Karınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)
ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN
Annem Beykoz teyzemin bana aldığı ciciyi giydirdi fotolarımı çekti çok güzel oldumbir de siz bakar mısınız nasıl olmuşum?
Gündüz kuşağı yok
Gece kuşağıda yok
Akşamcılar nerede :26:
Bir ben varım bir tanede ziyaretçi:97:
Nerdesiniz hatunlarrrr gelinde azıcık dedikodu yapalım:126:
Ben burdayim tatlim toplantida kacamak yapiyorum
Ogle arasinda birkac isimi gormeye disari ciktim biraz da iplik aldim SEKERIMSERBETIMin paketi icin supriz hazirliyorum :)
Oglusuma da yasgunu kiyafeti baktim dolandim dolandim en icime sinen onunde rengarenk HAPPY yazan tisort oldu :)
Gomlek askili pantolon ve kravatla baslayip tisort esofmanla finali yapariz
Tarik Bugra sunnet oldu mu cadi ya??
Şimdiden merak ettim ne göndereceğinizi,keşke öğrenci olsaymışımCanım dün gece kitapları ayırırken eşimin kütüphanesinden buldum bunu,,kulaklarını çınlattım,,oğluşuna kitap bile yapılmış bak
İlgilenirsen sana saklarım
Bu arada benden ilk silkelenmede 30 adet kitap hazır bile kızlarAma koliyi kapatmadım henüz,süprizim olacak hilvandaki minik kalplere
Eki Görüntüle 658162
Bravo sana canım,öğrenciler adına çoooook teşekkür ederim.Şimdi bu koliler oraya vardıkça şenlenir muhakkak orası.biraz önce 40 kitabın olduğu bir koliyi göndermiş bulunuyorum. yaşasın ilk olduuuuummmm
extra kırtasiye kolisi de göndereceğim
Canım yarın bi abime sorayım,aslında bir sakıncası olmaz,çünkü durumu kötü olanlara dağıtılabilir.kızlar illa ki kitap mı göndermek zorundayız urfa daki minik kalplere.giymediğimiz yada doğumdan sonra giyemediğimiz kıyfetlerdende eklesek kolimize olur mu acep:26:
Canımcığım gönlünden ne koparsa.selam..geçmiş sadece 2 sayfaymış okumak hiçte zor olmadı:))
neyse ben geldimşimdi sayfa sayfa yazarım:))
mutluanne_canım teşekkür ederim..belki çağlaya hazırlık yaparım bilemiyorum..gerçi cerenin dogum günüde
9 haziran, 20 gün var aralarında..cerenede yaparım o zmaan..başıma iş çıkardınız haa:))
videoyu begenmene sevindim..ayrıca o fırlattıgım kumanda degil:))ışıldak..
nasıl fırlatıyorum amaeski fırlatıcılardanım ben:)
annezeynep_canım ne dert ediyosun ki yani tatilde çocuklar zaten büyümüş olacak,herşeyi yerler..
yok arkadaş ben pimpirikliyim diyosan eger,yanına küçük tüp alırsın olur biter
dikkat oteli yakma ha:)
turuncu_özlüyoruz seni..dön gel dön geeeell:)
chihiro79_sizi tebrik ve takdir ve tahrik ediyorum:)))ne mutlu size kolinizi yollamışsınız..
benim evde hiç kitap yok..ya satın alacam yada başka birşeyler alıp yollayacam..mesela çorap,iççamaşırı,toka..
olmazmı..kitapmı alsam digerlerinimi:26:
kargo parası bana ait:18:feda olsun:18::18:
köşeminderi_iltifatın için sagol canım..herşeye yetişmeye çalışıyorum evet..ama çok yoruluyorum
neyseki ceren okula gidiyo yoksa hayatta bilgisayarı açamazdım
Allah korusun canım,rüyaydı bitti gitti işte.Sen sadakanı ver de kurtul Allahın izniyle kazadan beladan.dün gece köttü bir rüya gördüm aklıma geldikçe gözlerim doluyo..
allah ım hayırlara çıkarsın inşallah..cereni gördüm..off içim sıkılıyo..
allah evlatlarımızın acısını göstertmesin inş..onlara gelecek kötülük bize gelsin..
ben rüyalarımın etkisinde kalıyorum galiba
Cnm bu kampanyanin bir zamani varmi, bende gelince birseyler yapmak isterim..cok guzel bir kampanya, boyle bir hayira onayak oldugun icin allah razi olsun senden Pinarcim..malum bende bos durmayip cevremdeki insanlarda ingilizce hikaye kitaplari varsa okumadiklarini toplayim simdiden dimi
Canım biz yavrumkediyle gidiyoruz organize olduk,,eee sende gelllhep birlikte minnie ararız
zana detayı mesaj yazarım
İlkimcim ben koyiim sen bakma,,sonra bana laf koy,oldu mu şimdigörmüyosun sonra bana kızıyosun
kızlar benim güzelliğim karşısında ayılıp bayıldılar,sayfalarca güzel yorumlar yaptılar resimlerime,hala daha kendilerine gelemedilereklicem yine ama bak kaçırırsan,gelir kapını çalar ce eeee derim gösteririm kendimi
Dun geceden beri oglum nerde ise hic uyumuyarak huysuzlugunu bugunde devam ettirdi..ne yapsam memnum edemiyorum..onu serbest birakmami istiyor..bugun bir ara mutfaga gittigim esnada bilgisayimin masa ustunun resmini nasil yaptiysa degistirmis..deli oluyor bozucak sonunda benim notebook u, oyuncak bellimis besbelli ..
Buyume atagimi geciriyor bilemiyorum ama beni erken yasta menopoza sokucak bu oglan:26:
nabersiniz hatunlar nasilsiniz? ne var ne yok 2. yi bekleyen varmi aranizda? kilolari verdiniz mi? beni soracak olursaniz iyiyim ben nolsun erva sultanla ugrasip duruyorum. artik hiiic yalniz kalmak istemiyor reklam hastasi oldu özellikle yemeklerde bense bu duruma üzülmekle beraber kendime kizmakla beraber sanki artik ona yetmiyorum disarda baskalariyla daha mutlu gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?