Hanımlar aslında birşey sormak istiyorum size. Oğlumu sünnet ettirrmek istiyoruz ama biraz geç kaldık sanırım. Aslında ben yenidoğan sünneti yaptıralım dedim ama eşim o zman istemedi. Şimdi de okudum genel anestezi ile yapıyorlarmış. E büyüyünce zapt etmek zor oluyor tabii. Bir de yanına almazlarsa lokal anestezi de bayağı bir korkarlar herhalde yabancı insanların yanında. Ne yapsam bilemedim. Daha büyüse daha büyük sorunlar olacak. Keşke ilk bir haftada yaptırsaymmışız. Şimdi çok pişman oldum ama iş işten geçti artık. Genel anestezi de pek hoşuma gitmiyor. Yaptırcam kesin ama genel mi lokal mi olsun karar veremedim. Sizin yorumlarınızı merak ettim. Ne dersiniz?
Amaaaaannnn valla bizim millet alışmış gürbüz bebeğe,bizimkiler gibi bebeleri görünce annelere hemen aç bırakmış muamelesi yapıyorlar.
En basit örnek benim annem.Beraber komşuya gittik,Kayra terleyince pantalonunu çıkardım ve kilotlu çorabı ile kaldı.Tabi oğlumun atletik18:) bacakları ortaya çıkınca annem "bakkk komşuu hiç 10 aylık çocuğa benziyor mu şu" dedi!!!
Hey Allahım ya....
Bunun gibi bir sürü örnek.
Amaaaaannnn valla bizim millet alışmış gürbüz bebeğe,bizimkiler gibi bebeleri görünce annelere hemen aç bırakmış muamelesi yapıyorlar.
En basit örnek benim annem.Beraber komşuya gittik,Kayra terleyince pantalonunu çıkardım ve kilotlu çorabı ile kaldı.Tabi oğlumun atletik18:) bacakları ortaya çıkınca annem "bakkk komşuu hiç 10 aylık çocuğa benziyor mu şu" dedi!!!
Hey Allahım ya....
Bunun gibi bir sürü örnek.
ufacık bebek ve ufacık operasyon için genel anestezi hiç duymamıştımçünkü çok uzun sürecek operasyonlar için genel anestezi yapılıyor. sünnet ise 10 dk. yenidoğan sünneti en iyisiydi ama benim doğum yaptığım hastane prensip olarak 1 yaşından önce yapmıyoruz ve anestezinin en ufağını kullanıyoruz dediler. zaten 3-6 yaş arası cinsel gelişim olduğundan, o arada da yapılamıyor. ya şimdi yaptırınız yada 7 yaşına kadar bekleyiniz.
ben de eşime uyup 1 yaşında, hatta doğumgününde yaptıralım dedim, hatta eşime bir sürü çemkirdim. sonra öğrendim ki 2 ürolog arkadaşım da okula başlamadan yaptırmış çünkü biraz hareketlerini kontrol edebilecekleri yaşa gelmelerini beklemişler. sanırım biz de 6-7 yaşını bekleyeceğiz çünkü şimdi hem hareketlerini kontrol edemiyor pipisi acıyacak hem de bez kullandığı için çişinden enfeksiyon kapacak. ya hareket etmediği dönemde yada çok kontrol edebildiği dönemde yapılsa iyi oluyormuş sonuç olarak.
Tatlim biz de dusunuyoruz ve yaz gelmede kestirecegiz cok hareketli keske dogumda yaptirsaymisiz biraz zor ollacak ama akli ermeden daha iyi
eheueheue demek sende gittin amerikaya
baktım melegim yok dedim bir taciz edeyim:))
yok ama ordada yok acaba afrikada olabilirmi:)
yada yada teksas ta..haaa buldum belkide mercidabıkta
amin inşallah tuttuğumuz altın olsunÇalışan güzel anneler...Hepinizde yavrularınızın rızkı için koşturuyorsunuz.Bizler evde olduğumuz halde hiç bir işe yetişemezken sizler yorgun argın eve gelip bizim gün içerisinde bitirmeye çalıştığımız işleri yapıp birde üzerine yavrularınızla ve eşlerinizle ilgileniyorsunuz.
Gerçekten ben çalışan annelere çok saygı duyuyorum...
Rabbim kazancınızı bereketlendirsin,yavrularınızı hayırlı birer evlat eylesin...
.
ben de artık ne yazık ki kaçar gibi gidiyorum bizimki de ayrılırken ağlamaklıbenim oğluşum da ayrılırken ağlıyor artık. eskiden sadece bakardı, şimdi ağlıyor. bırakmamam için sarılıyor yavrucuğum. bir de annem el sallamayı öğretmişti, hem ağlıyor hem el sallıyor. ağlıyor olsam da yeni öğrendiklerimin pratiğini yapmam lazım der gibi. güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. biz caddenin karşısına geçince pencereden bakıyorlar. pencerden nasıl el sallıyor görseniz... günün ilerleyen saatlerinde gayet mutlu ve huzurlu ama ayrılırken illa ağlıyor işte.
hepimiz toplanmış, kuzularımız için ağlıyor gibi hissettim kendimi
teşekkürler beykoz, bir de vicdan azabı var acaba benim yüzümden mi hasta oldu diyecanım gecmiş olsun inş atlatır bebekler cok zor hastalıklarından cok bizim içimize cöken kara bulutlar telasımız bizi yiyip bitiriyor anne olmak böyle bişeymiş rabbim inş şifa verirde oglusun hemen atlatır annesi ...
peditusu doktor verdi canım bir de sinomarin sprey, dün kullanmaya başladık yarın bir düzelme olmazsa hemen bir başka doktora götürücemöncelıkle acıl sıfalar dılıyorum mınık kuzuya benım edındığım tecrube ve etraf aldığım duyumlara göre pedıtuss hıc de etkılı bır ılaç değil . tedavi sürecini uzatmaktan baska yaptığı bır sey yok dr danısarak baska bır ılaç kullanmanı tavsıye ederımm gecmıs olsun
Selam kızlar..
Her zaman söylediğim gibi azradan dolayı vakit bulabildikçe okuyor ancak yorum yapamıyorum..
Masalın iyileşmesine sevinirken miraya defne karene çok üzüldüm acil şifalar diliyorum.
Bizde malesef haftasonunu kötü geçirdik cumartesi günü babama araba çarptı
Acilde hayati tehlike olmadığından genel tetkikler sonucu çıkışı yapıldı..
Filmde çekilmişti bir kırık çıkık yok diye sevinmiştik ama bugünki kontroller sonucunda kürek kemiğinde kırık varmışBabamın yaşı yüksek bu yüzden allahım güç derman versinde en kısa sürede toparlansın diye dua ediyorum. Malum yaşlılıkta insan daha geç iyileşiyor.(bu arada babam 59 yaşında)
dualarınızda bizi de eksik etmeyin lütfen..
herkesee iyi akşamlarrr
herkesii öpüyorumm, hasta kuzularımıza şifa diliyorummmmeleğim canımm nasılsın, seni gördüm ama şimdide ben çıkıyorum denk gelemiyoruz şekerimm öpüyorumm kocamann seni ve mahirimii
Selam kızlar..
Her zaman söylediğim gibi azradan dolayı vakit bulabildikçe okuyor ancak yorum yapamıyorum..
Masalın iyileşmesine sevinirken miraya defne karene çok üzüldüm acil şifalar diliyorum.
Filmde çekilmişti bir kırık çıkık yok diye sevinmiştik ama bugünki kontroller sonucunda kürek kemiğinde kırık varmışBabamın yaşı yüksek bu yüzden allahım güç derman versinde en kısa sürede toparlansın diye dua ediyorum. Malum yaşlılıkta insan daha geç iyileşiyor.(bu arada babam 59 yaşında)
Bize gelince herzamanki gibi yeme-yememe , uyuma-uyumama gibi haller devam ediyor.
Fakat sizlere şunu sormak istiyorum. Azranın alt 2 dişi çıkalı epey oldu. 2 gün öncede üst orta 2 dişi çıktı peşpeşe. Fakat çıkan üst 2 nin hemen yanındaki diş etinde ciddi bir morluğumuz var ve şişlik.
Mybabylove arkadaşımla telde görüştük diş çıkamadığından içte bir sorun olmuş olabilir dedi. Apse gibi?
Nette araştırdım müdahale gerektirmeden diş çıkınca kendiliğinden geçer diye okudum ama müdahale gerektiren durumlarda varmış. Bugün doktora gidecektim hatta randevu bile almıştım. Eşim yarın evde olduğunu söyleyince onunla giderim diye iptal ettim.
Yavrularının dişi çıkan anneler diş çıkarmadan önce hiç fark ettinizmi morluk ve şişlik?
Yorumlarınızı bekliyorum ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Ben senden soooon derece memnunum canım,sen neşe kaynağımızsın bizim.Artık alıştım sana ,çünkü kk açmadan evvel şunu düşünürüm;acaba baybceren bugün neler döktürmüş gidip de okuyayım diye...İyi ki varsın.bugün topik pek bir sessiz..bende sessizim..
bana çok konuşuyorsun diyenler memnunmusunuz
mutlumusunuz
yok ya bugün az yazmamın 2 sebebi var.
1. bütün bebekler hasta benimde keyfim kaçtı..
2.rüyamda kazen beni topikten atıyomuşne yazıyosam bende bilmiyorum
bugün az konuşmakta fayda var
kurdugum cümlelere çok dikkat etmeliyim:18:
korkuyorum:18:rüyam gerçek olacak :18:
Selam kızlar..
Bize gelince herzamanki gibi yeme-yememe , uyuma-uyumama gibi haller devam ediyor.
Fakat sizlere şunu sormak istiyorum. Azranın alt 2 dişi çıkalı epey oldu. 2 gün öncede üst orta 2 dişi çıktı peşpeşe. Fakat çıkan üst 2 nin hemen yanındaki diş etinde ciddi bir morluğumuz var ve şişlik.
Mybabylove arkadaşımla telde görüştük diş çıkamadığından içte bir sorun olmuş olabilir dedi. Apse gibi?
Nette araştırdım müdahale gerektirmeden diş çıkınca kendiliğinden geçer diye okudum ama müdahale gerektiren durumlarda varmış. Bugün doktora gidecektim hatta randevu bile almıştım. Eşim yarın evde olduğunu söyleyince onunla giderim diye iptal ettim.
Yavrularının dişi çıkan anneler diş çıkarmadan önce hiç fark ettinizmi morluk ve şişlik?
Yorumlarınızı bekliyorum ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
bugün topik pek bir sessiz..bende sessizim..
bana çok konuşuyorsun diyenler memnunmusunuz
mutlumusunuz
yok ya bugün az yazmamın 2 sebebi var.
1. bütün bebekler hasta benimde keyfim kaçtı..
2.rüyamda kazen beni topikten atıyomuşne yazıyosam bende bilmiyorum
bugün az konuşmakta fayda var
kurdugum cümlelere çok dikkat etmeliyim:18:
korkuyorum:18:rüyam gerçek olacak :18:
Hanımlar aslında birşey sormak istiyorum size. Oğlumu sünnet ettirrmek istiyoruz ama biraz geç kaldık sanırım. Aslında ben yenidoğan sünneti yaptıralım dedim ama eşim o zman istemedi. Şimdi de okudum genel anestezi ile yapıyorlarmış. E büyüyünce zapt etmek zor oluyor tabii. Bir de yanına almazlarsa lokal anestezi de bayağı bir korkarlar herhalde yabancı insanların yanında. Ne yapsam bilemedim. Daha büyüse daha büyük sorunlar olacak. Keşke ilk bir haftada yaptırsaymmışız. Şimdi çok pişman oldum ama iş işten geçti artık. Genel anestezi de pek hoşuma gitmiyor. Yaptırcam kesin ama genel mi lokal mi olsun karar veremedim. Sizin yorumlarınızı merak ettim. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?