2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ama ama benim kaynanam yok kiii :))

Komsulariniz icin uzuldum cnm buyuk kayip gercekten, hem atalar ne iyi demis ev alma komsu al diye..hatta bir tane var, komsu komsunun kulune muhtac ...birde peygamber efendimizin var hadisi serif..komsusu ac olan bizden degildir diye..bu biraz uymadi konuya ama hani yemegim olmadigi zaman yemek getirirler dedin yaa..yani yardimlasmanin onemini ortaya koyuyor o yuzden yaziyim dedim..

komşu evde aldırır evde sattırır:))gerçekten dogru bir söz..eski evimde kiradaydım üst kattakilerin sesi
ve o yaramaz oglu yüzünden taşındım..durmadan kapımı çalardı..anneside çok sorumsuzdu..
neyse onların sayesinde ev sahibi olduk:))kredi çektik ev aldık..
ama şimdi eşime diyorum kredi bitsin taşınacam ben burdan
yeni ev alalımadam sıyıracak az kaldı

Hayırlı olsun bebeğiniz. Canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin..isminde çok güzel aklıma adını feraha koydumda ki emir geldi
Yerim o çenesi düşük kuzuyu ben anne çok konuşursa çocuk ne yapsınbizimkininde çenesi düşük eşimde bende çok konuşkanızdır
Bak şimdi dikişlerden bende korktum:18:ablanında Allah yardımcısı olsun şekerim
Ben 1, 5 sene nasıl beklerimhayırlısı olsun artık

kız ben kıllı erkek görmüyorum:)
sadece sanamı görünüyo bunlar acaba:)))

eheuehue zevkli oluyo dimi beykozum eheuehue

Arada bi sayFanın alt tarafına göz at görürsün canım çok iğrençler
Çamaşır sepeti diye bi reklamda çıkıyo güzel ürünler varmış bi kaç tane beğendim
Kızzz Beykoz sende bakkura çekiminde bana Beykoz çıksaydı ona çok özel sürprizlerim olurdu

gozunuz aydin cnm, teyze kizini tebrik ediyoruz..allah anali babali buyutsun ins..masallah Emir bebege gayet guzel olculerde dogmus..rabbim sagligini daim etsin cnm..

Sezeryandan sonra hemen hamilelik gercekten biraz risk arzediyor ama ins kizkardesin rabbim yardimi ile atlaticaktir cnm..inan ama insn hamile iken mevlam cok yardimci oluyor icinde melegi korudugu gibi senide koruyor sonuna kadar..bu yuzden inancim tam rabbime,mesela benim sezeryanim dikissiz oldu..yani elektron ile dikis yapildi banada iki sene dinlenmende fayda var dediler ama yapamazsin kesinlikle demediler..yanni biraz bunyenede bagli..iyi dusunelim iyi olsun ins,

shakira nın 2yaşındaki halini gördünüzmü kızlar:))

[video=youtube;1K077CxNskQ]http://www.youtube.com/watch?v=1K077CxNskQ[/video]

canım en iyisini sen ve eşin bilir ben uyarıyım yakinen gördügüm için Allah korusun uyarmak bana düşer yapıp yapmamak size hatta sen 3sene bekle canım eşim askerden gelince beraber topikce yapalım kendim için söylemiyorum gercekten seni düşündügümden gıııı
biyologggguuummma hep derdim böyle
benden önce kalma beraber kalak diye ah biyologum kendine bensiz nasıl hayat kurarsın yok ben biliyorum askımdan hergün eriyormussun kimmi dedi kuslar söyledi

Bizde bir iki seneye kadar ev alalim diyoruz ama ben soyle yapmaya dusunuyorum..malum ev alip sonra memnum kalmadiginizda geri donusum zor oldugu icin ben once kirada oturup evi iyice belledikten sonra sahibine satis teklifi verip oyle alalim diyoruz..burda oyle ev cok var. hem satilik hem kiralik ilanlari bir arada bulunanlardan birini denemek en makulu..bizim tasinmamizda an meselesi oturdugum yer cok kucuk resmen boguluyorum artik burada ins bizde iyi bir yer bulur bulmaz cikicaz..

sey aslında sana iki kişi cıkmıs dimi mutluannecim ..
beykoz diye biri adresini ben biliyorum veriyimmi

Son düzenleme:

Maşallahhh nasıl tatlı kuzum yaa çokta güzel kıvırmış valla
Allah nazarlardan korusun meleği
Yalnız ayaklarda da birinde çorap var birinde yok çok tatlı çok

Iste anam bu yuzden kizlara bitiyor..ne guzel attiriyor oyle masallah Ceren e oyy yiyim yiyim ben senin totosini hemi...

MELEGIM mahirim sunnet olurken genel anestezi mi yaptilar? Bizim hastane genel yapariz diyor ama tereddut ettim. Uzun suren bir bayiltma degilmis gerci. sakinlestirici gibi
Baska yere yaptircaktim orda lokal anestezi oluyor
Annemin arkadasi tutturmus benim oglanin pipisini rezil ettiler estetik uzmani da girsin diye annem ille cbdmde yaptirin diyor
Pipi dedigin nasil rezil edilir yav ben islevine bakarim sadece :s neyse sustum konu fazla +18 gelebilir!

TATLICADI biz haftaya kestiriyoruz sanirim
Biyikli bir figur buldum KUCUK ADAM seklinde suslemeler yapiyorum disiyle pipisini (uluorta ne rahat yaziyorum ya) ayni anda kutlariz dugununu de buyuyunce yapariz

AZRAECE mutluanne uyudu hadi albume ekle sonra kaldirirsin hadi nolur nolur merak ettimmm

Ben de simal ve aras eymene aldigim hediyelerini eklerim hadi hadi nutfen nutfen nutfenn

Tek kelime ile harika olmus Bestemiz...kirkbirkere masallah masum sirin kizimiza..
Bu yaz Antepe gittiginde ins bu sefer karsilasiriz..cok isterim sizleri gormeyi..
Çok teşekkür ederim melek teyzesi. Ben de seni ve mahirimi görmeyi çok isterim inşallah gittiğimiz dönemler çakışır da seninle tanışma fırsatımız olur. Belki yüz yüze görüşemiyoruz ama sanki seni yıllardır tanıyomuşum gibi kendimi sana çok yakın hissediyorum. İyiki bu topiğe gelmişim seni tanımışım

İyi yaptın canım yazdığına, içini döktün rahatlamışsındır. Böyle durumlar başarıyı etkiliyo maalesef; ama şunu bil ki her insanın 'keşke'si oluyo o yüzden geçmişi çok fazla yargılayıp kendini üzme. Ayrıca okuyup da boş gezen milyonlarca insan var hayırlısı olsun tatlım.

Emir bebek hoş gelmiş canım dünyaya Allah analı babalı büyütsün.
Ben de ilk doğum yaptığım sıralarda hemen ikinciyi yaparım diyodum ama şu an düşünmüyorum çünkü gerçekten çok yoruluyorum. Hemen ikinciyi yaparsam sabrım kalmaz ve yeterli bi anne olamam. Ama çalışmamış olsaydım kesin yapardım.

ay ilk defa yakaladım ajdaRdan sonra izledigim ilk video sükürler olsun
gelelim videoya maasallah kız sendende böyle fingir fingir kızlar cıkar cok güzeldi ya bunların her ayı her yılı ayrı güzel cok begendim cokkkk

Bosver cnm keskelerini, dunyadaki en guzel seylerimiz yani dikili agaclarimiz cocuklarimiz var..bence bunlar keskeleri goturur diye dusunuyorum..hayat bazen bize istediklerimizi vermiyor malasef..benimde en cok ihtiyac duydugum zamanda annen babam yanimda degildiler..ikiside cok genc yasta hayata veda ettiler ama simdi kendi ailem var onlara siki siki sarilamaya calisiyorum..

bu gecede ne kadar kalabalıgız
ilkim49 sanki fazla yazıyosun gibime geldisayfaları çok dolduruyosun:))
gece olunca zaman çok hızlı geçiyo..sizleri bırakıp gitmek çok acı veriyo
neyse biraz daha kalıyım belki bir atraksiyon olur kaçırmayım:))
zaten mutluannemde kesin burdadır..gözünden birşey kaçmıyo maşallah
çekiliş günü bizi çok bekletmişti eli agır ama gözlerinin maşallahı var
keşke bir daha çekiliş yapsak çok heycanlıydı:)
öylesine çekemezmiyiz..sırf heycan olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…