2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Köşeminderi

Ancak şimdi yazabiliyorum. Evet kızlarımız adaş. Ben de farketmiştim ama yazamamıştım.
Ben pek eski değilim canım. Senden kısa bir süre önce gelmişimdir herhalde. Pek sık yazamıyorum.
Bu arada benim kızım sizlerinkinden 1 yaş büyük.
Eee sen burda napıyorsun diyeceksin!! Bizim topicte pek kimse yok. Ben de çok yalnızım buraya geldim. Arkadaşlar da kucak açtılar sağolsunlar.

ohh ne güzel ya bizimde arabamız olaydı bizde gezeydik
iyi gezmeler olsun canlarım
Elinde telefon la tir kullanan kadinlar gibi olmayacaksan eger Saka canim saka Allah sana daha iyisini versin insallah kazasiz belasiz gezersin oglusunu atarsin arkaya ohhh mis gibi

Ya bu arada çoook mutluyum. Bugün Bade'nin ateşi yok. Çok şükür!!
E neydi şimdi bu tabi anlamadım ama neyse 3 gündür süren ateş sonunda gitti de rahatladık. :))

Elinde telefon la tir kullanan kadinlar gibi olmayacaksan eger Saka canim saka Allah sana daha iyisini versin insallah kazasiz belasiz gezersin oglusunu atarsin arkaya ohhh mis gibi

ben çok korkarım araba kullanmaya:18::18:
canım ehliyetim var ama korkuyorum biraz cesaret lazım bana
kazasız belasız kullan arabanı canım,arabanın içine cevşen koy korusun sizi
ben eşimin arabasına koydum kitap şeklinde olan cevşenden

Himmmm korku trafikte olmaz tatlim benim kv dede korkar ama ehliyet alacam diye uc kez sinava girdi sonuncuda kazandi ama onunki cok fena sanki senn yolda gormedigin bir araba hizla gelip sana vurmak uzereymis gibi tepkileri var
gecen kis bursaya giden otobuste bir ciaykliyor yerler catir catir buz sofor panik olmus korkmus durmus ve bir dahada otobusu kaldiramamiskimden cikti o ses?demis benimki ayyy ne bileyim otobus kaydi sandim demis
bende dedim soforun yerinde ben olaydim atardim seni assagi o kadar insanin hayatini tehlikeye atmissin dedim

güler yüzlü pozitif geliyorsun sen bana hep canım
ben seni tek kelimeyle POZİTİF olarak analiz ettim

sagol canımm benimm valla o senin pozitifliğin sen böyle deyince kendime baktımda evett çok güler yüzlüyümm benn allah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi canım

Ya bu arada çoook mutluyum. Bugün Bade'nin ateşi yok. Çok şükür!!
E neydi şimdi bu tabi anlamadım ama neyse 3 gündür süren ateş sonunda gitti de rahatladık. :))

canım bu sebepsiz ateşler çoğaldı forumumuzda hepsi 5. ve 6. hastalık çıktı siz daha önce geçirdinizmi bunları yoksa döküntüler gelecekmi dikkat et sende, bade'yide birkere gösterdin bize bidaha yokkk olmaz amaaa minnoşlarımızın seneye nekadar büyümüş olacaklarını görüyorduk ne güzelll

Hazir okis hanim uyumusken bende yemek yapayim opuyorum hepinizi
planner cim canimp paketin muhetemelen cuma elinde olur hayatim mesai gunune yetistirmeye calisacagim

oyy senin kaynanada fenaymış ya
aslında şöför koltuğuna geçince heyecan pek kalmıyor ama yinede korkuyorum işte
neyse bir gün banada cesaret gelir umarım

amin canım gülen yüzün solmasın hiç

somebody29 canım çok geçmiş olsun kuzuna atlatmış sanırım,tekrarı olmaz inşallah

Teşekkürler hejar ve planner

Yaa planner sorma. Bade'nin resimlerini koymayı çok istiyorum ama kırpma işlemini nasıl yapıcam bir türlü beceremedim. Paintte yapsam olur mu acaba? Çok sinir oldum bu resim koyamama işine.

vallahi arkadaşım sen yol uzak demeden buraya gelip beni aldıktan sonra ben hayhay tabiki çıkarım
arkasından k.v bırakma fikride cuk oturmuş süper olur azcıkda bahçeli havası almış olurum.
haberleşelim canım

güzel dileklerin için teşekkür ederim canımm
baban nasıl oldu bu arada
güzeller güzeli azrayı ve seni kocaman öpüyorum

ve babyceren
kızlar babamı sordunuz çok teşekkürler..
çok şükğr daha iyi. kürek kemiği alçıya alınamayacağı için askıya alınmış . yani koldan.
çünkü önemli olan omzu ve kolu hareket ettirmemesiymiş..
10 gün geceleri hariç hiç çıkarmadan takacak sonra tekrar kontrol.
inş çabuk atlatır çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
vayy ne güzel gözlemlemişsin
tebrik ederim valla ayrıca bana yaptığın yorumada çok mutlu oldun
senin kızın vardı dimi kaç mayıs doğumlu
neredesin,ne yaparsın birazda biz tanıyalım

kendimi ele beriyorum mayıs annesı değilim ucundan kacırdımhazıran 2 doğumlu kızım Bade var. İstanbulda yaşıyorum.28 yasındayım.calışmıyorum

rahat bir insansın derken neyi kastettin canım:))

takıntıların kaprislerin çekincen yok doğalsın kasıntılı değilsin anlamında rahatsın

çok hoş bir tebessümle okudum yazınızı..
görmeden insan analizi yapmakta ayrı bir keyif değil mi?
çok sık giremediğimden ben takip edemiyorum ama gecikmelide olsa hoşgeldiniz

hoşbuldum sahıden bağımlı oldumyazmaktan zıyade okuduğum ıçın yazılanlardan çıkarmaya calışıyorum kişilikleriumarım kırıcı bısey soylememişimdir

Kİzzzz Allah seni ne yapmasin emiiiiii cicek cicek e yaptigin yoruma koptum bittim yaaaa çicek in esi afganistanda canim askerondan ayri dustu asiklar

uuuu cok zor olsa gerek üzüldüm bak şimdinezamandır ayrılar ne zaman kavuşçaklar? Tuh valla çok uzuldum ve gozumde cok guçlendi şimdi çiçek

eveeeett ilginç bir analizle karşı karşıyayız okadar uzaktan karakter analizim nasıldır çok merak ettim doğrusu

hımmm çözemedim daha:26:

evet durust olmak gerekirse başka forumları da bıraz dolaştım ama çok durağanlardı burası guzel geldı ve burda olmak istedim. Ama sizin gibi tecrubelilere de herzaman ihtiyac vardır. Annelerin çok işine yarıcağına eminim

canım evet paintte kırpabilirsin, hadii amaa bekliyoruz, buarada özel albümüne koyacaksın değilmi fotoları biz arkadaşmıyız dur bakayım bi değilsek ekle beni haaa

kendimi ele beriyorum mayıs annesı değilim ucundan kacırdımhazıran 2 doğumlu kızım Bade var. İstanbulda yaşıyorum.28 yasındayım.calışmıyorum

Kız sen İstanbul'un neresindensin:81: Bende İstanbuldayım da(fatih) buluşalım mı
Gerçi İstanbulda oturanlarla buluşmadım ben Bursa ve İzmit kankalarımı gördüm
Bide İngilteden bir arkadaşım gelicek onu alıcam havaalanından
metrobüste var ama iki yakamızı bir araya getiremedik

Yemegim salatam cacıgım sütlacım hazır.üstelik bugün ceren de evdeydi..çok yoruldum ben bile bazen kendime şaşıyorum nasıl herşeye yetişebiliyorum diye..pilim bitmek üzere..yemekten sonra 1 saat uyusam ne güzel olacak..x menim nerde kaldıııı..
Ay bu tableti kim icat ettiyse sinir yaaa

Maşallah canım ne hamaratsın,,canım sütlaç çekti akşama bende yapayım bari
Sorunun cevabı steve jobs

Kösemindeeri evet canım kasıntılı degilim dogalım..bilmiyorum uzaktan nasılgörünüyorum aama ben buhalimden memnununm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…