2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

azraece canım yolculugunuz güzel geçmiş..benim çağla olsa hayatta başkasının kucagına gitmezdi heralde..
eve yabancı biri gelse hemen aglamaya başlıyo
evet belgeleri açıklıyorum:18:
yok yok vazgeçtim:18:
çok pişmanım keşke yazmasaydım
hepinizi seviyorum

Oyy ne guzel benim yerimede ativer bir kac kesecik cnm, hamamda hic duramiyan biri olarak siparisimi sana verdim simdilik ne zaman girsem pancar olup cikiyorum ama nefes nefese kalir sekilde belkide benim bunyeme gore birsey degil su hamam safasi..senin ins sefan olur cnm

kızlarrr çok müjdeli bi haberim varr
benim ağır vasıta oğlum bu gün oturduğu yerden orta sehbaya tutunarak diz kapaklarının üzerine oturdu
sonradaaaa 1 ayağını yere bastı ama totsunu kaldırıp 2. yi beceremedii
şimdi ohooo biz o aşamaları çoktan geçtik ne müjdesi diyceksiniz belkide
ama biz daha yeni başlıyoruzzz
çok sevindirik oldumda paylaşmak istedim

meleğim ve tatlı cadım siz olsaydınız otobüste eceyi size satar bende uyurdum mis gibi ne güzel olurdu:)) dediğin gibi ece için düzeni bozulmasın diye alıyorum onca şeyi yoğurt makineside dahil buna:) güzel dileklerin için çok sağol amin diyorum

kızzz yazamıycak ne var yaz kurtul artık
sevmediğin kişi benmiydim itiraf ettt
yada yazamıyosan şöyle yap..mesela en sevdiğim kişi:başı tatlı sonu cadıı,en çok güldüğüm:başı bey sonu koz

Allah iyiliğini versin senin kızz sütü ocağa koy ısıt bi kavanozun içinde mayala 5 gün için o kadar eşya,mama sandalyesi,yoğurt makinesi daha neler var acep

tatlıcadım tarık buğracımın bir ağırlığı:) karizması var yavrum bu bozulmasın diye yavaştan alıyor:))

sabah komşular beni kahvaltıya çağıracaklarmış ece uyuyor diye ki uyumuyordu kapıyı çok çalmayınca bende duymamışım . öğlen takıldılar kaynanan seni gerçekten sevmiyormuş diye bende eşime telde söylüyorum bana böyle takılıyorlar diye garibim ciddi ciddi inanarak annem seni artık seviyor diyor. saf benim bu kocam ya:)

Allah iyiliğini versin senin kızz sütü ocağa koy ısıt bi kavanozun içinde mayala 5 gün için o kadar eşya,mama sandalyesi,yoğurt makinesi daha neler var acep

şimdik ceviz ve fındıklarını dövmek için ahşap havan:), ıkea haşlama süzgüsü:), 7 adet küçük kavanoz içleri dolu:) daha sayımmı:) zaten babam yine bize taşınıyorsun galiba dedi görünce eşyaları:) geçen sefer almamıştım zorlandım bu sefer başımda beni engelleyecek kimse olmayınca coştum galiba:) bu arada pc mi bile getirdim:))

tatlıcadı afferim benim yakışıklı damadıma
bak ne güzel ayaga kalkmaya çalışmış
sana kalsa 2 yaşında yürüyecek
çocuga iftira atma
yazıktır günahtır

canım bence sen çaktırmadan annen gile yerleşiyosun gibime geldi
eminmisin 5 gün kalacagına? 5 ay olmasın sakın:))
baban haklı galiba:)
herşeyi anladımda pc niye gitti onu anlamadım..eceye mi lazım:))

sen ciddi ciddi taşınmışsın kuzum
ben anneme gidince çok söylenir niye bu kadar taşıyosunnnnn
su var sabun var 2-3 kıyafet getir yeterrrrr
kuru meyvelerini bademini vs alırım yanıma burda market yok muuuu
hep söylenir:))
bundan sonra senden bahsedicem ve mama sandalyesi,yoğurt makinesi,süzgeç vs yanında toplayıp götürdüğünü anlatıcam sonrasında bana söylenmezz

tatlıcadı afferim benim yakışıklı damadıma
bak ne güzel ayaga kalkmaya çalışmış
sana kalsa 2 yaşında yürüyecek
çocuga iftira atma
yazıktır günahtır

bizimki 10. ayında bi ayağının üstüne basmayı öğrendiğine göre dediği gibi 2 yaşında da yürür yavrumm
sağlıklı olsunda geç yürüsün kuzum napimm.. benim belim zaten bitmiş artık battı balık yan gider misali dayanırım
koltuğun kenarına belki bi ümit sıralar diye bırakıyorum dikkatini çeksin diye oyuncakları koyuyorum hiç kıpırdamıyo bile kuzum gelll deyip duruyo oyuncaklara sırıtarak
babasıda kıyamıyo gel yavrum gel annenin yüzünden bu yaşta bacaklarında varis oluşucak diyo kapıyo kucağına

Zada cim canim Zeynep Ada ya kocamannnnn maasallah diyorum valla nede guzel kirita kirita gidiyorOkis te resmen yuruyor ama ben ay ay deyince korkup kendini birakiveriyor yavrum sonra kizip soyleniyor bana:26:ama senin kiz maasallah kapmis bacim yurumeyi ayaklarini tam basiyor ve sakin sakin gidiyor yavruma maasallaho minnak ayaklarini opermisin annesiiiii

sabah planner gelecek okuyacak,
diycek ki
''yine babyceren gece kuşu olmuş sayfalar dolmuş'':)
hadi senin için fazla yazmıyorum şekerim..gözlerin bozulmasın:)
arkadaşlar be gidiyorum
uyku yok ama sizde hiç konuşmuyosunuz
gidecem zorla yatacam
sebebi sizsiniz
iyi uykular bana :)
iyi sohpetler size:)

not:arkamdan dedikodumu yapmayın hiç sevmemduyar gelirim

kızlar ıpadten yazıyorum tek tek alıntı yapamadım kahrolsun ıpad..

hepinize tek tek teşekkür ediyoruz kızımla güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için...darısı sizlerin başına..gerçekten cok gusel bır duygu yavrumu yururken gormek tarıfı yok...daha dun karnımızdaydılar ne ara buyuduler akıl ermıyor...ben yasında yurumusum ama esim erken yürümüş kızım her konuda olduğu gibi bu konudada babasına benzemiş...

hem hepiniz gorun diye koyup kaldırmadım dizimi izledim geldim öyle kaldırdım:)) (babycerenciğime laf soktum ben izleyememiştim çağlacığımı:))))

bu arada babyceren sole cabuk benmıydım gıcık olduğun ama ben olamam sonradan dahil oldum ben:)) sen degilsin de nolur...

azraececim yolculugunun iyi gecmesine cok sevındım..ama alemsin herbişeyi götürmüssün cnm cok guldum:)))

tatlıcadım maşşallah benim paşama her yeni hareketlerindeki duygu gercekten tarıfsız biz anneler için...

herkese ıyı geceler diliyorum hepinizi opuyoruz....

sen degildin canım
hadigit rahat rahat uyu
ama yapmayın böyle ben gidemiyorum rahat durun kızlar:))

zadacım sendemi ıpad mağduru oldun:))
bundan sonra seninde yazdığın gibi sloganımız kahrolsun ıpad
öyle tatlım yaa yeni hareketleri ufacık bi şeyde olsa yüzümüzde güller açtırıyo tatlı bebeklerimize Allah sağlık versin daha çok güzel ve özel duygular tadıcaz
öptümm sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…