Ben haftalık(5günlük olarak) kemiği haşlayıp,etlerini de sıyırıp buzluk kabına küçük küçük koyuyorum,,hafta içinde onu tükettiriyorum(hem kemik suyu hem et yiyor),,her yemege 2-3 adet atıyorum.
Ama bunlar dışında buzlukta extra minik 4-5adet bir arada bunlunan kuşbaşılarımda var(pişmemiş). Bazen de yiyebileceği kadar sote olarak kaynatıp hazırlıyorum.Simdiye kadar bir sorun olmadı.
Ilgilenen herkese duyurulur kutumu bosalttim ve en ozel mesajlara acigim
Kutuma guveniyorum arkadaslar pisman olmazsiniztovbe tovbeee
Ogle arasinda kapalicarsiya gidecegim ve kumas alacagim ogluma yasgiunu hediyesini ellerimle dikecegim
arkidişlerim sizlere bi sorum var..bebişlerimizin yemeğine eklediğimiz etleri pişirsek yedikleri porsiyon kadar dondurucuya koysak lazım oldukça çıkarsak olur mu:26:
vay becerikli hatun maşallah
kıyafet mi dikeceksin
Bi tane uyku arkadasi dikecegim cizimi bitti sayilir
Bi tane de yelek dikecegim ama aksesuar gibi olacak dogumgunu temasinin renklerinde
Hediye olani biraz daha olgunlastirip paylasayim bi de beceremezsem babyceren ve beykoz basta olmak uzere bikac dile duserim
Kizlar gecmise bakamadim size habe vemek istedim kizim hasta ve ben cok uzgunumDaha oncede cok hasta oldu ama atesimiz ilk defa 39.6 oldu,hemen fitil koydum ilk defa,ama 38.6dan daha fazla dusmedi iki saat icindede tekrar artti,simdi surup vedim.Gecen hafta rutin kontrol vardi,sevgili doktorumuz kulaklarina bakti ama resmen gostemelik bakmis, bugun sabah atesimiz 37.5 idi baska belirti yoktu ama elini kulagina goturuyor diye suphelendim evimize cok yakindiye aile hekimine goturdum,dis kulak enfeksiyonu dedi,birde dis bizde ates yapmamisti ama bu son cikan 7 ve 8. dislerimiz ates yapabilirmis,kendi doktorunu aradim habe vedim onlari kullan ates dusmezse getir dedi,nasil doktor ya ben neden rutin kontrole goturuyorumki kizimi,iste bu raddeye gelmeden birseyleri farkedelim diye ama laf olsun diye bakiyor demekki.Kizlar ben ates yuzunden kizimi soydum atletle simdi,peki ates kaca ininca incede olsa giydirim usutsun istemiyorum.Dua edin bize atlatalim hemen,sanirim bogazida agriyor yutkunurken zorlaniyor uc gunluk antbiyotik vedi doktor ahhh ahhh cok kotuyum...
Merhaba arkadaşlar... :)
Ben 11 mayıs2012 de biricik çiçeğimle buluşmuştum. Şimdi ise ikinci çocuğuma hamileyim :) aralarında 15 ay olacak. İLk başta çok şaşırdım. Hiç beklemediğim bir şey. Doğum sonra adet düzensizliği sandım. Zİra korunuyorduk. Dr a bile gitme ihtiyacı duymadım. Mide bulantısı ve kusmalar başlayınca ikinci kuzumun haberini aldım.Ve diyorum ki iyi ki olmuş :) planlasam asla yapamazdım. Ama olunca çok sevindim :))) haber vereyim dedim :))
Bi tane uyku arkadasi dikecegim cizimi bitti sayilir
Bi tane de yelek dikecegim ama aksesuar gibi olacak dogumgunu temasinin renklerinde
Hediye olani biraz daha olgunlastirip paylasayim bi de beceremezsem babyceren ve beykoz basta olmak uzere bikac dile duserim
dünya kadınlar günü münasebetiyle, sevgili eşim bizi (3 tane bayan arkadaşımla beraber) işkembeciye götürecek. ayyyy çok romantik bir hediye
hayır hayır eşim ahşap değil, günahını almayın
1) işkembeciyi biz tercih ettik, çok severiz
2) davet O' ndan gelmedi, biz kendimizi davet ettirdik :)
ne? efendim? biz de çok mu ahşapmışız? illa biri ahşap olacak değil mi ilişkilerde? niye öyle diyorsunuz ya işkembe seviyoruz diye((
Merhaba arkadaşlar... :)
Ben 11 mayıs2012 de biricik çiçeğimle buluşmuştum. Şimdi ise ikinci çocuğuma hamileyim :) aralarında 15 ay olacak. İLk başta çok şaşırdım. Hiç beklemediğim bir şey. Doğum sonra adet düzensizliği sandım. Zİra korunuyorduk. Dr a bile gitme ihtiyacı duymadım. Mide bulantısı ve kusmalar başlayınca ikinci kuzumun haberini aldım.Ve diyorum ki iyi ki olmuş :) planlasam asla yapamazdım. Ama olunca çok sevindim :))) haber vereyim dedim :))
Merhaba arkadaslar hemen haber verip cikacagim,oncelikle hepinize ayri ayri cok tsk ederim benim yanimda olup destek oldunuz guc vediniz,allah hepinizden ragzi olup evlatlarinizdan guldursun insallah. Gelelim Masalima,aksam doktorunu uc ke aradim acile gideyim diye oda acilde farkli birsey yapmicaklar fitil surup dus vb.sabaha kadar idare et sabah getir dedi.Aksam atesi cok yukseldi once ic atese mudahale edip sonra dus aldirdim,sizlerin yazdiklarinizi tek tek uyguladim biraz kontrol altina aldim uyuttum gece yine ayni sekildd cok cikti,ayni islemler tekrar,sabah uyuyordu ama korkumdan uyandirmak pahasina atesini bir olctum 40 ya kizlar nasil anlatilabilirki o duygu dicem ama biliyorumki anlicaksiniz.Hemen ilac sonra dus azicik birseyler yedirdim doktora gittik.Dunku yanlis teshis malesef,kulakta sorun yok cok hafif kizarmis ama bogaz feci durumda bembeyaz olmus,nasil oldu anlamadim okadar dikkat ediyorumki, simdi diyebilirsiniz okadar disari cikarsaniz boyle olur ama inanin hava miss gibi ve ben disarda da cok dikkat ediyorum ki asli hegun cikarmak geektigini biliyorum yani nasil davranacagimi sasirdim.Neyse doktor ilk defa tahlil yapmayi akil etti sagolsun,dediki guclu antibiyotik igne yazmayi dusunuyorum ama once bir kanina bakalim oyle yazalim.Kan alindi Masal kucagimda ikimiz birden ciglik cigliga agliyoruz,tahlil sonucu normalde hemen cikarmis ama sansimiza ogleden sonra dediler,bide ozel hastane guya,yani simdi evdeyiz ogleden sonra tekrar gidecegiz.Durum bu,simdilik peditus veip atesini kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Nerde yanlis yapiyorum kizlar? Doktor demekki bogazi hassas diyor cunku hep bogazdan hastalaniyor.Allah yardimcimiz olsun,atesten kizim iki gunde 300 gr vermis inanirmisiniz.Gozlerini bir gorun kipkirmizi ve cok yorgun bakiyor,eriyorum resmen...
Canım geçmiş olsun fakat peditusla ateşi konrol altında tutamazsın diye düşünüyorum,,dr.unu da anlamadım gitti,,paranox ,calpol,serum vb. kullandırmadı mı? ateş kötü aman diyim dikkat,enfeksiyonsa zaten antibiyotik kullanırsın,dışarı çıktık diye kendini suçlama sakın,,olacağı varmış,,Allah beterinden korusun Masal'ımızıMerhaba arkadaslar hemen haber verip cikacagim,oncelikle hepinize ayri ayri cok tsk ederim benim yanimda olup destek oldunuz guc vediniz,allah hepinizden ragzi olup evlatlarinizdan guldursun insallah. Gelelim Masalima,aksam doktorunu uc ke aradim acile gideyim diye oda acilde farkli birsey yapmicaklar fitil surup dus vb.sabaha kadar idare et sabah getir dedi.Aksam atesi cok yukseldi once ic atese mudahale edip sonra dus aldirdim,sizlerin yazdiklarinizi tek tek uyguladim biraz kontrol altina aldim uyuttum gece yine ayni sekildd cok cikti,ayni islemler tekrar,sabah uyuyordu ama korkumdan uyandirmak pahasina atesini bir olctum 40 ya kizlar nasil anlatilabilirki o duygu dicem ama biliyorumki anlicaksiniz.Hemen ilac sonra dus azicik birseyler yedirdim doktora gittik.Dunku yanlis teshis malesef,kulakta sorun yok cok hafif kizarmis ama bogaz feci durumda bembeyaz olmus,nasil oldu anlamadim okadar dikkat ediyorumki, simdi diyebilirsiniz okadar disari cikarsaniz boyle olur ama inanin hava miss gibi ve ben disarda da cok dikkat ediyorum ki asli hegun cikarmak geektigini biliyorum yani nasil davranacagimi sasirdim.Neyse doktor ilk defa tahlil yapmayi akil etti sagolsun,dediki guclu antibiyotik igne yazmayi dusunuyorum ama once bir kanina bakalim oyle yazalim.Kan alindi Masal kucagimda ikimiz birden ciglik cigliga agliyoruz,tahlil sonucu normalde hemen cikarmis ama sansimiza ogleden sonra dediler,bide ozel hastane guya,yani simdi evdeyiz ogleden sonra tekrar gidecegiz.Durum bu,simdilik peditus veip atesini kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Nerde yanlis yapiyorum kizlar? Doktor demekki bogazi hassas diyor cunku hep bogazdan hastalaniyor.Allah yardimcimiz olsun,atesten kizim iki gunde 300 gr vermis inanirmisiniz.Gozlerini bir gorun kipkirmizi ve cok yorgun bakiyor,eriyorum resmen...
canım unnadoda harika bir pembe minni mause saç bandı var bak istersena&r tasarım butikte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?