Selam kızlar,
Bugün extra bir yoğunluk var,sabahtan beri toplantıdayım,textil sektörümüz zor durumdayani en azından
bizim işler sıkıntıdaGeçmişi okuyamadım,akşam Mira ile uğraştım hep,,çok bitkin küçük prensesim ,az sonra dr. için izin alacağım:18:,öğlenden sonra size iyi haberlerle dönmeyi planlıyorum.
Pınarda notumu aldın mı canım? İlkim,, Beykoz herşey yolunda dimi?
Özletmeyin kendinizi kızlar,bunu da Nagihana yolluyorum içimden geldi
Masal nasıl merak ediyorum,,iyileşmiş olmasını temenni ediyorum
Hepinizi çok öpüyorum,döndüğümde acısı çıkartır sayfa sayfa gevezelik ederim kesin
İstanbulda hava kapalı,,kızım iyileşmedikçe kalbimdeki havada da aynı kasvet hakim,,Mira için teyze duası çok makbulmüş,,
lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin
Nasılsınız. Kaç gündür internette problem vardı giremedim. Eşim halletti sağ olsun. Geçmişi daha sonra okuyacam hepinizi kocaman öpüyorum
BEYKOOOOOOOOOZ sabah hediyeni aldım tatlım çooooooooooook beğendim çok zevklisin teşekkür ederim. Daha sonra foto çekip koyacağım. Seni ve enesimi öpüyorum canım. Notun için de ayrıca teşekkür ederim seni seviyorum
Minik kızım Adanın yürüyüşü kızlar sizinlede paylaşmak istedim...babycerenden kıskandık bizde ekledik:)))
inşallah ekeleyebilmişimdir...
P3131075 - YouTube
Aynen oyle oldu teyzesi aynen canim uyusunda akli sagligi yerinde olsunlar ne var yani sokaga cikmamisim cokmuherkese selamlar,sevgiler veeeler
misafirim gelicek hazırlık yapıyorum bitti sayılır..bi göz atmadan duramadım:)
şekersizyeşilçayyazdıkalrını okuyunca hüzün kapladı beniitaksideki şarkıda tuz biber olmuş sanki..sizler onlar için çalışıyosunuz ve herşeye yetmeye çalışıyosunuz Allah hepinizin yardımcısı olsun..3 günün masum prensesle tadını çıkarın ohhh
mutluannemiyi haberlerle dönüceksin biliyorum şekerim..teyzeleri dua eder boncuk gözlüyee
beykozcumakraban vefat etmiş Allah rahmet eylesin..yeni doğan bebişlerde hoşgelmişler ne güzel miss kokuyolardır şimdi
ben ne kadar mide bulantılı ve zor bi gebelik geçirsemde bende göbeğimi ve tekmeleri özledim
dilberegeburun tıkanıklığı geçememiş kaanıntarık buğranında uzun süren burun tıkanması sonrasında okyanus suyu kullanma başlamıştım iyi gelmişti..sende denedin mi:26:
mybabylovebizim dün yaşadıklarımzı yaşıyosunuzmaşallah okişe uyusunda büyüsünn kuzucuk adıdı diyen ağzını yerim yaa gün geçtikçe ballanıyolar bizimki aynada kendi eline dokununca adıdı diyo ama ne demek istiyo anlamıyorum eline dokununca elimi acıyo acaba
hepinizi öpüyorum şekerlerr fazla kaynatmayın lütfen
Kirkbir kere masallah subhanallah..resmen artik yurumeye baslamis Zeynomuz..o kadar tatli insanin tutup yiyesi geliyor ama onu burdan bile gorebilmek cok guzel..bu guzelligi bizlerle payalastigin icin cok tsk ederiz cnm..
pınardacım şimdi sana söylersem herkes isteyecek ee bende kıramayacam
şekersizçayda merak etmiş..:18::18:keşke yazmasaydım:18::18:
2 kişiden hoşlanmıyodum yazmıştım ya inan o 2 kişiyi şimdi çok seviyorum
beni güldüren kişiler beykoz ve biyolog du..
sen bana gülüyordun şimdi ben sana gülüyorum iyiki geldin hayatım cok nese kattın
ahhh biyologum yok ben onu cok özlüyorum nerdesin biyooolooooggg
kızlar ben kimseyle küs kalamıyorum burda tartıstıklarımın adını bile unuttum hatta konusabilirim onlarlada ben neden böyleyim
geldik cikirikoya ben sana böyle desem olurmu cünkü böyle okuyorum seni
Selam kızlar,
Bugün extra bir yoğunluk var,sabahtan beri toplantıdayım,textil sektörümüz zor durumdayani en azından
bizim işler sıkıntıdaGeçmişi okuyamadım,akşam Mira ile uğraştım hep,,çok bitkin küçük prensesim ,az sonra dr. için izin alacağım:18:,öğlenden sonra size iyi haberlerle dönmeyi planlıyorum.
Pınarda notumu aldın mı canım? İlkim,, Beykoz herşey yolunda dimi?
Özletmeyin kendinizi kızlar,bunu da Nagihana yolluyorum içimden geldi
Masal nasıl merak ediyorum,,iyileşmiş olmasını temenni ediyorum
Hepinizi çok öpüyorum,döndüğümde acısı çıkartır sayfa sayfa gevezelik ederim kesin
İstanbulda hava kapalı,,kızım iyileşmedikçe kalbimdeki havada da aynı kasvet hakim,,Mira için teyze duası çok makbulmüş,,
lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin
selam arkadaşlar ben bugün çok sinirliyim..
cerenin okulunda dün aşı vardı bende vurulmasın diye yollamamıştım..
bugün giydirdim çocugu bekle bekle servis gelmedi..aradım servisi
bugün okul yokmuş dün aşı vurulanlar gitmeyecekmiş..
neyse kapattım okulu aradım..müdüre hanım dediki hayır çocugunuzu mutlaka yollayın okul var..
tekrar servisi aradım söylene söylene geldi aldı cereni götürdü okula..
az öncede ögretmeni arıyo''cerenin sınıfında sadece 2 kişi okula gitmiş''cerende aglıyomuş
allahım ya gelde sinir olma..eşimi aradım dedim git cereni al okuldan getir..
bu ne yaaaaa..oynatma gibi oynatıyolar bizi
birazdan gidecem kıyameti koparacam okulda
okul varsa var yoksa yokkkne diye çocugumu aglatıyosunuz sınıfta yalnız kalmışşşş
çok gerginim
bende öyleyimdir aslında kimseyle küs kalamam..
kimseyede küs degilim zaten:))
sevmedigim hiç kimsede yok sadece 5 -10 kişi
cikiriko demek..bende şöyle okuyorum çikikoko:))
saygılar chihiro79:))
öyle yapacam canım sagol..neyse cerende geldi evde yanımda kuzum..Hakketen sinir bozucuymuş boşver canım bi kahve yap kendine deriiinn bi nefes al ve sakinleşmeye çalış....
ne demek öyle desek olur mu! süs diye mi koydum o niki ben! ne yazmışsak o arkadaşım
valla fena da olmamış hani: çikiriko :44: çikikoko :44: ikisi de güzel. bir arada chililo yazılmıştı, "çilli o" der gibi
Canım döküntüler dünden beri rengi dışında aynıydı.Azalma olmadı,,akşam eltim gelmişti ona gösterdim,,endişelenme dediişleriniz yolunda gitsin inş canım birsürü kişi ekmek yiyordur oradan allah yardım tesin, miracık için teyzeleri dua etmezmii hiçç yerler onu yerlerrr iyileşecek annesi, döküntüler ne durumda azalma vardır değilmi yarına iyice geçer mşra'mızda güneş gibi doğar yine annesinin yüzünü güldürür merak etme annesiihadii gell öğlene bekliyorumm şekerimm, gündüz kuşağını doldurmamız lazımm gece kuşlarına yetişmeliyizzz
herkese selamlar,sevgiler veeeler
misafirim gelicek hazırlık yapıyorum bitti sayılır..bi göz atmadan duramadım:)
mutluannemiyi haberlerle dönüceksin biliyorum şekerim..teyzeleri dua eder boncuk gözlüyee
hepinizi öpüyorum şekerlerr fazla kaynatmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?