2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sagolun kizlar yaaa valla ne iyi geldiniz banaaaaa ay insallah Allah hakkimizda hayirlisini verir evet bahceli ev iyi olur Okis ime birde evi istedigin vakit makinaya cek yani ust kattan carsafini silkeleben takintiliyim kizlar o yatak carsafi jilet gibi olacak ve hergun cirpilacak ama oturdugum yerde bunu sadece haftada bir yapabiliyorum cunku alt katta bur yelloz var sirretin teki koca kari hayir evden cikmadan agzini burnunu carsamba pazarina cevirecem o olacak yani bu arada agiz burun demisken tarfikte bir gun ya birini indirir doverim yada dayak yerim ya Allahtan hayirlisibayan suruculere sesleniyorummmmmmmmmmmm aracinizi surdugunuz yol babanizin tarlasi degilllllllllll sanki bana tir kullaniyorlar yaaa ne aynaya bakiyorlar ne sagina soluna ellerinde telefon cen cen cene yapiyorlar valla analariyla aniyorum oyle kadnlari ve onlar yuzunden bayan surucu olarak adimiz cikmis yaaaa

BabyCeren hüznlü diş hikayene çok üzüldüm
lütfen bir daha diş çektirme kalbim dayanmaz bu hikayelere
Allhım bir daha diş acısı vermesin inş canım
bu arada eliften haber var mı kesin doğurmuştur artık

unv'de doktora yapıyorum. şimdiki derecem "master of science (Türkçe meali:bilim uzmanı)", biraz büyüyünce ve doktoram bitince alanımın doktoru olacağım, kadro bulursam da yardımcı doçent olacağım. bana sorarsanız, kendimizi birşey sanalım diye uydurulmuş ünvanlar. insan insandır, gerisi teferruat

evde tv ve internet olmayınca bol bol kitap okuyup, eşinizle Rus edebiyatında devrim ve yozlaşmanın izleri konusunda fikir teatisinde bulunabiliyor veya "ay bu elbise ne ayoooool!derhal yenisi almam lazım. benimkinin limiti düşük senin kredi kartını alıyoruuum "şeklinde medeni bir konuşma ortamı oluşturabiliyorsunuz

not: edebiyatla ilgili kısım son derece doğru, 2. kısım ise son derece uydurmadır. gerçekçiyimdir, üstüme olmayan elbiseyi giymem, paramı da harcamam

şaka bir yana, gerçekten tv olmayınca akşamları hem uzun uzun sohbet edebiliyor hem de kitap okuyabiliyoruz. artık Orhan Cemal var, onu da katıyoruz aramıza :)

mesaj ayarlarına gelince: sayfanızın üstünde ufak yazılarla "forum ayarlarım" ı görürsünüz. tıklayınız

çıkan kutucuktan "forum ayarları" nı seçiniz. karşınıza bir sürü ayar çıkacaktır.

buradan "çeşitli seçenekler" inizi gelişmiş yaparsanız, siz de artık animasyonlu ifadeler kullanabilirsiniz.

not: yanlış da anlatmış olabilirim, bir deneyiniz

Canım cevabım kısa ve net olucak sakın açıklama bekleme yapamam
yeni saten nevresim aldım

Diş çektiriş hikayen çok trajedik olmuş,geçmiş olsun,Allah geride kalan dişlerine sağlık versin
Tabi herşeyi yaradandan beklemek olmaz,istersen sana kargo yapabilirim

elif hanımı ben de dün hatırladım. doğurmuştur sanırım. özel mesaj yazmayı düşünüyorum. kendi giremese bile eşinden rica eder, bakabilir. biz vazifemizi yapıp, hatrını soralım da, müsait olunca bakar nasıl olsa

spora gidiyorum ve herkesi öpüyorum

(bakınız isteyince alaturka isteyince moderin de olabiliyorum :)

saten nevresim miiii:111: ne güzel ya kaygan kaygan:)
yataktan kayma dikkat et:))
dişim içinde teşekkür ederim ama hediyeni kabul edemem çok pahalı bir hediye bu..
nasıl öderim sana borcumu:))istemem canım çok mersi:))

gelelim elife,bende çok merak ediyorum evet biliyorum ona ulaşabilecek tek kişi benim...
ev adresinide verdi bana ama ama amaaaaa
keşke telefonunu verseymişti:18:
ya evide çok yakın ama nasıl gidiyim ben evine
aklına başka birşey gelen varsa söylesin..
mutlu anne sen gel bin uçaga hadi canım ya bir zahmet:))
sen çalarsın kapısını,özgüvenin var senin:))

bi dışarı çıkalım dedik oğluşun uyuycağı tuttu
hazır bi şekilde uykudan uyanmasını bekliorum kuzumun ama
arada bi gidip bakıyorum normalde ben odaya girince hemen uyanır ama bu gün
zil çaldı telefon çaldı en çok sevdiği sesler..hemen kapıya ve telefona koşar,uyuyosa uyanır ama bu gün
bu gidişle bize bu gün dışarı çıkmak

babyceren
cümlelerime göz yaşları içerisinde başlıyorum
nasıl bi hikaye bu böyle göz yaşlarım sel oldu okurkenn
neyse kuzum buna da şükür ağzında bulunan diğer 20 lik dişlerine şükret
o iğne acısını bilmem mii daha geçen hafta banada aypıldı aynısından
ve ko nuşurken ağzım yamulduğu için konuşamadımm
ablam eşiem bizim cır cır böceği konuşamıyo dedi ve güldüüü
tabii sonrasında acısını çıkarıdmm
sende eminim bu gün konuşamamanın acısını çıkarırsınn
canım benim hangi dişimin ağrıdığını dokto bulamadı hepsine vurdu tık tık ama tmm bu diyebildiğim olmadı hepsine sızlıyo dedimm kadın şaşırdı eee gece seni hangisi böyle uykudan uyandırıyo dedi
bende bilmiyorum hepsi ağrıyo sol yüzüm komple ağrıyo geceleri dedim antibiyotik verdi gönderdi benii
ama dün akşam bi baktım ki bi dişim sallanıyoookesin o ağrı yapıyoo

hemde 2. ell

Pısst pısstt ben olsam çoktaaan evine,doğumuna,lohusa şerbetini içmeye gitmiştim pıstt pısttt..Tel.i yok ama ne olurki cereni çağlayı alıp kapıdan uğrasan? Çocuklar var ben içeri girmeyeyim dersin kapıdan bir geçmiş olsun dersin. pıst pıssstt,hem bizim merakımızı gidermiş olursun,hem mutlu olur..pısssstttt sevap olur wallaKendi uyusa bile eşine kv.sine not bırakırsın ceren ben diye...Anlar, haber vermeye uğrar bizeZaten uyumaz doğum yaptıysa...Cümledeki "pıssıtt"lar olumlu anlamda gaz vermek
için kullanılmıştırTabi sen bilirsin hayatım,,çekiniyorsan sıkma kendini elbet güzel bir haber gelir inşallah

mektup yazsan şekerim ev adresi varmış nasılsa olmazmı acaba:26: mektupta geç gider kargoya ver dicem oda sana uymaz dişin içinde geçmiş olsun cicim aldınmı dişini yastığının altına koymayı unutma oki cicimm

[video=youtube;LO8-U1HZYVQ]http://www.youtube.com/watch?v=LO8-U1HZYVQ[/video] MUTLU ANNEM SENİN İÇİN GELSİN BU VİDEO:)

[
şaka bir yana, gerçekten tv olmayınca akşamları hem uzun uzun sohbet edebiliyor hem de kitap okuyabiliyoruz. artık Orhan Cemal var, onu da katıyoruz aramıza :)

size ne kadar özendiğimi anlatamam bizde iki defa kitap okumaya teşebbüs ettik.ikisindede musab bilalin hışmına uğradık kitabı elimizden alıp yemeye uğraştı.yarıda kesmek zorunda kaldık.hayatımda kitapların yeri çok ayrıdır .

Merhaba herkese. Nihayet okuyup bitirdim de yazabiliyorum. Maasallah tam bitti diyorum araya iş giriyo ve sayfalar ilerliyo. Neyse; Defne Karen'im çok daha iyi çok şükür. İlaçlarını kestim artık çünkü hiç içime sinmiyo. İnternette bi çok kaynakta bakteriyel durumlar haricinde özellikle viral enfeksiyonlarda antibiyotik kullanımının yanlış olduğunu okudum. Ve dün akşam ilaçları bıraktım vermedim. Umarım kötü bişey yapmıyorumdur. Gözleri hala sabah uyanınca çapaklanıyo. Burnu ve öksürüğü çok çok hafifledi masallah. Ve geceleri gözle görülür biçimde düzelmeye basladı çok sukur.
Ben de daha iyiyim ama şimdi de eşim rahatsız. O da bronşit ve faranjit olmuş benim gibi.
Dün defneyi krese bırakıp nikaha gittim. Çok güzel gecti. Ama akşam 8 i geciyodu eve geldim kuzum emdi ve uyudu. Görüşemedik ben de uyurken izledim bol bol. :) sabah neseli bi şekilde okula bıraktım.
İşlerim çok yoğun. Ara ara okuyabilsem de yorum yazamıyorum çünkü şefim yan masada oturuyo :) zaten fırsat da olmuyo pek.
Alıntı yapmıştım ama kayboldu. Bizi soran merak eden herkesi öpüyorum dicem ama ucugum hala gecmedi. Bi ilaç önerdi arkadaşım onu alcam bugun. Umarım düğüne kadar gecer, gecmezse de canım sağolsun. Yükleyebilirsem foto koyayım dünden :) şimdilik hoşçakalın

Çok geçmiş olsun yaa..

O sesi bilenlerdenim bende...

Canım çok geçmiş olsun.. ..

yavrum yaa kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım inşallah bu son olur daha büyük bi acı yaşamaz hayatı boyunca, sıkma canını Allah koruyo yavrularımızı ona emanet hepsi ...

EDACKVE ACCASİA bebeklerinize geçmiş olsun malesef mart ayınla beraber hasta olmadık bebek kalmadı gibi. inşallah son hastalanmaları olu bu kış için.

accesia,edacık ve somebady kızlar cok gecmıs olsun...biran önce iyileşşsin yavrularınız inş...resmen hastalık ayı oldu bu mart ayı cabuk gecsın gıtsın...

...

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... ben hem hissettiklerimi paylaşmak, hem de daha dikkatli olalım diye yazdım, allah hiç bir bebişe böyle kazalar yaşatmasın inşallah

guzel hayat,özendım doğrusu.allah muhabbetınızı arttırsın

bız olsak kesın sıkıntıdan kavga ederdık

Bilgilendırme ıçın de tesekkurler görüldüğü gibi işe yaradı
mama korkmayınız herzaman kullanmıcam bu ılk heves

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…