2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ooooo hediyesi ilk gelenlerden biri olacağız sanırımmm

Super

Yaaa zordur tabiki zor olmaz olurmu hayatim birde minnos var Masal dahada zordur Allah yardimcilari olsun ama az kalmis iki aycik hemen gelir gecer insallah

Maşallah canım ne hamaratsın,,canım sütlaç çekti akşama bende yapayım bari
Sorunun cevabı steve jobs

Steve jops u joplamak geldi içimden..gülücükk
tabletle yapamıyorum anla...gülücükkk
hangi sinirli anında yapmışsa bu saçma şeyi anlam veremedim..

Steve jops u joplamak geldi içimden..gülücükk
tabletle yapamıyorum anla...gülücükkk
hangi sinirli anında yapmışsa bu saçma şeyi anlam veremedim..

ya evet bende evde yapamıyorum,,ama eskiden oluyodu şimdi olmuyo dur ben senin için yapiim:94:

Steve jops u joplamak geldi içimden..
tabletle yapamıyorum anla...
hangi sinirli anında yapmışsa bu saçma şeyi anlam veremedim..:113:
umarım becerebilmişimdir

Bende eskidensadece okurdum hiç yazmazdım.itiraf ediyorum
2 kişiden hiç hoşlanmazdım
2 kişiye çok gülerdim
2 kişiyide çok akıllı bulurdum...gülücükkk

2 kişiye çok gülerdim

bende yazmıyorum ama okuyorum 2 şer değil ama oluyor sempatikler ve antisempatikler

canım batıkente taşınacaksın heralde hayırlısı olsun ben severim batıkenti evimiz orda kirada dubleks bakmışsında yeni yapılardansa güzel...yoksa uğraşma akarıyla gideriyle oranın eski evleri baya eski ....

Mimarlık yapıyo. Ve evet herşeye herkese yetişmeye çalışıyo.

2 kişiye çok gülerdim

Kim kim kim çok merak ettim. Kulağıma söle :)

Sagol canim valla hayirlisi dedik yaaa batikent i dusunuyoruz ama daha net bir sey yok evet eski oluyor evler ama ilk yerlesim dusunuyorum abimlerin o taraf ama dedigin gibi daireler eski baktigim bi dublekx var onu yaptirdi ev sahibi icini disini ama kararsiz kaldim esimin sulale orada diye

napıyosunuz bakayım? ben son 10 dk'nın içindeyim ve kızımı çok ama çok özledim.gidince bol bol öpüp sarılacam ona.Canım kızım benim yaaaa

edaack; doğum günü arkadasımız hasta olmus.geçmiş olsun.bir an evvel geçsin gitsin inş. arkadaşım.Allah sabır versin.

somebody; bade ablamız da hasta olmuş.ama bugün ateşi yokmuş çok sevindim.bir daha gelmesin inş.

mutlu annem; cnmm ne güzel bir gece olmuş.senin adına çok çok sevindim.ama miramız da 5. hastalık olmuş.5,6, neler var ya?neyse geçecek inş. cnm. çok üzme kendini akıllı arkadaşım benim.istediğin kolyeyi de almış eşin sana güle güle tak cnm.

hejar; 2 adet pasta.ııımmmhhh..cnm çekti cnm.neyli acaba?kolyen ve küpen, he birde gömleğin hayırlı olsun sekerim.

babyceren; diş hikayeni burnumu çeke çeke okudum.gözyaslarım sel oldu. Allah bir daha göstermesin cnm.darısı son yirmiliğime:))

planner; cnm güzel temennilerin için sağol cnm benim.unutmadım yorumunu.sana polyanna diyebilir miyim? çok tatlısın çokkkk.

hayırlı akşamlar kızlar...

ben kuzuma kaçarrr...

kizlar bugun sizi hic okuyamadim ve cok ozledimm

Gece girsat bulabilirsem okuyacagim insallah hep sirittiran seyler okurum yeni hasta bebek yoktur ve butun anne babalar iyilesmistir!

Ben isten su saatte cikiyorum inanilmaz yogun bir gundu kasla goz arasinda sut sagdim oh be oglumun rizkini bugun de verdi Rabbim diye sevindim
Aksam mudurumle karsilastik ve ben birakayim dedi sagolsun cok babacandir
Kendi arabama binsem bardakliga koyardim ama onun arabasinda kucagimda posetin icinde kaldi
Sen kutu yan dus kapagindan damla damla sut siz adamin koltuguna dokul!

Sute mi uzuleyim mudurumun arabasini rezil ettim ona mi yanayim cidden cok moralim bozuldu :26:

babyeren ben de regli donemimde 2 kisiye sinirleniyorum 1 kisiye de havan batsin demek istiyordm

Nasılsınız. Kaç gündür internette problem vardı giremedim. Eşim halletti sağ olsun. Geçmişi daha sonra okuyacam hepinizi kocaman öpüyorum

BEYKOOOOOOOOOZ sabah hediyeni aldım tatlım çooooooooooook beğendim çok zevklisin teşekkür ederim. Daha sonra foto çekip koyacağım. Seni ve enesimi öpüyorum canım. Notun için de ayrıca teşekkür ederim seni seviyorum

Ama ama ama bildigin yuruyor ya zada!!!
Bayildim bayildim uzanip tutuveresim geldi masallah ya enerji doldum nasil atsam bilemedim cok guzeldii

teşekkür ederiz zeynep teyzesi...bugünkü yorgunluğunun üzerine birazcık enerji verebildiysek cok mutlu oluruz kızımla...öptük kocamanından

Minik kızım Adanın yürüyüşü kızlar sizinlede paylaşmak istedim...babycerenden kıskandık bizde ekledik:)))

inşallah ekeleyebilmişimdir...

P3131075 - YouTube

Kirkbir kere masallah subhanallah..resmen artik yurumeye baslamis Zeynomuz..o kadar tatli insanin tutup yiyesi geliyor ama onu burdan bile gorebilmek cok guzel..bu guzelligi bizlerle payalastigin icin cok tsk ederiz cnm..

Bende cok merak ediyorum Berkozumuzun hediyesini..hemen resim pls dort gozle bekliyoruz..
Gule gule kullansin guzel ve sirin Bestemiz..

zada
tekrar tekrar izledim çok güzel yaa Allah nazardan saklasın adımlarını hep saglam bassın yere
nasıl özendim bilemezsin darısı bizlere inşallahh tez vakitten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…