2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

vay ahşap vay hanımın sana pas veriyor sen topu taça atıyon:) yok şimdi benim odunla evliliğin ilk altı ayı çok iyidik yükselme dönemi oluyor bu:) sonra bir durulma dönemi yaşadık ki bu arada ece oldu:) sonra çöküş dönemi geldi hamileliğin verdiği:) her inişin bir çıkışı olduğu gibi bu ayrılıkla duble yükselme dönemi yaşıyoruz şimdi de:) rahmetli kemal sunalın davaro filmiydi herhalde orada adile naşiti uyutmaya çalıştığı gibi eceyi uyutmaya çalışıyoruz:) napalım ama zaman az oluyor:)

Kınanız hayırlı olsun ama siz burda ınternette takılıyorsunuz bu işte bi tezatlık olmasın
Not:sızler gıbı smile lerım olmadıgı ıçın bı surat ıfadesı koyamıyorum
Not2:not yazmayı sızden öğrendım

azraece canım tabiki dünya güzelisin,hem senin gülüşün yeter bacım

tatlıcadı ben yerim onun suratını yaben oğluşa bişey öğretirken o da suratıma bakıyor yada gülüyor ne zamn yapcak benim sıpa ya
bu arada dişin için çok geçmiş olsun canım hava çok güzel gerçekten oğlum uyansın bizde çıkıcaz birde ömerime hediyesini göndermek istiyorum zeynepim gelsinde adresini alayım

babyceren senin diş çekilmiş hadi gözün aydın tatlım vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun

mybabaylove güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
iş konusu ve taşınma konusu içinde hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun diyorum
gerçekten yüz göz olmak kötü ya ama bu birazda bizim elimizde galiba benim ev kv ve diğer akrabalara yakın ama hep arama bir mesafe koydum haftada bir görüyoruz kv mesela

geliniz arkadaşım, ben size yakarım. bebişlerimizin ufacık ellerine de yakarız ne güzel

siz durun daha PLANNER hanım, planlarınıza dahil etmediğiniz ne aksiyonlar olacak bu topikte. Babyceren' e çiğ köfte yoğurturuz, ben kenarda çörek yoğururum, mesela Hejar elleriyle ördüğü patikleri bebeklerimize giydirir, tatlıcadı yumurta haşlar, mutlu_annne cupcake (bize göre daha maderin :) yapar, çiçek_çiçek otlu peynir getirir, şekersizyeşilçay çay demler (şekersiz içeriz), anneZEYNEP sucuk getirir, ne bileyim işte

bütün alaturkalığımızla size sürpriz yaparız doğumgünü konseptinizle pek uymaz, alafıranga kızınızla siz bakakalırken biz hooop eve dalarız bir anda

nasıl? güzel senaryo dimi

Teşekkür ederim.Yalnız ben sizin yazdığınızı kaçırmışım.Kendi okuduğum şekilde dr.a da sormadan ılık duş aldırdım.
Benim bildiğim çok sıcak ve sık banyo, irrite edecek sabunlardan ve sürtünmeden kaçınmak, hafif giysiler giymek, yünlü ve sentetik giysilerden sakınmak gibi genel tedbirler almak gerekir. Havanın neminin azalması kuruluğu arttırabilir bu nedenle ortamın neminin ayarlanması ve serin tutulması gerekir şeklinde olduğunu bildiğim için suya sokup çıkartıp rahatlamasını sağladım.Dr.a da söylediğimde bir sakıncası yok rahatlatmışsın dedi. Tabiki annelik içgüdümü de kullandım.Yarın dr.a gidince detay soracağım.

evimde gerçekten internetve tv gerçekten yok, şuan unv.deyim, ordan yazıyorum

not-1: kıpraşan ifadeler kullanmak için mesaj ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyor. ben de vakt-i zamanında çok özniyordum kıpraşan ifadelere. sonra baktım ki mesaj ayarlarım standartmış :) değiştirirseniz sizin de mesaj alanınızın altında bu ifadelerden bulabilirsiniz :)

not-2: yazacak başka notum olmadığını belirtmek için yazıyorum bu notu :)

Canim sagol ama iste ben sayayim sana bakkkkkk esimin;3 halasi,1amcasi,amcasinin oglu,halasinin oglu,abimler hep ayni mahallede yani anacim iki ucu....degnek oldu yaniannemlere yakin otursam hem kizada arada bir bakar ama o muhtte birz sfu yani daha dogrusu yobaz tshort la markete gitsen bile sanki hayatlarinda hic kari kiz gormemis gibi bakarlarbilemedim ne yapacagimi yaaa eee tabi birde kv faktoru var iki sokak assagida evi var kaynimla esimin adina ortak ama bana diyemediki yaaa kizim gel 800 lira kra verecegine burada otur diyemedi bana iki senedir oturuyorum burada ama bende resti cektim valla esme dedimki eger annene yada kardesine bir kurus dahi verirsen hakkimi sana helal etmem dedim yaaaa bi ara benim kv in resmni ekleyimde size bi tukuru verin hayriniza

Dedığın ayrıntılar cok cok doğru seyler.bızde drumuzla o sıra gorusememış telde konuşmuştuk.bıze soyledığı dokuntuler gecen kadar yıkamamam ve hafıf hava alır sekılde gıydırmemdı ondan soyledım.daha once de ben zona annem kurdesen olmuştu o zamanlarda dr duştan mumkun mertebe uzak durun demıştı oyuzden de dokuntulu hastalıklar dıye genelleım
Chırıro hanım gıbı bna szlı bızlı konuşmanıza gerek yok.ben kaynasmaya calışıyorum ama sız bız ışın ıçıne gırınce kendımı cok dısarda hıssedıyorum

bizim gibi melek gelinlerden ne isterler ki:26:
baya kalabalıkmış aynı bizim gibi
Allah yardımcın olsun bacım,zor bir durum çok iyi anlıyorum
ekle sen resim özenle tükürüveririz

kınanız hayırlı olsun ilk önce bende bekarken saçıma sık sık yakardım,saçlarımın dökülmesine ve güçlenmesine iyi gelmişti seviyorumben kınayı
senaryonu gözümün önüne getirdimde komik olurdu herhalde

Allah yardımcın olsun canım,,eşine iş rastlığı sana da kendi evinde oturmanı diliyorum. Evet işin zormuş walla,,umarım bir orta yol bulunur da sen oturmak istediğin evde oturursun.Bu arada akrabalarınız da semti kaplamış maşallah ne çoklar
Ben olsam kesin gider oturur sonrada pişman olur eşimin başının etini yerdim kesinTabi sen böyle yapma sakın,tedbirini baştan alacağına inanıyorum. Ama Okişin çimlere basarak büyümesi çok güzel olurdu

Üni de göreviniz ne merak ettım.bıde modern ve bızı yozlaştıran aletlerın bagımlısı olmadıgınız ıcın çok kıskandım sızı.esınızle de dıalogunuz cok cok ıyıdır bu durumda

Not1 ıfadeleı nerden bulup eklıcem kiiii

ben burda geyik yaparken insanlar önemli birşeyler konuşuyor.

arkadaşlar lütfen dikkat edelim, 5. ve 6. hastalık hakkında köşeminderi ve mutlu_anne'nin mesajlarını kaçırmayalım. 5. hastalıkta bebeğe yünlü veya irritasyon yapıcı giysiler giydirmiyoruz, yıkamıyoruz ama yıkarsak da sabun vs kullanmıyoruz. anladığım kadarıyla birkaç günde geçiyor.
ayrıntılar için tekrar söz köşeminderi ve mutlu_anne'de

Haha ılahı alem kadınsın:)))

Bilgi için teşekkürler,,zaten burada birbirimizin bilgilerini paylaştıkça doğruyu buluyoruz. Malum her dr.un farklı teşhis ve tedavisi olabiliyor. Ben de özellikle dr.un söylemlerini de paylaştım ki benim gibi panik bir anneye Allah korusun kötü bir anda biçare olabilir diye

hejarcım hediyelerini güle güle kullan..ne güzel iki doğum gunu olmuşşş..

mutlu annem enişteyi alkışlıyorum valla süper süprizler yapmış sana...güzel geçmesine cok sevindim...
miranın sırtındaki döküntüler benim hamileliğimin sonunda karnımda cıkmıştı aynı bole 3 hafta surmustu..acaba bendemı 5. hastalık oldum hamıleyken...

talay cnm ben acık acık soledım bakıcımıza dedım reklamlara cok kıtlenıyo uyanıkken acma dedim...oda acmıyor ama sabahları kızım 2 saat uyur o zmnlar acarsın dedım..yanı sonucta cocuk uyurken seyretmesınde bır sakınca yok...
bebeklerdende ılk çağlamız yurudu bide bnm kızım yurumeye basladı..ama adım atan baska bebklerımızde var...

MYBABYLOVE canım işleriniz yolunda gitsin allah gönlünüze göre versin inş, iş değiştirme konuları hele işin içine birde ev değişikliği girince üstüste geliyor her ikisine uyum sağlamak zorluyor insanı ama herşeyin bir oluru bir orta yolu oluyor nasılsa, inş herşey yolunda ve sizi mutlu edecek şekilde gelişir, akrabalar konusu ise yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali en iyisi uzakta olmak tabi ama kendi refahınız için gerekirse onlar kırılsın yani sen kendi rahatından vazgeçme canım çünkü bahçeli bir okiş için bulunmaz nimet gelişmelerden haberdar et bizi, herşey güzel gönlüne göre olsun inş canımmm

valla film şeriti gibi gözlerimin önündne geçtide biz zeynomla buarada sadece bakıyor durumdamıyız yanii hiçç olmadı buu alafıranga kızımı salon bebeği çizgisinden çıkarma lütfennnn

geçmiş olsun Babyceren hanım, dişinizi çektirmişsiniz. (Hejar'dan yanlış duymadıysam)

kendi oğluma yapamıyorum bari size "diş buğdayı" yapayım. pastada "Babyceren'in dişi (kökünden) çıktı" yazsın :)

pardon, bugün çok sulu günümdeyim. hay Allah

ciddi ciddi geçmiş olsun diyorum ve sizi saygıyla selamlıyorum hanımefendi

not: ben bir spor yapıp geleyim hemen

sabah sabah bu ne çene arkadaşlarvalla hızlıca göz attım..göz ucuyla okudum..
dişime herkes çok sevinmiş ama ben ne acılar çektimbirazdan paylaşacam,
öncelikle,
mutluannem_5.hastalıkta neymiş..ilk defa duyuyorum..çok geçmiş olsun..
eşinin sürprizleride harikaymışpeki sen ne aldın enişteye:)gerçi mercimek haşlamışsın ama
olsun bir şeyler vermişsindir mutlaka haydi söyle söyleeee:))

hejar__canım sende 2 pasta üflemişsin maşallah..yeni yaşına çok güzel girdin her sene böyle mutlu girersin inşallah..

azraece__o video da ne öylekeşke gece koysaydın:))şimdi insanları neden tövbe tövbeee:)))

tatlıcadı__demek sende dişçiye gittin..sanada geçmiş olsun cigerim..ben kurrtuldum
darısı sanada..

chihiro79_kınanın kokusunu bende çok severim ama saçıma sürmem:)kırmızı kafa olmak istemem:)
ayrıca neden ben çig köfte yoguruyomuşumkünefe yaparım başkada bir şeye karışmam
bulaşıklara bile karışmam

başka kim vardı unuttum:26:

dişçi koltuguna oturdum adam baktı baktı evet babyceren hanım çekelim artık şu dişi dedi,
''çok şükür hadi çekte kurtulalım dedim'' (tabi içimden):)
ignesini çıkardı ama ben 3 buçuk atıyorum..agzımı açtım ve 4 defa igneyi batırdı
çok acıdı çoookkkk sonra biraz bekledik agzım yüzüm yamulmaya başladı..aldı eline kerpeteni:)
salladı salladı ama dişim acıyo dedim geri bıraktı..tekrar 4 tane igne yedim..tekrar denedi yine uyuşmadı:))
tekrar tekkrarrrr bu böyle 4 defa sürdü..en son dedi ben sana ilaç yazıyım kullan sonra gel..
dedim hayırrrrr bu iş bugün bitecek..diişimi sıkarım sen çek dedim..
neyse bu sefer hızlı bir hamleyle dişimi çektiçok acıdı o an yine bütün hayatım
gözümün önünden film şeridi gibi geçtineyse ölmedim ama kanlar içinde dişimi görünce
çok sarsıldımpsikolojik tedavi almaya karar verdim
gecede çok kanamam oldu ve çok acıdı..ama şimdi
çok iyiyim
bu zorlu süreçte beni yalnız bırakmayıp hep destek olan can dostlarıma çok teşekkür ederim:))
iyiki varsınız ühühüh iyiki sizi tanıdım ühühü
çok agladınız yeter susun artık kendinize gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…