kızlarrr çok müjdeli bi haberim varr
benim ağır vasıta oğlum bu gün oturduğu yerden orta sehbaya tutunarak diz kapaklarının üzerine oturdu
sonradaaaa 1 ayağını yere bastı ama totsunu kaldırıp 2. yi beceremedii
şimdi ohooo biz o aşamaları çoktan geçtik ne müjdesi diyceksiniz belkide
ama biz daha yeni başlıyoruzzz
çok sevindirik oldumda paylaşmak istedim
sen degildin canım
hadigit rahat rahat uyu
ama yapmayın böyle ben gidemiyorum rahat durun kızlar:))
Zada cim canim Zeynep Ada ya kocamannnnn maasallah diyorum valla nede guzel kirita kirita gidiyorOkis te resmen yuruyor ama ben ay ay deyince korkup kendini birakiveriyor yavrum sonra kizip soyleniyor bana:26:ama senin kiz maasallah kapmis bacim yurumeyi ayaklarini tam basiyor ve sakin sakin gidiyor yavruma maasallah o minnak ayaklarini opermisin annesiiiii
Oyy cnm yani hicte ohooo diyemiyorum bizde daha yok oyle seyler, bu yuzden masallah Tarik Bugraya ve darisi benim lazy oglumun basina ins..
Op op op opteşekkürler canımcım öpmemmi şimdi emzirmek için alıcam ilk iş ayaklarını öpmek olucak teyzesi için......okişimede kocaman maşşallah sende bnm için gıgısından öp annesi bebeklerin en sevdiğim yeridir gıgıları.....kızların acelesi var valla hızlı cıktılar...cnm hıc panik yapma ben ada düştüğü zmn hoppala yapıpıp gülüyorum..ben gülünce oda gülüyor..panik yaptığımda ise ağlıyor..düşe kalka büyüyorlar işte...
canım ben kutuma baktım ama sen bir önceki sayfaya bakmamışsın:))mesaj kutuna bakrmısınsonrada bana dönermisin
Ben cok guzel sir tutabilirim bana soyle nee olurr...yoksa anam benmiyim
mahirde ağır vasıta desene canım:)
bende bu gün görünce şaşırdım bundan sonra sık sık sehbanın yanına oturtturucam belki kalkmayıda öğrenir:)
darısı sizin başınıza canım bi ayağını yere bastı diye nasıl sevindirik oldum ayağa kalksa çocuk sevinçten çığlık atarım korkudan geri yerine oturur
tatlıcadım söyle annene beterin beteri var diye:)
kızlar kitap konusu konuşulmuş ya benim babamın askeri vardı urfalı çok eskiden. o galericiydi arada izmire araba almaya geldiğinde hep bize uğrardı. erkek kardeşimin askerliği urfaya çıkınca bende gittim 1 hafta kaldım. kendileri arapdı 2 hanımlı ve bir yığın çocuğu vardı. baktım hiç kitapları yok ki okumaya hevesli çocukları vardı. bende babalarının her gelişinde onlara kitap yolladım kızlardan biri şimdi imamhatip lisesini bitirdi ve bu onlar için çok büyük bir olay. babaları geldiğinde hep telle konuşturdu çok sevdiklerini söylerlerlerdi çok mutlu olurdum . yani bir kitap çok şey değiştirebiliyor o yavruların hayatında. karman çorman oldu kusuruma bakmayın uyku çok bastırdı bende yatim. herkese iyi geceler
canım ben kutuma baktım ama sen bir önceki sayfaya bakmamışsın:))
cevabımı orda verdim:)çevir sayfayı:)
yok canım sen degilsin:))
ay çatlatacam milleti..tmm tmm açıklıycam şimdi
Evt cnm hemde ne agir vasita :))
Aslinda sekerim ben acela etmiyorum neden mi bizim oglan daha 6 aylikken bile kafasini tam dik tutamiyordu, simdi bu durumda olan cocuktan nasil birseyler bekleyeyim ki..
Ama Tarik Bugra icin oyle diyemem aslan gibi delikanli annesi ben onun herseyi birden bir cirpida yapacagina inaniyorum
herkesi merakta bıraktıgım için özür diliyorum..
keşke hiç yazmasaydım
yani bu analizim ben daha aranıza girmeden önceydi sizleri pek tanımıyodum açıkçası..
şimdi herkesi tanıyorum ve fikirlerimde degişti:))
neyse uzatmıyım,
en akıllı yani bilgili diyim turuncu ve annezeynep ti..
güldürenler beykoz ve biyolog tu..
pek hoşlanmadıklarımda tatlıcadı ve ugurböcügümdü:18:
ama ama amaaaaa şimdi sizleri çok seviyorum
hele tatlıcadı seni varya seni:)alıp içime koyasım geliyo
kızmadın dimi cigerim..üzdüysem affet
hahahaa yok valla kızmadım canım yaa
ama ben bi kaç msj önce söylemiştim yoksa benmiydim sevmediğin itiraf et diye euheuhe nasıl bildim amaa
niye sevmiyodun kız benii onuda söyle:))
üzülmedim canım sanalda olsa insan kendine bazı kişileri daha yakın hissedebiliyo yada daha uzak
hmm anladım canımm ama tarık buğra 2,5 aylıktı dönmeye başladı dönmesini göz önünde bulundurunca erken olduğu için şimdi yürüyo olması gerekirdi:)mahirimde kafasını geç tutmuş ama açığı kapatmıştır çünkü hareketli bi bebek
ben belim için yürümesini çok istiyorum ters tepiyo kuzuda
bi dönem cici yapmayı öğrensin diye ne kadar uğraşmıştım öğrenememişti pes etmişken ben cici yapmıştı
acaba çok üstüne düşmemek mi gerekiyo bu bıdıklar bizi parmaklarında oynatıyolar şimdiden
canım ne biliyim neden sevmedigimi tam olarak hatırlamıyorum ama aklımda kalan şey var,
''eheueheue'' bunu çok yazardın:))şimdi bende bazen eheueheu yapıyorum:))
evet burası sanal ama ben artık reelmiş gibi hepinizi görüyorum..
benim çok arkadaşım var ve ben artık burda çogunuzu gerçek arkadaşım gibi görüyorum..
sizleri tanıdıgım için çok mutluyum aglamak istiyorum:))
senide çok seviyorum güzel arkadaşım..
inşallah bir gün kısmet olurda yüzyüze konuşabiliriz:)
çok isterim..
ı love you cigerim..öpüldün
canım ne biliyim neden sevmedigimi tam olarak hatırlamıyorum ama aklımda kalan şey var,
''eheueheue'' bunu çok yazardın:))şimdi bende bazen eheueheu yapıyorum:))
evet burası sanal ama ben artık reelmiş gibi hepinizi görüyorum..
benim çok arkadaşım var ve ben artık burda çogunuzu gerçek arkadaşım gibi görüyorum..
sizleri tanıdıgım için çok mutluyum aglamak istiyorum:))
senide çok seviyorum güzel arkadaşım..
inşallah bir gün kısmet olurda yüzyüze konuşabiliriz:)
çok isterim..
ı love you cigerim..öpüldün
Aynen sekerim bizimkide 3 aylik falanda donmeye basladi, benim cok ozlemim var elinden tutup pitir pitir yurumek beraberce..sonra babasi ile top kostursun ..cok erken belki benim oglan icin ama iste ben bir anayim istiyorum ve kendimede engel olamuyorum..su yaziyi yazarken bile alt dudaklarimi sarkitmis uzgun modundayim anacim..yarin kimbilir belki bizi surprizlerle karsilarlar umit fakirin ekmegidir derler yaa..umit etmek en iyisi ..
Vay anasini, ben daha dun yedigim yemegi hatirlamaz oldum simdi senin aklina hayran kaldim sekerim..bana sorsalar kimden hosnuttun kimden degil..bilmem valla hatirlamam ki..ben galiba gercekten yaslandim kizlar..oy oy halime ki oy..
Ben bu konuda galiba her sekilde noturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?