2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ay olur mu hiç şekerim sen yaz yeter ki ben 20 sayfa okumaya razıyım Neşe kaynağımızsın sen bizim

Sizi de görmek öyle cicim. Ama şimdi kaçmak zorundayım maalesef çok erken kalkıyorum, öpüyorum hepinizi
Haa bu arada çok kaynatmayın

Kizlar bu sabah okis ve ablasi ece yi bir guzel goturduk kulak deldirmek icin amma velakin adam cagiz sagolsun ben tasvif etmiyorum 5 yasina kadar dedi kulak memesi buyup sekil alacak belki kayma bile yapar dedi ikinci ucuncu deliklerde ilk delik yeri yukarda yada cok assagida kal bilir deyince kalsin o zaman dedik bi an dusundum ben ikinci delikleri 13 sene once yaptirmistim ama esmin iki delik birde piercing deligi olunca dedim bizim kiz babamiza cekerse zaten delinmedik yeri kalmaz en iyisimi bekleyelim dedim cok yakisacakti ama yaaaa neyse saglik olsun artik
resimlerimize yaptiginiz guzel yorumlar icin tesekkur ederiz teyzoslar

aslında ben hergün temizlik yapıyorum ama çağla ayaklanınca herşey üstüste geldi..
yetişemedim..hepsini bugün kökten hallettim..ev mis ama ben bitik durumdayım:))
aslında eşim dedi istersen bir bayan getirt yapsın..
''olmaz canım belim elim ayagım tutuyo çok şükür ben yaparım ama istiyosan
kadına verecegin parayı bana ver'' dedim:)) tamam dedi ama
paramı vermedi100 lira haketmiştim

babycerenim aşkolsun beykozumun içinden gelmiş şunun şurasında bana iltifat etmiş, beni sevindirmiş sende dalga geçmişin kırdın kalbimi:)

azraecem vallahi dalga geçmedim bak kaynanamın ölüsünü öpeyim ki dogru söylüyorum:)
gerçekten içimden geldi en önemliside iyi niyetlisin çok ciddiyim..
ı love you ring me up

demek dün önce bana mesaj attın
biliyodum biliyodum beni daha çok sevdigini biliyodum
tatlıcadı kıskansın kıskansınçatlasın çatlasın
bende seni seviyorum melegim

:)) sekerim ben senide tatlicadimida cok seviyorum, olay sundan ibaret ehuehuehu simdi senin nikin B harfi ile basliyor Tatlicadininda T ..hangisi alfabede once ise oyle olsun dedim mesaj siralamasi yoksa yani sen once o sonra olayindan degil tatlim benim...eheuheueh bende ne uydurdum ama haaa..yaw sen bana once yazip bende bilmek isterim mesaj at demissin sekerim ondan once hemen sana attim..

ehueheue amma attın melegim ya:))sende farketmişsin
hem bi defa önce tatlıcadı yazmıştı ''kulagıma söyle yazmıştı'' eheueheueee
tmm tmm şaka yapıyorum ikimizide çok seviyosun
not:ama beni daha çok dimi:)özelden yaz tatlıcadı duymasın:))

iyiy ki de deldirmemıssın canım ben 1 yasındayken yengem delmıs kulak memesı buyudugu ıcın orta noktası kayıyor o sebepten bıraz daha buyuyunce deldıreceğim ben kızımın kulağını

kızlaaar ben neden kımsenın fotosunu göremıyorum kıı ? bı de dıs bugdayı fotolarımız yuklemek ıstıyorum nasıl olcak

Sekerlerim, guzel annelerimiz bugun burda anneler gunu idi..burda yasayan tum anne arkadaslarimi kutladim anneler gunlerini ama ben sizin de ilk anneler gununuzu kutlamadan edemedim..Hepinize cocuklarinizla mutlu, saglikli. huzurlu nice anneler gunu gecirmenizi dilerim..
Bugun benim Mahir yari sulu eliimi optu, ehueheu acep yine dis mi kasimak icin kullandi bak iste onu cozemedim ama ne ise bosverin ben bozuntuya vermeden opucuguunu kabul edip onu bol bol kemirdim..cocuk bir optu ben onu bin optum anlayacaginiz kesin beni bir daha opmez :))

resimdeki yazinin sonuna kadar dogru olduguna inanmakla beraber bunu tum dunyanin bildigini bilmenizi istedim..

annezeynep_sende güzel bir gün geçirmişsin ne güzel
yeni anneyede pek şaşırmadım desem..ceren sarılık oldugunda hastanede yattıgımızda öyle anneler gördüm ki..
hala unutamıyorum..
örnek 1_çocuk 4 günlük memeyi tutmayı bilmiyo açlıktan aglıyo ama kadın diyo ki,
''çok agırıyo emziremem hem sütümde yok''aslında sütü var sadece bahaneydi..
gidiyo wc lavobosundan su doldurup numune mama yapıyodu..mamayı bile ölçmeden azıcık döküyodu içine..
eşide ona destek veriyodu diyodi ki''benim eşim inek mi ki hahaaha'' öküzün önde gideni..
çok içim yandı o çocuga..

örnek2_yine sarılıktan yatan bir bebek...kadın sabaha kadar fosur fosur uyudu ve sabah uyandı eşi dediki
''kalk emzir artık şu çocugu'' kadın ne dedi biliyomusun ''ee biraz dinleniyim emziririm''
şok oldum ya..sabaha kadar çocuk gık demedi ama nasıl acıkmıştır..zaten birkaçsaat sonra doktor geldi
dedi ki bu çocugun kalbi delik hemen adanaya götürün bunu dedi(
megerse kurban oldugum sesini çıkaramıyomuşondan hiç kakmamış gece..
yinede anne babası salak salak oturup sohpet ediyolardı..

anneligi herkes hakkıyla yapamıyo..acaba o bebekler nasıllar şimdi..hep aklıma geliyolar..
şimdi sende bunu yazınca gözlerim doldu..

ben kendı adıma aldım kabul ettım tesekkur bıle ettıım bu benım ılk anneler gunu kutlamamdı :) ıns nıce anneler gunu görürüzz bu harıka duyguyu allahım ısteyen herkese yasatsın.
bu arada mahır elımı öptü demıssın ne kadar keyıflı oldugunu tahmın edebılıyorum masallah ona
benım kızım da bu gun ılk kez öpücük atıp ardından el sallamayı öğrendı çook mesudumm :)

babycerenim aşkolsun beykozumun içinden gelmiş şunun şurasında bana iltifat etmiş, beni sevindirmiş sende dalga geçmişin kırdın kalbimi:)

Cnm bende Beykozun samini olduguna ve onun gibi ayni dusuncelere sahip oldugumu bilmeni isterim sekerim..iltifat degil, gercek anacim gercek..

BabyCeren de ayni duygudadir kesin ama o herhalde simartmayalim sonra tepemize cikar diye dusunmustur belki..sadece bir fikir benimkisi tabii kendisi daha iyi bilur..

allahım vıcdan hoıdayet versın o ınsanlara o beblere de sağlık sıhhat mutluluk amın

Cok fena oldum yaa, ins durumlari iyidir..hele ikinci verdigin ornek simdi banada dert oldu..Allah akil fikir versin tum cocuk sahibi olanlara, baska ne denilir bilmiyorum inanin

canım bende sükrediyorumda acaba nezaman anlasılır diye merak ettim eminim bebegi olan ve cogunlukla solu daha fazla kullandıgını gören herkez merak eder oyuzden bulmusken paylasıyım dedim canım

aynı seyı söyleyıpıp duruyorum ama ben nasıl foto eklıceem ? albüm olusturyorum ama ıcıne foto koyamıyorum??? bı de sızınkılerı nasıl görcem mesela baybceren ile arkadasım ama foto göremıyorum nıe kı

albüm oluşturduktan sonra albümü tıkla orda resim yükle seçenegi var..
ordan yapıyosun şekerim..
demek benim resimleri göremiyosun ilginç..bilmiyorum canım..

Cok fena oldum yaa, ins durumlari iyidir..hele ikinci verdigin ornek simdi banada dert oldu..Allah akil fikir versin tum cocuk sahibi olanlara, baska ne denilir bilmiyorum inanin

evet 2.örnekte ki bebege benimde içim yanmıştı hala da yanıyo..inşallah yaşıyodur
şimdi 4 yaşında olmuştur inşallah saglıgı yerindedir..

Anladım siz beni sevmiyorsunuz

kızlaaar ben neden kımsenın fotosunu göremıyorum kıı ? bı de dıs bugdayı fotolarımız yuklemek ıstıyorum nasıl olcak

Foto görmen için arkadaş olman lazım canım.. Foto yüklemeyide profiline girerek albüm yükle bölümünden yapabilirsin

demek orda anneler günüydü ilk anneler günün kutlu olsun canım
Ne güzelde sulu sulu ölmüştür mahir

İçim nasıl sızladı.. Bunlara anne denilemez
Bizler bi yudum fazla emsin diye neler yapmıyoruz
Merhamet duygusundan yoksun zavallılar
Bebekler içinde öyle anne ve babaya sahip oldukları için çok üzüldüm

Son düzenleme:
canım bende sükrediyorumda acaba nezaman anlasılır diye merak ettim eminim bebegi olan ve cogunlukla solu daha fazla kullandıgını gören herkez merak eder oyuzden bulmusken paylasıyım dedim canım

beykoz bak yazman iyi olmuş..ben hiç dikkat etmemiştim..
ama çağla eline ne alsa fazla elinde tutmaz hemen agzına götürür,
acaba benim kızım ''ağızlak'' mı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…