sen tayyiple ortak çalışıyosun heralde ne bu dogurun dugurun dugurun:)))
ben dogurmayacam siz dogurun:)
aklıma ne geldi,ceren 4 günlüktü sarılık olmuştu ve 3 gün hastanede yattık..
hastanede yer yok kalabalık ve 5 aile 1 odadayız eşlerinde kalması yasak..ben uykusuzluktan
yerlerde geziyorum:))
neyse çıktık eve geldik bir gün sonra sabah 7 de deprem oldu..5.5 şiddetinde baya sallandık..
benim evden bir kaçışım vardı ki sormayın:))
apartmandan aşagı indim arkama bir baktım eşimin kucagında cerenaa ben cereni unutmuşum:)
daha anne oldugumun bile farkında degilim:)
şimdi olsa tabiki çocuklarım için ölürüm ama ben lohusayken depresyona giriyorum:))
Arkadesler bu BabyCeren varya habire pesime takilip benimle amerikalara geliyor...kac kez dedim kizlarin yaninda dur ama dinlemiyorki>)) sana tek ayaginin ustunde durma cezasi veriyimmi simdi hiiibosver cnm hadi biz koyumuze geri donelim...
Arkadesler bu BabyCeren varya habire pesime takilip benimle amerikalara geliyor...kac kez dedim kizlarin yaninda dur ama dinlemiyorki>)) sana tek ayaginin ustunde durma cezasi veriyimmi simdi hiiibosver cnm hadi biz koyumuze geri donelim...
bi gün babyceren peşinden amerikaya gelip uzun zamandan beri ordaymış gibi mesajlara yorum yaparsa hiç şaşırmam
az kaldı banada amerika vatandaşlıgı verecekler:))
dillerinden anlamıyorum bütün mesele işte bu
amerikanca konuşuyolar bende fransız kalıyorum:)
bak tam gidicektim cevap yazmadan gitmeyim dedim
canım o arkidişler americanca konuşsunlar sen kele ciğerim ben fransız kalıyorum türkçe konuşun de türkçeye dönerler
ben mi söylüycem yani sana bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?