Seni gidi seniiii
Ver kuzum ben sana ne ciciler alır yollarım
MELEGIM mahirim sunnet olurken genel anestezi mi yaptilar? Bizim hastane genel yapariz diyor ama tereddut ettim. Uzun suren bir bayiltma degilmis gerci. sakinlestirici gibi
Baska yere yaptircaktim orda lokal anestezi oluyor
Annemin arkadasi tutturmus benim oglanin pipisini rezil ettiler estetik uzmani da girsin diye annem ille cbdmde yaptirin diyor
Pipi dedigin nasil rezil edilir yav ben islevine bakarim sadece :s neyse sustum konu fazla +18 gelebilir!
TATLICADI biz haftaya kestiriyoruz sanirim
Biyikli bir figur buldum KUCUK ADAM seklinde suslemeler yapiyorum disiyle pipisini (uluorta ne rahat yaziyorum ya) ayni anda kutlariz dugununu de buyuyunce yapariz
AZRAECE mutluanne uyudu hadi albume ekle sonra kaldirirsin hadi nolur nolur merak ettimmm
Ben de simal ve aras eymene aldigim hediyelerini eklerim hadi hadi nutfen nutfen nutfenn
Emir bebek hoş gelmiş canım dünyayaAllah analı babalı büyütsün.
Ben de ilk doğum yaptığım sıralarda hemen ikinciyi yaparım diyodum ama şu an düşünmüyorum çünkü gerçekten çok yoruluyorum. Hemen ikinciyi yaparsam sabrım kalmaz ve yeterli bi anne olamam. Ama çalışmamış olsaydım kesin yapardım.
Çok teşekkür ederim melek teyzesi. Ben de seni ve mahirimi görmeyi çok isterim inşallah gittiğimiz dönemler çakışır da seninle tanışma fırsatımız olur. Belki yüz yüze görüşemiyoruz ama sanki seni yıllardır tanıyomuşum gibi kendimi sana çok yakın hissediyorum. İyiki bu topiğe gelmişim seni tanımışım.
ay bunu duydum ya aldın gibi sevindim canım cok tatlısın cokkk hürremim
hadi hayırlı olsun canım umarım ömercik çok fazla etkilenmez canı acımaz
genel anestezi olursa çok hafif olur zaten 15 dk sonra geri uyanır
lokal olursa karşısında doktorları görünce durur mu ömer?sen yanında olucan mı?olursan dayanabilicen mi?
canım pipiyi rezil eden doktorlar duydum tarık buğra için çok araştırdım ben..ama işin erbabı olan bi çcuk cerrahı rezil etmez pipiyi:)
estetik uzamnınada gerek kalmaz:)
dişle pipi bir arada kutlamada süper olur
doğru söylüyosun ilkimcim çalışmayan anneler 2. yi çok fazla ara vermeden doğurmalı
yalnız bende tam tersi oldu doğumdan sonra o kadar değiştim ki
sabahları erken uyanıyorum,geceleri geç yatıyoru tarık buğrayı emzirebilmek için yattıktan sonrada 2 şer saat arayla tekrar emziriyorum
3 te uyuyorum genelde..1-3-5-7 emzirme nöbetlerim:)
arada bi yorgun hissediyorum kendimi ama tarık buğra olmasa dahada yorgun hissederdim
ve eskiye nazaran çooook sabırlıyım..yavrum beni çok değiştirdi
2. yi doğurursam kesin daha bi pamuk olurum:)
doğum yapmadan önce bebek ağlama sesini sevmeyen ben şimdi ağlama sesine bile bayılıyorum:)
ben 2. bebeğe hazırım
Emir bebek hoş gelmiş canım dünyayaAllah analı babalı büyütsün.
Ben de ilk doğum yaptığım sıralarda hemen ikinciyi yaparım diyodum ama şu an düşünmüyorum çünkü gerçekten çok yoruluyorum. Hemen ikinciyi yaparsam sabrım kalmaz ve yeterli bi anne olamam. Ama çalışmamış olsaydım kesin yapardım.
annezeynebim gece gece çok güldürdün mutluannem yatmıştır diyon he:) yok kız biraz adrenalin olsun heyecan olsun dimi:) bu gidişle 2. çekilişi bile yaparız doğumgünlerine kadar:)
tatlıcadı çok yazlık kız benimkiler burda ecenin totoşu üşür valla giydiremem:)
beykozum Maşallah sizin aile bayağı büyüyor yeni bebişlerle Allahdan dilerim analı babalı hayırlı evlat olsun.
babyceren kız sen iyi ki okumamışın çok büyük adam olurdun uğramazdın buralara tanıyamazdık bizde seni:)(pollyannanın sana selamı varmış:) benide babam bu kız anarşik olacak diye okutmadı desem:)
Kulağıma saglık ,,çinladi geldimOooo Bayram yeri olmuş burası ehuehuehuehuhuuuuuu
MELEGIM mahirim sunnet olurken genel anestezi mi yaptilar? Bizim hastane genel yapariz diyor ama tereddut ettim. Uzun suren bir bayiltma degilmis gerci. sakinlestirici gibi
Baska yere yaptircaktim orda lokal anestezi oluyor
Annemin arkadasi tutturmus benim oglanin pipisini rezil ettiler estetik uzmani da girsin diye annem ille cbdmde yaptirin diyor
Pipi dedigin nasil rezil edilir yav ben islevine bakarim sadece :s neyse sustum konu fazla +18 gelebilir!
Kulağıma saglık ,,çinladi geldimOooo Bayram yeri olmuş burası ehuehuehuehuhuuuuuu
Maşallahhh nasıl tatlı kuzum yaa çokta güzel kıvırmış valla
Allah nazarlardan korusun meleği
Yalnız ayaklarda da birinde çorap var birinde yok çok tatlı çok[/QUOTE
kız ne dikkatlisin ben size bişey itiraf ediyimmi ben küçükken mavi gözün nasıl gördügünü düşünürdüm mavi gördügünü sanardım sanki benim gözlerim kahverengi öyle görüyorumda cocukluk işte yasımı sormayın baya küçüktüm 10gibi
valla aynı şeyi bende düşünürdümmm
hatta ablamın gözleri kahve rengi ona sorardım sen nasıl görüyosun diye
benimki renkli o kahve bi farklılık vardır diye düşünüyodum
demek ki insan belli yaşlarda akranlarıyla aynı saçmalıkları düşünüyo
canım evin içinde giydir çek hemen geri çıkar..yada giydirmeden çekk:)
ama aşağıda mutlu anne varr
hoşgeldin mutlu annem
sen birazcık gitte hediyeyi görelimm
pzt günü için size sayfa biriktiriyoruz canım
kızım hayalet gibisin valla bir anda çıkıveriyorsun ortaya:))
annezeynebim gece gece çok güldürdün mutluannem yatmıştır diyon he:) yok kız biraz adrenalin olsun heyecan olsun dimi:) bu gidişle 2. çekilişi bile yaparız doğumgünlerine kadar:)
tatlıcadı çok yazlık kız benimkiler burda ecenin totoşu üşür valla giydiremem:)
beykozum Maşallah sizin aile bayağı büyüyor yeni bebişlerle Allahdan dilerim analı babalı hayırlı evlat olsun.
babyceren kız sen iyi ki okumamışın çok büyük adam olurdun uğramazdın buralara tanıyamazdık bizde seni:)(pollyannanın sana selamı varmış:) benide babam bu kız anarşik olacak diye okutmadı desem:)
ben size mutluanne burda demedim mi dedimmm
alın iştegözü büyük bu kızınn
herşeyi görüyoarkasından iş çevrilmez
nasılsın canişkom:)mira uyumadımı:))
valla ben senden şüphelenmeye başladım..bence sen mirayı uyutmuyosun:)
buraya bakacan diye çocugu yatırmıyosun:))
haksızmıyım
ilkim48 canım ya sende bütün vidio(kujumun kulagı çınlasın) ları kaçırıyosun:)
bir sen bir de annezeynep:))
sonra yine koyarım şimdi sildim tekrar yüklemem zaman alır
olurmu şekerim..yok olmaz diyosan eger:18:bakarız:18:kırmam seni:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?