2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım ben slayt hazırlıyorum(müzik eşliğinde) bestemin doğumdan son haline kadar olan resimleriyle sen de yapabilirsin.

HEJAR bize bir suruuu ciciler yollamiss!! Oglusum gelecek kisa tam anlamiyla hazir!! Bana da bir suru hediye yollamis cok ama cok sevindim ama hala detayli bakamadim pakete hemen toplantiya girdim! En guzeli ise resimdeki el emegi kolyem!! Kiyafetimle alakasiz oldu ama paylasmadan edemedim! Bayilirim zaten kolye takmaya! Ellerine saglik HEJARcim hepsi cok guzel!

Kızlar geçmişi jet hızıyla okudum Doğum günün için hazırladığım şeylere yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim. Öpüyorum hepinizi.

ZEYNEP geçmiş olsun canım kaza atlatmışsın Allah beterinden saklasın. Eşinin aldığı kolye de çok hoşuma gitti gerçekten çok anlamlı iyi günlerde kullan canım

TURUNCU biz de seni çok özledik bizi merakta bırakma olur mu?

BABYCEREN videoyu özellikle ben yokken koyuyosun güzel çeğlayı neden benden mahrum ediyosun eğer yine göremezsem bir daha seninle konuşmam

AZRAECE demek hamamdakiler beğendi seni, sen her halinle güzelsin şekerim takılma 4 kiloya elbet verirsin.

güle güle kullan tatlım cok guzelmiş hejarcımın eline sağlık...diğer hediyelerinde resmini görmek isteriz biz..biliyosun meraklı bir topiğiz...

kız mutlu hani bizi eminönüne götürcektin alışverişe...gidelimmiiii toplanıpp..

Ne güzel demek dilberege de hediyesine kavuşuyo. Valla canım o kadar uzakta olmana rağmen ilk gönderenler arasına girdin tebrik ediyorum seni. Öpüyorum seni ve mahirimi

Fotoğraf derdinden yazmayı unuttum Beste bugün ilk defa koltuktan tutunup ayağa kalktı öyle sevindim ki anlatamam. O totosunu ısırasım geldi

Bu mutlu hep böyle söz veriyo tutmuyo bana da kendi fotosunu kayacaktı koymadı küstüm hıhhhh
Anacım yoksa koydun da ben mi görmedim eğer öyleyse rezil olurum valla:18:

1 üye 0 ziyaretçi nereye kaçtınız yawwww

Fotoğraf derdinden yazmayı unuttum Beste bugün ilk defa koltuktan tutunup ayağa kalktı öyle sevindim ki anlatamam. O totosunu ısırasım geldi

maşşallah benim kızıma bende ısırcam o totodan...

hepiciğinize güzel, bol dinlenmeli, bol oyunlu, bol mercimekli, bol gezmeli bir haftasonu diliyorum....

Canım biz yavrumkediyle gidiyoruz organize olduk,,eee sende gelll hep birlikte minnie ararız
zana detayı mesaj yazarım
Bu mutlu hep böyle söz veriyo tutmuyo bana da kendi fotosunu kayacaktı koymadı küstüm hıhhhh
Anacım yoksa koydun da ben mi görmedim eğer öyleyse rezil olurum valla:18:
İlkimcim ben koyiim sen bakma,,sonra bana laf koy,oldu mu şimdi görmüyosun sonra bana kızıyosun
kızlar benim güzelliğim karşısında ayılıp bayıldılar,sayfalarca güzel yorumlar yaptılar resimlerime,hala daha kendilerine gelemediler eklicem yine ama bak kaçırırsan,gelir kapını çalar ce eeee derim gösteririm kendimi

kızlarrr bugünn çok yoğun bir iş günüydü ama bittiii size katılamadım bugunn bihaberim herşeyden:26: hepiniziiii çokkk öpüyorummm ve güzel, mutlu bir haftasonu diliyorumm, kendinize ve kuzularınıza iyi bakınnnn

Not: kitaplarımı haftasonu toparlayacağım inş unuttum sanmayınn heee

Bendeeeee plannera katılıyorum veee hepinizi öpüyorum birde

Ayyy tam tahmin ettiğim gibi rezil oldum pardon şekerim yaaa:26::26: ne zaman koydun acep:44: olmazsa sözleşelim yoksa bir türlü buluşamıyoruz. O gül yüzünü bir de ben göreyim.

Cnm bana dun cikita muz muz u armagan etmissin cok mutlu oldum sagolasin, soyleyene ayrica bir ilgim vardi :))
Birde ciktigim esnada aslinda cikmadimda oglan uyaninca yanina gittigim bir zamanda benim icin video yuklemisim ama ben yine kacirdim..cok uzgunum ama beni dusunup tekrar koyma zahmetinde bulunmandan da cok hosnut oldum benim cok sevgili arkadasim optum seni,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…