2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim şu düğün telaşı dolayısıyla kitap kampanyası arada kaynadı sanmayın... düşünüyorum bişeyler... ama karar veremedim. ya herkesin yolladıkları aynı olursa diye endişeleniyorum. aslında gidenlerin listesi falan olsa da ona göre olmayan kitaplardan göndersek biz de :/ saçma mı düşündüm bilemiyorum ama benim aklıma bu geldi. bu yuzden zorlanıyorum ne yollasam diye...

herkes muhakkak okusun kendimi seviyorum sanırım:)))
HABER: Ptt Kargo'dan Kitap Gnderilerine ndirim haberi

ayyy çok makbule geçti bu haber çünkü ben "2 büyük koliyi göndermeye kalksam 50 liradan fazla tutar, o parayı kitaba vereyim de internetten kitap alayım" diye düşünmüştüm ve yapmıştım. eşim de çok araştırmıştı, makul fiyatlı kargoları. bu haberi de düzenli aralıklarla paylaşalım. çok teşekkürler

Yok canım bence bişey olmaz,aksine iyi bile olabilir, mesela aynı 5 kitap yollarsak(farklı kişilerin kitap gönderi çakışması) öğretmen sınıfa dağıtır konulu çalışma bile olabilir diye düşünüyorum ben(herkes evde okur ve sınıfta anlatabilir),,liste yapmakda zor olur bence ben aynı 10 adet boyama kitabı aldım mesela sınıfta ödev gibi dağılıtsın diye

Son düzenleme:
ATATÜRKÜN İZİNDE - KADİR DEPSEN

BALIM KIZ DALIM OĞLAN - CEYHUN ATUF KANSU

ROBİNSON CRUSOE - DANİEL DEFOE

PERİ MASALI - NİHAN TEMİZ

BALONLA BEŞ HAFTA - JULES VERNE

AĞRI DAĞI EFSANESİ - YAŞAR KEMAL

benim çorbada bu kadar tuzum olabilecek. umarım kitaplarım okuyan her çocuğa yepyeni ufuklar açar

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/B][/SIZE]

Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim

canım benim emeğine sağlık,asıl ben ve mutluanne sana teşekkür ederiz.bu kampanyayı hepimiz açtık benim böyle bir projem vardı sağolsun mutluanne sayesinde hızlandı.buradan tüm arkadaşlara ilgileri için tekrar teşekkür ediyorum.
amin canım...düşünüyorum da keşke senden yüzlercesi olsaydı,insanlık yaşamayı sürdürüdü böylece...
herkes muhakkak okusun kendimi seviyorum sanırım:)))
haber: Ptt kargo'dan kitap gnderilerine ndirim haberi
bravo tatlım,baybcerene çok süper bir haber oldu

canım sözkonusu kitap olunca benzeri de farklısı da buradaki çocuklara çok yarayacaktır,sen keyfince ne yollarsan artık

aynı kitaptan birkaç tane olsa bile problem olmaz diye düşünüyorum. sonuçta yüzlerce çocuk var o okulda, aynı anda birkaç çocuk birde okur ne güzel. ama kendi gönderdiğimi söyleyeyim: Ahmet Hamdi Tanpınar seti (10 kitap) ve MEB onaylı 100 eserden 40 tanesi.
kırtasiye gönderirken de koliye cumhuriyet dönemi Türk hikayeciliği ve romancılığı adlı bir nev ansiklopediyi göndermey düşünüyorum (o seti çok zor bulmuştum İstanbul'da sahafta ama çocuklara feda olsun :)

harikasın tam öğrencilerin düzeyine uygun kitaplar.

bu aralar işler çok yoğun toparlamak istedikçe dağılıyorum o yüzden sabah ilk işim biangel_kujum'un kuzusuna doğumgünü hediyesi aldım, biliyorum ertelersem hep aklımda kalacaktı, güzel günlerde kullansınlar inşallah...
Urfa'daki öğrencilere de en yakın zamanda kırtasiye malzemeleri alıp göndereceğim...
hepinize iyi haftalar kızlar...

teşekkürler accasiacığım.

günaydınnn:131:
nasılsınız fıstıklar ve fıstık ezmeleri:)
bugün hava çok güzel çok enerjigim ama bir yere gidemeyecem çünkü
4 te cerenin okulda toplantı varacaba ne diycek örtmeni:18:
ayrıca şekersizçayımın kargosu da yola çıktıeşim şimdi vermiş
çok heycanlıyım aldıgında haber ver canım..
acaba ne göndermişimkız şok olacak
kargo kargo diye diye allah sesimi duydueşim kargoyu çok ucuza yollamış
eşimin sürekli kargoyla işi olur,dosya falan yollar..ee adamda dosyamı bu abi demiş:))
eşimde evet demiş
birşeyi 40 kere söylersen olurmuş
inşallah bu hafta pınardanın kargosunuda yollarım..
geçmişe baktım pek birşey göremedim..hiç kimse yazmamışee ne okuyacaz biz şimdi

geçen yazmıştın ya 500.begenen alyel oldu diye
ee sen neden kimseyi begenmiyosunhep bizmi seni begenecez
daha bir kişinin begen butonuna bile basmamışsın
sende cem yılmaz gibi bir tweet atmadan milyonları peşinden sürüklemeyemi niyetlisin
sen bizi begenmiyormusun
saygılar..

canım ruj istemiştin yollasana adresini,bak kargoda sudan ucuz
milyoncudan rujunu aldım hazırhadi hadiii
bu fırsat kaçmaz
başka birşeyler isteyen varsa söylesin..kargo benden:119:

evet çekiliş yaptım ve kim çıktı biliyomusunuz:)telefonumu verecegim şanssız kişi
açıklıyorum
parmagımı arkadaş listeme koydum ve gözümü kapattım,hepinize tek tek dokundum
en son birine parmak bastım:))gözümü açtım
azraece çıktı
ne şanssız bir kızsın ya:)yazık sana..
ödemeli atacam,kontür isteyecem,gece çağtı atıp uyandıracam..işin zorrr:))

hiiiiii :) canım benimmm... çok teşekkür ederim. ben de enesin hediyesini yarın kargoya vermeye çalışıcam. beykoz kaç numara ayakkabı giyiyosun kız? yollayayım sana ayakkabılarımı :) madem çok beğendin... doom gunun kutlu olsun...

kız babyceren sen ne istiyon söle bakiim :)

o zaman ben kitapplarımı secmeye gidiyorum. vuhuuuuu :)
bu arada az önce kendime ciciler aldım. çok şekerler... dun boşa dolaşmısım o kadar saat. dibimdeymiş aradığım şeyler haberim yokmuş...

ayyy istermisin acraece de kargoyla miranın hediyesinin yanında bana hediye olarak senin tel.ini yollasın:18:
sorun değil çünkü bende hemen turuncuya yollarım turuncu lillac',lillac meleğime..sana geri gelene kadar yollar dururuz artık tacizci seni sana zeynep casaliniden dokanma bana şarkısı armağan ediyorum kuzzul kurtum benim

demek öyleeo zaman ilk sana verecem numaramı
şekersiz çayıma kargoyla yolladım numaramı:))
ayy niye söyledimki:18:şimdi kargoyu açmadan bana geri iade yaparmış

bir zamanlar benim numaramın peşinde kimler vardı kimler:)
hepsi istedi ama ben vermedimşimdi size vermek istiyorum siz istemiyosunuz
yaşlandımmı benbeni begenmiyormusunuz cigerlerim
en iyisi hepinize birden veriyim ben(telefonumu)
05*********
arayın beni:)tacizci babyceren:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…