2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

demek sevimlisiniz:)bi fotografınızı görseydikte sevimli olup olmadıgınıza biz karar verseydik:))
saygılar...

30 tane tırnak kestim geldim..uzayan varsa uzatsın:)
çağlayı zaptedemiyorumdünden beri çok sinirli küçük hanım..
herşeye bagırıyo:)boga burcu sinirli olurmuş:18:çekecegimiz var..
ceren sinirli degil ama çık mızmız..
kafamı duvarlara vuracam artık:114:
bugün dişçiye randevum var..dişime bakacak inş çeker artık:125::125:

akşamda avm ye gidecez defnemin hediyesini alacam
inş istedigim gibi birşeyler bulabilirim
hediye gönderenler varmı?hediyelerini alanlar foto çekip koysun
merak ederiz biz:18:degilmi arkadaşlar:84:

canım erkek bebeklerede payonlı kravatlı harika şeyler vardı valla aynı markada ama benim kafa zeynodan dolayıı direk kız objelerine odaklanıyor galibaaa mira için nokta atışı bir parça vardı eminim çok yakışacak boncuğa buarada evet hızla soğutulup çok dışarda bekletilmemesi gerektiğini okumuştum bende oyüzden birazcık ılısın hemen sokarım dolaba, etleri bizde çiğ olarak koyuyoruz dondurucuya ve çıkarıp ilk pişirmede katıyoruz yemeklerine

ne kadar çok kutladım gününüzü farkındamısınız..benim günüm olmadıgı için
beni sakın kutlamayın:)ben daha çok gencim,tazecigim:))dalından kopmamış nadide bir çiçegim:))
bana saçma geliyo ''kadınlar günü''..hergün bizim zaten..bizim borumuz öter
bence ''adamlar günü''yapsalarmıştı en azından bir gün onlarda sevinseydi

demek sevimlisiniz:)bi fotografınızı görseydikte sevimli olup olmadıgınıza biz karar verseydik:))
saygılar...

işkembe çorbası içen kaba saba bir kadına göre "sevimli ve minyonum" yoksa, minyon ve sevimlilik nerde ben nerde

ohhh ohhh ohhhhhhhhhhhhh

kızlar bu ohlar denetim içindi bitti çok şükür atlattık...

ama siz beni unutmusunuz hemen yaa biraz giremedim diye hemen silmişsiniz( tatlıcadım herkese oturmaya gitmiş bi bana gelmemiş çok üzüldüm( bizede gel banane...

turuncum gecmıs dogum gunun kutlu olsun.. hediyenide gule gule kullan..

çiçek çiçekcim cnm çok üzüldüm cok gecmıs olsun allahım şifa versin tez vakitte...

mutlu annem teşekkür ederim cnm dunku yorumun bile yetti bana ve cok duygulandım..mucx

çok fazla gecmıse bakamadım uygun bir zmnda okuyacağım inş..

hepinizi cok seviyorum arkadaslarım benimmm...

babyceren hanım. dönüşünüz hakikaten muhteşem oldu, saygıyla selamlıyorum
performansınızdan birşey kaybetmeden maşallah döktürüyorsunuz

Geleceğe güvenle bakarken uğurböceklerinden şans demetleri hep sizlerle olsun...Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...

BabyCeren senin şu dişde yılan hikayesine döndü resmen,çekilseydide sende rahat etseydin bacım
çağla sinirli demek,yerim ben onun sinirlerini,doğumda oğlumun sinirlerini aldırdık hiç sinirli değil

chihiro profil resminiz değişmiş Orhan Cemal nasılda adam adam bakıyor maşallah...

çiçek rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah,kızların dediği gibi üstüne rahat kıyafetler giydirip
ateşini kontr etmek lazım,sakın kendini suçlu hissetme evdede olsan dışarıdada olsan hastalanıyor bebekler

vallahi dün aklıma geldiniz, denetiminizin olduğunu hatırladım. hatta düşündüm, "bizim burda da birileri giderken önemli protokolleri beraberinde götürse ne biçim sinirlenirim" diye. sonra "ben giderken kendi hazırladıklarımı götürürüm banane" diye de şeytanın dürtmelerine maruz kaldım :)

aranızda kalıp hepinize cevap yetiştirmeyi çok isterdim ama çok işim var
artık akşam gece kuşlarına katılırım inşallah
cerende evde bugünçok işim var çok
görüşürüz cigerlerim

ZADA denetim geçmiş bitmiş çok şükür atlattın hadi gözün aydın
seni unuturmuyuz hiç
bizde Aras Eymenle size gelcez Zeynep Ada biraz yürümeyi öğretsin bizim oğlana

gider ayak geri döndüm:))evet canım dişim çekilseydide hepimiz bir rahat etseydik artık
çağla yürümek istiyo bende oturtunca basbas bagırıyo:)haklı çocuk ama
bende çok yoruluyorum ne yapıyım
oğlunada afferim hep uslu kalır inşallah

hanım hanımmmm ben dünden beri dönmüşüm:))görmedinmi beni..

hah işte, birşey söyledim hemen enseme bir şaplak yedim

gerçekten de performansından birşey kaybetmemiş, maşallah...

öperim o şaplak atan ellerinizi

çok mu samimi oldu ne? tamam tamam dizimi kırıp oturayım kenara, ne yapayım

ben yürütürüm Çağlayı
Allah sana güç kuvvet versin,iki çocukla gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…