canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsınızHoşgeldin şekerim. Merak ettik seni ve iyi haberlerini duyduk sevindik. Maşallah. İnşallah bugunler de gecicek tatlım az daha sabır. Dans etmekten cok cok daha fazlasını da yapacagınız gunler gelecek
tatlım çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun.geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin :)
ee doktorlar der kilo ver ama nasıl verceni sölemezlerdaha iyi olmana sevindim ameliyat olma en son çaredir ameliyat
banada aynı şey sölendin sırtım çok ağrıodu olmadım bide memişlerini küçültürsen geçer falan dediler he kilo ver demediler çünkü benim sadece cücülerim büyük geri kalan salla gittsin ama şimdi, daha iyim ALLAH şükür mevlam çekemicez dert ler vermesin cümlemize
kızlar bugün çekiliyor heee ayy cok heycanlı...sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları..
şekerimserbetim hosgeldin tatlımmm..
dım tıs dım tıs dım dım tıss:18:
allah ım sen büyüksün yarebbim:18:
uzak yerllere düşürme beni yarabbim:))
zenginin karşınada beni koy yarabbim:)
sübhaneke dinimiz amin:)
kızlar bugün çekiliyor heee ayy cok heycanlı...sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları..
bende çoookk merak ediyorumm
oooo kalabalığa bak çekilişi duyan gelmiş:)) ne sabırsız tipleriz ya kadın milleti değil mi işte:)) akşam iyi muhabbet döner burada çekiliş sonuçlarına göre:)) işin komiği hediyelerin sahipleri bu durumu pek takmıyorlar ece gel kızım bak çekiliş var diyorum dönüyor totoşunu bana:))
çok heyecanlandım yahu... hadiiiii artık sonuç gelsin
neler oluyor burda
bana kim çıktı
hedi çağla uyanmadan yemek yanmadan haber verin
tatlım çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun.
dr bana nasıl kilo vereceğimi söyledi, gayet tatsız tuzsuz yağsız bir beslenme programı verdi.
çok şükür 8 kilo verdim
küçültme ameliyatını düşünmüyorsan canım sırt kaslarını güçlendir çok faydasını görürsün
tavşanını öperimm
mutluanne beni aradı..bilgisayarı çökmüş:)
ama bana sonuçları bildirdi hemen paylaşayım..
ne hikmetse herkese ben çıkmışım
mutlumusunuz
ben çok mutluyum
biangel kujum__canım site evet çökebilir çünkü benim bilgisayar çöktü:))
kapattım açtım:)
bu arada mutluanne kaçmış olmasın...
ortalarda yok:))
kız bari sonuçları açıklasaydın çatladık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?