Ben kura listesini hazırlamaya başladım:18:
pembemaviler,sisiada,ugurbocegim arkadaşlarım sizden son yazılı varım
teyidi bekliyorum..
Plannercım benim son detaylı alıntımı(bold yazdığım) arada tekrar alıntılarmısın gün içinde sayfalara ,ben yapıca liste gelmiyor şekerim sen yapınca geldi çünkü
Diğer arkadaşlarım sizde arada yapın görünsün lütfenyanlış anlaşılmalar olmaz böylece
Eki Görüntüle 644313
Kızlar,bir aksilik olmazsa yarın yapılacak olan çekilişle
anneler birbirlerine,,bebekler için yaşgünü hediyeleri göndereceklerdir!
Listede ismi olan arkadaşlar katılıyor diye kabul edilecektir.
Pembemaviler,sisada,ugurbocugum listede varsınız fakat sizden son bir yazılı teyid bekliyorum.
Hediye çeklişinde birbirine çıkan arkadaşlar: kargo gönerilerini,gönderim bedellerini,
vs. konuları birbirleriyle mesajlaşıp konuşacaklardır.Ben sadece size kura sonuçlarını bildireceğim.
Bu hediyeleşme durumunun,kadınlar kulubu forumuyla bir ilgisi yoktur.Burada kurulan arkadaşlıkların kendi içinde bir jestidir.
Dolayısıyla her olumlu yada olumsuz durumdan sadece listedeki anneler sorumludur!
Doğacak olan aksilikler için kimse kk editörlerine gereksiz sorular sormasın lütfen.
Herşey, kuraya katılan ve Listede ismi olan Alıcı anne-Gönderici anne insiyatifindedir!
kurada ismi olacak olan anneler isimlerini bugun saat 23.00a kadar bana "özel mesaj" yoluyla bildirsin lütfen.
Lütfen gün içinde bu mesajımı alıntı yapın okumayan arkadaşlar okusun
Anlaşılmayan birşey yok dimiSonra bir aksilik,mutsuzluk olmasın çünkü biz bu işi aramızdaki sevgiden
yapıyoruz hediye bahanesi
Güncel Listede ismi olmayan yada ismi olupta olmasını istemeyen(kurada olmaktan vazgeçen) arkadaşım bana bildirsin mutlaka
Güncel Liste
Eki Görüntüle 644300
canımm herşey güzel olacak merak etme normal böyle duygulanman tabiyki ne mutlukı duygulanarak ayrılıyorsun okadar yıl çlaıştığın yerden ve gideceğin yerdede daha güzel günlerin olacak inşş arkadaşımm, bende işyerimde 5 yıldır çalışıyorum ki öğrenciyken başlamıştım burda ve dediğin gibi duygusal bir bağ ve sahiplenme duygusu oluşuyor mutlaka, hakkımızda herşeyin hayırlısını diliyorumm
Bana göndereceksen özel mesajı,,ben forumdan yazını görüp zaten ekledim ismini kura listesine,,özel mesaj göndereyim dedim 100 mesajınız olmalı uyarısı ile karşılaştım
canım çok iyi yaptın aramakla çok teşekkür ederim sana tekrardanBelki katilmak isteyebilir diye dusundum haber vermezsekte uzulur mu acaba diyede dusundum arasammi diye teli elime aldim kac kez kararsizkaldim zaten kizin derdi basini asmis bilemedim yaaa neyse arayim onada moral olur hem dimi
mutlu annem beni de ekler misin o güzel listeyeBana göndereceksen özel mesajı,,ben forumdan yazını görüp zaten ekledim ismini kura listesine,,
alfabetik sırada 1nodasın(bol yazımdaki mesajda var son liste),,ama eğer listede olmaktan vazgeçtiysen buradan da bana
yazabilirsin sorun olmaz çıkartırım ismini canım
Kızlar,bir aksilik olmazsa yarın yapılacak olan çekilişle
anneler birbirlerine,,bebekler için yaşgünü hediyeleri göndereceklerdir!
Listede ismi olan arkadaşlar katılıyor diye kabul edilecektir.
Pembemaviler,sisada,ugurbocugum listede varsınız fakat sizden son bir yazılı teyid bekliyorum.
Hediye çeklişinde birbirine çıkan arkadaşlar: kargo gönerilerini,gönderim bedellerini,
vs. konuları birbirleriyle mesajlaşıp konuşacaklardır.Ben sadece size kura sonuçlarını bildireceğim.
Bu hediyeleşme durumunun,kadınlar kulubu forumuyla bir ilgisi yoktur.Burada kurulan arkadaşlıkların kendi içinde bir jestidir.
Dolayısıyla her olumlu yada olumsuz durumdan sadece listedeki anneler sorumludur!
Doğacak olan aksilikler için kimse kk editörlerine gereksiz sorular sormasın lütfen.
Herşey, kuraya katılan ve Listede ismi olan Alıcı anne-Gönderici anne insiyatifindedir!
kurada ismi olacak olan anneler isimlerini bugun saat 23.00a kadar bana "özel mesaj" yoluyla bildirsin lütfen.
Lütfen gün içinde bu mesajımı alıntı yapın okumayan arkadaşlar okusun
Anlaşılmayan birşey yok dimiSonra bir aksilik,mutsuzluk olmasın çünkü biz bu işi aramızdaki sevgiden
yapıyoruz hediye bahanesi
Güncel Listede ismi olmayan yada ismi olupta olmasını istemeyen(kurada olmaktan vazgeçen) arkadaşım bana bildirsin mutlaka
Güncel Liste
canım çok iyi yaptın aramakla çok teşekkür ederim sana tekrardan
ne güzel buradan bir hatıra kalacak kızıma
mutlu annem beni de ekler misin o güzel listeye
ben bir süredir giremiyordum saolsun mybabylovecım beni güncelledi
şeker şerbet kızımla biz de hediye almak isteriz
slm mayıs anneleri ve datlu bebeleri ALLAH ilik sağlık sıhat versin kocaman öpüyorm
şu anda kendimi dışlanmış gibi hissediyom ben mayıs annesi değilmiyimküstüm konuşmuyorum HIH
Bana göndereceksen özel mesajı,,ben forumdan yazını görüp zaten ekledim ismini kura listesine,,
alfabetik sırada 1nodasın(bol yazımdaki mesajda var son liste),,ama eğer listede olmaktan vazgeçtiysen buradan da bana
yazabilirsin sorun olmaz çıkartırım ismini canım
saol plannercimcanım merhaba, nasılsın nasıl oldun umarım daha iyisindir ballı şerbetli maviş kızın nasıl, öpüyorumm çokkk
hayır listede olmaktan vazgeçmedim sadece telefon ve adres bilgilerini özelden göndereceğimiz için özel mesaj için de sınır olduğunu biliyorum ama 50 falan diye düşünmüştüm 100 olduğunu görünce şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?