melegim tatlıcadım valla bizdede komşuluk pek yok..
15 daire ama kimseyle aram pek yok..zaten hepsi çalışan bayanlar..
benim gibi evde oturan bir teyze var sadece o da annem yaşında:)
muhabbetide hiç çekilmiyo:)gelmese daha hayırlı:)
ama benim eski apartmanım ahh ahh burnumda tütüyo..çok samimiydik
yemegim olmaz getirirlerdi..kızım cerene bakarlardı..yan apartmandakiler
camdan taş atarlardı:)gecenin bir yarısı balkondan balkona dedikodu yapardık:)
çok özledim
hadi boşverin komşuları şimdide kaynanalarımızı çekiştirelim
Ama ama benim kaynanam yok kiii :))
Komsulariniz icin uzuldum cnm buyuk kayip gercekten, hem atalar ne iyi demis ev alma komsu al diye..hatta bir tane var, komsu komsunun kulune muhtac ...birde peygamber efendimizin var hadisi serif..komsusu ac olan bizden degildir diye..bu biraz uymadi konuya ama hani yemegim olmadigi zaman yemek getirirler dedin yaa..yani yardimlasmanin onemini ortaya koyuyor o yuzden yaziyim dedim..
Hayırlı olsun bebeğiniz. Canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin..isminde çok güzel aklıma adını feraha koydumda ki emir geldicanım cok yogunum pc basına oturamıyorum bugun eşimin teyze kzı dogum yaptı 3.720gr dogurdu oda 51 cmadı emir olcakmıs adıyla yasasın
hergün bişey cıkıyor annezeynebime yazamıyorum babycerene laf yetiştiremiyorum ah nerde eski beykoz yakında toparlanıp gelcem kızlar bugun tatlicadım bebiş yapacagını acıklamıs inan bende senin gibi düşünenlerdendim
ama enes cok hiperaktif 2dk durmuyor ceneside aynı sekil benden cok konusuyor
kısaca artık fikrim degişti birde eşimi askerligide tuz biber oldu ve en son ve en önemli nedenim ablam suan 27haftalık hamile ve 8ayda hamile kaldı sezeryan zaten suanda dikişleri gerilmiş şekildeymiş ve daha şişecek korkuyorum sezeryanındanda
rabbim korusun ama ben rabbim vermedigi sürece en az 1.5sene gecmeli diyorum cünkü 3-4senede tam kaynıyor 1.5da en iyisi orta kararyinede rabbim gönlünüze göre versin tatlicadım
kız ben kıllı erkek görmüyorum:)
sadece sanamı görünüyo bunlar acaba:)))
eheuehue zevkli oluyo dimi beykozum eheuehue
canım cok yogunum pc basına oturamıyorum bugun eşimin teyze kzı dogum yaptı 3.720gr dogurdu oda 51 cmadı emir olcakmıs adıyla yasasın
hergün bişey cıkıyor annezeynebime yazamıyorum babycerene laf yetiştiremiyorum ah nerde eski beykoz yakında toparlanıp gelcem kızlar bugun tatlicadım bebiş yapacagını acıklamıs inan bende senin gibi düşünenlerdendim
ama enes cok hiperaktif 2dk durmuyor ceneside aynı sekil benden cok konusuyor
kısaca artık fikrim degişti birde eşimi askerligide tuz biber oldu ve en son ve en önemli nedenim ablam suan 27haftalık hamile ve 8ayda hamile kaldı sezeryan zaten suanda dikişleri gerilmiş şekildeymiş ve daha şişecek korkuyorum sezeryanındanda
rabbim korusun ama ben rabbim vermedigi sürece en az 1.5sene gecmeli diyorum cünkü 3-4senede tam kaynıyor 1.5da en iyisi orta kararyinede rabbim gönlünüze göre versin tatlicadım
Hayırlı olsun bebeğiniz. Canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin..isminde çok güzel aklıma adını feraha koydumda ki emir geldi
Yerim o çenesi düşük kuzuyu ben anne çok konuşursa çocuk ne yapsınbizimkininde çenesi düşük eşimde bende çok konuşkanızdır
Bak şimdi dikişlerden bende korktum:18:ablanında Allah yardımcısı olsun şekerim
Ben 1, 5 sene nasıl beklerimhayırlısı olsun artık
komşu evde aldırır evde sattırır:))gerçekten dogru bir söz..eski evimde kiradaydım üst kattakilerin sesi
ve o yaramaz oglu yüzünden taşındım..durmadan kapımı çalardı..anneside çok sorumsuzdu..
neyse onların sayesinde ev sahibi olduk:))kredi çektik ev aldık..
ama şimdi eşime diyorum kredi bitsin taşınacam ben burdan
yeni ev alalımadam sıyıracak az kaldı
Arada bi sayFanın alt tarafına göz at görürsün canım çok iğrençler
Çamaşır sepeti diye bi reklamda çıkıyo güzel ürünler varmış bi kaç tane beğendim
Kızzz Beykoz sende bakkura çekiminde bana Beykoz çıksaydı ona çok özel sürprizlerim olurdu
shakira nın 2yaşındaki halini gördünüzmü kızlar:))
[video=youtube;1K077CxNskQ]http://www.youtube.com/watch?v=1K077CxNskQ[/video]
Çok teşekkür ederim melek teyzesi. Ben de seni ve mahirimi görmeyi çok isterim inşallah gittiğimiz dönemler çakışır da seninle tanışma fırsatımız olur. Belki yüz yüze görüşemiyoruz ama sanki seni yıllardır tanıyomuşum gibi kendimi sana çok yakın hissediyorum. İyiki bu topiğe gelmişim seni tanımışımTek kelime ile harika olmus Bestemiz...kirkbirkere masallah masum sirin kizimiza..
Bu yaz Antepe gittiginde ins bu sefer karsilasiriz..cok isterim sizleri gormeyi..
ben biraz kendimden bahsedeyim beni daha iyi tanıyın:))
çocuklugum çok güzeldi ta ki belli bir yaşa gelene kadar..lise 1 de sınıf birincisi oldum..
lise 2 de 4 tane zayıfla geldim..çünkü o yıl annemle babam boşandı..beni etkilemedi zannediyodum ama
sınıfta dalmaya başlamıştım ders dinlemez olmuşum..neyse belki hayatımla oynadılar ama saglık olsun..
öss yi kazanamadım..anadolu ünv.4 yıllık işletme okuyodum cerene hamile kalınca bıraktım..
aslında evlenmeden önce besyo ya hazırlanıyodum ama kocam beni kandırdı
göndermedi sınavaneyse işte kısaca böyle..babam tekrar evlendi ve bir erkek çocugu daha oldu..
4 yıldır görüşmüyoruz..hiçbir torununu görmedi..
ben evlendim mutluyum 2 tane gül gübü kızım var allah onlara saglık sıhhat versin..
okumuşum okumamışım çokta önemli degil..
ama keşkelerim var tabi..
ay neden bunları yazdım bende bilmiyorum:26:
sey aslında sana iki kişi cıkmıs dimi mutluannecim ..
beykoz diye biri adresini ben biliyorum veriyimmi
ben biraz kendimden bahsedeyim beni daha iyi tanıyın:))
çocuklugum çok güzeldi ta ki belli bir yaşa gelene kadar..lise 1 de sınıf birincisi oldum..
lise 2 de 4 tane zayıfla geldim..çünkü o yıl annemle babam boşandı..beni etkilemedi zannediyodum ama
sınıfta dalmaya başlamıştım ders dinlemez olmuşum..neyse belki hayatımla oynadılar ama saglık olsun..
öss yi kazanamadım..anadolu ünv.4 yıllık işletme okuyodum cerene hamile kalınca bıraktım..
aslında evlenmeden önce besyo ya hazırlanıyodum ama kocam beni kandırdı
göndermedi sınavaneyse işte kısaca böyle..babam tekrar evlendi ve bir erkek çocugu daha oldu..
4 yıldır görüşmüyoruz..hiçbir torununu görmedi..
ben evlendim mutluyum 2 tane gül gübü kızım var allah onlara saglık sıhhat versin..
okumuşum okumamışım çokta önemli degil..
ama keşkelerim var tabi..
ay neden bunları yazdım bende bilmiyorum:26:
Maşallahhh nasıl tatlı kuzum yaa çokta güzel kıvırmış valla
Allah nazarlardan korusun meleği
Yalnız ayaklarda da birinde çorap var birinde yok çok tatlı çok[/QUOTE
kız ne dikkatlisin ben size bişey itiraf ediyimmi ben küçükken mavi gözün nasıl gördügünü düşünürdüm mavi gördügünü sanardım sanki benim gözlerim kahverengi öyle görüyorumda cocukluk işte yasımı sormayın baya küçüktüm 10gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?