ooooo hediyesi ilk gelenlerden biri olacağız sanırımmm
Supervallahi arkadaşım sen yol uzak demeden buraya gelip beni aldıktan sonra ben hayhay tabiki çıkarım
arkasından k.v bırakma fikride cuk oturmuş süper olur azcıkda bahçeli havası almış olurum.
haberleşelim canım
ve babyceren
kızlar babamı sordunuz çok teşekkürler..
çok şükğr daha iyi. kürek kemiği alçıya alınamayacağı için askıya alınmış . yani koldan.
çünkü önemli olan omzu ve kolu hareket ettirmemesiymiş..
10 gün geceleri hariç hiç çıkarmadan takacak sonra tekrar kontrol.
inş çabuk atlatır çok teşekkür ederim
Yaaa zordur tabiki zor olmaz olurmu hayatim birde minnos var Masal dahada zordur Allah yardimcilari olsun ama az kalmis iki aycik hemen gelir gecer insallahkendimi ele beriyorum mayıs annesı değilim ucundan kacırdımhazıran 2 doğumlu kızım Bade var. İstanbulda yaşıyorum.28 yasındayım.calışmıyorum
takıntıların kaprislerin çekincen yok doğalsın kasıntılı değilsin anlamında rahatsın
hoşbuldum sahıden bağımlı oldumyazmaktan zıyade okuduğum ıçın yazılanlardan çıkarmaya calışıyorum kişilikleri umarım kırıcı bısey soylememişimdir
uuuu cok zor olsa gerek üzüldüm bak şimdinezamandır ayrılar ne zaman kavuşçaklar? Tuh valla çok uzuldum ve gozumde cok guçlendi şimdi çiçek
hımmm çözemedim daha:26:
evet durust olmak gerekirse başka forumları da bıraz dolaştım ama çok durağanlardı burası guzel geldı ve burda olmak istedim. Ama sizin gibi tecrubelilere de herzaman ihtiyac vardır. Annelerin çok işine yarıcağına eminim
Maşallah canım ne hamaratsın,,canım sütlaç çekti akşama bende yapayım bari
Sorunun cevabı steve jobs
Steve jops u joplamak geldi içimden..gülücükk
tabletle yapamıyorum anla...gülücükkk
hangi sinirli anında yapmışsa bu saçma şeyi anlam veremedim..
Bende eskidensadece okurdum hiç yazmazdım.itiraf ediyorum
2 kişiden hiç hoşlanmazdım
2 kişiye çok gülerdim
2 kişiyide çok akıllı bulurdum...gülücükkk
Hepinizi az cok yanımaya calışıom napim.
sen hatay da oturuyon buyuk kızın ceren küçüğü çağla çalışmıyon.rahat bı ınsansın
mybabylove refah duzeyı yuksek araba kullanan,titiz dobra kızı okyanus
hejar dını butun temız kalpli
mutlu anne tıtız pimpirikli elinden her ış gelen bılgılı annezeynep de oyle
çiçek çiçek kocası nerde nıye kızıyla yalnız cözemedım
sekersız yesılçay kızı Defne.krese gıdıyo.kendı işe yenı basladı ne ış yapıo bılmıom.blogu var.hastalık ve düğünlerleler.hareketlı bı yasamı var ge herkese yetışmeye calışıo
aklımda kalanlar ve kafamda oluşanlar şimdilik bunlar
Bende eskidensadece okurdum hiç yazmazdım.itiraf ediyorum
2 kişiden hiç hoşlanmazdım
2 kişiye çok gülerdim
2 kişiyide çok akıllı bulurdum...gülücükkk
Sagol canim valla hayirlisi dedik yaaa batikent i dusunuyoruz ama daha net bir sey yok evet eski oluyor evler ama ilk yerlesim dusunuyorum abimlerin o taraf ama dedigin gibi daireler eski baktigim bi dublekx var onu yaptirdi ev sahibi icini disini ama kararsiz kaldim esimin sulale orada diyecanım batıkente taşınacaksın heralde hayırlısı olsun ben severim batıkenti evimiz orda kirada dubleks bakmışsında yeni yapılardansa güzel...yoksa uğraşma akarıyla gideriyle oranın eski evleri baya eski ....
Minik kızım Adanın yürüyüşü kızlar sizinlede paylaşmak istedim...babycerenden kıskandık bizde ekledik:)))
inşallah ekeleyebilmişimdir...
P3131075 - YouTube
Ama ama ama bildigin yuruyor ya zada!!!
Bayildim bayildim uzanip tutuveresim geldi masallah ya enerji doldum nasil atsam bilemedim cok guzeldii
Minik kızım Adanın yürüyüşü kızlar sizinlede paylaşmak istedim...babycerenden kıskandık bizde ekledik:)))
P3131075 - YouTube
Nasılsınız. Kaç gündür internette problem vardı giremedim. Eşim halletti sağ olsun. Geçmişi daha sonra okuyacam hepinizi kocaman öpüyorum
BEYKOOOOOOOOOZ sabah hediyeni aldım tatlım çooooooooooook beğendim çok zevklisin teşekkür ederim. Daha sonra foto çekip koyacağım. Seni ve enesimi öpüyorum canım. Notun için de ayrıca teşekkür ederim seni seviyorum
P3131075 - YouTube
Bende cok merak ediyorum Berkozumuzun hediyesini..hemen resim pls dort gozle bekliyoruz..
Gule gule kullansin guzel ve sirin Bestemiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?