2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlim biz de dusunuyoruz ve yaz gelmede kestirecegiz cok hareketli keske dogumda yaptirsaymisiz biraz zor ollacak ama akli ermeden daha iyi

Ilahi guzel anne oldum gulmekten annen de cok acimasizmis hani
Hem Kayra fotograflarda cidden cok tatli gorunuyor hic zayif bir bebek durusu yok hele son eklediklerinde tam isirmalik tostos bir hali vardi pasamizin

Babycerene katiliyorm bizim milleti memnun edemezsin
Omer de bu ay fazla uzadi bacaklar eski haline gore inceldi ama ortalamaya gorehala kalin
annem diyor ki solucan gibi kaldi mama verelim
Bilenler bilir Omer dogdugundan beri annemin en cok kullandigi cumle 'mama verelim'
Ortalama 100/1ay seklinde mama vermek istiyor her seferinde dovusuyoruz

Ilahi guzel anne oldum gulmekten annen de cok acimasizmis hani
Hem Kayra fotograflarda cidden cok tatli gorunuyor hic zayif bir bebek durusu yok hele son eklediklerinde tam isirmalik tostos bir hali vardi pasamizin

Babycerene katiliyorm bizim milleti memnun edemezsin
Omer de bu ay fazla uzadi bacaklar eski haline gore inceldi ama ortalamaya gorehala kalin
annem diyor ki solucan gibi kaldi mama verelim
Bilenler bilir Omer dogdugundan beri annemin en cok kullandigi cumle 'mama verelim'
Ortalama 100/1ay seklinde mama vermek istiyor her seferinde dovusuyoruz

bugün topik pek bir sessiz..bende sessizim..
bana çok konuşuyorsun diyenler memnunmusunuz
mutlumusunuz
yok ya bugün az yazmamın 2 sebebi var.
1. bütün bebekler hasta benimde keyfim kaçtı..
2.rüyamda kazen beni topikten atıyomuşne yazıyosam bende bilmiyorum
bugün az konuşmakta fayda var
kurdugum cümlelere çok dikkat etmeliyim:18:
korkuyorum:18:rüyam gerçek olacak :18:

Evet canım maalesef şimdi büyüdükleri ve hareketlendikleri için uygulama sırasında hareket etmesinler diye genel anestezi yapılıyormuş. Eğer küçükken yaptırsaydık lokal anestezi ile bitecekti ne güzel. Ama çok fazla okudum ve araştırdım. Genelde prosedür böyle oluyormuş. Ben fazla büyümesinden yana değilim açıkçası. Çünkü büyüyünce daha kötü çocuk için. Çevremden de gördüğüm kadarıyla çocuğun psikolojisi bayağı bir etkileniyor. Çok korkup ailesini bana kötülük yaptınız diye yıllarca suçlayan bile oluyormuş. Bez bağlıyken mikrop kapmaz. Çiş mikroplu birşey değil tam tersine amonyak türevi olduğu için mikrop öldürücü etkisi var. Yaralı parmağa işemez lafı bunun için söylenmiş. Yani bezliyken kakalı durmayacak o kadar, tam tersine bezli olunca daha çabuk bile iyileşir. Ama işte şu genel anestezi olayı beni çok düşündürüyor.

neredeyse 5 oldu ben daha yeni süt sağıyorum, korkuyorum sütüm gidecek diye oğlan da az emiyo hala düzelemedi, burun tıkanıklığı için okyanus suyu aldık ama bi türlü izin vermiyo burnuna dokundurtmuyo, kaç gündür hapşırdıkça bi dolu mümük fışkırıyo küçücük burnundan, vakit bulmuşken okuyabildiğim kadar geçmişe bakayım

Tatlim biz de dusunuyoruz ve yaz gelmede kestirecegiz cok hareketli keske dogumda yaptirsaymisiz biraz zor ollacak ama akli ermeden daha iyi

Bizimki de hem hareketli hem de öyle sıkıntılı ki. Şimdi kollarını bacaklarını tutsalar kıyameti koparır. Ben yanına girsem doktor belki istemez. Malum anneler biraz panik oluyorlar diye. Aslında Peygamber Efendimiz'in Hadis'i Şerifi var 7 günde yapın diye ama işte keşke yapsaymışız.
Hepinize teşekkür ediyorum ilginiz için. Benim canavar uyandı. Ortalığı yeniden bomba atılmışa döndürmeden gideyim ben. Herkese iyi akşamlar.

Selam kızlar..
Her zaman söylediğim gibi azradan dolayı vakit bulabildikçe okuyor ancak yorum yapamıyorum..
Masalın iyileşmesine sevinirken miraya defne karene çok üzüldüm acil şifalar diliyorum.
Bizde malesef haftasonunu kötü geçirdik cumartesi günü babama araba çarptı
Acilde hayati tehlike olmadığından genel tetkikler sonucu çıkışı yapıldı..
Filmde çekilmişti bir kırık çıkık yok diye sevinmiştik ama bugünki kontroller sonucunda kürek kemiğinde kırık varmış Babamın yaşı yüksek bu yüzden allahım güç derman versinde en kısa sürede toparlansın diye dua ediyorum. Malum yaşlılıkta insan daha geç iyileşiyor.(bu arada babam 59 yaşında)
dualarınızda bizi de eksik etmeyin lütfen..

Bize gelince herzamanki gibi yeme-yememe , uyuma-uyumama gibi haller devam ediyor.
Fakat sizlere şunu sormak istiyorum. Azranın alt 2 dişi çıkalı epey oldu. 2 gün öncede üst orta 2 dişi çıktı peşpeşe. Fakat çıkan üst 2 nin hemen yanındaki diş etinde ciddi bir morluğumuz var ve şişlik.
Mybabylove arkadaşımla telde görüştük diş çıkamadığından içte bir sorun olmuş olabilir dedi. Apse gibi?
Nette araştırdım müdahale gerektirmeden diş çıkınca kendiliğinden geçer diye okudum ama müdahale gerektiren durumlarda varmış. Bugün doktora gidecektim hatta randevu bile almıştım. Eşim yarın evde olduğunu söyleyince onunla giderim diye iptal ettim.
Yavrularının dişi çıkan anneler diş çıkarmadan önce hiç fark ettinizmi morluk ve şişlik?
Yorumlarınızı bekliyorum ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

eheueheue demek sende gittin amerikaya
baktım melegim yok dedim bir taciz edeyim:))
yok ama ordada yok acaba afrikada olabilirmi:)
yada yada teksas ta..haaa buldum belkide mercidabıkta

Allah iyiligini versin ne mercimegi kiz..benim oglan dun gece cok fena aglayarak uyandi ve onu sakinlestirip uyutana kadar gecti gitti zaman..hatta bilgisayari bile kapatmamisim sabaha kadar oylece kaldi..

amin inşallah tuttuğumuz altın olsun
ben de artık ne yazık ki kaçar gibi gidiyorum bizimki de ayrılırken ağlamaklı
teşekkürler beykoz, bir de vicdan azabı var acaba benim yüzümden mi hasta oldu diye
peditusu doktor verdi canım bir de sinomarin sprey, dün kullanmaya başladık yarın bir düzelme olmazsa hemen bir başka doktora götürücem

geçmiş olsun rabbim başka kaza bela göstermesin inşallah

BAMBUCAN canım babana çok geçmiş olsun allah korumuş daha beterinden, yaşı okadarda büyük değil iyileşir inş, bizim şirketimizin bir avukatı vardı adam 70 li yaşlarında düşüp bacağını kırdı ama çok çabukta iyileşti ayaklandı maşallah babanda çabucak iyileşir inş canım, AZRA'mızın dişi ile ilgili fikrim yok canım ya hadi şişlik neyse belki diş çıkacaktır ama morluk neden olurki doktora yarınmı gidiyorsun bizede haber ver canım inş önemsiz birşeydir üzülme annesi

herkesee iyi akşamlarrr

herkesii öpüyorumm, hasta kuzularımıza şifa diliyorummm meleğim canımm nasılsın, seni gördüm ama şimdide ben çıkıyorum denk gelemiyoruz şekerimm öpüyorumm kocamann seni ve mahirimii

Ayy cnm sagolasin cikiyorsun seni yine yakalayamadim, bizler soguklarla ugrasiyoruz halan suan disarida -1 derece ve evde isinmak bilmiyor..oglanin burnuda akmaya basladi..bir gitmedi su soguk havalar dunde disarda iken kar karmaya baslamisti ( bizde seni ve Zeynomuzu cok opuyoruz cnm

Cnm babana cok uzuldum ins cabucak iyilesir, gecmis olsun..hem yasida daha genc sen epey var diyince ben herhalde 70- 80 vardir diye geldi aklima ama masallah gencecik daha baban cabuk atlatir ins.
Azranin agzindaki morlugu konusunda inan birsey bilmiyorum, bizimkilerde alt disler ciktiktan epey sonra ustler cikti..ust dislerimizin dordu bir anda cikti diyebilirim ama moruk faretmedim his..sislikte disin kabarmasi seklinde oldu, yani ben oyle zannediyorum..umarim Azra mizda ciddi bir sorun cikmaz cnm.. yarin guzel haberlerinle gelirsin ins

Kimsecikler yok hayirdir kizlar:44:umarim herkesin keyfi yerindedir mesguliyetleriniz gulucuklerle dolu olsun

Ben senden soooon derece memnunum canım,sen neşe kaynağımızsın bizim.Artık alıştım sana ,çünkü kk açmadan evvel şunu düşünürüm;acaba baybceren bugün neler döktürmüş gidip de okuyayım diye...İyi ki varsın.

Tatlım babana acil şifalar diliyorum,Allah beterinden korusun ve uzun ömür versin.
Kızımın dişleri çıkmadan evvel özellikle üst 2 dişi önce şişti ve hafif koyu kırmızı bir renge büründü,çok şükür diş belirtisiymiş ve de çıkıverdi.

Hayirdir ins cnm, bence Kazen bey burayi senlendirmenden memnun bu yuzden girmistin ruyana daha dogrusu ben buna yordum :))

Biz 4 aylik 4 gunluk iken Istanbula geldigim zaman yaptirdim, onun oncesi uzun bir doktor ve hastane arastirmasi oldu..kesinlikle cocuk cerrahisi tercih edilmeli ve tabikide local aneztesi ..benim sipa o silarda da cok hareketli idi bizim iyilesme suresi tam anlamiyla dikislerin gitmesi vs.. 10 gunu buldu, ama hic pisman degilim cok sukur o isten yirttik ..ben hatta o zamanlar bile gec kaldik keske daha once yaptirsaydik diye dusunmustum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…