selamlar kızlar ben geldimmm...
kızlar ya bebişlerimiz hasta olmuş çok üzüldüm hepsine acil şifalar diliyorum biran önce iyileşsinler inş..
ben 2 saattir tütü yapmakla meşguldüm..heryerim kasılmış şimdi farkettim..bitirdim ama henüz taslak halınde belıne kurdela ve eteklerıne sıyah benekler eklenecek...resmini eklicem bakın bakalım nasıl olmuss..
bu arada Ada yurume konusunda bayagı ılerledı artık evın ıcınde tın tın yuruyor zilli
çekmece karıstırma konusundada cok fenayız cıldırtıyor benı ben kapıyorum o ötekını acıp boşaltıyor bide cok hızlı yetısemıyorum hızına..cekmece acılmasın dıye aparatlar varmıs ondan almak farz oldu bıze..
Eki Görüntüle 654819 Eki Görüntüle 654823 Eki Görüntüle 654824
huhuu kimse yokmu..çocukları yatırdım ama kocamı yatıramadım:)kabadayıyı izliyo..
bende bir tv, ye bir size, bir face, ye bir twitter a,bir trendyola bakıyorum
birde kocama laf yetiştiriyorum
10 parmagımda 10 marifet var
maşallah bana nazar degmez inşallah
hoşgeldin canım..öncelikle zeynep adaya maşallah diyorum
demek yürüyo artıkçok güzel bir haber bu..
yaptıgın tütüde çok hoş görünüyo ellerine saglık..bende yapacam en kısa zamanda..
önce gidip tül almam lazım dimi:)
biraz daha kabarık istiyorum ben..sen daha ekliycekmisin tül..yoksa bu kadar mı canım..
babyceren eşinin ve o koydugun resimlerini benim göremediklerimi koysana gı hadiiii neolur lütfennnn
bambucan inşallah dişden dolayı öyledir ve bir an önce patlar da geçerde rahatalar Azra. babanada geçmiş olsun herkes gibi yaşlı diyince bende 80 herhalde filan dedim ama bir baktım ki babamla yaşıt valla duymasın babam ona yaşlı dediğini:)
zadacım ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar. bende 2. ciyi yapıcam ilki içime sinmiyor. sen ölçülerini nasıl yaptın ki. birde hepsini tek tek düzgün mü kestin birde::) kaç adet kestin:)
canlar herkese ıyı geceler ben kocişle duşingen yapcam:))
canımkoyarım tabi ama bizim fotolar bilgisayarda çorba gibi..şimdi aynılarını bulmam çok zamanımı alır..
ama eşimin ilk elime geçen fotosunu hemen yükliyim canım..şimdi..
o kadar tüle yardım etmiş hak etti bencede eşin:)
bizimde bugün ara tayinler açıklanmış o kadar da dua etmiştim ama çıkmadı tayinimiz çok moralim bozuldu sanki adam çok rahatmış orada, onun suçuymuş gibi çemkirdim telde sonra da zırladım. bizim ümitler temmuza kaldı
azraece her işte bir hayır vardır derler..belki o yüzden çıkmamıştır..temmuza ne kaldı canım
biraz sabret..inşallah gönlünden neresi geçiyosa orası çıkar
bende grip oldum..dün cam silerken tişörtleydim kaptım sovugu..
inş çocuklara geçmez..
Günaydın,iyi haftalar...
Yorgun ve mutsuzum kızlar...
C.tesi aşımızı olduk,bu ay kilo almamış tam tahmin ettiğim gibi,boyu uzamış sadece..
Arkadaşım doğum yapınca kızımı dedesine bırakıp hastaneye geçtim c.tesi.
Çok şükür bir problem olmamış,gecesinde ise kabus başladı,,uyumamalar,mızmızlıklar,el sürekli ağızda...
Ateşli bir pazara uyandık dün,39,5 olan ateşi gün içindeki bütün uğraşlarıma rağmen 37,5a zar zor gece 21.00da indirdik.
Uyguladıklarım: ılık duş,4 saat aralıkla calpol ve dolven,eklem yerlerine ıslak uygulama..bebeğimin gözününün
feri inmişti resmen,bütün gün huzursuz ve uykulu bir haldeydi..Dr.u aradım aşıdan şüphelenerek..Bana: aşının bu kadar ateş yapmayacağını fakat diş çıkarma döneminde de olduğu için üst üste gelmiş olabileceğini,gece fitil koyarak rahat uyumasını sağlamamı,bugün de herhangi bir düzelme olmazsa idrar/boğaz kültürü isteyeceğini söyledi..Çok şükür geceyi daha rahat 37,3 civarında ateşle geçirdik...Şimdi evi aradım ateşini ölçtü teyzemiz:37,4mus.umarım cabucak geçecek..
Tabi işteyim malesef,bitkinim çok,gözümü bile kırmadım gece,çok korktum...Masal'ın iyileşmesine sevinecekken şimdi de Mira üzdü beniAllah'tan yavrularımıza sağlık sıhhat diliyorum Hepinizi çok öptüm...
merhaba arkadaşlar;
geçmişi okumaya fırsat bulamadım henüz, ilk fırsatta dönücem...
cuma günü süt iznimi kullanıyorum ve Uykusuz gecen gecelerin ardından kuzuyu okula bıraktım.
çünkü dinlenmeye çok ihtiyacım vardı. neyse ki 2-3 saat kadar uyudum dinlendim. sonra eşimin
haftasonu full çalışacağını öğrenince ani bir kararla hazırlandım ve defnoşu okuldan alıp doooğğğru
İsanbul'a gittik... (hem özledik hem de geceleri 10 dk uyumayan kuzumla gece ben, gündüzleri
evdekiler ilgilenir ben de biraz dinlenirim diye düşündüm) yol boyu uslu uslu oturdu arada mızırdandı
ama genelde iyiydi çok şükür. cuma akşamı 4 aydır beklediğim 3. diş nihayet patladı. ama meğer
kuzumu zorlayan uyutmayan şey bu dişmiş. çünkü ilk dişlerinden biliyorum; normalde çizgi gibi çıkarken;
bu içerde uzamış ama bi türlü çıkamamış. kabus gecelerimiz düzeldi çok şükür. doya doya eğlendik oynadık.
yen şeyler öğredi. artık kimseye karşı yabancılık çekmiyor. özellikle okula başladığından beri daha sosyal
olduğunu hissediyorum. yalnız orda da doktora gittik ve nezle gribe dönmüş bronşlara inmeye başlamış.
ilaç verdi yine. bıktım ilaç kullanmaktan. ama kulanmazsam da bunun sorumluluğnu alamam diye düşünüyorum.
neyse bi de sırtı kırmızı kırmızı oldu. ensesi falan. cok sinirim bozuldu. bi turlu iyileşemedik hep böle aksilik hastalık vs...
doktor buna basit bi alerji dedi. bir kaç gune kendiliğinden gecer, ama terli kalmamasına dikkat edin dedi.
çok kasınıyor olmalı ki eli sürekli ensesinde ve göğsunde yavrucugumun.neyse ki gun gectikçe düzeliyor o da...
dun akşam evimize geldik. bugun yie o okulda ben işte... rutinimize geri döndük. şimdilik topluca hasta olan
bebişlerimizin bi an önce iyileşmesini diliyorum. geçmişi okumaya fırsat bulabilirsem detaylara inerim.
beykozcum hediyen hazır ama en kısa zamanda göndercem. kusura bakma olur mu. öyle yoğunum ki.
yarın kardeşimn nikahı var, cuma kına, cumartesi düğün... nasıl yetişcem bilmiyorum. pöfff... elbisemi aldım
tadilatı bitti ama onu bile terziden haftasonu alamadım istanbuldaydık diye.
Gunaydin arkadaslar,ssbah sabah ilk isim size mujdeyi vermek olsun kizimin dismek bilmeyen atesi sonunda dustu insallah boylece atlatmisizdir ve bir daha hicbirimiz bukadar kotusunu yasamayalim.Bana vermis oldugunuz destekten dolayi size sonsuz tesekkurlerimi sunarim( resmi bir konusma hazirlar gibi hissettim )
Kizlar bu arada ben Masali aile hekimi de dahil omak uzere 3 ayri doktora goturdum ve bir tanede online olarak hezaman yanimda olan doktor arkadasimin fikir ve tavsiyelerine basvurdum.Benim isyanim herbirinin farkli telden calmasi ve kizimin oyuncaga donusmesiydi ama elimdeki imkanlar malesef bukadar,esim 2 ay sonra donuyor insallah ozaman fizandada iyi bir doktor olsa gotururuz,simdi en fazle bir sefer goturebilirim genel olarak cok zor tek basima,bulundugum yerde bile inanin kac gundur taksi tutuyorum cunku yapim geregi kimseden bu tarz birsey isteyemiyorum ki zaten elden gelen ogun olmaz o da vaktinde gelmez demis ya atalarimiz cok dogru soylemisler.
Neyse simdi kararsiz kaldigim bir noktada sizinde fikrinizi almak isterim.Kan tahlilinde enfeksiyon orani cok fazla cikmadi ama bogaz cok kotu durumda oldugu icin (beyaz beyaz kabarciklar varmis) ve cok yuksek ates sebebiyle,uc tane antb.igne ve bitiminde antb.surup verdi,igneleri mecbur vurulduk uc gun bitti cok sukur ateste bitti ama hala bogazi agriyor,simdi suruba baslayip baslamama konusunda kararsizim.Bir yandan viralse bukadarina grek yok diyorum bir yandanda sonucta daha tam iyilesmedi doktor kullan dedi bilemedim:26:
selamlar kızlar ben geldimmm...
kızlar ya bebişlerimiz hasta olmuş çok üzüldüm hepsine acil şifalar diliyorum biran önce iyileşsinler inş..
ben 2 saattir tütü yapmakla meşguldüm..heryerim kasılmış şimdi farkettim..bitirdim ama henüz taslak halınde belıne kurdela ve eteklerıne sıyah benekler eklenecek...resmini eklicem bakın bakalım nasıl olmuss..
bu arada Ada yurume konusunda bayagı ılerledı artık evın ıcınde tın tın yuruyor zilli
çekmece karıstırma konusundada cok fenayız cıldırtıyor benı ben kapıyorum o ötekını acıp boşaltıyor bide cok hızlı yetısemıyorum hızına..cekmece acılmasın dıye aparatlar varmıs ondan almak farz oldu bıze..
Eki Görüntüle 654819 Eki Görüntüle 654823 Eki Görüntüle 654824
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?