o zaman erken dönenler geç yürür sonucu çıkıyo
üzülme canım ya sağlıkları yerinde olsunda yavruların zamanı gelince yürüycekler
hangi anne istemezki pıtır pıtır yürüsün,koşsun..
bu yavruların işine akıl sır da ermiyo..1 günde yeni şeyler öğrenebiliyolar
inş bizimkilerde birden ayaklanırlar
ne güzel olurr..bende belimm belimm demekten kurtulurum:)
planner canım gidiyorum dedim gidemedim affet:)
benim yüzümden yine sayfalar doldu taştı
sabah biraz zorlanacan ama kızma bana canım:18:
kızlar öpüldünüz hoşçakalın
Ay cnm ya senin durumun daha gecerli tabiki..bende bazen hic dusunemiyorum sorry tatlim..haklisin senin belinin agirmasi isini daha cok zorlastiriyor..ins Tarik Bugramiz saglikli bir sekilde yurumeye tez zamanda baslar..bugunku gayreti bunun basladiginin gostergesi bence annesi..
aslında benimde hediyem hazır ama bir sürprizim olacak şekersizçayıma..
o yüzden benim kargo cumartesiye kaldı..
sürprizim inşallah güzel olur yarın hazır olacak bende çok merak ediyorum:18:
sizde merak edin
hadi hadi söyliyim dayanamadım,
kargocuyla akraba çıkmaya çalışıyorumtanıdıkları araya sokuyorum
hatta milletvekilini bile aracı koydum yeter ki kargomu bedavaya yollıyabileyim
Günaydın kızlar,
Dün hayal ettigimden coook guzel bir evlilik yıldönümü geçirdim...Mira da iyiydi çok şükür,,taa ki bu sabah yüzündeki
minik isilik gibi lekeleri görene kadar,,soyduğumda bütün vücüdünda aynı minik lekeleri gördüm.
Aklıma hemen ılık duş geldi,aldırdım..Dr.u bugun yok,,resmini çektim mail attım,,tam size resmi eklerkeyim soracakken dr. aradı şimdi kızlar.
5.hastalıkmış. Dr.un dedikleri: Yaklaşık 3 gün süren yüksek ateşin arkasında ortaya çıkan pembe makülopopüler döküntü ile karakterize bir çocukluk çağı hastalığıdır. İyi huylu olup en sık 9-21 aylık çocuklarda ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde görülür. Gövdeden başlayan döküntü boyun, kol ve bacaklara yayılır. Üzerine basmakla kaybolur, kaşıntılı değildir. 2 gün içinde iz bırakmadan kaybolur. Bugun ilk gunu oldugu için yoğunmuş,yarın yavaş yavaş azalmaya başlayacakmış inşallah.Aksi bir durum(kızarıklıkların yogunasması)olursa hemen beni ara dedi. Daha önce de bahsettiğim gibi dr.umuz çok sakin ve ılımlı biri,
Allah ondan razı olsun..Sabahtan beri şu konuşmayı yapana kadar ne haldeydim tahmin edersiniz...Allah beterinden korusun
akşam saçlarıma kına yaktım, kabın dibinde kalanı da Orhan Cemal'e sürdüm biraz. "kınalı kuzum" diye severken yalan söylemiş olmayayım diye :) pek belli olmamış ama azıcık da olsa kına kınadır :)
ne? efendim? kına size çok mu alaturka geldi?
bağdaş kurarak yer sofrasında yemek yediğimizi, ekmeğimizle tabağımızı sıyırdığımızı, evimizde tv ve internet olmadığını, radyo tiyatrosu dinlediğimizi hiç söylemeyeyim o zaman
canımmm yerim ben onun sırtınıı minnoşum benimm, evet canım döküntü 6. hastalıktan farklı gerçekten bizimki daha büyük büyük pembe noktalar halindeydi sizinki daha bulgur gibi küçük kırmızılıklar, bu hastalıklar bağışıklık histemlerini güçlendiriyormuş canım inş, allah beterinden korusun buna şükür diyelim
günaydın günaydın günaydın...
bugun kuzumu bırakınca bi hüzün doldu içime. takside sezen aksu nun "vay" ı çalınca daha beter oldum. bi de taksici demez mi "abla kreş için daha cok kucuk değil mi, nasıl guvenip bırakıyosun" diye...
öyle işte...
deli kız dun aldım eve geldik emzirdim ve bi daha kalkmadı. yani emmek için çok kalktı ama 6 da akşam uykusuna yattı hiç oynayamadık. sabah 20 dk kadar oynadık. yanıma aldım. gülümsedi gözlerini açınca. öyle tatlı ve masum ki... çok özledim şimdiden
yorma kendini kele ciğerim. öpüyorum seni. muuuaahh
Allah bin kere razı olsun canım,çiçeği asansörde bulduğum anımı görmen lazımdı,,çok sevindim.Kolye istiyordum ama şu aralar işleri durgun diye ses etmiyordum,,ama unutmamış olması beni çok duygulandırdı. Beykoz ayağını sürdü,uğurlu geldi,forumda 2. kolyeyi kaptımAnnem desen,,zaten zar zor kendilerine yetiyorlar ama gitmiş çiçek almış hem üzüldüm hem mutlu oldum.
En büyük mutluluk zaten Miranın iyi olmasıydı..Kısa sürdü ama ben bulucam yine mutluluğu kızım bi iyileşsin
Tatlıcadı senin resimlerde kötü çıkman imkansız canımO ne güzelliktir öyle
Babyceren geçmiş olsun dişin çekilmiş sonunda canım...Dikiş falan attı mı dr? Umarım ağrın sızın çabucak geçer
Beykoz yoksun son zamanlarda,yani varsın çok ses vermez oldun...İyileşemedin mi tam olarak acaba? Özletme kendini.Enes'i ve seni öpüyorum
İlkim: İş güç derken selam verip gidiyosun cicim,Bestoş'tan yeni resim falan yok mu? Özlüyoruz seni
Turuncu: Hediyen ulaştı mı? Ama eşinin aldığı canım,bizde göndericez ya karışmasın,yoksa yazdın da ben mi kaçırdım?
Pınarda: Canım seni de göremiyorum artık,hatta karşılaşamıyoruz diye sana bir not bırakıyorum: Sizin okulda kütüphane vb.
varmı? Öğretmensin diye aklıma geldi..Dün radyoda dinlerken aklıma sen geldin.Bazı öğretmenler kampanya başlatmış okullarına kütüphane yapmak için..Sizin okulda yada bildiğin ihtiyaç sahibi okullarda bu tip ihtiyaçlar var mı? Burada herşeyi paylaşıyoruz.
Birlikte bir sosyal sorumluluğu da paylaşabileceğimizi düşünüyorum.Ne dersiniz kızlar? Farklı güzel bir şey de düşünebiliriz
Bende başlarda çok endişeliydim,bakıcıyla açıkça konuştum ve anlattım durumu,itiraf ediyorum evde radyoyu açık bırakıp kumaydayla işe geldiğim bile olduzaten tv.yi başka türlü açması imlansız çünkü tv.den açılan yeri de bantladım
sonralarda çocuğumun gelişmini gördükçe kaygılarım yerini mutluluğa bıraktı. Allah yardımcın olsun canım.
Gunaydııın
okurken burnum sızladı:2:
ama 2 gun sonra tum saatler sızın
planner; cnm güzel temennilerin için sağol cnm benim.unutmadım yorumunu.sana polyanna diyebilir miyim?çok tatlısın çokkkk....
birakayim dedi sagolsun cok babacandir
Kendi arabama binsem bardakliga koyardim ama onun arabasinda kucagimda posetin icinde kaldi
Sen kutu yan dus kapagindan damla damla sut siz adamin koltuguna dokul!
Sute mi uzuleyim mudurumun arabasini rezil ettim ona mi yanayim cidden cok moralim bozuldu :26:
babyeren ben de regli donemimde 2 kisiye sinirleniyorum 1 kisiye de havan batsin demek istiyordm
sabah planner gelecek okuyacak,
diycek ki
''yine babyceren gece kuşu olmuş sayfalar dolmuş'':)
hadi senin için fazla yazmıyorum şekerim..gözlerin bozulmasın:)
herkesi merakta bıraktıgım için özür diliyorum..
keşke hiç yazmasaydım
yani bu analizim ben daha aranıza girmeden önceydi sizleri pek tanımıyodum açıkçası..
şimdi herkesi tanıyorum ve fikirlerimde degişti:))
neyse uzatmıyım,
en akıllı yani bilgili diyim turuncu ve annezeynep ti..
güldürenler beykoz ve biyolog tu..
pek hoşlanmadıklarımda tatlıcadı ve ugurböcügümdü:18:
ama ama amaaaaa şimdi sizleri çok seviyorum
hele tatlıcadı seni varya seni:)alıp içime koyasım geliyo
kızmadın dimi cigerim..üzdüysem affet
planner canım gidiyorum dedim gidemedim affet:)
benim yüzümden yine sayfalar doldu taştı
Planner cnm benden de sana mesaj BabyCeren tek sucludur bu sayfalarin ilerlemesinde. biz masumuz :))
canım dogrudur bagısıklıgını güçlendirdigi bende neden sürekli hasta olmuyorum rutubetliydi baba evimde odam orda bile az hastalanırdım incecik seylerle gezerdim soguk havada dısarda toz toprakta büyüdüm ben ona yoruyordum bununda etkisi var demeki ben hastaydım bir ilac almadan atlatıyorum şimdi tek cözümüm hatmi çiçegi ve meyvalar benim dopingim meyvadır
Herkese günaydın..
Nasılsınız arkadaşlar?.. Umarım hasta olan tüm güzel mayıs bebeklerimiz iyileşmiştir.. Gerçi bizim hala burnumuz tıkalıBi türlü açılamadı gitti..
Benim için bugün haftanın son günü.. Sonra bütün hafta sonu oğlumla beraberim :) C.tesi misafirlerim gelecek 8-9 bayan (annemin eski iş arkadaşları) Yarın evde börek çörek hazırlığı yapacağım.. Eşim de yurtdışına gidiyor.. Babam da şehir dışında biz annem ben Kaan keyif yapacağız bizde.. İnşallah hafta sonu hava güzel olur damisafirlerden sonra atarız kendimizi dışarılara..
Aslinda ben erkenciyim iki gundur sabah 07:00 de kalkiyorum babamizla kahvalti yapiyoruz ama okis hnm biz bittikten sonra uyandigi icin bize eslik edemiyor ama olsun annesini uzmeden yapiyor kahvaltisini ve elimizi yuzumuzu yikadik cicek gibi giyindi cicilerini kizim hava guzel diye cikacagizcanım evet gelip gidiyorum cenazemiz var bugun eşimin teyzesinin kayınpederi bizimde eski komsu babamlar tanıyordu 2gündür yogun bakımdaydı dün kaybettik
yarında dogum var eşimin baska teyzesinin kızının oglu olcak onunda hani size anlatmıstım rahminin birazı alınmıstı sezeryan olcak Allahın izniyle...
gectigimiz pazarteside benim akrabamın oglusu oldu ömür aras dogdu 3.720gr
kızlar ben bebişi gördüm ama hiç bir daha yapıyım özlemişim hissi olmadı ben sadece hamileligi özlemişim sanırım
yani kızlar buraya zaman ayıramadım yoksa yazmammı eneslede ugrasmaktan yazamıyorum kendi bascak tuşlara bıdık
bir dokun bin ah işittin mutluannecim sorman beni cok mutlu etti hayatım saol Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?