2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben kura listesini hazırlamaya başladım:18:
pembemaviler,sisiada,ugurbocegim arkadaşlarım sizden son yazılı varım
teyidi bekliyorum..

Plannercım benim son detaylı alıntımı(bold yazdığım) arada tekrar alıntılarmısın gün içinde sayfalara ,ben yapıca liste gelmiyor şekerim sen yapınca geldi çünkü
Diğer arkadaşlarım sizde arada yapın görünsün lütfenyanlış anlaşılmalar olmaz böylece

çok heycanlı:))
ne zaman açıklanır acaba:) ben yokken çekmeyin...

tabbiii şekerimm her sayfada görünmesini sağlarımm seve seveee

saglık ocagından ardılar gerçi bu 5. araması:)
benim aşım varmış:18:tetenoz:18::18:
ebeyi fazla sinirlendirmeden gitsem iyi olacak..sonra ebeme küfretmesin:))

bu arada çağla bugün öksürmeye başladı..onuda doktora gösteriyim di,yorum
acaba saglık ocagında ilgilenirlermi nasıl bakarlar...
daha önce hiç götürmemiştim..

Belki katilmak isteyebilir diye dusundum haber vermezsekte uzulur mu acaba diyede dusundum arasammi diye teli elime aldim kac kez kararsizkaldim zaten kizin derdi basini asmis bilemedim yaaa neyse arayim onada moral olur hem dimi

canım arkadaşım çok ama çok teşekkür ederim desteğin için
güzel dileklerin içinse amin diyorum

ben Lillac a mesaj gönderdim cep telefonundan geri dönüş yaptığında söylerim kararını

özel mesaj göndereyim dedim 100 mesajınız olmalı uyarısı ile karşılaştım
Bana göndereceksen özel mesajı,,ben forumdan yazını görüp zaten ekledim ismini kura listesine,,
alfabetik sırada 1nodasın(bol yazımdaki mesajda var son liste),,ama eğer listede olmaktan vazgeçtiysen buradan da bana
yazabilirsin sorun olmaz çıkartırım ismini canım

Belki katilmak isteyebilir diye dusundum haber vermezsekte uzulur mu acaba diyede dusundum arasammi diye teli elime aldim kac kez kararsizkaldim zaten kizin derdi basini asmis bilemedim yaaa neyse arayim onada moral olur hem dimi
canım çok iyi yaptın aramakla çok teşekkür ederim sana tekrardan
ne güzel buradan bir hatıra kalacak kızıma

mutlu annem beni de ekler misin o güzel listeye
ben bir süredir giremiyordum saolsun mybabylovecım beni güncelledi
şeker şerbet kızımla biz de hediye almak isteriz

Sekerim serbetimin de katılımıyla son listemizdir.Lufen bu son mesajı sayfalara alıntılayalım

canım merhaba, nasılsın nasıl oldun umarım daha iyisindir ballı şerbetli maviş kızın nasıl, öpüyorumm çokkk

slm mayıs anneleri ve datlu bebeleri ALLAH ilik sağlık sıhat versin kocaman öpüyorm

şu anda kendimi dışlanmış gibi hissediyom ben mayıs annesi değilmiyim küstüm konuşmuyorum HIH

slm mayıs anneleri ve datlu bebeleri ALLAH ilik sağlık sıhat versin kocaman öpüyorm

şu anda kendimi dışlanmış gibi hissediyom ben mayıs annesi değilmiyim küstüm konuşmuyorum HIH

Aşkolusun büyük tavşan,,benim yazdıklarımı bi oku çekilişe varsan hemen haber ver canım
çok yoğun talep üzerine listeyi bugun saat 23.00dan önce kapatıp çekicem kuraları çünkü galiba

ve ayrıca,,,pembemaviler,sisiada,ugurbocugumve accasia arkadaşım,,kesin varsınız dimi???
Sizden son bir teyid bekliyorum kura için???Acele cevap....

hayır listede olmaktan vazgeçmedim sadece telefon ve adres bilgilerini özelden göndereceğimiz için özel mesaj için de sınır olduğunu biliyorum ama 50 falan diye düşünmüştüm 100 olduğunu görünce şaşırdım

canım merhaba, nasılsın nasıl oldun umarım daha iyisindir ballı şerbetli maviş kızın nasıl, öpüyorumm çokkk
saol plannercim
iyiyim diyelim iyi olalım, çok şükür o kıvrandıran ağrılarımdan kurtuldum
varolan ağrıyı da egzersizlerle azaltıyorum ah bir de başa bela kiloları verirsem şikayetlerim çok azalacak
geçen hafta ameliyata teğet geçtim
doktora ameliyat günü almaya gittik, muayene sonucunda iyileşme var bekleyelim dedi
3 ay ertelendi ameliyatım
hergün yapmam gereken egzersizler ve yasaklı hareketlerim var
bunlara ilaveten birde 10 kilo verirsem bu süreçte ameliyat olmayacakmışım
ömür boyu böyle yaşayabilirsin dedi tabi egzersizleri de ömür boyu yapmak kaydıyla
5 kilodan fazla yük kaldırmam halen yasak olduğu için kızımı taşıyamıyorum
ama 3 ay sonraki muayenede yasaklar kalktı derse doktor gerçekten bayramım olacak
işte o zaman kızımla dans etmek istiyorum

bende durumlar böyle canım sen nasılsın
o saç bantları birbirinden güzel tatlı zeynom nasıl?
ey ahali, can mayıs anneleri sizler nasılsınız?
dilerim her şey yolundadır

Tamamdır canım bi şekilde kontak kurduruz seni,,olmazsa foruma a,b,c,d... falan yazasın kimse yanlış anlamaz dolar tek tek mesajların
Ekledim seni kesin listeye:129:

Şekerimşerbetim umarım çabucak eski sağlığına kavuşursun canım
Belki gerek bile kalmaz ameliyata inşallah...

Pembemaviler,,Sisiada,,ugurbocugum,,biangel kujum arkadaşlarım sizden çekliş katılımlarınızla ilgili
acele varım yada yokum diye cevap bekliyorum kızlar???

çok işim var ama şekerim şerbeti görünce yazamadan edemedim. hoşgeldin şekerimşerbetim burada hepimiz seni çok merak ettik, endişelendik, dua ettik senin için. inşallah 3 ay sonunda iyileşme haberlerinide alırız. şimalimi öp bizim yerimize bolbol.

tatlıcadım doğum günü kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yaşlar diliyorum bir de senin gibi güzel gözleri olan kız evlat versin rabbim hayırlısıyla inşallah:))

yavrukedi yeni görev yerinde inşallah herşey istediğin gibi olur.

pınarda az kaldı haftasonuna. inşallah haftasonunda bol bol dinlenirsin de aramızda olursun.

bol bol inşallah demişim ama herşey Rabbimden onun izniyle hayırlısıyla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…