2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ay cnm ya senin durumun daha gecerli tabiki..bende bazen hic dusunemiyorum sorry tatlim..haklisin senin belinin agirmasi isini daha cok zorlastiriyor..ins Tarik Bugramiz saglikli bir sekilde yurumeye tez zamanda baslar..bugunku gayreti bunun basladiginin gostergesi bence annesi..

planner canım gidiyorum dedim gidemedim affet:)
benim yüzümden yine sayfalar doldu taştı

sabah biraz zorlanacan ama kızma bana canım:18:

kızlar öpüldünüz hoşçakalın

Canim boyle kuru kuru opmekle bizi kandiramazsin hani bu gecenin guzel resimleri...yokmiiii ellere varda bize yokmmiii
:))Neyse gitmissin bile sanada tatdli ruyalar sekerim..bizde seni optuk

Planner cnm benden de sana mesaj BabyCeren tek sucludur bu sayfalarin ilerlemesinde. biz masumuz :))

sorrylik bi şey yok canım:)
benim kuzu birazda ağır toplaardan malum:)mahirim gibi olsa kucağımda hoplatır zıpatır dururum
güzel temennilerin için sağol canım

günaydın günaydın günaydın...
bugun kuzumu bırakınca bi hüzün doldu içime. takside sezen aksu nun "vay" ı çalınca daha beter oldum. bi de taksici demez mi "abla kreş için daha cok kucuk değil mi, nasıl guvenip bırakıyosun" diye...
öyle işte...
deli kız dun aldım eve geldik emzirdim ve bi daha kalkmadı. yani emmek için çok kalktı ama 6 da akşam uykusuna yattı hiç oynayamadık. sabah 20 dk kadar oynadık. yanıma aldım. gülümsedi gözlerini açınca. öyle tatlı ve masum ki... çok özledim şimdiden

yorma kendini kele ciğerim. öpüyorum seni. muuuaahh

bütün hasta olan bebişlere gecmiş olsun mutlu annecim sizede gecmiş olsun bende küçükken 5.hastalık cıkardım ve dedigin gibi cok döküntü yapmıyor ara ara tekrar gecmiş olsun hayatım ...

valla kına saglıklıdır benim eşimin ananesi kafasına yakar hiç alaturka degil
yer sofrasındada yerim masadada hiç farketmez yeterki yiyim
tabagımı sıyırırım dedem rahmetli sıyırırdı bende dedecimden ögrendim gecenlerdede bişey ögrendim tabagı sıyırdıgımız zaman tabak bizim için af dilermiş rabbimden şimdi daha aşkla sıyırıyorum
internet nasıl yok gııı nasıl baglanıyon bize
tv evimin bas kösesinde sanıyorumki ondan kopamıycam izlesemde izlemesemde acık durur köşe süsüm
radyom yok canım ortak noktalarımız varmıs bende yarı alaturkayım senin degiminle

canım dogrudur bagısıklıgını güçlendirdigi bende neden sürekli hasta olmuyorum rutubetliydi baba evimde odam orda bile az hastalanırdım incecik seylerle gezerdim soguk havada dısarda toz toprakta büyüdüm ben ona yoruyordum bununda etkisi var demeki ben hastaydım bir ilac almadan atlatıyorum şimdi tek cözümüm hatmi çiçegi ve meyvalar benim dopingim meyvadır

Gunaydııın

okurken burnum sızladı:2:
ama 2 gun sonra tum saatler sızın

hayırlı olsun kolyen canım sanada cok yakısır eminim resim rica etsek koyarmısın cünkü eşin kıyor yarica ediyorum yoksa koy diyecektim yırttın

canım evet gelip gidiyorum cenazemiz var bugun eşimin teyzesinin kayınpederi bizimde eski komsu babamlar tanıyordu 2gündür yogun bakımdaydı dün kaybettik
yarında dogum var eşimin baska teyzesinin kızının oglu olcak onunda hani size anlatmıstım rahminin birazı alınmıstı sezeryan olcak Allahın izniyle...
gectigimiz pazarteside benim akrabamın oglusu oldu ömür aras dogdu 3.720gr
kızlar ben bebişi gördüm ama hiç bir daha yapıyım özlemişim hissi olmadı ben sadece hamileligi özlemişim sanırım
yani kızlar buraya zaman ayıramadım yoksa yazmammı eneslede ugrasmaktan yazamıyorum kendi bascak tuşlara bıdık
bir dokun bin ah işittin mutluannecim sorman beni cok mutlu etti hayatım saol Allah razı olsun

vay anasını cinsin cin

Herkese günaydın..

Nasılsınız arkadaşlar?.. Umarım hasta olan tüm güzel mayıs bebeklerimiz iyileşmiştir.. Gerçi bizim hala burnumuz tıkalı Bi türlü açılamadı gitti..

Benim için bugün haftanın son günü.. Sonra bütün hafta sonu oğlumla beraberim :) C.tesi misafirlerim gelecek 8-9 bayan (annemin eski iş arkadaşları) Yarın evde börek çörek hazırlığı yapacağım.. Eşim de yurtdışına gidiyor.. Babam da şehir dışında biz annem ben Kaan keyif yapacağız bizde.. İnşallah hafta sonu hava güzel olur damisafirlerden sonra atarız kendimizi dışarılara..

herkesee günaydınnn

herkese, herseye ve herkese rağmen mutlu bir gün diliyorum, çünkü ben öyle yapıyorumm

planner; cnm güzel temennilerin için sağol cnm benim.unutmadım yorumunu.sana polyanna diyebilir miyim? çok tatlısın çokkkk....

canım benim sende sağol, yok kız ne polyannası nerdeee sadece olduğum gibiyim şekerim, hep iyimserimm, hep iyimserim çok şükrediyorum bu yüzden inş zeynomuda kendim gibi iyimser yetiiştiririm teyzesi, sagol böyle görüyorsan sende çok tatlısın ondandır güzel arkadaşımmm

sütüne çok üzüldüm canım en korktuğum şeydir bende hep yumurta taşır gibi derler ya öyle taşıyorum sütümü allah kuzularımızın rızıklarıyla sınamasın inş, buarada benim regl dönemim sinirli geçmiyor çok şükür valla kimselere sinirlenip kendimi üzemem hiçç BABYCEREN sayesinde herkes içinde kalanları dökmüş heralde

sabah planner gelecek okuyacak,
diycek ki
''yine babyceren gece kuşu olmuş sayfalar dolmuş'':)
hadi senin için fazla yazmıyorum şekerim..gözlerin bozulmasın:)

cicimm haksızmıyım amaa bakk bu saat oldu yeni bitirdim geçmişiii aaaaa olmuyor amaa geceleri mutlu gibi takip edeyim bari gizlidenn

neyse iyiki açıklamışsın canım yoksa herkes benmiyim acaba diye düşünürdü, gece gece gündem yaratıyorsun hee, zaten tanıyınca fikrim değişti demişsin ya önemli olan bu zaten burda birtek kuzularımız için buluşuyoruz diliyoruzki herkes iyi niyetli olsun ve ben öylede olduğuna inanıyorum inş öyledir

planner canım gidiyorum dedim gidemedim affet:)
benim yüzümden yine sayfalar doldu taştı

Planner cnm benden de sana mesaj BabyCeren tek sucludur bu sayfalarin ilerlemesinde. biz masumuz :))

ahhh ahhh kızamadım size şekerlerrr ya bol bol kaynatın şekerimm napak bizde sabah okuyoruz işte

canım valla meyve çok önemli ya bende kışı hastalıksız geçirmeyi meyveye bağlıyorum, bizim ev meyvesiz kalmaz meyve yoksa krize giriyorum ben çikolata krizi gibi

ohh erkekleri yollayıp kızkıza sefa yapıcaksınız yani börekler çöreklerr afiyet olsun cicimmm tek böcek kaan mı olacak yerim ben onu, buarada burnu çok tıkalı oluyor sanırım kaanın doktoru ne diyor bu konuda?

canım ben kaçırdımm tabiykii zeynep ada'mızın adımlarınıı üzüldümm, eminim çok tatlıdırr kızımın adaşıı görmedim ama maşallahh diyeyim bende annesi, darısı bizim minnoşlara

Günaydın hanımlar o kadar çok yazıyorsunuz ki okurken bir sürü zaman geçiyor sonra tam yazacakken benim oğluşum uyanıyor. Pat çıkıyorum. Hemen aklımdakileri yazayım çünkü benimki yine bilgisayara tırmanmaya başladı. Çocukları tvden uzak tutma konusuna bir yere kadar katılıyorum. Ama ben o kadar sıkı bir anne değilim. Sonuçta bu çocuklar milenyum çağının çocukları ve biz ne kadar istemesek de bilgisayar, tv ve diğer teknolojik araçlar her zaman hayatlarında olacak. ASlında hayatları bence bunlardan ibaret olacak. Dünya çok hızlı ilerliyor artık. Kitap okuma alışkanlığının ise tamamen içten gelen bir şey olduğunu düşünüyorum. Benim annem ve babamı bir kere bile kitap okurken görmedim. İkisi de ünv. mezunu kişiler. Ama hiç okumazlardı. Buna karşılık kitaplar benim herşeyimdi. 1 günde üç beş kitap okuduğumu bilirim. İlkokulu bitirdiğimde tüm dünya ve türk klasiklerini okumuştum. Annem kitap okumamı yasaklamıştı yani o derece kitap okuyordum. Okulda yemek yemez kitap alırdım. İlkokul bittiğinde kütüphamnemde 1600ü geçkin kitabım vardı. Daha sonra bunları ihtiyacı olan bir okula verdim. Her neyse. Kardeşime sürekli kitap okurdum büyürken. O da kitaplarla büyüdü yani. Buna karşın kardeşim asla okumayı sevmezdi. Kitap okumak onun için işkence gibi birşeydi. Okuldan okumak için ödev verilen kitapları bana okutur özet çıkarttırırdı bana. Şimdi biz ikimiz de aynı ailenin büyüttüğü çocuklarız. O tv izlemeye bayılır ben hiç sevmem. O kitap okumaz ben aşığım kitaplara. Yani bence kendimizi de çocuklarımızı da fazla kasmaya gerek yok. Onların bir karakterleri var ve bu yavaş yavaş ortaya çıkacaktır. Müdahale edeceğimiz zamanı bileceğiz zaten. Ama bu artık bizim zamanımız değil bunu da kabullenmeliyiz. Biz sadece doğru ve yanlışı gösterebiliriz onlara ama seçimlerine asla karışamayız. Sonuçta tv izleyen çocuklar illa aptal ya da cani olmuyorlar. Ya da kitap okumayanlar hiçbir şey olamaz diye bir kural da yok. Hiç okumayan kardeşimin şimdi harika bir işi var ve benden iyi durumda:)Siz ne kadar zorlarsanız zorlayın onların karakterleri neyse o olacak. Dediğim gibi ben fazla kuralcı, baskıcı bir anne değilim pek.

Aslinda ben erkenciyim iki gundur sabah 07:00 de kalkiyorum babamizla kahvalti yapiyoruz ama okis hnm biz bittikten sonra uyandigi icin bize eslik edemiyor ama olsun annesini uzmeden yapiyor kahvaltisini ve elimizi yuzumuzu yikadik cicek gibi giyindi cicilerini kizim hava guzel diye cikacagiz
BEYKOZ CUM canim basiniz sagolsun hayatim Allah geride kalanlara sabir ve uzun omur versin insallah
Omur aras ada hosgeldin diyorum
yeni dogacak olan bebis ede guzel bir hayat gecirmesi dilegiyle acsin gozlerini diyorum

Selam kızlar,
Bugün extra bir yoğunluk var,sabahtan beri toplantıdayım,textil sektörümüz zor durumdayani en azından
bizim işler sıkıntıda Geçmişi okuyamadım,akşam Mira ile uğraştım hep,,çok bitkin küçük prensesim,az sonra dr. için izin alacağım:18:,öğlenden sonra size iyi haberlerle dönmeyi planlıyorum.
Pınarda notumu aldın mı canım? İlkim,, Beykoz herşey yolunda dimi?
Özletmeyin kendinizi kızlar,bunu da Nagihana yolluyorum içimden geldi
Masal nasıl merak ediyorum,,iyileşmiş olmasını temenni ediyorum

Hepinizi çok öpüyorum,döndüğümde acısı çıkartır sayfa sayfa gevezelik ederim kesin

İstanbulda hava kapalı,,kızım iyileşmedikçe kalbimdeki havada da aynı kasvet hakim,,Mira için teyze duası çok makbulmüş,,
lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…