2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Dun geceden beri oglum nerde ise hic uyumuyarak huysuzlugunu bugunde devam ettirdi..ne yapsam memnum edemiyorum..onu serbest birakmami istiyor..bugun bir ara mutfaga gittigim esnada bilgisayimin masa ustunun resmini nasil yaptiysa degistirmis..deli oluyor bozucak sonunda benim notebook u, oyuncak bellimis besbelli ..
Buyume atagimi geciriyor bilemiyorum ama beni erken yasta menopoza sokucak bu oglan:26:

10 DK EVVEL EVE GELDİK.aKLIM BİR YANDAN D ABURADAYDI,ACABA KİTAPLA İLGİLİ NE GİBİ GELİŞMELER OLDU DİYE.ŞİMDİ KIZIMI BESLEYEYİM,ORTALIĞI TOPLAYAYIM SONRA DÖNERİM.

Cnm bu kampanyanin bir zamani varmi, bende gelince birseyler yapmak isterim..cok guzel bir kampanya, boyle bir hayira onayak oldugun icin allah razi olsun senden Pinarcim..malum bende bos durmayip cevremdeki insanlarda ingilizce hikaye kitaplari varsa okumadiklarini toplayim simdiden dimi

Annem Beykoz teyzemin bana aldığı ciciyi giydirdi fotolarımı çekti çok güzel oldum bir de siz bakar mısınız nasıl olmuşum?

Tek kelime ile harika olmus Bestemiz...kirkbirkere masallah masum sirin kizimiza..
Bu yaz Antepe gittiginde ins bu sefer karsilasiriz..cok isterim sizleri gormeyi..

Gündüz kuşağı yok
Gece kuşağıda yok
Akşamcılar nerede :26:
Bir ben varım bir tanede ziyaretçi:97:
Nerdesiniz hatunlarrrr gelinde azıcık dedikodu yapalım:126:

Gündüz kuşağı yok
Gece kuşağıda yok
Akşamcılar nerede :26:
Bir ben varım bir tanede ziyaretçi:97:
Nerdesiniz hatunlarrrr gelinde azıcık dedikodu yapalım:126:

Ben burdayim tatlim toplantida kacamak yapiyorum
Ogle arasinda birkac isimi gormeye disari ciktim biraz da iplik aldim SEKERIMSERBETIMin paketi icin supriz hazirliyorum :)

Oglusuma da yasgunu kiyafeti baktim dolandim dolandim en icime sinen onunde rengarenk HAPPY yazan tisort oldu :)
Gomlek askili pantolon ve kravatla baslayip tisort esofmanla finali yapariz

Tarik Bugra sunnet oldu mu cadi ya??

nabersiniz hatunlar nasilsiniz? ne var ne yok 2. yi bekleyen varmi aranizda? kilolari verdiniz mi? beni soracak olursaniz iyiyim ben nolsun erva sultanla ugrasip duruyorum. artik hiiic yalniz kalmak istemiyor reklam hastasi oldu özellikle yemeklerde bense bu duruma üzülmekle beraber kendime kizmakla beraber sanki artik ona yetmiyorum disarda baskalariyla daha mutlu gibi...

Sen hala eve gitmedin mi canım yaa
Herkes hediyeleri hazırlamaya başladı:)

Daha yeni sezon kıyafetleri anca görücüye çıkar cnm bence biraz daha bekle belki daha güzel bi şeyler bulursun

Tarık Buğra ya yeni doğan sünneti çok istemiştim muayene esnasında pipisnde eğrilik olduğunu ameliyat gerektiğini söylediler
Bizde fark etmiştik zaten..eğrilik sebebiyle ertelendi canım
Önümüzdeki hafta çapaya çocuk cerrahına göstericez ameliyata gerek yok derse hemen yaptırmayı düşünüyoruz ne kadar erken olursa Tarık Buğra için o kadar iyi olur diye düşünüyorum

Şimdiden merak ettim ne göndereceğinizi,keşke öğrenci olsaymışım
biraz önce 40 kitabın olduğu bir koliyi göndermiş bulunuyorum. yaşasın ilk olduuuuummmm

extra kırtasiye kolisi de göndereceğim
Bravo sana canım,öğrenciler adına çoooook teşekkür ederim.Şimdi bu koliler oraya vardıkça şenlenir muhakkak orası.
kızlar illa ki kitap mı göndermek zorundayız urfa daki minik kalplere.giymediğimiz yada doğumdan sonra giyemediğimiz kıyfetlerdende eklesek kolimize olur mu acep:26:
Canım yarın bi abime sorayım,aslında bir sakıncası olmaz,çünkü durumu kötü olanlara dağıtılabilir.
Canımcığım gönlünden ne koparsa.
Allah korusun canım,rüyaydı bitti gitti işte.Sen sadakanı ver de kurtul Allahın izniyle kazadan beladan.

Canım tabiki sınırlı bir zaman yok,ne zaman müsait olursan.Hem en çok senin tepkini merak etmştim,taaaa İngiltereden yardım elini nasıl uzatacak diye(dikkat et uzatacağını biliyorum:))SEN ÇOK YAŞA EMİ,HEM DE İYİ YAŞA...

Karınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

Şekersizyeşilçayımcığım,Evlilik yıldönümünüzü kutlarım.Bir ömür saadetler dilerim.

Turuncum,nerdesin?Sık sık gelemeyişinle kendini unutturamazsınSeni hergün görmek istiyorum,sadece ben değil hem...

Acasia,kuzuma çooook geçmiş olsun,dilerim bir daha hasta olmaz.Öptüm onu.

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar şeker mayıs anneleri ve onların lokumları
bir kaç gündür okumaya çalışıyorum ama hala 20 sayfa geriden geliyorum
bu sabah kızım 5:30 da kalktı bana bakıp gülüyo neyse kalktık biraz oyalandık ,karnımızı doyurduk falan
8 gibi tekrar yatırdım tabi bende yattım, diyceksiniz ki eeee bize ne yani
sizi ilgilendiren kısma geliyorum rüyamda komşum tanımadığım bir kaç kişiyi bana getirmiş onlar sizmişsiniz
ben de onlara kahve yapıyorum ama güya babycerene kahve pişiriyorum isim olarak onu hatırlıyorum
ama kahveyi taşırıyorum sonrada köpüksüz oldu bu kız şimdi bişey söyler falan diyorum
çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim
burda sizleri okuyunca bilinçaltıma yerleşiyorsunuz demekki
neyse çok uzattım paylaşımlarınıza bayılıyorum
her fırsatta buraya gelmeye çalışıyorum her zaman yazamasamda takipçinizim
hepinizi öpüyorum
ve yatmaya gidiyorum

Şu an burada inanılmaz derecede şimşekler çakıyor gökyüzü dehşet verici görüntülerle dolu ve ben de korkudan uyuyamadım:18::18::18:Tekrar burdayım.

ya mutlaka banada haber verin müsait olursam adayı birine satıp gelmek isterimmm..ama hafta sonudur ıns organızasyon..

cnm seni çok iyi anlıyorum..gercekten gun boyu cocukla ugrasmak cok zor oluyor..bende işe başlamadan önce depresyonlardaydım kışın dısarıda cıkamıyordum cok fazla...işe başlayınca kendime geldim resmen..evet kızımı cok ozluyorum gun ıcınde ama tüm gun cok zorlanıyor ınsan heleki yardım etcek kımse yoksa yanında...elektroniğe karsı ayrı bır ılgılerı var bu bıdıkların bizimkide aynı..telefon pc kumanda en cok sevdıgı seyler...

hosgeldın cnm artıkcok gırmıyorsun..bizler iyiyiz cok sukur...cnm ole dusunme şimdi sürekli senle olduğu için dısarı cıktıgında yada birileri geldiğinde değişiklik olduğu için seviniyorlar okdr bence..

beykozcum çıtır fıstığım benım napıyosun senınle pek karsılasamıyorum topikte enesim nasıl yeni resimleri yokmu sarışekerimin özledi teyzesi...

aman iyi iyi sayfalar çok ilerlememiş sevindim beni düşünmüşsünüz sağolun varolun:))) bende Miramın hediyesini aldım ama alırken içimden dedim şimdi annem bunu görünce beğenecek bu Eceye kalsın sen git başka al dicek diye:) eve girdim annem aa bu çok güzel kalsın sen git başka al dedi:) olmaz bu Miramın nasibi dedim. iyi bende gider aynısından alırım dedi annemde ki bunuda bekliyordum. iyi olur valla anne dedim buluştukmu ikisi kardeş gibi aynı giyerler çok güzel olur dedim:) ben hediyemi hemen yollamıcam doğumgününü bekliyorum nasıl olsa nisanda:) ay bu büyük şehirde beni yoruyor valla:))

cnmcım ben bugun sırkettekii bazı arkadaslarıma ve müdürüme söledim herkes olumlu yaklastı..bakalım hafta ortasına kdr toparlıycaz ıns cumada gonderırım..

iyi geceler kokoş arkadaşlarım benim:)
nasılsınız ben bomba gibiyim:)kankam gelmiş yurtdışından onu görmeye gittim çok mutluyum..
ee artık kankamda geldigine göre sizinle işim bitti
hoşçakalın

şekersizçayımın evlilik yıldönümü mü?ay kuzum kutlu olsun nice yıllara inşallah..

melegim_video yu begendigine çok sevindim canım..bende ajdar hastasıyım:))salına salına muz yemesine hastayım:))
ne güzel ortak yanlarımız varmış böyle:)
gelelim mahirime demek annesini yoruyo ah canım inan çağlada böyle durmuyo dinlenmiyo..en zor zamanlarındayız..
ama şu yaz gelsin rahat edecez inşallah..

redlıght71__ay beni rüyandamı gördün:)çok güldüm..demek kahvemi taşırdın köpüksüz oldu
evet dogru bilmişsinçok söylenirimneden dikkat etmiyosun
yok canım yok zaten ben tükürüksüz içerim kahveyi:))pekte sevmem zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…