günaydın herkese.h.sonu istanbul ziyareti yapıcaz inşallh.bende gitmişken meşhur pazarlardan birine gitmek istiyorum.önereceğiniz görülmesi gereken bi pazar yeri söyleyebilirminiz tercihim anadolu yakası.
bakırköy cumartesi pazarı,levent salı pazarı,fatih çarşamba pazarı ilk aklıma gelenler bunlar oldu hafta içide kalıcaksanız şayet..yalnız bunların hepsi avrupa yakasında:26:
bakırköy cumartesi pazarı,levent salı pazarı,fatih çarşamba pazarı ilk aklıma gelenler bunlar oldu hafta içide kalıcaksanız şayet..yalnız bunların hepsi avrupa yakasında:26:
Girl85: karşıda kadıköy salı pazarı var canım benim bildiğim
Tatlıcadı alemsin ya kız sana anadolu yakası demiş sen avr.dakileri yazmışsın
Lutfen bunları geçmeyelim "çarşamba pazarı/yeşilköy(en iyi pazar bu bence),c.tesi pazarı/bahçeşehir,beylikdüzü pazarı/pazar(avrupa yakası)
pazarları yazdıktan sonra gördüm anadolu yakasındakileri tercih ettiğini
belki avrupa yakasınada geçer arkidişimiz pazarlara gitmek için
beylik düzünüde duymuştum güzel olduğunuu iyi olmuş yazdığın şekerim
Tatlicadiii sabah sabah seni gormek ne guzel gece kusu yoruldu sizdi galiba enerjisi sabaha kaldi?? Tarikim bugram kusmamis cok sevindim hava mis gibi ohh anali ogullu gezingünaydın güzel anneler hepinize hayırlı cumalarr
kadınlar günümüzü bende kutluyorumm
ve ayrıca bu gün haftanın son iş günüü çalışan annelerin hafta sonu yavrulara doyma günü
çokkk mutluyum çookkk yavrum kahvaltı sonrası kusmadı umarım günümüz güzel geçer bu gün
havada mis gibi gözüküyo güneşli pırıl pırıll bu güzel günden faydalanıp hava almak lazım tabii evde oturmak olmaz
Tatlicadiii sabah sabah seni gormek ne guzel gece kusu yoruldu sizdi galiba enerjisi sabaha kaldi?? Tarikim bugram kusmamis cok sevindim hava mis gibi ohh anali ogullu gezin
Herkese kocaman GUNAYDINNN bugun cuma cu m cuuumaaaa paydos saatini ve Omerle gececek 2dolu gunu iple cekiyorum!t
Pasam bu sabah yatagindan MEMEEEE diyerek beni cagirdi ben de hemen ortamiza aldim sevdim sevdim optum
Azicik masaja ovalamaya tav oluyor gozunu acamiyor mayisip kaliyor kuzum
Hanimi kolay kandirir benim oglana iki ovuvercen tamamdir
O sizinca biz de sizmisiz ise 1saat gec geldik ama sicacik yumusacik cuma sabahi uykusu pek iyi geldi :)
Ayrilirken kacmiyoruz 1haftadir
Bugun bana el sallarken yine MEMEEEE dedi cocuk beni sadece memeden ibaret goruyor
Bugday hazirliklarim bitti sayilir sadece hediyeliklerimi sececegim
dogumgunu temami da netlestirdim grafiklerini hazirliyorum asiri bir enerji var dunden beri uzerimde
Yarin BIYOLOGa supriz yapacagiz eşli gorusecegiz Asyayla Omerin fotograflarini bekleyin anacimmmm
Girl85: karşıda kadıköy salı pazarı var canım benim bildiğim
Tatlıcadı alemsin ya kız sana anadolu yakası demiş sen avr.dakileri yazmışsın
Lutfen bunları geçmeyelim "çarşamba pazarı/yeşilköy(en iyi pazar bu bence),c.tesi pazarı/bahçeşehir,beylikdüzü pazarı/pazar(avrupa yakası)
cuma günleri bahçelievler pazarı var ayrıca. ama "ölmeden önce gidilmesi gereken yerler" listemde 1 numara hala Fatih çarşamba pazarı.
bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun.
(böyle de, kendimiz çalıyor kendimiz söylüyor gibi oluyoruz :) bir erkek gelse de, o kadınlar günümüzü kutlasa ya)
arkidişlerim sizlere bi sorum var..bebişlerimizin yemeğine eklediğimiz etleri pişirsek yedikleri porsiyon kadar dondurucuya koysak lazım oldukça çıkarsak olur mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?