2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

işleriniz yolunda gitsin inş canım birsürü kişi ekmek yiyordur oradan allah yardım tesin, miracık için teyzeleri dua etmezmii hiçç yerler onu yerlerrr iyileşecek annesi, döküntüler ne durumda azalma vardır değilmi yarına iyice geçer mşra'mızda güneş gibi doğar yine annesinin yüzünü güldürür merak etme annesii hadii gell öğlene bekliyorumm şekerimm, gündüz kuşağını doldurmamız lazımm gece kuşlarına yetişmeliyizzz

Dun tatli cadinin basina gelen bugun benim basima geldidunden kalan yemegim var diye bugun rahat rahat gezeyim dedim ama nerdeeee bizim zilli kahvaltisiniyamis ustunu basini giymis saclar toplanmis dur deim yaaa bi taraftan kizin mamasini falan hazirlarken iki dk mutfagi toplayim nasil olsa kiz giyinik bende giyinirim hemen cikariz dedim disariyi izlesin diye yatagina biraktim anammmm uyumus kalmisdurumumuz ayni gulermisin aglarmisin olduaslinda bu iyi bir gelismenin gostergesi hergun ayni saatte uyumaya alisti yaklasik bir aydir kendi basina uyuyor ve daha uzun sure uyuyor oglen 11:30-12:00 arasi yatiyor ve maasallah deyin lutfen 14:00 e kadar uyuyor en fazla buda gin icindeki sarj dolumunu tamamladigi anlamina geliyorsa dusunun halimiama neyse ki aksam 17:00 ye kadar dayana biliyor yemek oyun derken arada bir anneyi azarliyoruz tabiiii
kizlar okis gecen gun sandalyeye kafasini vurdu ve aglamaya basladi soylene soylene agliyor artik guldum iyice sinirlendiacidimi annecim ayyy dedim oda adidi adidi diye sizlanarak agladicok komik yaaa
netiçe iti ari ile evdeyiz anlayacaginiz sekerler hatun un ginlu ne zaman olursa o zaman gidecez artik

kitap okuma konusunda arkadaşıma katılıyorum bende zorlamıcam ama okumasını özendiricem.şimdiden gelişimine uygun alacağım kitapları bloglardan tavsiyeleri topladım.güzel bir kumaştan kitaplık yapıp odasına koyucam.ben oğlumun dolabına harflerden ismini yazmıştım.harfleri göstererek ismini okuduğumda çok seviniyor bazende bize gösteriyor.hatta altını ancak bu şekilde alabiliyorum.(sormayın alt almak bizim için tam bir 3.dünya savaşı.)ama kağıt gördüğü zamanda direk yemeye çalışıtor pika dan şüpheleniyorum zaten demir eksikliğide çıktı.öncelikle yiyemeceği karton kitaplarla başlıcam.inş. hayallerimi gerçekleştirebilirim.
yürüme konusundada kızlar erkeklerden daha evvel yürüyorlar genelde.benim oğlanda sürekli ayakta parmak uçlarına basmasa yürüyecek.ütü yaparken ütünün kablosunu tek elle tutarak bana hava atıyor sıpa.ama yaşında yürüyeceğini tahmin ediyoruz.yürüse bi dert yürümese.

herkese selamlar,sevgiler veee ler
misafirim gelicek hazırlık yapıyorum bitti sayılır..bi göz atmadan duramadım:)

şekersizyeşilçayyazdıkalrını okuyunca hüzün kapladı beniitaksideki şarkıda tuz biber olmuş sanki..sizler onlar için çalışıyosunuz ve herşeye yetmeye çalışıyosunuz Allah hepinizin yardımcısı olsun..3 günün masum prensesle tadını çıkarın ohhh

mutluannemiyi haberlerle dönüceksin biliyorum şekerim..teyzeleri dua eder boncuk gözlüyee

beykozcumakraban vefat etmiş Allah rahmet eylesin..yeni doğan bebişlerde hoşgelmişler ne güzel miss kokuyolardır şimdi
ben ne kadar mide bulantılı ve zor bi gebelik geçirsemde bende göbeğimi ve tekmeleri özledim

dilberegeburun tıkanıklığı geçememiş kaanıntarık buğranında uzun süren burun tıkanması sonrasında okyanus suyu kullanma başlamıştım iyi gelmişti..sende denedin mi:26:

mybabylovebizim dün yaşadıklarımzı yaşıyosunuzmaşallah okişe uyusunda büyüsünn kuzucukadıdı diyen ağzını yerim yaa gün geçtikçe ballanıyolarbizimki aynada kendi eline dokununca adıdı diyo ama ne demek istiyo anlamıyorum eline dokununca elimi acıyo acaba

hepinizi öpüyorum şekerlerr fazla kaynatmayın lütfen

AYYY COK SEVİNDİM begenmene öpüyorum sizi kocaman
bende seni cok seviyorum gülmek sana cok yakısıyor görüsmemiş olsakta kalbimdesin degerlisin benim için

Minik kızım Adanın yürüyüşü kızlar sizinlede paylaşmak istedim...babycerenden kıskandık bizde ekledik:)))

inşallah ekeleyebilmişimdir...

P3131075 - YouTube

yok kendimi bu konuda en şanssız gar ilan ediyorum hiçbir videoyu yakalayamadım babyceren asagı bakıp ha beykoz yok koyuyım kaldırıyımmı yapıyorsun
benim küçük hanımefendii göremedim şimdi içim yanar içim kanarda issssssyyyyyyaaaaaaannnnnnnn

Aynen oyle oldu teyzesi aynen canim uyusunda akli sagligi yerinde olsunlar ne var yani sokaga cikmamisim cokmuama hava cokkk guzelll

Kirkbir kere masallah subhanallah..resmen artik yurumeye baslamis Zeynomuz..o kadar tatli insanin tutup yiyesi geliyor ama onu burdan bile gorebilmek cok guzel..bu guzelligi bizlerle payalastigin icin cok tsk ederiz cnm..

melegim birde yakından gör maasallah sanki biblo oturusu sanki görmüş gecirmiş gibi kızzz ben ozamandan anlamıstım erkenden yürüyecegini zadacım gercekten övmek için degil ama rabbim kalbinin güzelligini kızınada vermiş cok güzelsiniz

Tünaydın Kızzlllaaarrrr.....

Kim? Nerede? Nezaman? Ne yapıyor? Bebişler ve keyifler nasıl? Hiç ama Hiçççççççç haberim yok malesef...Dairede öğlen arası oldu ve aklım burda olduğu için açıp bi bakayım bi selam vereyim dedim.....Bi bakim neler yazmışsınız...Hepinizi öpüyorum...

sen bana gülüyordun şimdi ben sana gülüyorum iyiki geldin hayatım cok nese kattın
ahhh biyologum yok ben onu cok özlüyorum nerdesin biyooolooooggg
kızlar ben kimseyle küs kalamıyorum burda tartıstıklarımın adını bile unuttum hatta konusabilirim onlarlada ben neden böyleyim
geldik cikirikoya ben sana böyle desem olurmu cünkü böyle okuyorum seni

bende öyleyimdir aslında kimseyle küs kalamam..
kimseyede küs degilim zaten:))
sevmedigim hiç kimsede yok sadece 5 -10 kişi
cikiriko demek..bende şöyle okuyorum çikikoko:))
saygılar chihiro79:))

selam arkadaşlar ben bugün çok sinirliyim..
cerenin okulunda dün aşı vardı bende vurulmasın diye yollamamıştım..
bugün giydirdim çocugu bekle bekle servis gelmedi..aradım servisi
bugün okul yokmuş dün aşı vurulanlar gitmeyecekmiş..
neyse kapattım okulu aradım..müdüre hanım dediki hayır çocugunuzu mutlaka yollayın okul var..
tekrar servisi aradım söylene söylene geldi aldı cereni götürdü okula..
az öncede ögretmeni arıyo''cerenin sınıfında sadece 2 kişi okula gitmiş''cerende aglıyomuş
allahım ya gelde sinir olma..eşimi aradım dedim git cereni al okuldan getir..
bu ne yaaaaa..oynatma gibi oynatıyolar bizi
birazdan gidecem kıyameti koparacam okulda
okul varsa var yoksa yokkkne diye çocugumu aglatıyosunuz sınıfta yalnız kalmışşşş
çok gerginim

merhaba arkadaşlar, (sağol)

unutmadan aklımdakileri bir çırpıda yazıvereyim.

... vee Orhan Cemal ekmeği keşfetti. ağzına hiçbirşey götürmeyen çocuk ekmek yiyiyor. yemek yemiyor, ekmek yiyiyor. bazen de tabağındaki yemeğe banıp ekmek yiyiyor. ekmeği alıp kaşıkla yemek vermeye çalışıyorum ama bırakmıyor ekmeğini. "yavrucuğum, sen "ekmek kavgası" tabiri yanlış anlamışsın mecazi anlamda ekmek ve kavga kelimelerini kullanıyoruz. yoksa kastettiğimiz şey, tam buğday ekmeği için anneyle kavga etmek değil" diyorum ama anlamıyor peynirli, zeytinli ve yumurtalı ekmek yapayım da, kahvaltısını böyle yedireyim mi acaba:26:

bugün tıp bayramı... ben de aldım 3 kutu çikolatamı ve gittim doğum yaptığım hastaneye. doktorlara, hemşirelere ve en önemlisi "emzirme hemşireme" birer kutu verdim. tabiki devletimin hastanesi olduğu için, doğumumu yaptıran doktorlar ve hemşireler başka başka servistelerdi ama olsundu ben yine de görevimi yaptımdı. 8 mart dünya kadınlar gününde bizi işkembeciye götüren eşime jest olsun diye biz de kendisini yemeğe götürdük: yemekhaneye :)

günlerdir canım nasıl spor yapmak istiyordu bilseniz. resmen aşeriyordum spora. dün deneme için b-fit'e gittim. 30 dakikada ne olur diye düşünerek girdiğim salondan, terler içinde çıktım. kayıt olur muyum bilemiyorum, dolmuşla gidip gelinecek kadar uzak bir yerde. sporda da gerçekçi olmak lazım, hakikaten oraya kadar gidip yapar mıyım diye. unv'in hemen karşısında bir salon var, orayı da bir süre deneyeceğim. bakalım alışırsam devam edeceğim. fakat b-fit'in aletleri kesinlikle incelmeye yönelik, kas yapıcı aletler değil, onu da belirtmek isterim. bayanlara özel...

sizlerde durum nedir, neler yapıyorsunuz? görüşmek üzere

Mutlu anneciğim notunu alamadım tatlım.

çağla bugün pusetten kendini aşagı atmış alnını yere çarptı
kafasını çarpa çarpa bir hal oldu çocugum
yürümesi eskiye göre çok daha güzel..düşecegi zaman arkaya bırakmıyo kendini..
hop poponun üstüne..ama ben hala arkasında geziyorum korkuyorum..
2 defa çok kötü çakılmıştı yere unutamıyorum..

Hakketen sinir bozucuymuş boşver canım bi kahve yap kendine deriiinn bi nefes al ve sakinleşmeye çalış....

bende öyleyimdir aslında kimseyle küs kalamam..
kimseyede küs degilim zaten:))
sevmedigim hiç kimsede yok sadece 5 -10 kişi
cikiriko demek..bende şöyle okuyorum çikikoko:))
saygılar chihiro79:))

ne demek öyle desek olur mu! süs diye mi koydum o niki ben! ne yazmışsak o arkadaşım

valla fena da olmamış hani: çikiriko :44: çikikoko :44: ikisi de güzel. bir arada chililo yazılmıştı, "çilli o" der gibi

Kızlar ben niye böyle oldum...Doğum yaptığımdan beri bi türlü 4*4 lük sağlıklı hissedemedim kendimi...etrafımdakilere en çok ta eşime artık şuram ağrıyor buram ağrıyor demeye çekinir oldum hiç derdim bitmiyor ki kendim bile kendime sinir oldum...pasif depresif biri oldum çıktım eskiden hiiiçç böyle değildim....sanki etrafımda dünya dönüyor insanlar sürekli bişeylerle uğraşıyor sürekli bi canlılık var ama ben tiyatro gibi izliyorum herşeyi ama bi türlü müdahil olamıyormuşum gibi hissediyorum ...ve yeni görev yerimde işlere adapte olmak için çookk çabalamam gerekiyor pöööfffffff çok sıkılıyorum....sanırım benim tatile ihtiyacım var....( gecikmiş lohusa depresyonunda olabilir miyim acaba?...(( ne dersiniz???

Hakketen sinir bozucuymuş boşver canım bi kahve yap kendine deriiinn bi nefes al ve sakinleşmeye çalış....
öyle yapacam canım sagol..neyse cerende geldi evde yanımda kuzum..

kızma tmm birşey demeyiz
salon kadınına sinirlenmek hiç yakışmadı
sen dua ette kimse sana çikita demesin

Canım döküntüler dünden beri rengi dışında aynıydı.Azalma olmadı,,akşam eltim gelmişti ona gösterdim,,endişelenme dedi
bizim ailedeki bütün çocuklar olmuş bu döküntüden..Yalnız Mira çok halsiz yine,,bugünde kafa ateşi çok yüksek..

Canım haberler kötü değil çok şükürDr. dün mailden görmüştü kabarıklıkları bugün canlı gördü ve 5. hastalık olduğunu teyid etti. Herhangi bir tedaviye gerek görmedi,kendi kendine geçecek ve bu tip hastalıkları küçükken geçirmesi kötü değildir aksine iyidir dedi. Bu hastalık ateş yapmaz,aksine ateş sonrasında olur dedi.Yani Miranın hale hazırdaki kafa ateşinin bu ateşle ilgisinin olmadığını söyledi ve ilaveten hastalığın seyrine göre lenf bezlerinde hafif şişmeler olabileceğini ekledi.
Geleyim 5. ve 6. hastalık farkı nedir diye sormama..Bunlar,bu tip virüslerin halk ağzında yaygın olarak kullanılan isimleriymiş.
İkisi de farklı virüslermiş,isimlerini söyledia ama unuttum.Mesela ilk sırada "kızamık" varmış. Birbirlerinden farkını anlamak için
tecrübeli olmak yeterlidir dedi fakat en doğru sonuca ulaşmak için tabiki kan tahlili gerkeliymiş. Dr.ların tahlil istemeden tanı koymasının sebebi ise bu hastalıkların çok ağır şekilde atlatılmadığındanmış. Bebek kötüye gider ve müdahale gerekirse,doğru tedavi için hemen kan tahlili gerekiyormuş.
Bu hastalıklarda suyuyla temas zararlımıdır diye sordum...Suyla teması sevmeyen bilinen en yaygın hastalık su çiçeğidir dedi.
Eskiden pek su değmesi önerilmezken şimdi "yıkamayın" demiyoruz "fazla yıkamayın" diyoruz dedi.
Ama suyun bu hastalıkları tetiklediği yada iyiyleştirdiğine dair bir bulgu olmadığını biliyormuş. Sadece "su her insanı rahatlatır,bebeği sudan geçirerek rahatlatmışsındır" dedi.
Bugün tıp bayramı,,bende gitmişken kutlayıverdim bi sevindi ki sormayın
Dr.umuzun söylemlerini ortaya koyarım, isteyen alır gider istemeyen bırakır kaçar

Kızı eve bıraktım işe geri döndüm planner,kapatalım açığı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…