unv'de doktora yapıyorum. şimdiki derecem "master of science (Türkçe meali:bilim uzmanı)", biraz büyüyünce ve doktoram bitince alanımın doktoru olacağım, kadro bulursam da yardımcı doçent olacağım. bana sorarsanız, kendimizi birşey sanalım diye uydurulmuş ünvanlar. insan insandır, gerisi teferruat
evde tv ve internet olmayınca bol bol kitap okuyup, eşinizle Rus edebiyatında devrim ve yozlaşmanın izleri konusunda fikir teatisinde bulunabiliyor veya "ay bu elbise ne ayoooool!derhal yenisi almam lazım. benimkinin limiti düşük senin kredi kartını alıyoruuum "şeklinde medeni bir konuşma ortamı oluşturabiliyorsunuz
not: edebiyatla ilgili kısım son derece doğru, 2. kısım ise son derece uydurmadır. gerçekçiyimdir, üstüme olmayan elbiseyi giymem, paramı da harcamam
şaka bir yana, gerçekten tv olmayınca akşamları hem uzun uzun sohbet edebiliyor hem de kitap okuyabiliyoruz. artık Orhan Cemal var, onu da katıyoruz aramıza :)
mesaj ayarlarına gelince: sayfanızın üstünde ufak yazılarla "forum ayarlarım" ı görürsünüz. tıklayınız
çıkan kutucuktan "forum ayarları" nı seçiniz. karşınıza bir sürü ayar çıkacaktır.
buradan "çeşitli seçenekler" inizi gelişmiş yaparsanız, siz de artık animasyonlu ifadeler kullanabilirsiniz.
not: yanlış da anlatmış olabilirim, bir deneyiniz
ben varım :))Bugün hava çok güzel.. keyfim de yerinde.. şöyle hep beraber toplanalım bi 5 çayı içelim..
Yanına kısır da koyalım.. bugünlük rejimi bozalım ne dersiniz?Eki Görüntüle 656516
Eki Görüntüle 656517
5 çayının yanına bendende kokoreç:))
ıyyyyy dediginizi duyar gibiyim
yiyin garii
Bugün hava çok güzel.. keyfim de yerinde.. şöyle hep beraber toplanalım bi 5 çayı içelim..
Yanına kısır da koyalım.. bugünlük rejimi bozalım ne dersiniz?Eki Görüntüle 656516
Eki Görüntüle 656517
yiyin garii
Günaydın kızlar,
Dün hayal ettigimden coook guzel bir evlilik yıldönümü geçirdim...Mira da iyiydi çok şükür,,taa ki bu sabah yüzündeki
minik isilik gibi lekeleri görene kadar,,soyduğumda bütün vücüdünda aynı minik lekeleri gördüm.
Aklıma hemen ılık duş geldi,aldırdım..Dr.u bugun yok,,resmini çektim mail attım,,tam size resmi eklerkeyim soracakken dr. aradı şimdi kızlar.
5.hastalıkmış. Dr.un dedikleri: Yaklaşık 3 gün süren yüksek ateşin arkasında ortaya çıkan pembe makülopopüler döküntü ile karakterize bir çocukluk çağı hastalığıdır. İyi huylu olup en sık 9-21 aylık çocuklarda ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde görülür. Gövdeden başlayan döküntü boyun, kol ve bacaklara yayılır. Üzerine basmakla kaybolur, kaşıntılı değildir. 2 gün içinde iz bırakmadan kaybolur. Bugun ilk gunu oldugu için yoğunmuş,yarın yavaş yavaş azalmaya başlayacakmış inşallah.Aksi bir durum(kızarıklıkların yogunasması)olursa hemen beni ara dedi. Daha önce de bahsettiğim gibi dr.umuz çok sakin ve ılımlı biri,
Allah ondan razı olsun..Sabahtan beri şu konuşmayı yapana kadar ne haldeydim tahmin edersiniz...Allah beterinden korusun
hejarcım iyiki doğdun güzel özverili dilinden duasını düşürmeyen benim güzel annem.bu arada dünkü d.günümden bahsetmek istiyorum
eşim pasta almış uğur böcekli,birde satıcı sormuş eşiniz neyli sever pastayı
o da framboazlı sever siz şu uğurböcekliyi yerin o benm uğur böceğim demiş
bana 2 tane gömlek almış birde oğlumuzun yerinede kolye ve küpe almış
neyse pastamızı falan yedik ortalığı toparladım annemler geldi onlarda pasta almış
tekrar mum üfleme faslıama o pastadan biz yiyemedik artık
annemlerde bana şarjlı süpürge almışlar
kına derken kına gecemin resimlerine bakıyım dedim canım sıkıldı yineben kına gecesi yapmıcaktım ama annem ve arkadaşlarım olmaz illa diyince aramızda yapalım dedik. 2-3 komşumuz, arkadaşlarım derken 25 kişi olmuşuzdur. çoğunuz bilirsiniz geline kına yakılırken altın koyar kaynana annemde kusur kalmasın ya gitmiş komşudan altın almış (onda da maşallah çeyrek filan yokmuş ata altın vermiş) kınadan sonra geri vermek için. tabi o zamanda şu kına eldiveni yerine güller çıkmıştı. kına yakıldı oynandı herkes gitti kınayı yıkayım dedimki altının yerinde yeller esiyor. evde düşmüştür gülün içinden diye sabaha kadar bakılmadık yer bırakmadım ama yok o kadar çok üzüldümki giden altına değil bana en yakın insanların bulunduğu bir yerde kim yapmış olabilirdi bunu bana kim bile bile düştüğü yerden alıp çantasına attı hala sinirlerim bozuluyor düşündükçe . ama hiçbir zaman hakkımı helal etmiyorum da. tabi anneme sarmıştım ama kadın nerden bilsin böyle olacağını.
hehheeee yerim ben onu oki eve gidince deneyim bakalım, okiş gibi öpücük atsın diye öğrettik ama bizimki bize damak atıyor öpücük yerine öyle komikk öyle komikkii dudaklarla işi yok diliyle şap şap damak atıyor öpücük ver kızım deyince nerde yanlış yaptıkkk biz
dişçi koltuguna oturdum adam baktı baktı evet babyceren hanım çekelim artık şu dişi dedi,
''çok şükür hadi çekte kurtulalım dedim'' (tabi içimden):)
ignesini çıkardı ama ben 3 buçuk atıyorum..agzımı açtım ve 4 defa igneyi batırdı
çok acıdı çoookkkksonra biraz bekledik agzım yüzüm yamulmaya başladı..aldı eline kerpeteni:)
salladı salladı ama dişim acıyo dedim geri bıraktı..tekrar 4 tane igne yedim..tekrar denedi yine uyuşmadı:))
tekrar tekkrarrrr bu böyle 4 defa sürdü..en son dedi ben sana ilaç yazıyım kullan sonra gel..
dedim hayırrrrr bu iş bugün bitecek..diişimi sıkarım sen çek dedim..
neyse bu sefer hızlı bir hamleyle dişimi çektiçok acıdı o an yine bütün hayatım
gözümün önünden film şeridi gibi geçtineyse ölmedim ama kanlar içinde dişimi görünce
çok sarsıldımpsikolojik tedavi almaya karar verdim
gecede çok kanamam oldu ve çok acıdı..ama şimdi
çok iyiyim
bu zorlu süreçte beni yalnız bırakmayıp hep destek olan can dostlarıma çok teşekkür ederim:))
iyiki varsınız ühühüh iyiki sizi tanıdım ühühü
çok agladınız yeter susun artık kendinize gelin
Bugün hava çok güzel.. keyfim de yerinde.. şöyle hep beraber toplanalım bi 5 çayı içelim..
Eki Görüntüle 656517
yiyin garii
köşeminderi_kız ne kadar soru sordun chiriho ya:))kız kaçtı gitti
hala soru soruyosun
Hepinizi az cok yanımaya calışıom napim.
sen hatay da oturuyon buyuk kızın ceren küçüğü çağla çalışmıyon.rahat bı ınsansın
mybabylove refah duzeyı yuksek araba kullanan,titiz dobra kızı okyanus
hejar dını butun temız kalpli
mutlu anne tıtız pimpirikli elinden her ış gelen bılgılı annezeynep de oyle
çiçek çiçek kocası nerde nıye kızıyla yalnız cözemedım
sekersız yesılçay kızı Defne.krese gıdıyo.kendı işe yenı basladı ne ış yapıo bılmıom.blogu var.hastalık ve düğünlerleler.hareketlı bı yasamı var ge herkese yetışmeye calışıo
aklımda kalanlar ve kafamda oluşanlar şimdilik bunlar
sen hatay da oturuyon buyuk kızın ceren küçüğü çağla çalışmıyon.rahat bı ınsansın
sekersız yesılçay kızı Defne.krese gıdıyo.kendı işe yenı basladı ne ış yapıo bılmıom.blogu var.hastalık ve düğünlerleler.hareketlı bı yasamı var ge herkese yetışmeye calışıo
Kİzzzz Allah seni ne yapmasin emiiiiii cicek cicek e yaptigin yoruma koptum bittim yaaaa çicek in esi afganistanda canim askerHepinizi az cok yanımaya calışıom napim.
eveeeett ilginç bir analizle karşı karşıyayızokadar uzaktan karakter analizim nasıldır çok merak ettim doğrusu
Tatlim cuma gunu havanin guzel olacagi soyleniyor hayatim geleyim seni alayim evinden sonra gezelim tozalim donuste kv ne birakayim olurmu?
sekerim serbetim anacim sende kalk artik yaaa yeter yattigin vallacumarteside al simal i anacigni gezelim sekerim yada esine soyle sabahtan sizi bana getirsin kahvaltiya donuste ben birakayim nasil uyarsa bahar geldi ya kanim kayniyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?