2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Şu an burada inanılmaz derecede şimşekler çakıyor gökyüzü dehşet verici görüntülerle dolu ve ben de korkudan uyuyamadım:18::18::18:Tekrar burdayım.

kız ne korkuyon:)açpencereyi gülümse:)fotografınızı çekiyolar:)))
şaka ya bende çok tırsarım:18:
git kocacıgına sarıl yat

kız ne korkuyon:)açpencereyi gülümse:)fotografınızı çekiyolar:)))
şaka ya bende çok tırsarım:18:
git kocacıgına sarıl yat

Fotoğrafınızı çekiyorlar dedinde aklıma küçüklüğüm geldi:)
Ben,ablam ve kuzenim şimşek çıktığı zaman evin balkonuna çıkar şimşek ne tarafta Çakarsa o tarafa poz verirdik
Evimiz en üst kat olduğu için kimse bizi görmezdi
O zaman aklımız nerdeymiş acaba hey gidi günler heyy

Azraece biz şimdi hediyeyi Nisan'a kadar göremiycezmi
Ama amaa amaa merak ederizzz
Sen duramazsın eceye yeni kıyafetini giydirip hemen resimlerini çeker bize gösterirsin
Fotoyu eklediğin zaman miranın hediyesi bu diye kulağıma söylemeyi unutma şekerim

Cocukluk iste, hep derler yaa cocuklarda deli cesareti olur diye galiba oyle bende cocukken simsek caktigi zaman aa ne guzel aydinlaniyor diye cama cikip saatlerde ayakta dikilip bakardim..eyyy gidi gunler eyyy..simdi bizim veletler var bakalim onlarin ilerde tepkileri ne olcak..bize benzerler belki

Kus seslerini duyar gibi oldunuzmu , malum gece kuslarindan bendeniz tesfik ettiler :)) cik cik cik

sanırım hediyemi tamamladım çok mutluyum:)allah herkese nasip etsin:)
yarın eşim kargoya verecek kısmetse..umarım defnem hediyesini begenir..
hediyesini alan foto koysun merak ediyoruz..
mesela annezeynep almıştı bugün..hadi koyda görelim:)
başka kim vardı..
zaten bestenin cicisini gördük çok güzeldi çok yakışmıştı melegime:)

ya bu arada neden konuşmuyosunuz..hadi arkadaşlar yazın birşeyler..
ne var ne yok..dedikodu yokmu:)
komşularımızı bile çekiştirebiliriz:)yeter ki muhabbet olsun

Kokoslugumuzu nerden anladim sekerim...yoksa uzerimdekileri goruyonmu sen..anaaa desene rezil olduk..kafamdaki pembe gullu taci gormeyin ama cok gulersiniz..kizim olmadi ne yapayim bende meramimi kendi uzerimden aliyorum ehueheuh..
Gozun aydin cnm, ingiltereden olan arkadasin mi bu dedigin..eger oyle ise varya cok kizdim sana soylemedin sana yoksa bir kac jest yapardim aslinda sana degilde kizlarina ...o datlulara hersey deger ne yapsam az..teyzeleri cok seviyor onlari..bilesin ona gore..gozum sende takipteyim :))

Hoş geldin şekerim cik cik cik:)
Bizim veletler erkek oldukları için biraz daha farklı olurlar herhalde
Eski zaman insanları yani biz daha safmışız şimşek çıkmasıyla mutlu olabiliyomuşuz
Ama zamane bıdıkları öyle olurum acaba
Umarım akılları başlarında ailelerine zorluk çıkarmayan yavrular olurlar

Bencede yanii şurada merak edenler var :)

Şekerim bizim apartman 15 daire komşuluk yok
Karşımdaki işi düşünce kapımı çalar:)
Üstümdeki tepemden halı silkeleyip sabahın köründe süpürge açardı
O gitti kurtuldum derken başka biri geldi bu daha beter evi başımıza yıkacaklar nasıl insanlarsa! Anlayamadık
Bende az önce dedikodu yapacak birilerini arıyordum iyi geldin cnm

Ne aldin sekerim mesaj at merak ettim..hayirli olsun simdiden Defne Karen kuzumuza..
Ben valla konusuyorum bicir bicir acep mesajlarim mi gitmiyor malum uzaktayiz anca mi variyordur..
Altta bir komsumuz var adamin bir sakallari var nerde ise gobeginde..hatta su yuzuklerin efendisindeki buyuculer varya onlarin tipkisinin aynisi..bizim Mahir ayaklari ile bazen yere cook vuruyor, bende ogluma bak sakalli amca gelir seni kurbaya donusturur diyorum..esim ne dese begenirsiniz.. bizim oglan onun sakallari gorse uzerine bir atlayip ceker ki adam bir kacis o kacis olur yani :)) valla mantiklida geldi..benimki sac, kil , biyik ve sakal ne varsa ceker koparir hic affetmez :))

seni kokoş seni:))ay keşke hepimiz canlı sohpet etseydik:)kamera falan ha ne güzel olurdu..
ama benim hemen kendime çekidüzen vermem gerekirdi..banyo yaptım saç baş o biçim:))
neyse ya ben böylede güzelim eheueheue
ingiltereden degil canım..arabistandan:)))
benden 1 yaşbüyük yani 29 yaşında ve 3 çocugu var..
çocukların yaşlarını yazıyım..13,9,8
nasıl ama:))
benimde gözüm sende bilesin:))sana seviyorum:)

melegim tatlıcadım valla bizdede komşuluk pek yok..
15 daire ama kimseyle aram pek yok..zaten hepsi çalışan bayanlar..
benim gibi evde oturan bir teyze var sadece o da annem yaşında:)
muhabbetide hiç çekilmiyo:)gelmese daha hayırlı:)
ama benim eski apartmanım ahh ahh burnumda tütüyo..çok samimiydik
yemegim olmaz getirirlerdi..kızım cerene bakarlardı..yan apartmandakiler
camdan taş atarlardı:)gecenin bir yarısı balkondan balkona dedikodu yapardık:)
çok özledim
hadi boşverin komşuları şimdide kaynanalarımızı çekiştirelim

Gece gece o şahıs için parmaklarımı yormak istemiyorum
Zaten tabletten yazmaya çalışıyorum ben dedikodumu yazana kadar siz uyumaya gidersiniz
Kahrolsun ıpad! Kahrolsun ıpad!

Abovv gorse idik iyi olurdu olurduda gorup takilmadigimiz sey kalmazdi sonrada bir bakmisiz hic bir sey hakkinda sohbet edememisiz :))
Boyle gizemli daha iyi yaa..hayel gucumuzu zorluyoruz ve boylece beyin gelisiyor ..bende aama nerden nire neyse cnm ben seni gonul gozum ile goruyorum buda bize yeter sekerim..
Arkadasin hos gelmis, arabistan zor bir ulke..kilik kiyafet en zoru ve cok agir sartlari var..iyi valla sabredebiliyormus..cocuklarinada masallah sira ile dizmis..oh ne guzel allah bagislasin

benim kaynana pek türkçe bilmez..arapça konuşurbende arapça bilmem
pek sohpetimiz olmaz..eşim durmadan çeviri yapar bana..
ama bir türlü ısınamadım kadına ya:)çok soguk çok itici:)
herşeye karışır..evime gelir evimi bile karıştırır..
hiç unutmam yeni taşınmıştım evime misafir getirmiş ve evi gezdiriyo
yatak odama kadar soktu insanlarıdüşünce sıfır..
gece gece sinirlendim yine
boşverin kaynanaları en iyisi kendimizden ve bebelerimizden konuşalım

beykozcum çıtır fıstığım benım napıyosun senınle pek karsılasamıyorum topikte enesim nasıl yeni resimleri yokmu sarışekerimin özledi teyzesi...

canım cok yogunum pc basına oturamıyorum bugun eşimin teyze kzı dogum yaptı 3.720gr dogurdu oda 51 cm adı emir olcakmıs adıyla yasasın
hergün bişey cıkıyor annezeynebime yazamıyorum babycerene laf yetiştiremiyorum ah nerde eski beykoz yakında toparlanıp gelcem kızlar bugun tatlicadım bebiş yapacagını acıklamıs inan bende senin gibi düşünenlerdendim
ama enes cok hiperaktif 2dk durmuyor ceneside aynı sekil benden cok konusuyor
kısaca artık fikrim degişti birde eşimi askerligide tuz biber oldu ve en son ve en önemli nedenim ablam suan 27haftalık hamile ve 8ayda hamile kaldı sezeryan zaten suanda dikişleri gerilmiş şekildeymiş ve daha şişecek korkuyorum sezeryanındanda
rabbim korusun ama ben rabbim vermedigi sürece en az 1.5sene gecmeli diyorum cünkü 3-4senede tam kaynıyor 1.5da en iyisi orta karar yinede rabbim gönlünüze göre versin tatlicadım

Yahu şu alt tarafa kıllı erkekleri niye koymuşlar
Öğkkk iğrençler bi de çok güzelmiş gibi koltuk altını göstermiş pis herif terbiyeniz ne olucak
Kılları yok edin reklamı ve erkekler var erkekler kulübüne koysunlar
Çıplak adamları koymuşlar oraya cık cık cık

Yahu şu alt tarafa kıllı erkekleri niye koymuşlar
Öğkkk iğrençler bi de çok güzelmiş gibi koltuk altını göstermiş pis herif terbiyesiz ne olucak
Kılları yok edin reklamı ve erkekler var erkekler kulübüne koysunlar
Çıplak adamları koymuşlar oraya cık cık cık

ben biraz kendimden bahsedeyim beni daha iyi tanıyın:))
çocuklugum çok güzeldi ta ki belli bir yaşa gelene kadar..lise 1 de sınıf birincisi oldum..
lise 2 de 4 tane zayıfla geldim..çünkü o yıl annemle babam boşandı..beni etkilemedi zannediyodum ama
sınıfta dalmaya başlamıştım ders dinlemez olmuşum..neyse belki hayatımla oynadılar ama saglık olsun..
öss yi kazanamadım..anadolu ünv.4 yıllık işletme okuyodum cerene hamile kalınca bıraktım..
aslında evlenmeden önce besyo ya hazırlanıyodum ama kocam beni kandırdı
göndermedi sınavaneyse işte kısaca böyle..babam tekrar evlendi ve bir erkek çocugu daha oldu..
4 yıldır görüşmüyoruz..hiçbir torununu görmedi..
ben evlendim mutluyum 2 tane gül gübü kızım var allah onlara saglık sıhhat versin..
okumuşum okumamışım çokta önemli degil..
ama keşkelerim var tabi..
ay neden bunları yazdım bende bilmiyorum:26:

Benimkinin Allah'ı var hiç evimi karıştırmaz ve hiç bi şeye karışmaz
Misafir gibi oturur geldiğinde zaten uzaktalar artık kp de yok gelemez
Gel gelelim ben hamileyken elimde poşet midemin bulantısından kahvaltı hazırlayamıyorum
Bi kalkıp yardım etmiyo
Neyse doğum yaptım geçtiğimiz yaz oraya gittik Tarık Buğra ağlıyo yanında
Bende mutfaktayım insan bi alkış yapar oynatır dimii? Yokkk elini bile kıpırdatmadı
Bak bende sinirlendim
Neyse ben herkese hak ettiği şekilde davranırım o yüzden çok kafama takmıyorum

kız ben kıllı erkek görmüyorum:)
sadece sanamı görünüyo bunlar acaba:)))

bende ehuehuehu yapıyım ya herkez yaptı beykozz yapmasa olmaz

ehuehuehuehuehue66

eheuehue zevkli oluyo dimi beykozum eheuehue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…