2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

pınarda sagol canım benden senden çok memnunum:)bazı arkadaşlarım
benim çok konuştugumu yazmıştısen kız onlara örtmenim:))
cetvelle döv onları örtmenimisimlerini tahtaya yazıyorum:)
chihiro79,ilkim52,şekersizçay,tatlıcadı eheueheue kaldırın ellerinizi:))
şaka yapıyorum benimde keyfim yoktu bugün ama şimdi iyiyim

bambucanım canım babana geçmiş olsun canım ucuz atlatmış allahtan..acil şifalar diliyorum..

selamlar kızlar ben geldimmm...

kızlar ya bebişlerimiz hasta olmuş çok üzüldüm hepsine acil şifalar diliyorum biran önce iyileşsinler inş..

ben 2 saattir tütü yapmakla meşguldüm..heryerim kasılmış şimdi farkettim..bitirdim ama henüz taslak halınde belıne kurdela ve eteklerıne sıyah benekler eklenecek...resmini eklicem bakın bakalım nasıl olmuss..

bu arada Ada yurume konusunda bayagı ılerledı artık evın ıcınde tın tın yuruyor zilli

çekmece karıstırma konusundada cok fenayız cıldırtıyor benı ben kapıyorum o ötekını acıp boşaltıyor bide cok hızlı yetısemıyorum hızına..cekmece acılmasın dıye aparatlar varmıs ondan almak farz oldu bıze..

huhuu kimse yokmu..çocukları yatırdım ama kocamı yatıramadım:)kabadayıyı izliyo..
bende bir tv, ye bir size, bir face, ye bir twitter a,bir trendyola bakıyorum
birde kocama laf yetiştiriyorum
10 parmagımda 10 marifet var
maşallah bana nazar degmez inşallah

hoşgeldin canım..öncelikle zeynep adaya maşallah diyorum
demek yürüyo artıkçok güzel bir haber bu..
yaptıgın tütüde çok hoş görünüyo ellerine saglık..bende yapacam en kısa zamanda..
önce gidip tül almam lazım dimi:)
biraz daha kabarık istiyorum ben..sen daha ekliycekmisin tül..yoksa bu kadar mı canım..

bambucan inşallah dişden dolayı öyledir ve bir an önce patlar da geçerde rahatalar Azra. babanada geçmiş olsun herkes gibi yaşlı diyince bende 80 herhalde filan dedim ama bir baktım ki babamla yaşıt valla duymasın babam ona yaşlı dediğini:)

zadacım ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar. bende 2. ciyi yapıcam ilki içime sinmiyor. sen ölçülerini nasıl yaptın ki. birde hepsini tek tek düzgün mü kestin birde::) kaç adet kestin:)

babyceren eşinin ve o koydugun resimlerini benim göremediklerimi koysana gı hadiiii neolur lütfennnn

teşekkürler teyzesi..

cnm ben dunde 1 tane yaptım..ama onun tulunu kolalı tul almısım bıraz setttı ıcıme sınmedı kızımın tenını acıtır dıye dusundum gıttım hemen krıstal tul aldım..tabi ınsan benım gıbı acemı olunca bole oluyor..sabah bakıcı teyzemıze gosterdım ılk yaptıgımızı sert ama ya dedım oda krıstal tul al dedı orda kafama dank ettı hemen gıttım bugun alıp tekrar yaptım...yanı cnm aklında olsun dıye soluyorum bunları bnm gıbı acemılık yapma...birde keserken cok dıkkat etmek gerekıyor kayıyor cunku..eşim bıktı 2 gecedır benden yardım etmem bıdaha sakın yapma dedı:))

cnm ben eklemesıne eklerım ama hem lastıkte yer kalmadı hemde daha kabarıkta ada ıcınde kaybolur gıbı gelıyor bana...

babyceren eşinin ve o koydugun resimlerini benim göremediklerimi koysana gı hadiiii neolur lütfennnn

canımkoyarım tabi ama bizim fotolar bilgisayarda çorba gibi..şimdi aynılarını bulmam çok zamanımı alır..
ama eşimin ilk elime geçen fotosunu hemen yükliyim canım..şimdi..

cnm teşekkur ederim...şöle yaptım;

2 metre tül aldım..boyuna ikiye katladım ve 3 adet 50 cnm kestim....sonra bu 50 cmlik parcaları 8cnm lik şeritler halınde kestım..yanı parcalar 8x50 ölçülerinde oldu.. kaç adet oldugunu saymadım valla cnm ya...

canlar herkese ıyı geceler ben kocişle duşingen yapcam:))

o kadar tüle yardım etmiş hak etti bencede eşin:)

bizimde bugün ara tayinler açıklanmış o kadar da dua etmiştim ama çıkmadı tayinimiz çok moralim bozuldu sanki adam çok rahatmış orada, onun suçuymuş gibi çemkirdim telde sonra da zırladım. bizim ümitler temmuza kaldı

azraece her işte bir hayır vardır derler..belki o yüzden çıkmamıştır..temmuza ne kaldı canım
biraz sabret..inşallah gönlünden neresi geçiyosa orası çıkar

bende grip oldum..dün cam silerken tişörtleydim kaptım sovugu..
inş çocuklara geçmez..

Cam silmek hemde tisortle..kuzum sen kesin yaniyorsun herhalde baksana cam silmelere bile kalkiyorsun...maasallah ve bir yanda da dikkatli olmani tavsiye ediyorum malum hasta olursan ne yapar senin o guzelim iki kizce hiii...simdiden gecmis olsun..geldigi gibi gider hemen ins.

Mira ateslenmis off cok uzuldum cnm, umarim simdi iyidir durumu ve hersey yoluna girmistim..Mavis gozleri solmasin hep gulsun kuzumun,kiyamam hicbirine minik bedenleri ile ne ile ugras veriyorlar dimi..

Kilo 6 aydan sonra onemini boy olcusune birakir..bana soylenen bu oldu ..yani boyun artmasi kilodan daha cok onem arzediyor..bu yuzden eger beebegin sagligi gayet iyi ise cok sorun degil bence, sende sakin takma ins zamanlla cok daha guzel kivama geliceklerdir..

Dugununuz simdiden hayirli olsun..umarim cok eglenirsiniz ve sorunsuzz atlatir, cok mutlu olursunuz..Kardesini de cani gonulden tebrik ederim, allah mesut etsin ins.
Defne Karen icin uzgunum cnm, hastalanmadan buyumeleri bir turlu olmuyor artik..rabbim sifa versin ins..
Dudak ucugu icin Z harfi ile baslayan bir ilac biliyordum ama unuttum cok etkili ve nerde ise bir gun icinde geciren bir ilacti..istersen bir eczaneye danis cnm..gecmesede zaten ben cok sinadim fondaten de cok iyi geliyor

Allah yardimcin olsun ins ateside bogazida normale doner , bu yasadiginiz son sikinti olur.dokunteler icin 6. hasaliktan denilmis ben hic duymadim daha once ilk defa sizlerden duyuyorum bu yuzden cok saskinim ne ilginc hastaliklar daha cikicak kimbilir bilemem ama biz galiba yakinda doktorlardan daha iyi bilir hala gelicez..bizim bu yasadigimiz tecrubeler bize yeterde artar kanimca

beykozum koydum canım baktım sen offline sın geri kaldırdım..
yarın tekrar koyarım senin için :)iyi uykular

Ben cok begendim, ellerine saglik...pembede guzel olmus..gule gule giyinsin Zeynep Adamiz..
Masallah kuzumuza yurumeyi sokmus olmasi cok guzel..bende yazi sokmus gibi oyle..iste..yuruyen minik merakli bidik oluyorlar dusunemiyorum bende cok fena cekmece dusmanlari olurlar kesin, kolay gelsin cnm aman dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…