2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kizlar her zaman keyigli muhabbetli bir grubuz ama bu cekilis isiyle ilgili sakalasmalar yanlis anlasilmalara neden oluyor bircok kisinin kafasi karisiyor.

Bana gelen mesajlardan ozetle anladigim:

Birbirine kirgin olanlar olabilir
Ya da uzak sehirlerde yasayanlara kargo ucreti fazla gelebilir
ya da XX veya QQ ile pek samimi olunmayabilir

Kendi adima konusuyorum bunlarin hicbiri bu cekilisin keyfini yasamama engel degildir.
Kimse karar mercii degildir ama temel prensipler de mutluannenin yazdigi gibi belirlendi

-cekilis zincir usulu yapilacak.
-kargo ucretici taraflar aralarinda anlasacak (benim fikrim cok da problemli bir konu olmadigi yonunde. tutup 40kg bebek karyolasi yollamayacagiz :))
-yurtdisindaki arkadaslar cikarsa en makul kargo gonderim sekli arastirilacak (ben bu konuda da kargo bedelini odemede de gonulluyum!)

Listedeki isimlerle ve sehirlerle sorunu olan varsa bence tadini cikarmaya baksin zira kendine cikabilir ve tecavuz kacinilmazsa zevk almak gerekir
Diger ihtimal cekilisten cikilmasidir ama bunu hicbirimiz istemeyizzz

Bir de UGURBOCEGIM ACCACIA SISIADA ve PEMBEMAVI sizden hala teyit gitmemis sanirim
Cekilisi uzatip forumu bu kargasa ortaminda tutmamak adina ve mutluanne de nihayetinde calisan bir kadin oldugu butun gun burayi takip edemeyecegi icin lutfen teyit edin ki cekilisi hemen yapabilelim

Sukur ki katilmak istiyorsaniz ve bugun yazamadiysaniz bir cozum var! Zincirdeki en merakli anne Zeynepten baslayarak sizinle 2.bir zincir olmaya hazir!

Lutfen kimse yazdiklarimi yanlis anlamasin hepinize hastayim!!

Simdi diyorum ki cuma saatimizi bu ise ayirirsak dinden cikma ihtimalimiz var meraktan catlayanlar da olabilir
MUTLUANNE cekilisi paydostan once yapsin diyenler????????

Son düzenleme:
Şekerimşerbetim umarım çabucak eski sağlığına kavuşursun canım
Belki gerek bile kalmaz ameliyata inşallah...
amin canım benim çok teşekkür ederim.

azraececim hoşbuldum
çok teşekkür ederim canım
duasını benden esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.
daha iyiyim bol bol görüşürüz inş
sen nasılsın canım prenses ecem nasıl, hala çok tatlı dimi

Canim ugurbocugum ile konusayim diye aradim ama mesgule atti musait degildi galiba neyse zeynepcim evet bir birinden haz etmeyen ler olabilir ama buda bu isin merak ve cilvesi diyelimmesela ben sahsim adina yazayim babyceren e degil caglaya hediye alacagim Sayet bana babyceren cikarsa kurada olayi kisisellestirmeden gider hediyemi arar bulurum boncuk caglaya yani yavrularimizi kirginliklara ve kusluklere dahil etmeden dusunelim hediye bir birinden guzel yavrulara gidecek

Son düzenleme:

Canım çok güzel yazmışsın gerçekten,,satırı satırına doğru
ugurbocegim,sisiada ve pembemaviler sanırım size sabahtan beri yazdım ama tekrar yazıyorum,,lutfen katılımınızı teyid edin,
siz burada olmadan ve teyidiniz almadan sizi eklemek yada çıkartmak istemem,ama burada yoksanız da listeye koyup arkanızdan iş çeviriyor gibi kötü hissederim:26: Lutfen teyidinizi bugun saat 17.00a kadar yapın.
Haklısın annezeynep bircok arkadasta bu listenin bugun kapatılmasını istiyorlar
Sanırım 17:30 gibi kapatıcam ve kura kağıt çıkışlarını almaya başlıycam,,sonra kesicem,,sonrası sonra...
Sonrada bu heyecanlı bekleyişi yaşarız hep birlikte

Aynen canim ya keyifli birsey yapiyoruz sonucta ve ben tereddut edip uzulmeye basliyorum
Herkes senin gibi dusunur umarim haydi kizlar yapalim su cekilisiiiiii

Mutluanne paydoistan once yap gali yap yap yap yapp

Canım lütfen tekrar ara,ulaşmaya çalış ve teyid al,bana bildir hemen olur mu??
Söylediklerin için de seni gönülden kutluyorum

Eki Görüntüle 644360
Sekerim serbetimin de katılımıyla son listemizdir.Lufen bu son mesajı sayfalara alıntılayalım

güncel listemiz

canım buna şükür diyelm bak ne güzel gelişmeler olmuş inş dahada iyiye gider herşey canım, biz zeynoyla saç bantlı yeni pozlar vermeye devam ediyoruz aynı ve iyiyiz çok şükür, yine güzel haberlerle gel canımm, arada gelip mavişinin resimlerini koyda sevelimm

Kızlar,bir aksilik olmazsa yarın yapılacak olan çekilişle
anneler birbirlerine,,bebekler için yaşgünü hediyeleri göndereceklerdir!
Listede ismi olan arkadaşlar katılıyor diye kabul edilecektir.
Pembemaviler,sisada,ugurbocugum listede varsınız fakat sizden son bir yazılı teyid bekliyorum.

Hediye çeklişinde birbirine çıkan arkadaşlar: kargo gönerilerini,gönderim bedellerini,
vs. konuları birbirleriyle mesajlaşıp konuşacaklardır.Ben sadece size kura sonuçlarını bildireceğim.
Bu hediyeleşme durumunun,kadınlar kulubu forumuyla bir ilgisi yoktur.Burada kurulan arkadaşlıkların kendi içinde bir jestidir.
Dolayısıyla her olumlu yada olumsuz durumdan sadece listedeki anneler sorumludur!
Doğacak olan aksilikler için kimse kk editörlerine gereksiz sorular sormasın lütfen.
Herşey, kuraya katılan ve Listede ismi olan Alıcı anne-Gönderici anne insiyatifindedir!
kurada ismi olacak olan anneler isimlerini bugun saat 17.00a kadar bana "özel mesaj" yoluyla bildirsin lütfen.
Lütfen gün içinde bu mesajımı alıntı yapın okumayan arkadaşlar okusun
Anlaşılmayan birşey yok dimi Sonra bir aksilik,mutsuzluk olmasın çünkü biz bu işi aramızdaki sevgiden
yapıyoruz hediye bahanesi
Güncel Listede ismi olmayan yada ismi olupta olmasını istemeyen(kurada olmaktan vazgeçen) arkadaşım bana bildirsin mutlaka

Aynen canim ya keyifli birsey yapiyoruz sonucta ve ben tereddut edip uzulmeye basliyorum
Herkes senin gibi dusunur umarim haydi kizlar yapalim su cekilisiiiiii

Mutluanne paydoistan once yap gali yap yap yap yapp

kızlar evet bencede çok uzatmayalım buarada hepimiz yetişkin ve aklı başında insanlarız burada olma amacımız yegane varlıklarımız kuzularımız zaten eee konu onlar olunca kırgınlık falan gütmez benimm arkadaşlarımm hadii bakalımmm tadını çıkaralımm yaa belki 2. yaşlarındada yaparızzz aynısınııı

çok heycanlı:))
ne zaman açıklanır acaba:) ben yokken çekmeyin...
Eki Görüntüle 644318

Hhahahaha :)

Hoşgeldin şekerim. Merak ettik seni ve iyi haberlerini duyduk sevindik. Maşallah. İnşallah bugunler de gecicek tatlım az daha sabır. Dans etmekten cok cok daha fazlasını da yapacagınız gunler gelecek

tamamdır mesaj sayım dolsun diye yazmaya başlıyorum saçmalarsam affola

Buna puhahahahapuhahhaa :))

Ayyyy çok heyecanlı :18::18::18:
Evet evet bugun kesinleşsin bu mevzuuu :)

Mutlu anne sut izni olanlar erken cikiyor zaten gelen geldi sonradan gorup gelmek isteyenlerle ben zincir olurum cek gitsin bacim hadi gali :)
Herkes istiyor hadi cek dostum cek cekkk

Canim ayip olur yaaa bir daha aramak mesgule aldigi icin zaten gordu armamami o yuzden msj attim bende

Mutlu anne sut izni olanlar erken cikiyor zaten gelen geldi sonradan gorup gelmek isteyenlerle ben zincir olurum cek gitsin bacim hadi gali :)
Herkes istiyor hadi cek dostum cek cekkk

Tamam canım o zaman birçok kişinin isteği ile çekilişe acilen başlıyorum,,
cevap beklediğim arakadaşlarımdan bir cevap alamadığım için onları üzülerek söylüyorum listeye ekleyemiyorum.
Dediğin gibi 2. çekilişte bizimle olurlar inşallah.

Ben startı veriyorum,,önce kura kağıtlarını çıkış alıcam,,resimleri ve sonuçları paylaşıncaya kadar şimdilik hoşçakalın

Ugur bocugum de katiliyormus simdi cevap yazdi toplantidaymis bence o diger iki arkadasi bir birine yaz hayatim sayet gelmezlerse katilmazlarsa da cekilisi etkilemesin derim katilirlarsa bir birlerine alsinlar diye dusunmustum olmaz mi?

Canim ayip olur yaaa bir daha aramak mesgule aldigi icin zaten gordu armamami o yuzden msj attim bende

tamam canım,,artık konuşursan söylersin kusura bakmasınlar,,özelden de sordum yine bende ama bir cevap gelmedi,,
malesef bu liste dışında tutucam istemeyerek,,eklesem ve kişiler vazgeçerse de ayıp olur çünkü karşı tarafa.
Ben çıkıyorum şimdi

geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin :)

ee doktorlar der kilo ver ama nasıl verceni sölemezler daha iyi olmana sevindim ameliyat olma en son çaredir ameliyat
banada aynı şey sölendin sırtım çok ağrıodu olmadım bide memişlerini küçültürsen geçer falan dediler he kilo ver demediler çünkü benim sadece cücülerim büyük geri kalan salla gittsin ama şimdi, daha iyim ALLAH şükür mevlam çekemicez dert ler vermesin cümlemize

Ugur bocugum de katiliyormus simdi cevap yazdi toplantidaymis bence o diger iki arkadasi bir birine yaz hayatim sayet gelmezlerse katilmazlarsa da cekilisi etkilemesin derim katilirlarsa bir birlerine alsinlar diye dusunmustum olmaz mi?

ok canımekledim ugurbocegimi de fikrin çok güzelmiş
haklısın bu sefer çıktım gerçekten

Oturdum kaldim yine bugun yaaa is guc hak getire vallababamiza dedimki askim aksam salata yiyelim azcik saglikli beslenelim dedim huehuehue aksam o yapar slatayi bende dizimi izlerim bi yandan bir yandanda isimi yaparim nasil fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…