2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yok şekerim ortak değiliz ben bebeleri çok seviyorumdakuzumuda yanlız bırakamam Allah kısmet ederse 2.yi doğurucam(40 kere söyleyim ki olsun)
bırakıp kaçmak mı
bende doğum yaptıktan bi kaç gün sonra karnımdaki hareketleri tarık buğranın tekmeleri olarak düşünüp elimi koyuyodum
ben doğumdan sonra depresyona falan girmedim meğer doğum öncesi depresyondaymışım yavrum beni depresyondan çıkardı:))
çok sakin,ılımlı,pamuk gibi biri oldum:)

Arkadesler bu BabyCeren varya habire pesime takilip benimle amerikalara geliyor...kac kez dedim kizlarin yaninda dur ama dinlemiyorki>)) sana tek ayaginin ustunde durma cezasi veriyimmi simdi hiiibosver cnm hadi biz koyumuze geri donelim...

bi gün babyceren peşinden amerikaya gelip uzun zamandan beri ordaymış gibi mesajlara yorum yaparsa hiç şaşırmam

Arkadesler bu BabyCeren varya habire pesime takilip benimle amerikalara geliyor...kac kez dedim kizlarin yaninda dur ama dinlemiyorki>)) sana tek ayaginin ustunde durma cezasi veriyimmi simdi hiiibosver cnm hadi biz koyumuze geri donelim...

canım melegim arada seni takip ediyorum hani sataşan falan olursa
anladınmısen fizana git ben yine gelirim
bırakmam peşini ölene kadar benimsin uleyynnnnn

bi gün babyceren peşinden amerikaya gelip uzun zamandan beri ordaymış gibi mesajlara yorum yaparsa hiç şaşırmam

az kaldı banada amerika vatandaşlıgı verecekler:))
dillerinden anlamıyorum bütün mesele işte bu
amerikanca konuşuyolar bende fransız kalıyorum:)

ben ne kadar devrik cümle kuruyorum ya:))
okurken bakıyorum özne bir tarafta, yüklem başta halay çekiyo,
içimdeki ses beni yanıltma
pınarda bana ders verirmisin:18:
örtmenim:18:
lisede hep edebiyat derslerinden kaçardım..ee sayısalcıyım ne işim olur edebiyatla:18:
al işte işin oluyomuş gördünmü babyceren hanım

heyy bebekler
ben uyumaya gidiyorumm
bak çok yazmayın ben gittikten sonra
meleğim sen bi amerikaya git şekerim bizim kudurukta oraya gelsinn
sabah okuması zor oluyo..
malum çalışan şekerlerde eklenicek olmuyo böyleee
tüm mayıs analarına ve kuzularına muckkk:)
iyi gecelerrr

az kaldı banada amerika vatandaşlıgı verecekler:))
dillerinden anlamıyorum bütün mesele işte bu
amerikanca konuşuyolar bende fransız kalıyorum:)

bak tam gidicektim cevap yazmadan gitmeyim dedim
canım o arkidişler americanca konuşsunlar sen kele ciğerim ben fransız kalıyorum türkçe konuşun de türkçeye dönerler
ben mi söylüycem yani sana bunları

merhabayın arkadaşlarben yatmaya gidiyorumda iyigeceler diycektim sizlere:)

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
TatliCadi,
BabyCeren+,
Mybabylove+,
meleyim,
somebody29+,
gonul_2000_sayfam,
melegim34+

geceleri gönül sayfamı her gördüğümde kayahanın gönül sayfam şarkısını mırıldanıyorum:)
öpüştüm resimlerinleeee
şarkımız çaldı dinledimmm
bütün gece bekledimmm
odam hasret kokuyorrr

bak tam gidicektim cevap yazmadan gitmeyim dedim
canım o arkidişler americanca konuşsunlar sen kele ciğerim ben fransız kalıyorum türkçe konuşun de türkçeye dönerler
ben mi söylüycem yani sana bunları

kele cigerim onlar amerikan nasıl kele cigerimi anlasınlar:))
türkçe bile biliyor olsalar ''kele cigerim'' e fransız kalmazlarmı
tamam ben olayı çözdüm,
ben onlara fransız onlar bana fransız oldu bu iş:))fransızca anlaşırız,
eau de parfüm,eau de tuvalet:)) eau de toilette parfüm

tatlıcadı arkadaşımızda gidemedi bir türlü
böyle sözünde durmayan arkadaşları hiç sevmem
gidecem dediysen gideceksin arkadaş
bak ben gidiyorum uyumaya iyi geceler herkese

geriye dönüp baktım da amma konuşmuşum kuzzulkurt:))
dilim iyleşti sanırım
muck muck muccckkkk

Yaaa kizlar ne is bitiyor ne guc yaaa valla anam agliyor yaaa yoruluyorum ama yataga giresim yok nedendir bilmiyorum ama aksam daha bir enerjik oluyorum kizin uyanmayacagini biliyorum ya ondan herhalde tabi benim koca bu enerjime bozuluyor cunku yatakta fissss bi anda yorgunluk cokuyorhemen uyuyorum temizlikle kafayi bozdum valla yap yap yine ayni ama kis hanm in elinin degmedigi bir yer yokki:18:
buğun oglen kizin karnini doyurdum yatagina braktim disariyi izlesin diye bende yatak odamin camini siliyordum anam birde ne goreyim iki genc cekmis arabasini biri cikmis isiyor gerci arabanin arkasindaydi gorunmuyordu ama kizin odasina uctum hemen perdeyi cektim utandim yaaa yavrum nasil bir geleckte buyuyecek diye kaygilandim tabi hemen polis i aradim pilaka verdim geldiler adamlari gbt falan derken postaladilar anacim bizim burada yol gecen hani gibi mubarek manzara var acik hava diye geliyorlar gece mece di lemeden icip teyp acip oynayanimi ararsin hatunu arabada becermeye calisanini mi ararsin birde bizim binada ruslar var gerci aile onlar ama yan binada iki tane pavyoncu rus var zaten Allah etmeye iki sokak assagi inince kis gunu yerler catir catir buz ama buldugu arabanin kaputuna yatar vaziyette is bekleyen travestilerimi ararsin yani her renk var bizim muhitte
neyse kizlar ben yattim camasirlarimida astim ohhh mis gibi evim

İlk günaydını yazmayı özlemişim ayol.
Nasılsınız bakalım dün gece girdim tam yazacaktım beste hanım uyandı.
Ne doğum hikayeleriydi öyle çok etkilendim. Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın bizi onlarla sınamasın.
TURUNCU doğum günün kutlu olsun.
Ben kaçtım şekerler öğrencilerim gelir şimdi

Gunaydınnnn
Hafta ortasından 1 fazla,hafta sonundan 1 eksık...sevıyorum perşembeleri...
Tek uye sıderta,gunaydın

günaydın millet...
gec mi kaldınız bugun yahu...
saat 9 oluyo nerdeyse.
dun gece gözümü kapatamadım yine
ağlamalı memeli emmeli sallamalı iğrenç bi geceydi
napıcam bilmiyorum. başım çatlıyo. beynim zonkluyo.
bi de yıınla ilaç kullanıorum. saçma sapan bi hale sokuyo beni. mide bulantısı falan..

kuzuyu okula bıraktım. aklım onda. acaba bu gece uykusuzlukları okul yuzunden mi.. sürekli benim kollarımda olmak istiyo.
kötü hissediyorum kendimi. çok ağladım dün gece; hem sinirden hem duygusala bağladım falan...
neyse size guzel bi gun diliyorum

günaydın canlar ve kuzular
resimlerimize yaptığınız güzel yorumlar için hepinize teşekkür ederim
ayrıca doğumum için yaptığınız yorumlar içinde...
inanın ben hala doğum yaptığım hastaneye gidemiyorum çünkü direk aklıma o gün yaşadıklarım geliyor
meleğim seninde zor olmuş doğumun çok şükür kuzularımız bizimle onların ve bizim sağlığımız yerinde olsunda gerisi önemli değil
hftasonuna çok az kaldı çalışan annler için
güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah

Günaydın kuşlarBende sevda kuşuyam cik cik cikk

Resimlerime yapılan güzel yorumlara teşekkür ederim,,elleriniz dert görmesin inşallaaaaahh
Dün gece yazan herkesin doğum hikayelerinizi okudum,,ağla ağla çöktüm resmenZadacan keşke o zamanlarda
tanışıyo olsaydık gelir ben beklerdim seni annenler gelene kadar canım Bende bir ara yazıcam kocasız doğuma gidiş hikayemi
Dün gece kızıma su,süt,pirinç,irmik,kuru üzüm ekleyerek sütlaçlı muhallebi yaptımSevdidenemeyen arkadaşlarıma fikir olsun diye söyliim dedim,,belki sever sizinde bebişiniz

Herkese güzel bir gün diliyorumKızlar ya iyiki doğurmuşuz biz bu bebeleri dimiAllah isteyen herkese nasip etsin

Günaydın kızlarrrr.
Herkese huzurlu ve musmutlu bir gün diliyorummmm.
Doğum günü kutlamalarınız ve güzel dilekleriniz için hepinizede çok ama çok teşekkür ederim.
Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.
Dün odun kocam sadece bir pasta alıp üzerine doğum günümü kutladığını yazıp getirmiş.Zaten kendisinden böyle bir odunluk beklediğim için hiiiiç umursamadım.Sadece yüzüne karşı odun olduğunu söyleyerek bir hatırlatma da bulundum o kadar
En güzel hediye ise oğluşumdan geldiç.Aylardır bay bay yaptırmayı öğretiyordum fakat tık yoktu.Dün baktım bizimki el sallıyor durduk yerde
Yatağa yatırıyorum el sallıyor,kaldırıyorum el sallıyor,bütün gün yedim bitirdim o elleri
Valla eşim bana pırlanta bile verse bu kadar mutlu olmazdım herhalde.Yani olurdum ama bu kadar olurmuydum bilmiyorum.
Bilemedim bak şimdi,herhalde olurdum bu kadar mutlu.:44:
Mutluyum,mutlusun,mutluyuzzz...Amaaaannn her neyse işte...

Size bunu yazarken eşimden mesaj geldi."Kargo geldi mi "diye sordu.
Süpriz falan diyor
Ben de o kadar adama odun dedim.:26:
Hele dün akşam odunluğun dibine vurdum herifi
Dur merak ettim şimdi ne aldığını.Neyse hediye gelince paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…