kızlar şu doğum günü fikirlerinizi paylaşmaya devam edin bende içlerinden seçtiklerimi uygulamaya çalışacağım
hazırlıkları turkuaz ve beyaz renklerini kullanarak yapmaya karar verdim..
annezeynepten ;turkuaz renginde peçete balonlar,çikolata etiketleri
mutluanneden;turkuaz-beyaz renklerinde su şişesi stickerı
plannerden;yine aynı renklerde kürdan bayraklar
ilkimden;keçeden kesilerek hazırlanmış el yazısı fonunda yazı
turkuaz peçete nerden bulurumm:26:
başka neler var kızlar:44:
yazdığım isimler şimdi banada yardım kampanyası başlatsa tarık buğraya doğum günü hazırlıkları diye nasıl mutlu olurum
yada bana hangi programla nasıl yapıcağımı söyleseniz..söylermisiniz:18:
Eki Görüntüle 658469
HEJAR bize bir suruuu ciciler yollamiss!! Oglusum gelecek kisa tam anlamiyla hazir!! Bana da bir suru hediye yollamis cok ama cok sevindim ama hala detayli bakamadim pakete hemen toplantiya girdim! En guzeli ise resimdeki el emegi kolyem!! Kiyafetimle alakasiz oldu ama paylasmadan edemedim! Bayilirim zaten kolye takmaya! Ellerine saglik HEJARcim hepsi cok guzel!
Inanmiyacaksiniz ama inanin inanin Kaanin dayisini tanimak hic zor olmadi, cunku bildiginiz Kaan ayni dayi, dayi tipki Kaan :))
Kizlar halaya, erkekler dayiya benzer derlerdi de bu kadar uygun ornek hic gormemistim..ilk defa gorecegim icin kim diye cafede otururken kapidan girer girmez el sallayip burdayiz dedik dusun yani o kadar kolayca sectik dayiyi :))
Bende hediyelerimi kismen degilsede teslim etmis bulunmaktayim ins begenirler, simdiden hayirli olsun...
kız mutlu hani bizi eminönüne götürcektin alışverişe...gidelimmiiii toplanıpp..
Fotoğraf derdinden yazmayı unuttum Beste bugün ilk defa koltuktan tutunup ayağa kalktı öyle sevindim ki anlatamam. O totosunu ısırasım geldi
1 üye 0 ziyaretçi nereye kaçtınız yawwww
maşşallah benim kızımabende ısırcam o totodan...
kız mutlu hani bizi eminönüne götürcektin alışverişe...gidelimmiiii toplanıpp..
İlkimcim ben koyiim sen bakma,,sonra bana laf koy,oldu mu şimdiBu mutlu hep böyle söz veriyo tutmuyo bana da kendi fotosunu kayacaktı koymadı küstüm hıhhhh
Anacım yoksa koydun da ben mi görmedim eğer öyleyse rezil olurum valla:18:
kızlarrr bugünn çok yoğun bir iş günüydü ama bittiiisize katılamadım bugunn bihaberim herşeyden:26: hepiniziiii çokkk öpüyorummm ve güzel, mutlu bir haftasonu diliyorumm, kendinize ve kuzularınıza iyi bakınnnn
Not: kitaplarımı haftasonu toparlayacağım inş unuttum sanmayınn heee
Canım biz yavrumkediyle gidiyoruz organize olduk,,eee sende gelllhep birlikte minnie ararız
zana detayı mesaj yazarım
vayyyy ne zaman organize oldunuz yahuuuhadi bakalımm iyi gezmeler olsunnn
Canım biz yavrumkediyle gidiyoruz organize olduk,,eee sende gelllhep birlikte minnie ararız
zana detayı mesaj yazarım
İlkimcim ben koyiim sen bakma,,sonra bana laf koy,oldu mu şimdigörmüyosun sonra bana kızıyosun
kızlar benim güzelliğim karşısında ayılıp bayıldılar,sayfalarca güzel yorumlar yaptılar resimlerime,hala daha kendilerine gelemedilereklicem yine ama bak kaçırırsan,gelir kapını çalar ce eeee derim gösteririm kendimi
Babyceren yok ya sayfalar da ilerlemiyo
Huhuuuuuuuuu nerdesin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?