2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlı olsun canım umarım ömercik çok fazla etkilenmez canı acımaz
genel anestezi olursa çok hafif olur zaten 15 dk sonra geri uyanır
lokal olursa karşısında doktorları görünce durur mu ömer?sen yanında olucan mı?olursan dayanabilicen mi?
canım pipiyi rezil eden doktorlar duydum tarık buğra için çok araştırdım ben..ama işin erbabı olan bi çcuk cerrahı rezil etmez pipiyi:)
estetik uzamnınada gerek kalmaz:)

dişle pipi bir arada kutlamada süper olur

doğru söylüyosun ilkimcim çalışmayan anneler 2. yi çok fazla ara vermeden doğurmalı

yalnız bende tam tersi oldu doğumdan sonra o kadar değiştim ki
sabahları erken uyanıyorum,geceleri geç yatıyoru tarık buğrayı emzirebilmek için yattıktan sonrada 2 şer saat arayla tekrar emziriyorum
3 te uyuyorum genelde..1-3-5-7 emzirme nöbetlerim:)
arada bi yorgun hissediyorum kendimi ama tarık buğra olmasa dahada yorgun hissederdim
ve eskiye nazaran çooook sabırlıyım..yavrum beni çok değiştirdi
2. yi doğurursam kesin daha bi pamuk olurum:)
doğum yapmadan önce bebek ağlama sesini sevmeyen ben şimdi ağlama sesine bile bayılıyorum:)
ben 2. bebeğe hazırım

Ins cnm allah biliyor icimi inan cok ama cok istiyorum karsilasmayi..Bende seninle ayni duygular icindeyim..burdan nerde herkesi birebir gormus ve tanimis gibi biliyor ve hissediyorum.cok guzel bir bag olustu umarim hem daim olur..Iyiki gelmisiz gercekten..

annezeynebim gece gece çok güldürdün mutluannem yatmıştır diyon he:) yok kız biraz adrenalin olsun heyecan olsun dimi:) bu gidişle 2. çekilişi bile yaparız doğumgünlerine kadar:)

tatlıcadı çok yazlık kız benimkiler burda ecenin totoşu üşür valla giydiremem:)

beykozum Maşallah sizin aile bayağı büyüyor yeni bebişlerle Allahdan dilerim analı babalı hayırlı evlat olsun.

babyceren kız sen iyi ki okumamışın çok büyük adam olurdun uğramazdın buralara tanıyamazdık bizde seni:)(pollyannanın sana selamı varmış:) benide babam bu kız anarşik olacak diye okutmadı desem:)

ay bunu duydum ya aldın gibi sevindim canım cok tatlısın cokkk hürremim

sende çok tatlısın sülümanımmmseni sarmalak istiyorumm kendimi zor tutuyorum
öylemi yazmıştın kız sen yanlış bi şey yazmadım dimi
alırım canım varımız yoğumuz bi fingirdeğimiz var

Ne güzel canım ya maşallah diyeyim sana
Gerçekten hazır olduğunu bilmek önemli. Ahanda buraya yazıyom yakında yazarsın sen hamileyim diye.

amin ilkimcim saol
cok dogru söylüyorsun sinirle bebek büyütünce verimli olunmuyor ben bazen cıldırıyorum pacamdan düşmüyo emekliyo asılıyor pacalarıma zarla zorla yemek hazırlıyorum temizligi haftasonu eşim evdeyken anca yani ikinciye suan benimde takatim yok ama enes uslu ve oturup pyun oynayan aglamadan durabilen bir bebek olsaydı evde oturdugumdan belki düşünürdüm aman benim yapamamam için cok nedenim var güzel gülüşlü arkadasım siz yapın ben bekliyim

canım evin içinde giydir çek hemen geri çıkar..yada giydirmeden çekk:)
ama aşağıda mutlu anne varr

Kulağıma saglık ,,çinladi geldim Oooo Bayram yeri olmuş burası ehuehuehuehuhuuuuuu

hoşgeldin mutlu annem
sen birazcık gitte hediyeyi görelimm
pzt günü için size sayfa biriktiriyoruz canım

Yok cnm ozellikle genel anestezi yapmayan yer buldum ben..local oldu bizimki..oncesinde agzindan sakinlestiri bir surup verdiler yarim saat sonrada operasyona alindi..Ben uni. ve arastirma hastanesinde yaptirdim yapan doktorumuz cocuk cerrahi ve ayni zamanda dalinda docent idi bu yuzden iyi sonucla atlattik cok sukur..darisi Omerimizin basina ins..

ben size mutluanne burda demedim mi dedimmm
alın iştegözü büyük bu kızınn
herşeyi görüyoarkasından iş çevrilmez
nasılsın canişkom:)mira uyumadımı:))
valla ben senden şüphelenmeye başladım..bence sen mirayı uyutmuyosun:)
buraya bakacan diye çocugu yatırmıyosun:))
haksızmıyım

ilkim48 canım ya sende bütün vidio(kujumun kulagı çınlasın) ları kaçırıyosun:)
bir sen bir de annezeynep:))
sonra yine koyarım şimdi sildim tekrar yüklemem zaman alır
olurmu şekerim..yok olmaz diyosan eger:18:bakarız:18:kırmam seni:18:

Aaa bende size Kayranin ve turuncunun hediyesinin resmini koyuyordum tam,,peki o zaman vazgeçtim,ben gideyim azraece koysun rahat rahat

ablamın kvdesi gecen sene ailemizde 4hamile vardı diye ....sülalesi kuluçkaya yatmıs diyordu
gercekten üreme zamanındayız azraececim küçük küçük beykozlar olsa fenamı

Bitanem mira babasıyla koyun koyuna uyuyo maşallah hemen 10 aydır 2/3dür bu saatte uyuması
Cok tıkanık bir gece geçirdim kayınpederle,sizi görüp mutlu olmaya geldim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…