Minik kızım Adanın yürüyüşü kızlar sizinlede paylaşmak istedim...babycerenden kıskandık bizde ekledik:)))
inşallah ekeleyebilmişimdir...
P3131075 - YouTube
omer mars basmayan araba gibi sesler cikariyor besiginde
Bir turlu uykuya dalamiyor iki gundur
Kendi kendimin nazari degdi deliksiz uyuyor diye herkese anlatirsan boyle muma donersin iste zeynep :)
PINARDA canim nasil gidiyor is hayati?
Bakiicindan memnun musun bunyen alisti mi biraz daha?
ILKIM guzel prensesim Beste nasil? Ben bu aralar pek sık giremiyorum ozluyorum valla bebekler ne yapiyor merak ediyorum
MUTLUANNE ben ve bir arkadasim okudugum liseye kutuphane kurdurmustuk kapi kapi gezip kitap toplamistim arasira ziyaret ederim cok duygulanirim
Icinde ne emekler var o raflarin tozu nasil keyifle alindi ahh ah
Ozetle toplarsak ben de varim
Ev agzina kadar kitap dolu
Pinarda ne diyorsun tatlim? Ihtiyac var mi?
KIZLAR sabah 6da kalkacagim ve aksama kadar toplantidayim
Sut sagmaya o kadar zor ayriliyorum ki kosarak gidip geldigimden su gibi terliyorum sirtimin agrisindan duramiyorum
Yarinin sutunu de dokunce simdi uzerimde buyuk baski var azicik zihnime hukmedeyim de prolaktin salgilatayim bari :s
Kendi kendimin nazari degdi deliksiz uyuyor diye herkese anlatirsan boyle muma donersin iste zeynep :)
ILKIM guzel prensesim Beste nasil? Ben bu aralar pek sık giremiyorum ozluyorum valla bebekler ne yapiyor merak ediyorum
MUTLUANNE ben ve bir arkadasim okudugum liseye kutuphane kurdurmustuk kapi kapi gezip kitap toplamistim arasira ziyaret ederim cok duygulanirim
Sut sagmaya o kadar zor ayriliyorum ki kosarak gidip geldigimden su gibi terliyorum sirtimin agrisindan duramiyorum
Yarinin sutunu de dokunce simdi uzerimde buyuk baski var azicik zihnime hukmedeyim de prolaktin salgilatayim bari :s
Ay çok merak ettim kimmiş bunlar?Bana da söyle ya da özeleden söyleeee,noooluuuuurrrBende eskidensadece okurdum hiç yazmazdım.itiraf ediyorum
2 kişiden hiç hoşlanmazdım
2 kişiye çok gülerdim
2 kişiyide çok akıllı bulurdum...gülücükkk
Minik kızım Adanın yürüyüşü kızlar sizinlede paylaşmak istedim...babycerenden kıskandık bizde ekledik:)))
inşallah ekeleyebilmişimdir...
P3131075 - YouTube
size bakınayım derken otobüsü kaçıracaktım :)) izmirde 5 gün kalacağım için yanıma az eşya alacak olan ben son 1 saatte ne varsa yanıma aldım:) yemin ederim hastayım ben bu konuda:) garaj evimin arka tarafında 1 kere eşyaları götürdüm 2.de eceyi ama kan ter içinde kaldım düşünün mama sandalyemizi bile getirdim:) ecem çok üzmedi beni otobüste milletin kucağına atlayıp durdu:) çok yoruldum yinede. gidip fotolara bakım geleyim. annemler yine oturdun pcnin başına diyorlar:)
MUTLU ANNEM güzel annem mirama çok geçmiş olsun demek 5.hastalık olmuş neler neler duyuyoruz ya umarım güzel kızım bir an evvel iyileşir. Ayrıca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım ismin gibi musmutlu yıllar sizinle olsun. Güzel bi gün geçirmişsiniz ne güzel. Bizim evlilik yıldönümümüz de süperdi uyuyarak geçirmiştikBen de sizi çok özlüyorum ama o kadar yoğunum ki eskisi gibi aktif olamıyorum ama kalbim sizinle öpüyorum güzel gözlümü ve seni
HEJAR tatlım doğum günün kutlu olsun tatlı oğluşun ve eşinle birlikte nice mutlu yıllar dilerim.
ACCASİA,EDACK çok geçmiş olsun kızlar kış bitmeden sanırım hastalıklar bitmeyecek umarım daha iyidir bebişleriniz.
PLANNER zeynomun damak atan duduşunu yerim ben yanımda olsa onu önce sıkar sonra ısıra ısıra yerdim tatlı kuzum benim
SOMEBADY badenin ateşi düşmüş çok sevindim
NAGİHAN annen çıkmış hastaneden gözünüz aydın tatlım kızların dediği gibi yalnız kalmaması daha iyi olacak inşallah eski sağlığına kavuşur oya teyzemiz.
AZRAECE o ne video öyle kuduruk mayıs anası
BABYCEREN sonunda kurtulmuşun dişten, gözün aydın şekerim sen canım acıyo deyince bile gülesim geliyo:26: kızdın mı bana
TATLICADI tarık buğranın o gözlerini kapatmasını hayal ettim de ne tatlı oluyodur eminim benim için öp onu emi
size bakınayım derken otobüsü kaçıracaktım :)) izmirde 5 gün kalacağım için yanıma az eşya alacak olan ben son 1 saatte ne varsa yanıma aldım:) yemin ederim hastayım ben bu konuda:) garaj evimin arka tarafında 1 kere eşyaları götürdüm 2.de eceyi ama kan ter içinde kaldım düşünün mama sandalyemizi bile getirdim:) ecem çok üzmedi beni otobüste milletin kucağına atlayıp durdu:) çok yoruldum yinede. gidip fotolara bakım geleyim. annemler yine oturdun pcnin başına diyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?