zeynep adacım kumanda canavarım pıtır pıtır yürümene maşallah o ayakların hayatta seni hep güzel şeylere götürsün
kızlar ben yarın hamama gidiyorum oleyyyyy:)) evlenmeden çok giderdim evlendim bir türlü gidemedim kirlendim valla:) gidip bi arınayım şöyle:)
babycerenim kız attın ortaya bişeyler temizle şimdide:) bizim gibi meraklılara yapılmaz bu açıkla belgeleri:))
Ah ah o otobuste oturanlardan biride ben olaydimda Ece benimde kucagima atlasaydi..cok efkarlandim bak simdi :))
Herseyi yanina alman normal...bebeklerimiz rahat etmedikce cunku bizede rahat yok
Umarim 5 gununun en guzel sekilde gecirirsiniz cnm, hastaliksiz ve tasasiz ins
azraece canım yolculugunuz güzel geçmiş..benim çağla olsa hayatta başkasının kucagına gitmezdi heralde..
eve yabancı biri gelse hemen aglamaya başlıyo
evet belgeleri açıklıyorum:18:
yok yok vazgeçtim:18:
çok pişmanım keşke yazmasaydım
hepinizi seviyorum
meleğim ve tatlı cadım siz olsaydınız otobüste eceyi size satar bende uyurdum mis gibi ne güzel olurdu:)) dediğin gibi ece için düzeni bozulmasın diye alıyorum onca şeyi yoğurt makineside dahil buna:) güzel dileklerin için çok sağol amin diyorum
...........................
Allah iyiliğini versin senin kızz sütü ocağa koy ısıt bi kavanozun içinde mayala 5 gün için o kadar eşya,mama sandalyesi,yoğurt makinesi daha neler var acep
şimdik ceviz ve fındıklarını dövmek için ahşap havan:), ıkea haşlama süzgüsü:), 7 adet küçük kavanoz içleri dolu:) daha sayımmı:) zaten babam yine bize taşınıyorsun galiba dedi görünce eşyaları:) geçen sefer almamıştım zorlandım bu sefer başımda beni engelleyecek kimse olmayınca coştum galiba:) bu arada pc mi bile getirdim:))
şimdik ceviz ve fındıklarını dövmek için ahşap havan:), ıkea haşlama süzgüsü:), 7 adet küçük kavanoz içleri dolu:) daha sayımmı:) zaten babam yine bize taşınıyorsun galiba dedi görünce eşyaları:) geçen sefer almamıştım zorlandım bu sefer başımda beni engelleyecek kimse olmayınca coştum galiba:) bu arada pc mi bile getirdim:))
tatlıcadı afferim benim yakışıklı damadıma
bak ne güzel ayaga kalkmaya çalışmış
sana kalsa 2 yaşında yürüyecek
çocuga iftira atma
yazıktır günahtır
kızlar ıpadten yazıyorum tek tek alıntı yapamadım kahrolsun ıpad..
hepinize tek tek teşekkür ediyoruz kızımla güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için...darısı sizlerin başına..gerçekten cok gusel bır duygu yavrumu yururken gormek tarıfı yok...daha dun karnımızdaydılar ne ara buyuduler akıl ermıyor...ben yasında yurumusum ama esim erken yürümüş kızım her konuda olduğu gibi bu konudada babasına benzemiş...
hem hepiniz gorun diye koyup kaldırmadım dizimi izledim geldim öyle kaldırdım:)) (babycerenciğime laf soktum ben izleyememiştim çağlacığımı:))))
bu arada babyceren sole cabuk benmıydım gıcık olduğun ama ben olamam sonradan dahil oldum ben:)) sen degilsin de nolur...
azraececim yolculugunun iyi gecmesine cok sevındım..ama alemsin herbişeyi götürmüssün cnm cok guldum:)))
tatlıcadım maşşallah benim paşamaher yeni hareketlerindeki duygu gercekten tarıfsız biz anneler için...
herkese ıyı geceler diliyorum hepinizi opuyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?