Üni de göreviniz ne merak ettım.bıde modern ve bızı yozlaştıran aletlerın bagımlısı olmadıgınız ıcın çok kıskandım sızı.esınızle de dıalogunuz cok cok ıyıdır bu durumda
Not1ıfadeleı nerden bulup eklıcem kiiii
mutluannem_5.hastalıkta neymiş..ilk defa duyuyorum..çok geçmiş olsun..
eşinin sürprizleride harikaymışpeki sen ne aldın enişteye:)gerçi mercimek haşlamışsın ama
olsun bir şeyler vermişsindir mutlaka haydi söyle söyleeee:))
BabyCeren hüznlü diş hikayene çok üzüldüm
lütfen bir daha diş çektirme kalbim dayanmaz bu hikayelere
Allhım bir daha diş acısı vermesin inş canım
bu arada eliften haber var mı kesin doğurmuştur artık
Canım cevabım kısa ve net olucak sakın açıklama bekleme yapamam
yeni saten nevresim aldım
Diş çektiriş hikayen çok trajedik olmuş,geçmiş olsun,Allah geride kalan dişlerine sağlık versin
Tabi herşeyi yaradandan beklemek olmaz,istersen sana kargo yapabilirim
Eki Görüntüle 656388
Canım cevabım kısa ve net olucak sakın açıklama bekleme yapamam
yeni saten nevresim aldım
Diş çektiriş hikayen çok trajedik olmuş,geçmiş olsun,Allah geride kalan dişlerine sağlık versin
Tabi herşeyi yaradandan beklemek olmaz,istersen sana kargo yapabilirim
Eki Görüntüle 656388
Pısst pısstt ben olsam çoktaaan evine,doğumuna,lohusa şerbetini içmeye gitmiştim pıstt pısttt..Tel.i yok ama ne olurki cereni çağlayı alıp kapıdan uğrasan? Çocuklar var ben içeri girmeyeyim dersin kapıdan bir geçmiş olsun dersin. pıst pıssstt,hem bizim merakımızı gidermiş olursun,hem mutlu olur..pısssstttt sevap olur wallagelelim elife,bende çok merak ediyorum evet biliyorum ona ulaşabilecek tek kişi benim...
ev adresinide verdi bana ama ama amaaaaa
keşke telefonunu verseymişti:18:
ya evide çok yakın ama nasıl gidiyim ben evine
aklına başka birşey gelen varsa söylesin..
mutlu anne sen gel bin uçaga hadi canım ya bir zahmet:))
sen çalarsın kapısını,özgüvenin var senin:))
gelelim elife,bende çok merak ediyorum evet biliyorum ona ulaşabilecek tek kişi benim...
ev adresinide verdi bana ama ama amaaaaa
keşke telefonunu verseymişti:18:
ya evide çok yakın ama nasıl gidiyim ben evine
aklına başka birşey gelen varsa söylesin..
mutlu anne sen gel bin uçaga hadi canım ya bir zahmet:))
sen çalarsın kapısını,özgüvenin var senin:))
MUTLU ANNEM SENİN İÇİN GELSİN BU VİDEO:)
Çok geçmiş olsun yaa..
O sesi bilenlerdenim bende...
Canım çok geçmiş olsun.. ..
yavrum yaa kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım inşallah bu son olur daha büyük bi acı yaşamaz hayatı boyunca, sıkma canını Allah koruyo yavrularımızı ona emanet hepsi ...
EDACKVE ACCASİA bebeklerinize geçmiş olsun malesef mart ayınla beraber hasta olmadık bebek kalmadı gibi. inşallah son hastalanmaları olu bu kış için.
accesia,edacık ve somebady kızlar cok gecmıs olsun...biran önce iyileşşsin yavrularınız inş...resmen hastalık ayı oldu bu mart ayı cabuk gecsın gıtsın...
...
unv'de doktora yapıyorum. şimdiki derecem "master of science (Türkçe meali:bilim uzmanı)", biraz büyüyünce ve doktoram bitince alanımın doktoru olacağım, kadro bulursam da yardımcı doçent olacağım. bana sorarsanız, kendimizi birşey sanalım diye uydurulmuş ünvanlar. insan insandır, gerisi teferruat
evde tv ve internet olmayınca bol bol kitap okuyup, eşinizle Rus edebiyatında devrim ve yozlaşmanın izleri konusunda fikir teatisinde bulunabiliyor veya "ay bu elbise ne ayoooool!derhal yenisi almam lazım. benimkinin limiti düşük senin kredi kartını alıyoruuum "şeklinde medeni bir konuşma ortamı oluşturabiliyorsunuz
not: edebiyatla ilgili kısım son derece doğru, 2. kısım ise son derece uydurmadır. gerçekçiyimdir, üstüme olmayan elbiseyi giymem, paramı da harcamam
şaka bir yana, gerçekten tv olmayınca akşamları hem uzun uzun sohbet edebiliyor hem de kitap okuyabiliyoruz. artık Orhan Cemal var, onu da katıyoruz aramıza :)
mesaj ayarlarına gelince: sayfanızın üstünde ufak yazılarla "forum ayarlarım" ı görürsünüz. tıklayınız
çıkan kutucuktan "forum ayarları" nı seçiniz. karşınıza bir sürü ayar çıkacaktır.
buradan "çeşitli seçenekler" inizi gelişmiş yaparsanız, siz de artık animasyonlu ifadeler kullanabilirsiniz.
not: yanlış da anlatmış olabilirim, bir deneyiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?