2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

demek öyleeo zaman ilk sana verecem numaramı
şekersiz çayıma kargoyla yolladım numaramı:))
ayy niye söyledimki:18:şimdi kargoyu açmadan bana geri iade yaparmış

wer canım yolla hemen bende de turuncunun adresi var ama tel.i yok,,olsa iyi olurdu kargo için haber verirdim,,
forumada gelmedi görmedi mesajımı,inşallah yarın evdedir de alır paketi
bu arada benim tel.de çok komik kayıtlı isimler: mesela yavrumkedi...(ismi),annezeynep....
tel.çalınca biri görse dicek seni yavrumkedi arıyosende yolla da b harfindeki yerini al tel.imde
bu arada ismini bile bilmiyorumözelden yazsana merak ettim bak

vermeyecem işte küstümhem ben azraeceye yolladım
sakın beni aramaaaaa
sanada veririm de naz yapıyom işte cigerim:))
10 dakka dolması lazımmış yeni mesaj için bekle:))

demek öyleeo zaman ilk sana verecem numaramı
şekersiz çayıma kargoyla yolladım numaramı:))
ayy niye söyledimki:18:şimdi kargoyu açmadan bana geri iade yaparmış

delüüüüü :) yapar mıyım kız hiççç :)

ben biliyorum ama sölememmm bu arada burdan bi sen varsın rehberimde ve sen de bende mutlu annem *** diye kayıtlısın

Ahey ahey aheyy ucak bileti kazandim yurtdisinaaa ama nasil gidicem ji omerle sirf bilet kazandim diye de yola dusulmez di mi:26:

Benim bu forumda sordugum bissuru sey cevapsiz kaliyo artik oyle olunca da moralim bozuluyor o yuzden hepinizi oper hic soru sormadan bugday ve sunnet organizasyonumuz icin matbaaya dogru yola duserimm

ben sizin en çok enseme attığınız şaplakları "beğen"iyorum.
şöyleki: ne zaman bir mesaj yazsam "bunun altından ne çıkaracak da Babyceren beni haşlayacak " diye ödüm kopuyor:18: beğen butonuna basacak mecalim kalmıyor, yediğim çeşitli çap ve ebatta laflar ve azarlardan kendime zor geliyorumburdaki arkadaşlar sağolsunlar destekleri ve tesellileriyle beni ayakta tutuyorlar. "alkışlarla yaşıyorum" vesselam

bu arada Ceren'in toplantısına Çağla'yı götürecek misiniz yoksa annenize mi bırakacaksınız

Merhaba kızlar...
Haftasonum baya yoğun geçti.Uğrayamıyorum artık foruma ama ara ara girdikçe geçmişi okumaya çalışıyorum.
Kızlar yarın kayınvalidemler geliyorlarmış.Sanırım 1 hafta kadar foruma uğrayamıyacağım yine.
Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama hepinizi çok seviyorum.

Ecesuelif , Hejar ; kızlar doğum günü kutlamam biraz gecikti,kusura bakmayın...Daha nice nice yıllaraa.

Beykozum ; tatlım doğum günün yarın ama ben yoğunluktan unuturum diye şimdiden kutlamak istiyorum.Doğum günün kutlu olsun canım.Eşinle ve sevdiklerinle daha nice nice yıllara...Adresini ver sana büyük bir valiz göndereyim eşyalarınız için

Annezeynep ; canım mesajını yeni gördüm.Pançonun sitesine baktım hemen ama orda pantalon ve askı birlikte olan modeller var.Sen görüp beğendiğinin linkini bana özelden yollayabilirmisin rica etsem ?
Chiccoda ki pantalon teklifin için çok teşekkür ederim tatlım.Kayra şuan 80 giyiniyor ama yaza kadar 86ya geçer muhtemelen.Yani bu kadar kısa süre için masraf yapmana gönlüm razı olmaz cömert arkadaşım.
Rabbim yuvana her daim mutluluk,huzur ve bereket versin

Tatlıcadı ; canım bel ağrın başlamış yine,çok ama çok geçmiş olsun..
Canım tarık buğranın durumundan benide haberdar edermisin ?
Kayranın pipisinde de eğrilik var.Özellikle ereksiyon anında gözle görülür derecede sağa eğilimli (yavruların özelleride kalmadı :))
Doğduğu hafta sünnet olacağı zaman çocuk cerrahı eğrilik olduğunu söylemişti fakat bunun bir problem teşkil etmediğini anlatmıştı.
Şimdi sen böyle bahsedince ameliyattan,korkmaya başladım bende açıkcası.
Kayseriye gittiğimde bende tekrar o cerraha götüreyim bir olmazsa :18:

vermeyecem işte küstümhem ben azraeceye yolladım
sakın beni aramaaaaa
sanada veririm de naz yapıyom işte cigerim:))
10 dakka dolması lazımmış yeni mesaj için bekle:))
Kızlar babycerenden mesaj gelmiş ismini de yazmış tel.ini deAyyy söylemeyi unutmuşum ama sır tutmayı hiç beceremem umarım kusura bakmazsın canım bunu paylaşmadan duramameveeeeet babycerenin asıl adı....
söylüyoruuuummm söylüyoruuummm... BabyCeren'miş İsmini çok sevdiği için güzel kızına da Ceren ismi koymuşHaklı ama dimi
Babyceren: kaydettim canım,,2.ye hamile kalırsam da canım gecenin bir vakti künefe çekerse sen düşün artık tacizci kim olur:82:

Canım benim ne sordun da söylemediler,,sünnet mi acaba? Bilgim olmadığı için cvp vermedim ben şekerim ama başka bişeyse de gözden kaçtı sanırım..Her sorunu layığıyla cevaplarız çünkü seni çok seviyoruz

Çok sevindim neye mi? Kayra'nın 80 giymesine,,sebebi için yarını bekle güzel annemMira ve mutluanne hediyesini giydirecek bir yaşgünü bulursun dimi şekerim Kızlar bu arada eşim ve babamdan sonra ilk kez bir erkeğe hediye aldım,
Kayra'ya not yazarken de eşim gördü başlığıSen emin misin bebek olduğuna dedi koptum

çok alınıom çok yok ya öle şey olurmu hoşuma bile gidiyo bazzen ahan diyom kızlar gene vurmuş dedikodunun dibine zamanım olsada bende 2 çift laf etsem

sende çok datlusun bebeğim duygular karşılıklı

BIANGELKUJUM sen esinle ayri misin anlayamiyorum ben ya her yazdiginda belki bir ipucu yakalarim diye okuyorum ama ciks olmuyor sen bana su bi ozetleyiversene bacim ya da bilen varsa bi anlativersin X men napkmis bizim annetavsana

ay bazen ben bile kendimi anlıyamıyorum kahrolmayım :d yok ayrı deliz ALLAH ayırmasın hiç birimizi ÖKÜS lerimizden

benı benden daha iyi anlattın valla bacım tanışıozmu yoksam

yok canım ne alınması asıl öle dersenız alınırım bak hepimiz burda biirbirimizi tanıyoruz

valla adam her hafta o kadar yol gelio ben olsam gelmezdim beslio bizi kuş gibi saolsun

evet evet benımde oskarım pınar üstelik kocaman bir öpcücükkkk

kendi adıma seviniom tavşan ne yaw tavşancıklar kurban olsun sana

allahtan trabzon burması istemedin benden

ben pingui yi daha çok seviyorum:))
şimdi melegim o nuda bilmez:)yaz google amcaya kız:)

ben 9 ay boyunca yedim şuan da arada tavşanıma yediriom oda sevio kekli olanı daha çok seviyo

Bu arada GÖNÜL MİRA da hoş gelmiş dünyaya Allah sağlıklı uzun ömür versin

bende ilerde bi tavşanım daha olursa adını mira yada maya koymak istiom

saat 12 yi geçmiş ayın 17si olmuş kızımda 11 aylık olmuşşşşş...ayy doğum günü yaklastıkca bana bıseyler oluyor....

oy maşallah nice 1111 yıllara

ya napcaz doğum gününde bende çok endişeleniom küçük bir şey olur işlaa

çok geçmiş olsun valla zordur hele bazen kasılıp kalır insan ALLAH dermansız dert vermesin işlla tez vakitte geçer

oluşunda pipisini yerim ya ALLAH şifa versin benımde abimin oğlu öle olmuştu dr sünnet dedi yapın acilen yaptılar düzeldi korkacak bişe yok yanı sıkma canını

kujumun yorumlarına ayrı bittim,kızlar biz kujumla telde konuştuk aynı burada yazdığı gibi
çok içtenteldede çok güldüm

tşkr canım o senın kibarlığın hoşluğun ama ne tesadüf tam biz konuşurken kapın çaldı ve kargosu denk getirsen böle tesadif olmaz

doğum günün kutlu olsun

insan hissettiği yaşdadır ben mesala 15

sendemı yaa ay bu herüfler biz neden anlamıo düdükler vede gıcıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız ne diyon sennnn..allah korusun:)ben X menimi kimselere veripte yoldurtmam
fazla kıllı degil benimki:)sen mutluanneminkini ver:)
benim X bana lazım..verene kurban onu:)
mis kokulum benim..hala banyoda

aman bu ne güzel X men sevmesi öle mis kokulum felan aşka bak yaw

çağla 10 aylık olmuş maşallah ona ne çabuk büyüyorlar

tşkr canım şimdiden sen iyi ol datluşun hasta felan olmasında varsın geç gelsin tavşanın hediyesi

iyi bir hafta olsun mayıs anneleri ve datluşları ALLAH sağlık sıhat versin

güzel bir hafta sonu geçirdim gen dişçiye gittik yakında bu adamla adım çıkcak valla ( X menımle gittim )

misafirlerden bi sürede olsun kurtulduk gezdik az aynı nişanlı olduğumuz günlerdeki gbi ayrılık bu erkeklere yarıo bi ilgili oluyorkı sormayın bir kazada yaşadım sabah tavşanım yürüteçe kodum arkamı bi döndüm oyuncak halısını üstünde ağlamıodu nasıl inmiş anlamadım ne yapcam ben artık yürütecede koyamam artık off bir akıl verin

ahanda ben yazana kadar uyandı üsten diş çıkarıo ondan uyumuyo galiba ben kaçar görüşürüz

not:gene yazarken siteden düşmüyüm

Son düzenleme:
KIZLAR ŞU KİTAP KAMPANYASI İÇİN ABİMLE KONUŞTUM,ÖNCELİKLE ONUN VE OKULUN ADINA SİZE ÇOOOOK TEŞEKKÜR ETMEMİ İSTEDİ.AYRICA KİTAP VE KIRTASİYE YARDIMLARINA OLDUKÇA İHTİYAÇLARI OLDUĞUNU BELİRTTİ.KILIK KIYAFETE İHTİYAÇ OLUNUR MU DİYE SORUNCA ARKADAŞLAR NE KADAR GÖNDEREBİLİRSE BİZ DE BURADAN O KADAR ÖĞRENCİ SEVİNDİRECEĞİZ DEDİ.yANİ ÖNCELİKLE KİTAP EKSİĞİMİZ YANİ İHTİYACIMIZ VAR,SONRA KIRTASİYE VE İSTEĞE GÖRE DE KILIK KIYAFET.ÖĞRENCİLERİN BUNA MUHTAÇ OLDUĞUNU DURUMLARININ KÖTÜ OLDUĞUNU BELİRTTİ.artık ne yollanırsa kitap,kırtasiye,ayakkabı ,kılık kıyafet...

karınca kararınca minik kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/B][/SIZE]

Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan Kitap Gnderilerine ndirim haberi

Annetavşan,,Allah sana senin gibi güzel kız bebeler nasip etsin canım,,ama bide oğlun olur işlaa
Xmen enişteyle tabuları yıkmışsınız ohh walla sevindimAllah sizi hiç ayırmasın,,hadi dön artık evinesüründürdün adamı yahu sanki ben geliom o kadar yolu,,yazık walla kazancı benzine gidiyoBebiş tavşana geçmiş olsun,,artık çok hareketlendiler canım aman gözünü 4 aç,,gerçi bu bebelere 8açsak da hak getire

Zeynepcim hep oğlan analarını düşünmüşsün biz garip kız analarına bir şey yok mu cicim
Hahaaaayyyy ne güldüm yaa evet canım güzel fikir;ama belki babycerenle mutlu annem KILLI erkeklerden hoşlanıyodur onlara bi soralım sonra başımıza bela almayalım

Sen olmazsan böyle oluyo cicim rahatlıkla okunuyo
Ama sen yaz yeter ki ben seni keyifle okuyom

Annesinin güzeli bugün 10.ayını doldurdu. Zaman bir çırpıda akıp geçti. Allah bize daha nice seneler nasip eylesin ve bebişlerimizi bizlere bağışlasın.

BABYCEREN çağlanın da 10.ayı hayırlı olun şekerim öpeyrum sizi

Kızlaaaaar yakın bir arkadaşımıza süpriz yaşgünü yapıcaz,,doğumgünü pastası ararken bunu buldum hangi saftirik yaptırmışşş kiii
hahahahaaaa

oğluşuma ördüm patik
ana-oğul bir güzel giydik
hepinizi sevgiyle selamlıyorum ama
Babyceren sana bir nanik

her mesajıma bir laf eder
kv yok ama Babyceren bana yeter
alıyorum hergün bir ders
bu ders değil artık, dövmekten beter

öpüyorum Babyceren hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…