bu arada eşim işkembe vs hiç sevmez, biz işkembe yerken, kendisi mercimek çorbası içecek :) böyle zamalarda işkembe hep erkeğe, mercimek bayana servis edilir ya. eşim de, "işkembeyi hanımefendi içecek" deyince, garson bir benim minyon ve sevimli tipime bir de işkembeye bakarişkembe içmek için illa ahşap veya ahşap görünümlü mü olmak lazım dimi :)
bu arada anneZEYNEP hanım, sizi kutluyorum dikiş konusunda. Ömer için çok güzel bir hediye olacağı muhakkak.
Ailemizin online alisveris danismani geldiiii :) erkek bebeklere hicbisi yok di mi hihhh
CICEKCICEKim biz biryerde yanlis yapmasak da hastalanabiliyorlar
Lutfen kendini uzme ve Masalimiza rahat kiyafetler giydirerek saat basi atesini olcerek fitilini surubunu vererek yine de dusmezse ilik dus aldirarak gececegine inan
Birden soguk suya sokmak iyi degil ilik dus aldirmak lazim
Eklemlerine de sabit bir bez koymak yerine surekli silmek lazim
Kuzum benim kiyamam onun o hassas vucuduna
Kizlar ben genelde eti cigden koyuyorum iki kere pisme islemine maruz kalmasin diye
Her pisirme dolaba kaldirana kadarki surede bakteri uremesi demek
Heryer bakteri sonucta kacis yok azi karar cogu zarar ama yine de enerjim yettigince boyle yapiyorum
Yeni gorev aciklaninca muhtemelen yetisemeyip ben de pismis olarak koyabilirim :s
Lafi acilmisken yemeklerimizi pisirdikten ve afiyetle yediktwn sonra soguyana kadar dolaba kaldirmiyoruz ya
Annelerimiz eksir der mesela hemen kaldirirsak
Ama o soguma asamasinda da yemegin icinde bakteri uremeye basliyor
O yuzden yenecek kadar miktari isitip yemegi tek sefer isit/sogut islemine tabi tutun diye oneriyorlar
Ben cok sicakken dolabin ic sicakligini dusurmemek adina koymuyorum ama mutfagimda da bekletmiyorum hemen buz gibi olan balkonuma ya da soguk su dolu bir kabin icine oturtup soguma zamanini kisaltarak iyice iliyinca dolaba kaldiriyorum
Toplantida kacak yazidigmdan tam anlatamamis olabilirim dunya saglik orgutunun bir makalesi vardi linkini yollarim
Ozetle yemekleri defalarca isitmamamiz ve disarda birakmamamiz lazim bakteriler bayiliyormus ilik yemege!!
demek sevimlisiniz:)bi fotografınızı görseydikte sevimli olup olmadıgınıza biz karar verseydik:))
saygılar...
babyceren hanım. dönüşünüz hakikaten muhteşem oldu, saygıyla selamlıyorum
performansınızdan birşey kaybetmeden maşallah döktürüyorsunuz
ohhh ohhh ohhhhhhhhhhhhh
kızlar bu ohlar denetim içindi bitti çok şükür atlattık...
ama siz beni unutmusunuz hemen yaa biraz giremedim diye hemen silmişsiniz( tatlıcadım herkese oturmaya gitmiş bi bana gelmemiş çok üzüldüm ( bizede gel banane...
turuncum gecmıs dogum gunun kutlu olsun.. hediyenide gule gule kullan..
çiçek çiçekcim cnm çok üzüldüm cok gecmıs olsun allahım şifa versin tez vakitte...
mutlu annem teşekkür ederim cnm dunku yorumun bile yetti bana ve cok duygulandım..mucx
çok fazla gecmıse bakamadım uygun bir zmnda okuyacağım inş..
hepinizi cok seviyorum arkadaslarım benimmm...
BabyCeren senin şu dişde yılan hikayesine döndü resmen,çekilseydide sende rahat etseydin bacım
çağla sinirli demek,yerim ben onun sinirlerini,doğumda oğlumun sinirlerini aldırdık hiç sinirli değil
chihiro profil resminiz değişmiş Orhan Cemal nasılda adam adam bakıyor maşallah...
çiçek rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah,kızların dediği gibi üstüne rahat kıyafetler giydirip
ateşini kontr etmek lazım,sakın kendini suçlu hissetme evdede olsan dışarıdada olsan hastalanıyor bebekler
hanım hanımmmm ben dünden beri dönmüşüm:))görmedinmi beni..
gider ayak geri döndüm:))evet canım dişim çekilseydide hepimiz bir rahat etseydik artık
çağla yürümek istiyo bende oturtunca basbas bagırıyo:)haklı çocuk ama
bende çok yoruluyorum ne yapıyım
oğlunada afferim hep uslu kalır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?