ıyyyy bu ne ya hangi midesizin fikri acep
Annesinin güzeli bugün 10.ayını doldurdu. Zaman bir çırpıda akıp geçti. Allah bize daha nice seneler nasip eylesin ve bebişlerimizi bizlere bağışlasın.
BABYCEREN çağlanın da 10.ayı hayırlı olun şekerim öpeyrum sizi
Kızlaaaaaryakın bir arkadaşımıza süpriz yaşgünü yapıcaz,,doğumgünü pastası ararken bunu buldum hangi saftirik yaptırmışşş kiii
hahahahaaaaEki Görüntüle 660837
Cumartesi gecesi rüyamda seni gördüm tatlım, seninle(nerede olduğunu bilmiyorum) buluşmuşuz sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi sohbet -dedikodu ettik çok güzeldi. Benim rüyalarım çıkar genelde ayy inşallah rüyam gerçek olur da bir gün görüşüp güzel güzel sohbetler ederiz
iftiralara bakarmısınız:)ne zaman ben size şaplak atmışım..şahidiniz varmı:)ben sizin en çok enseme attığınız şaplakları "beğen"iyorum.
şöyleki: ne zaman bir mesaj yazsam "bunun altından ne çıkaracak da Babyceren beni haşlayacak " diye ödüm kopuyor:18: beğen butonuna basacak mecalim kalmıyor, yediğim çeşitli çap ve ebatta laflar ve azarlardan kendime zor geliyorumburdaki arkadaşlar sağolsunlar destekleri ve tesellileriyle beni ayakta tutuyorlar. "alkışlarla yaşıyorum" vesselam
bu arada Ceren'in toplantısına Çağla'yı götürecek misiniz yoksa annenize mi bırakacaksınız
sizinde 10. ayınız kutlu olsun canım benim..öpüyorum seni ve besteyiAnnesinin güzeli bugün 10.ayını doldurdu. Zaman bir çırpıda akıp geçti. Allah bize daha nice seneler nasip eylesin ve bebişlerimizi bizlere bağışlasın.
BABYCEREN çağlanın da 10.ayı hayırlı olun şekerim öpeyrum sizi
Kızlaaaaaryakın bir arkadaşımıza süpriz yaşgünü yapıcaz,,doğumgünü pastası ararken bunu buldum hangi saftirik yaptırmışşş kiii
oğluşuma ördüm patik
ana-oğul bir güzel giydik
hepinizi sevgiyle selamlıyorum ama
Babyceren sana bir nanik
her mesajıma bir laf eder
kv yok ama Babyceren bana yeter
alıyorum hergün bir ders
bu ders değil artık, dövmekten beter
öpüyorum Babyceren hanım
doğum günümü kutlayan bütün annelerimize çok tşk ediyorum..çağlanın ve bestenin 10.ayları hayırlı olsun bu arada...bizde 2 gün sonra 10 aylık oluyoruz inş...
toplantıdan geldim:)ay sanki iş kadınıyımyok yok cerenin okul toplantısından:))
çok saçma birtoplantıydı hiçbir şey anlamadımçünkü çağla rahat durmadı:)
cerenide aldım geldim..
ay eve bir geçtim çağlayı yatırıyorum bir mesaj sesi:)
mutluannemmçok sevindim
işin komigide yolda toplantıya giderken telefonum çaldı yabancı bir numara:)
ayy dedim ya mutlu yada azraece heralde:18:hay allah :18:ne yapsam ne yapsam:18:
açmasam ayıp:18:neyse sesimi en kibar moda aldım ve açtım:18:
''aloooowww''
--alo nerdesin canım kapının önündeyim açmıyosun--
''şule senmisinneden aramadın ben evde degilim cigerimmm,kimin numarası bu neden korkutuyosun beni:)))''
çok güldüm meger arkadaşımmış,diger numarasını kaydetmemişim:)boşuna heycanlandım
Ben de istiyorum o numarayı :) kıskandımyoksa afişe ederim seni :)
toplantıdan geldim:)ay sanki iş kadınıyımyok yok cerenin okul toplantısından:))
cerenide aldım geldim..
mutluannemmçok sevindim
ayy dedim ya mutlu yada azraece heralde:18:hay allah :18:ne yapsam ne yapsam:18:
''aloooowww''
''şule senmisinneden aramadın ben evde degilim cigerimmm,kimin numarası bu neden korkutuyosun beni:)))''
çok güldüm meger arkadaşımmış,diger numarasını kaydetmemişim:)boşuna heycanlandım
Ne olur bir daha gözüme görünmesin,ciddi ciddi midem kaldırmıyor...İğğğğğğğrençççççç.Kızlaaaaaryakın bir arkadaşımıza süpriz yaşgünü yapıcaz,,doğumgünü pastası ararken bunu buldum hangi saftirik yaptırmışşş kiii
Ellerin dert görmesin tatlım,sağol canım.Minik yürekler kitaplarını bekliyooooooor...ben geldim hoşgeldim çünkün kitaplarımı yolladım hemde çokkkk ucuza:))
Çağla ve Bestecime nice 10. aylar diliyorum yarında benim dana olucak:) ben zeynep ada yı kutlamayı unutmuştum içime dert olmasın yavruma da nice 11. aylar dilerim rabbimden.
beykozum senin benden istediğin hediyeyi nasip olurda hayırlısıyla istanbula gelince beraber alırız aklımdasın unutmadım:)
biangel kuşum bu gidişle aşk ateşiniz sönmesin diye x menle evine gitmicen herhalde:))
annezeynep yani bu forumun araştırıp bulucusu sen olduğundan kimse cevap vermemiştir alıştırdın bizi rahata ne de olsa:)
Sağol canım,inanın çocuklara söz vermiş gibi kendimi sorumlu hissediyorum.işim başımdan aşkın olduğundan sizlere laf yetiştiremiyorumm malesefffarada girip okuyorum ama yazacak vaktim yokk herkesee iyi akşamlarrr diliyorummm ve kocamannn öpüyorummmm
PINARDA: canım yeni aldığım kitaplar var onların gelmesini bekliyorum kargoya vermek için, belirtmeden geçemedim, aklımda yaniii heppöpüyorumm senii
Teşekkürler canım desteğini canı gönülden bekleriz.Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız? hafta sonu misafir ağırlamaktan hiç uğrayamadım.. Hafta başı da iş yoğunluğundan hiç fırsat bulamadım..
Geçmişe hiç bakamadım desem yeridir..
Haftasonu Meleğim kardeşimle görüşmüş.. Mahir'imin Kaan'a aldığı hediyeleri vermişler.. Sohbet etmişler.. Sanki ben görüşmüş gibi mutlu oldum.. Selamlarını aldım kabul ettim.. Bende Kaanın doğum gününden sonra havalar biraz ısındığında Londroya gideceğim Meleğim mutlaka görüşeceğiz orda :)
Bizde hafta sonu Tarık Buğranın hediyelerini aldık.. ama bir kaç sürprizimiz daha var onları da tamamladık mı.. Hooop kargoya veriyoruz..
Kitap kampanyası başlatılmış.. Ben yakın tarihte evde ve annemlerde kardeşimin benim tüm kitaplarımı topladım yakın bir arkadaşıma verdim o da doğuda ihtiyacı olan okullara iletti sağolsun.. ama kırtasiye malzemesi kıyafet olarak elimizden ne gelirse destek olacağız tabiki.. Hep Destek Tam destek..
Tatlıcadım.. belini mi incittin? Çok geçmiş olsun.. Tarık Buğra da mı rahatsız? Doktorla bi görüş bakalım ne diyecek belki ameliyata gerek kalmayacaktır.. Üzülme lütfen...
Hıım şimdilik aklıma bunlar geldi bi geçmişe bakıp dönüyorum...
Haa bir de BabyCeren telefonunu vermiş ben yine koyup hemen kaldırdığı videolar gibi göremedimbelki Mutlu_anne bana da tel verir.. Belki bende ikinciye hamile kalırım ve belki benim de canım künefe çekebilir... nolur nolmaz telefonu dursun bir kenarda
Çikikoko (chihiro79) :) manilerinerine bayılıyorum..
Mutlu anne: O pasta ne öyle yaaa ıyyy... benim tatlı ile hiç aram yoktur.. Pasta kek kurabiye falan hiç sevmem ama şu pastayı gördükten sonra yiyeceğim varsa da yemem herhalde
Baybcereeeeen sana bayılıyooooruuuuuuuz...toplantıdan geldim:)ay sanki iş kadınıyımyok yok cerenin okul toplantısından:))
cerenide aldım geldim..
mutluannemmçok sevindim
''aloooowww''
hayrola ben takip edemedim sizler şimdi tel.alışverişin de mi bulundunuz?Benim niye haberim yokdemek kargucu hatesadüfe bakarmısın bugün şekersizin kargosunu yurtiçiyle yolladık ve bir sorun çıktı:)
biraz daha devam etsen yutacaktım
çok tatlısın
ilk telefona gülmekten bakamadım zaten:))
anladım biri ama kim dedim
çok konuşkan,kibar,cicisin ya çok şekersin
ILKIM bu aksam sana calisacagim hayatim kiz konseptim olmaz mi hic yegenlerime hazirlaniyoruz kocisin gonlunu yapayim eklerim
MUTLUANNE hayatta en tahammul edemedigim birsey varsa o da alaturka tuvalettir
Adini anmaya tahammul edemem cok kotu anilarim var eger bu evde olsaydi komple yiktirip kiler yapacaktim hayatta en gereksiz sey o tuvalet tasi bence bogggggg
PINARDA sadece sunnet degil canim bazen o kadar geyik ortami oluyor ki ciddi birsey konusucam konusamiyorum soruyorum cevap alamiyorum sonra gidip baska anne grubuna soruyorum yani istemeden de olsa sizi aldatiyorumkimseye kizmam ve gucenmem cunku sık sık giremiyorum ve ben girdigimde ortam baskaysa aksini beklemek olmaz
Bazen bi ciddiyet geliyor hakkaten bana ya annem derdi de kabul etmezdim bak kendim kesfettim :)
MELEGIM linki bulamadim
Ama aksam Ilkim.e bakarken sana da arastiracagim boncuk gozlu sarisin hatunum
Kizlar bugun ise bi kiz basladi
Benden 2yas kucuk
Benim duzenli gittigim cocuk yuvasinda gonullu anneymis
Bir guzel bir hanimcik bir tatli dilli
Bir an Omere olur mu ki diye dusundum oglan anasi olmak boyle birseymis demek ki kaynanam esimin kartini begendigi kizlara bosuna vermiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?