası çıkacak...
tamam mı annişko:))

hadiyeler bahanee organization şahane şekerimm msj yazıyorsun ve liste yapıp çekilişide yapacaksın eline ve emeğine sağlık arkadaşımmm bencede detayları kurada birbirine çıkan arkadaşlar aralarında konuşsun, ayy çok heyecanlıyımmm yaa bana kimm çıkacak acabaaa

:) ne geldiyse başımıza idealistlikten geldi zaten. Ben de mesleğimi çok seviyorum ama işte... Yarı zamanlı architect olaydım iyiydi be hacııııı :)

hacııı gelsene ist yada ben gelem izmite birlikte mimarlık ve planlama burosu kurakta tüm günü tatil edek nedersinnn

Ne dicem. Allah derim :) hadi yapalım bunu :)

Bitanem yazarım yazmasına da,,özellikle yazmak istemedim çünkü herkesin durumu aynı değil,
söyleki mesela max50TL dedikya,,örnek veriyorum sadece: 20TL lik bir hediye alınabilir ve üzerine
kargoyu gönderen anne de yollar,,kimi arkadaşım 50Tl lik hediye alır kargoyu da öder,,ben kimsenin kesesini
bilemem,,çok yakın arkadaşımızın da durumu yoksa ve çekilişe ve heyecanımıza katılmışsa ama kargoyu ödeyemiyorsa üzülmesini yada çekilişten çıkmasını da istememO zamana kargo ücertini sadece özel mesaj yolladığı bilir,ok.mi?
Zaten burada emin olarak söylüyorum bunu,,durumu olan yada olmayan anneler kargoyu gönderirken öder bence
Ama karışmak istememAnladın mı annişkom
Birde kendimden örnek veriyorum son kez;mesela pınarda bana hediye yollıcak diyelim,,kargoyu odemesine gerek yok cünkü hem mesafe uzak hem de bizim sirketin anlasması var bazı kargolarla ben alırsam cok ucuza gelir!

Son düzenleme:
ay bunaltır beni bu öğleden sonralar
mutfakta kalmasın bulaşıklar
pazara gidiyorum merak etmeyin
merakla çekilişi bekleyin

listede olmayan, adını yazsın
yazılanlar da hediye baksın
bu kadar yeter, mani uzamasın
haydi chihiro kaçsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…