demek öyleeo zaman ilk sana verecem numaramı
şekersiz çayıma kargoyla yolladım numaramı:))
ayy niye söyledimki:18:şimdi kargoyu açmadan bana geri iade yaparmış
wer canım yolla hemenbende de turuncunun adresi var ama tel.i yok,,olsa iyi olurdu kargo için haber verirdim,,
forumada gelmedi görmedi mesajımı,inşallah yarın evdedir de alır paketi
bu arada benim tel.de çok komik kayıtlı isimler: mesela yavrumkedi...(ismi),annezeynep....
tel.çalınca biri görse dicek seni yavrumkedi arıyosende yolla da b harfindeki yerini al tel.imde
bu arada ismini bile bilmiyorumözelden yazsana merak ettim bak
demek öyleeo zaman ilk sana verecem numaramı
şekersiz çayıma kargoyla yolladım numaramı:))
ayy niye söyledimki:18:şimdi kargoyu açmadan bana geri iade yaparmış
wer canım yolla hemenbende de turuncunun adresi var ama tel.i yok,,olsa iyi olurdu kargo için haber verirdim,,
forumada gelmedi görmedi mesajımı,inşallah yarın evdedir de alır paketi
bu arada benim tel.de çok komik kayıtlı isimler: mesela yavrumkedi...(ismi),annezeynep....
tel.çalınca biri görse dicek seni yavrumkedi arıyosende yolla da b harfindeki yerini al tel.imde
bu arada ismini bile bilmiyorumözelden yazsana merak ettim bak
geçen yazmıştın ya 500.begenen alyel oldu diye
ee sen neden kimseyi begenmiyosunhep bizmi seni begenecez
daha bir kişinin begen butonuna bile basmamışsın
sende cem yılmaz gibi bir tweet atmadan milyonları peşinden sürüklemeyemi niyetlisin
sen bizi begenmiyormusun
saygılar..
Kızlar babycerenden mesaj gelmişvermeyecem işte küstümhem ben azraeceye yolladım
sakın beni aramaaaaa
sanada veririm de naz yapıyom işte cigerim:))
10 dakka dolması lazımmış yeni mesaj için bekle:))
Canım benim ne sordun da söylemediler,,sünnet mi acaba? Bilgim olmadığı için cvp vermedim ben şekerim ama başka bişeyse de gözden kaçtı sanırım..Her sorunu layığıyla cevaplarız çünkü seni çok seviyoruzAhey ahey aheyy ucak bileti kazandim yurtdisinaaa ama nasil gidicem ji omerle sirf bilet kazandim diye de yola dusulmez di mi:26:
Benim bu forumda sordugum bissuru sey cevapsiz kaliyo artik oyle olunca da moralim bozuluyor o yuzden hepinizi oper hic soru sormadan bugday ve sunnet organizasyonumuz icin matbaaya dogru yola duserimm
Merhaba kızlar...
Annezeynep ; canım mesajını yeni gördüm.Pançonun sitesine baktım hemen ama orda pantalon ve askı birlikte olan modeller var.Sen görüp beğendiğinin linkini bana özelden yollayabilirmisin rica etsem ?
Chiccoda ki pantalon teklifin için çok teşekkür ederim tatlım.Kayra şuan 80 giyiniyor ama yaza kadar 86ya geçer muhtemelen.Yani bu kadar kısa süre için masraf yapmana gönlüm razı olmaz cömert arkadaşım.
Rabbim yuvana her daim mutluluk,huzur ve bereket versin
Ahey ahey aheyy ucak bileti kazandim yurtdisinaaa ama nasil gidicem ji omerle sirf bilet kazandim diye de yola dusulmez di mi:26:
Benim bu forumda sordugum bissuru sey cevapsiz kaliyo artik oyle olunca da moralim bozuluyor o yuzden hepinizi oper hic soru sormadan bugday ve sunnet organizasyonumuz icin matbaaya dogru yola duserimm[/QUOT
TATLIM BEN GENELDE HEP CEVAP VERİYORUM,FAKAT BEN DE SENİN GÖRMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM.HİÇ SANA CEVAP VERMEMEZLİK YAPAR MIYIZ
canım ya biz birbirimizle şakalaşırken bazen senin adında geçiyo:)ve senin bunlara şakayla cevap vermen o kadar hoşuma gidiyo ki..
bazen diyorum acaba alınıyomu..yok sende bizim gibi içtensin samimisin..
şakadan anlıyosun datlum..bu yüzden seni çok seviyorum:)
ve beni çok güldürüyosun:))çok komiksin,tatlısın,şeker topagısın:))
öpüyorum tavşanı ve seni
BIANGELKUJUM sen esinle ayri misin anlayamiyorum ben ya her yazdiginda belki bir ipucu yakalarim diye okuyorum ama ciks olmuyor sen bana su bi ozetleyiversene bacim ya da bilen varsa bi anlativersin X men napkmis bizim annetavsana
Valla hatırladığım kadarıyla spider men annetavşanı çook üz<müş,annetavşan da bir koşu anneannetavşana gitmiş.Sonra spidermen pişman olmuş ve hatasını telafi etmek için tavşancıktan özür dilemiş.Tavşancık da bir daha üzülmemek için özrü hemen kabul etmemiş,sonra o da üzülmüş ve ikisi de barışmışlar.Tavşancık henüz eve gitmemiş,x men onları daha çok özlesin diye(özellikle annetavşanı +18).
Bende gece bir az tedirgin oldum ya kujum alınırsa diye hatta onu sevdiğimizde yazdım
Hakikatten kujum çok tatlı yazdıklarını yüzümde tebessümle okuyorum
Kujum seni ve datlu tavşanını öpüyorum:)
Çok güzel anlatmışsın canım
Yalnız arada bi kujum kira kontratı dolacak o da yanıma gelmek zorunda kalıcak yazıyo
Herhalde taşınma durumları söz konusu ev yüzünden x menle bozuşmuşlar :26:
Ama x mene helal olsun tavşanını hiç bırakmıyo minik datlu tavşanında hafta sonları besliyo
Ne guzel hikayelendirmissin,bayildim Pinarcim..eline saglik..ben bile Zeynep gibi aynen ne oldu acep olay ne tam olarak anlamaya calisiyordum ama senin hikayenle cok aydinlandim..sagol sekerim,optuk seni ..benim nobel odulum hiyake alaninda oyum sana bilesin..
evet beykoz teyzesi gibi balık olmus gönülümüz
buarada 19mart dogum günüm hediyeleri yazıyorum adresimi hepinize atarım
biangelkujumdan kocaman tavşan pelus istiyorum
unuttuklarım varsa hatırlatsın hemen istediklerimden onada ekliyim canlarım kendim için istemiyorum gercekten sırf hatıra olsun sizden diye zaten hepsi sudan ucuz dimi
ben pingui yi daha çok seviyorum:))
şimdi melegim o nuda bilmez:)yaz google amcaya kız:)
saat 12 yi geçmiş ayın 17si olmuş kızımda 11 aylık olmuşşşşş...ayy doğum günü yaklastıkca bana bıseyler oluyor....
Dünde bu saatlerde yattık ama sayfalar daha hızlı akıyodu
Çünkü gündüz kuşağından kulağı delik mutlu annemizde vardı
Şu anda belim çok fena ağrıyo ayağıma kadar iniyo ve karşılıyor inş benim fıtık ağrısı tutmaz yine
Yarın belki anneme giderim şekerler bi kaç gün kalırım orda tatil yapim biraz:)
Hepinizi öptümm
kujumun yorumlarına ayrı bittim,kızlar biz kujumla telde konuştuk aynı burada yazdığı gibi
çok içtenteldede çok güldüm
günaydınlar...kızlar ben bugün taaaaaaam 30 yaşıma girdim...yaşlanıyormuyum ne...ama ben kendimi 20 gibi hissediyorum...29 yaşında anne olunca böyle oluyor galiba....ikinci için oğlumun 7,8 yaşına gelmesini beklersem geç kalırım demi kızlar...35den önce rabbim nasip eder inşallah...bu arada gönül miraya da ALLAH ım hayırlı uzun ömür versin inş...sizlari okurken içimden yorumlar yapıyorum..okuma işim bitince yaptığım yorumları unutuyorum...zaten yorum yazmanın zamanıda geçmiş oluyor...neysem oğlum uyurken çorbasını yapayım..ii pazarlarrrrrr...
BabyCeren bizde bugün tartıştık
sebepte bugün oğlanı yıkayacaktık ben ona defalarca hadi yıkıyalım uyku saati geliyor dememe rağmen biradan
yıkarız falan deyip durdu,sonra oğlum uyuyakaldı tabii
ondan sonrada ben söylendimde söylendim trip atıyorum şuanda ona
çok sinir etti beni düdük
etrafımda dolanıp duruyor ama en pas vermiyorum
çocuk uyanınca yıkadık bu arada
ama konuşmuyorum benim sözümü dinlemedi çünkü
kız ne diyon sennnn..allah korusun:)ben X menimi kimselere veripte yoldurtmam
fazla kıllı degil benimki:)sen mutluanneminkini ver:)
benim X bana lazım..verene kurban onu:)
mis kokulum benim..hala banyoda
bu aralar işler çok yoğun toparlamak istedikçe dağılıyorum o yüzden sabah ilk işim biangel_kujum'un kuzusuna doğumgünü hediyesi aldım, biliyorum ertelersem hep aklımda kalacaktı, güzel günlerde kullansınlar inşallah...
Urfa'daki öğrencilere de en yakın zamanda kırtasiye malzemeleri alıp göndereceğim...
hepinize iyi haftalar kızlar...
Annetavşan,,Allah sana senin gibi güzel kız bebeler nasip etsin canım,,ama bide oğlun olur işlaa
ay bazen ben bile kendimi anlıyamıyorum kahrolmayım :d yok ayrı deliz ALLAH ayırmasın hiç birimizi ÖKÜS lerimizden
benı benden daha iyi anlattın valla bacım tanışıozmu yoksam
Bu arada GÖNÜL MİRA da hoş gelmiş dünyaya Allah sağlıklı uzun ömür versin
bende ilerde bi tavşanım daha olursa adını mira yada maya koymak istiom
güzel bir hafta sonu geçirdim gen dişçiye gittik yakında bu adamla adım çıkcak valla( X menımle gittim )
misafirlerden bi sürede olsun kurtulduk gezdik az aynı nişanlı olduğumuz günlerdeki gbi ayrılık bu erkeklere yarıo bi ilgili oluyorkı sormayınbir kazada yaşadım sabah tavşanım yürüteçe kodum arkamı bi döndüm oyuncak halısını üstünde ağlamıodu nasıl inmiş anlamadım ne yapcam ben artık yürütecede koyamam artık off bir akıl verin
ahanda ben yazana kadar uyandı üsten diş çıkarıo ondan uyumuyo galiba ben kaçar görüşürüz
not:gene yazarken siteden düşmüyüm[/B]
Zeynepcim hep oğlan analarını düşünmüşsün biz garip kız analarına bir şey yok mu cicimkullanmak isteyen olursa diye birkaç tane photoshopta davetiye temizledim alıp içini doldurabilir
birkaç printable daha hazırlıyorum hemen alıp basabilirsiniz
öpüldünüz photoshopa devamm
Eki Görüntüle 660290 Eki Görüntüle 660291 Eki Görüntüle 660292
Hahaaaayyyy ne güldüm yaa evet canım güzel fikir;ama belki babycerenle mutlu annem KILLI erkeklerden hoşlanıyodur onlara bi soralım sonra başımıza bela almayalımVay keratalar vay..bak aklima ne geldi :)) ay gulmekten yazamiyorum :))
Simdi bizim kizlarin x manleri varya hani kil yumaklari olan..BabyCeren ve mutlu annenin x manlerini verelim bizim bidiklarin elini bir guzel yolup temizlesinler..bizimki kesin cok mutlu olur bundan..dislerini caka caka itina ile temizler :))
günaydınnn:131:
nasılsınız fıstıklar ve fıstık ezmeleri:)
bugün hava çok güzel çok enerjigim ama bir yere gidemeyecem çünkü
4 te cerenin okulda toplantı varacaba ne diycek örtmeni:18:
ayrıca şekersizçayımın kargosu da yola çıktıeşim şimdi vermiş
çok heycanlıyım aldıgında haber ver canım..
acaba ne göndermişimkız şok olacak
kargo kargo diye diye allah sesimi duydueşim kargoyu çok ucuza yollamış
eşimin sürekli kargoyla işi olur,dosya falan yollar..ee adamda dosyamı bu abi demiş:))
eşimde evet demiş
birşeyi 40 kere söylersen olurmuş
inşallah bu hafta pınardanın kargosunuda yollarım..
geçmişe baktım pek birşey göremedim..hiç kimse yazmamışee ne okuyacaz biz şimdi
Kızlaaaaaryakın bir arkadaşımıza süpriz yaşgünü yapıcaz,,doğumgünü pastası ararken bunu buldum hangi saftirik yaptırmışşş kiii
hahahahaaaaEki Görüntüle 660837
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?