ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım çok geçmiş olsun sizede bu dişler çıkınca gerçekten rahatlıyor kuzular ve birgüzel uykuya dönüyorlar tekrar değilmi, grip olmuş defnecik iyileşir hemen inş annesi, ohh düğünde iyi gelir şimdi canım ya bizimde olsada kafa dağıtsak biraz tanıdıklarını görürsün eğlenirsiniz ne güzellluçuğada bir kapatıcı tamamdır yahuu güzelliğini gölgeleyemez şekerimm
uçuğunuz için geçmiş olsun diyorum. ama beteri de var. şöyle ki: eşimin tam üst dudağının ortasında çıkmıştı ve şişmişti. sanki dudağına silikon yaptırmaya karar verdi de, parası üst dudağına yetti, sadece o dudağına yaptırdı gibi olmuştu
o şekilde de bir sürü derse girmişti
tabi bunu anlatmam sizin durumunuzu hafifletmiyor ama en azından biraz gülümsemenizi sağlamıştır :)
MUTLUANNE,nakadar uzuldugumu anlatamam sana inan cok gecmis olsun,benim mujde haberim kisa surdu kizlar,taksi cagirdim doktora gidiyoruz onca atesin ardindan vucudunda dokuntuler cikti,ya 6. hastalik yada kizamik,korkuyorum cok korkuyorum yine gozunun feri gitti ve ben bu bes gunde bes yas yaslandim,dua edin kizlar.
Günaydın kızlar
Öksürüğe ve boğaza karşı ise yarım çay bardağı ılık su,1 çay kaşığı bal,1/4 limon suyu ve çay kaşığının ucu ile zencefil tozunu karıştırıp şerbet gibi içirdim.İnan her öksürmesinde bu karışımı verdim ve anında kesti.
Bu tarifi dr.kadir tuğcu'dan aldım ve güvenerek verdim.
Evet canım kilo almamış..hatta son iki ayda toplam 450 gr aldı ama takmıyorum sağlığı yerinde olsunda
Beni üzen ateş oldu...İnşallah yükselmesin tekrar.. Sağol canım
gunaydin kizlar moralim cok bozuk.
Haftasonu super gecti Omerle hep koyun koyunaydik kikir kikir guldu oynadi eglendi
Ama cok mu alisti ya da baska bir agrisi mi var bilmiyorum sabah birakirken cok agladi
Biraktigimdan beri de hep mizmizlaniyormus
Uyutmaya calistiklarinda memee diye agliyormus. Meme ben oluyorum
Ic ceke ceke 10dakika anca uyumus surekli beni ariyormus
Kiyamam ki ben ogluma
merhaba arkadaşlar;
geçmişi okumaya fırsat bulamadım henüz, ilk fırsatta dönücem...
cuma günü süt iznimi kullanıyorum ve Uykusuz gecen gecelerin ardından kuzuyu okula bıraktım.
çünkü dinlenmeye çok ihtiyacım vardı. neyse ki 2-3 saat kadar uyudum dinlendim. sonra eşimin
haftasonu full çalışacağını öğrenince ani bir kararla hazırlandım ve defnoşu okuldan alıp doooğğğru
İsanbul'a gittik... (hem özledik hem de geceleri 10 dk uyumayan kuzumla gece ben, gündüzleri
evdekiler ilgilenir ben de biraz dinlenirim diye düşündüm) yol boyu uslu uslu oturdu arada mızırdandı
ama genelde iyiydi çok şükür. cuma akşamı 4 aydır beklediğim 3. diş nihayet patladı. ama meğer
kuzumu zorlayan uyutmayan şey bu dişmiş. çünkü ilk dişlerinden biliyorum; normalde çizgi gibi çıkarken;
bu içerde uzamış ama bi türlü çıkamamış. kabus gecelerimiz düzeldi çok şükür. doya doya eğlendik oynadık.
yen şeyler öğredi. artık kimseye karşı yabancılık çekmiyor. özellikle okula başladığından beri daha sosyal
olduğunu hissediyorum. yalnız orda da doktora gittik ve nezle gribe dönmüş bronşlara inmeye başlamış.
ilaç verdi yine. bıktım ilaç kullanmaktan. ama kulanmazsam da bunun sorumluluğnu alamam diye düşünüyorum.
neyse bi de sırtı kırmızı kırmızı oldu. ensesi falan. cok sinirim bozuldu. bi turlu iyileşemedik hep böle aksilik hastalık vs...
doktor buna basit bi alerji dedi. bir kaç gune kendiliğinden gecer, ama terli kalmamasına dikkat edin dedi.
çok kasınıyor olmalı ki eli sürekli ensesinde ve göğsunde yavrucugumun.neyse ki gun gectikçe düzeliyor o da...
dun akşam evimize geldik. bugun yie o okulda ben işte... rutinimize geri döndük. şimdilik topluca hasta olan
bebişlerimizin bi an önce iyileşmesini diliyorum. geçmişi okumaya fırsat bulabilirsem detaylara inerim.
beykozcum hediyen hazır ama en kısa zamanda göndercem. kusura bakma olur mu. öyle yoğunum ki.
yarın kardeşimn nikahı var, cuma kına, cumartesi düğün... nasıl yetişcem bilmiyorum. pöfff... elbisemi aldım
tadilatı bitti ama onu bile terziden haftasonu alamadım istanbuldaydık diye.
aynen Talay Hanım,
bizim oğlanda da dişten emare yok ama 32 dişi varmış gibi yiyiyor, maşallah :)
diş buğdayı konseptimi de belirledim: BUĞDAY TARLASI!!! misafirlere de , tam BUĞDAY ekmeği arası döner, etli BUĞDAY çorbası, kavrulmuş BUĞDAY çerezi seçeneklerini sunmayı düşünüyorum. BUĞDAY'dan kaçış yok
bunlar şaka tabiki, diş buğdayı yapmayı düşünmüyorum. onun yerine ailecek ufak bir yemek yiyip, güzel bir hatıra fotografı çektirmeyi düşünüyorum. bütün akrabalar birarada çok güzel olurdu ama annemler sürekli "kaça aldın bunları? masraf yapmışsın! bir maaşı yediniz, şunu niye çağırdın? bunu niye çağırdın? bu pasta kaç lira?" gibi o günümü zehir edecek hesaplar peşinde koşarlar (sanki kendi ceplerinden çıkıyor gibi). en gereksiz yerlerde de şaşa peşindedirler. dolayısıyla hele bir diş çıksın, hele bir görelim, düşünürüz :)
Evet canım kilo almamış..hatta son iki ayda toplam 450 gr aldı ama takmıyorum sağlığı yerinde olsunda
Beni üzen ateş oldu...İnşallah yükselmesin tekrar.. Sağol canım
MUTLUANNE,nakadar uzuldugumu anlatamam sana inan cok gecmis olsun,benim mujde haberim kisa surdu kizlar,taksi cagirdim doktora gidiyoruz onca atesin ardindan vucudunda dokuntuler cikti,ya 6. hastalik yada kizamik,korkuyorum cok korkuyorum yine gozunun feri gitti ve ben bu bes gunde bes yas yaslandim,dua edin kizlar.
kötü bir pazartesi oldu ya Masal, Mira,Defne,Kaan hastalılarla uğraşıyorlar. ece de 11. gün ama hala burnu şarıl şarıl akıyor. birde çarşamba izmire gidicem korkuyorum yine hastalınacak hava değişiminden diye. o gerizekalı peditusuda attım çocuğa boşuna boşuna 1 hafta içirdim. bizimde hiç aklımıza gelmedi 6. hastalığı söyleyelim çiçeğe. böyle bir durum olursa hatırlatalım birbirimize salak doktorlardan bize hayır yok. yeşilçay düğününüzde geldi çattı herşeyi boşver o günde düğünün tadını çıkarmaya bak bari.
evet öyle laflar işitince insan kötü oluyor anlamı kalkıyor sen ye iç eglne git sanki dedigin gibi parayı onlar veriyor nese ben yaptım kimse yapmıyor bizim burda cünkü ceplerinde akrep var 2kurus fazla harcarlarsa kalplerine iner ayyy cimrileri hiç sevmem ama içlerine düştüm rabbim sınıyor farkındayım
kızlarhani eşimin laptopu elimde bozulmustu sonra eşim bakmıstı calısmıstı ya bende intikam alcaktım ya ALDIM hahaha üzerinde kahvaltı yaptım şimdi kolamı içiyorummm
Canım sanırım 6.hastalığı geçirmişiniz...
Yanılmıyorsam Plannerin kızı zeynoda geçirmişti bu hastalığı...Onların doktoru bilinçli davranarak ilaçsız atlatmalarını sağlamışlardı bu dönemi.
Eğer dediğim doğruysa ve 6.hastalık geçirmiş ise o doktorun verdiği ağır iğneleri alıp bir yerine sokmak lazım diyorum !!!
Argo oldu ama gerçekten çok kızıyorum böylesi doktorlara...Çocuğun viral enfeksiyon geçirdiği apaçık ortadayken böylesine telaşlı bir anneyi daha da korkutup en ağır iğneyi yazıp gönderiyorlar !
Haftasonu super gecti Omerle hep koyun koyunaydik kikir kikir guldu oynadi eglendi
Ama cok mu alisti ya da baska bir agrisi mi var bilmiyorum sabah birakirken cok agladi
Kiyamam ki ben ogluma
Kiyamam ki ben ogluma
Kiyamam ki ben ogluma
kötü bir pazartesi oldu ya Masal, Mira,Defne,Kaan hastalılarla uğraşıyorlar. ece de 11. gün ama hala burnu şarıl şarıl akıyor. birde çarşamba izmire gidicem korkuyorum yine hastalınacak hava değişiminden diye. o gerizekalı peditusuda attım çocuğa boşuna boşuna 1 hafta içirdim. bizimde hiç aklımıza gelmedi 6. hastalığı söyleyelim çiçeğe. böyle bir durum olursa hatırlatalım birbirimize salak doktorlardan bize hayır yok. yeşilçay düğününüzde geldi çattı herşeyi boşver o günde düğünün tadını çıkarmaya bak bari.
canım ne kusuru sizin yogunlugunuz var hem defne karenimizde rahatsızmış gecmiş olsun sen keyine bak canım biz beklerizzz inş güzel sekilde atlatırsınız dügününüzü tebrik ederim hayrlı saglıklı mutlu evlilikleri olur inş kardesinin
Boy olarak bizimde bir problemimiz yok ama malaesef kilo problemi beni de çok üzüyor...takmamaya çalışıyorum canı sağolsun diyorum ama etrafımda pofuduk pofuduk bebişleri gördükçe acaba ben mi iyi anne olamıyorum bebişime diyip gene kafaya takıyorum..geçen cuma aşıya (kızamık için aradılar sağlık ocağından yaygın görülmeye başladığı için 9. ayını gelen bebeklere de yapıyorlarmış) götürdüm. tarttırdım elbiseleriyle 8.080 kg geldi. bana az geldi işte....ama bunun dışında çok şükür bi problemimiz yok arada burun akması tıkanıklıklar dışında....
Geçte olsa günaydın ballar canlar
artık hiç okuyamıyorum forumu işyerinde
yoğun bir şekilde çalışıyorum yeni iş yaptığım için yavaşım kendime zaman ayıramıyorum :26:
eve gidince sinemisle vakit geçiriyorum haftasonu dahil ev işleri çamaşır bulaşık zaman kalmıyor
uzun lafın kısası SİZİ ÇOK ÖZLEDİM
aynı şeyleri sabah yaşadım benden ayrılmak istemiyor resmen kuzum
koluma bir yapıştı annemi görüdükçe bana daha çok yapıştı yavrum benim
of yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?