2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

karınca kararınca minik kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/B][/SIZE]

Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan Kitap Gnderilerine ndirim haberi

Kizlarrr Pasam persembe gunu tam anlamiyla erkek oluyorrrrr:18:

oy demek erkek olcak kıyamam işlaa acısız çabuk olur

ne demek efendim,az çok okuya okuya tanımaya başladım hepinizi.Hem kadınlar anlar

ancak kadın kadının halinden anlar

banamı bebemi bu tavşandan sonramı biraz zor canım bu kımıl tavşan anca kocaya varırken düşünürüm 2 ciyi

güzel dileklerin için saol canım ama enede belli olmAZ

Kızlaaaaar yakın bir arkadaşımıza süpriz yaşgünü yapıcaz,,doğumgünü pastası ararken bunu buldum hangi saftirik yaptırmışşş kiii
hahahahaaaaEki Görüntüle 660837

abu ne gıı biri bana böle bi süpriz yapsa öperdim onu kesin gözünden felan

banada verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yalnış anlama bacım sevgini ilgini alakanı

dişim ağrıo ben kaçar tavşanda uyanır çorba hazırlayam

doğum günümü kutlayan bütün annelerimize çok tşk ediyorum..çağlanın ve bestenin 10.ayları hayırlı olsun bu arada...bizde 2 gün sonra 10 aylık oluyoruz inş...
teşekkür ederiz teyzesi

Sağol hayatım senin dananı yerim ben
Teşekkür ederiz melek teyzesi bestenin seni şirinlemesine hiç gerek yok canım sen zaten yeteri kadar şirinsin öptüm seni muckk
QUOTE=_PLANNER_;29410214]hayır olsun şekerim ne güzel bir rüyaymışş inş gerçek olur yalnız kuşadasında olsun buluşma mümkünseee orası daha cazip geldi cicim burda hava çok soğuktaa buarada 10. ayınız kutlu olsun hem BESTE hemde ÇAĞLA'mızın benim ZEYNOM da dün 10 aylık olduuu maşallah hepsine daha nice mutlu günlerini görelim inşş

doğum günü olan arkadaşlar var sanırım kaçırmışım pardon ECESUELİF canım doğum günün kutlu olsunn, çok mutlu bir yaş olsun senin için[/QUOTE]
Bence de burda olsun cicim buluşma, ben istanbul'da kesin kaybolurum. ZEYNOMUN 10. ayı hayırlı olsun canım öpüyorum ikinizi de
Beste ve Çağla 10. ayınız kutlu olsun güzel melekler :))
Teşekkür ederiz tatlım
Kizlarrr Pasam persembe gunu tam anlamiyla erkek oluyorrrrr:18:

Ne güzeeeeel demek ömerim erkek oluyo hayırlısıyla, sağlıkla atlatırsınız inşallah canım.
Benim için akşam çalışacak olmana ne kadar mutlu olduğumu anlatamam sen çok incesin canım yaaa.
Uğraştıracak bir şeyse kendimi kötü hissederim ona göre Çok teşekkür ederim öpüyorum ömeri ve seni

gelelim asıl konumuza:)pınarda için:))
ben çağlaya neler veriyorum,
kahvaltı_1 yumurta sarısı,3 çk labne,1 tk pekmez,1 ceviz,ıhlamur veya papatya çayı..
çorba_elime ne sebze geçerse yapıyorum..tabiki mutlaka kıymalı..içine pirinç veya irmik ekliyorum..
akşam_yogurt ve bizim yemekte ne varsa ondan tadımlık yiyo..
yatmadan önce_benim kızım muhallebi ve meyve yemedigi için milupanın organik meyve püresinden yediriyorum..
yarım kavanoz yiyo..normal merve versem yemiyo kusuyo..bende mecbur hazır yediriyorum..tek hazırımız bu..
cicibebe yedirmiyorum,şeker,tuz vermiyorum..

canı ne zaman istersede emziriyorum..
menüm fazla degil ama benim kızım emerek kilo alıyo..kilomuzda 11
boyumuzu bilmiyorum..

Ömer paşamızdan pilav bekliyoruz:)) hayırlısıyla atlatır erkekliğe adım atar inşallah.

babyceren hatunun sesini ilk duyma şerefine nail oldum:)) bayağı çaldı tel heyecandan açamadı:) arka fonda bıcır bıcır ceren vardı:) buradaki döktürmesine nazaran tutuktu ben yine her zamanki geveze:) kendimi zorlana hataya davet ettirdim:)) en güzeli onunla konuşurken hiç kasmadım kendimi 40 yıllık arkadaşım gibiydi sağolsun.

yarın evime dönücem büyük olasılıkla. yine gelgitliyim ya kendime gıcık oluyorum böyle olunca da:))

Pinarda sanırım benimki ucuk değil. İlaclardan oldugunu düşünüyorum cınku bayaaa bi antibiyotik kullandım ve ucuk ilacı gecirmedi. Hala duruyo benimki ama kabuk bagladı arada parca parca dusuyo. Yarın ilacın adını yazarım ama sana. Yatıyorum cunku iyi geceler

Genel anestezi yapmayan yeri bulunca hemen aldim randevuyu
Tesekkur ederiz teyzeleri daha nice guzel muruvvetlerini gorelim insallah
Esim diyor ki dis bugdayi yapamadin bari .i.i bugdayi yap

Bu arada size demedim mi kesin cicek aliyordur diye
Vazoyu hazirladim bekledim kapiyi actim ve frezyalar karsimdaaa
Halbuki yuz kere de derim beni kirinca sakin cicek alma diye ama frezyayi cok sevdigimi bildiginden yumusarim zannediyor
Hos yumusuyorum da ama kirginligim gecmiyor
Neyseee iste ciceklerimm

AZRAECE neden kararsiz kaliyorsun tatlim kall iste annenlerle hazir yemek hazir duzen ohh miss
Cok da karismiyor sanki? Karisiyorsa hic gelemem valla bunaliveririm ben :s

ILKIM bilgisayarim kendini guncelliyor su an birseyler hazirladim ama basini bekliyorum gidim gidim ilerliyor agir abi

BABYCEREN askolsun sana der miyim genel ortamdan bahsettim sensiz olmaz bebegim bu arada Beykozun telini alip gece yarisi caldirsak ya tam is ustunde dirim dirimmmm

gece kuşları yavaş yavaş gelmeye başlamış:)hadiyin ama cik cik leyelim artık:))
ben 10 dakikadır mesaj kutumu temizlemeye çalışıyodumsöylemesi ayıp kutum dolmuşta
olurda bana mesaj falan yazarsınızayıp olmasın dedim temizledim:))

annezeynep_paşamız erkekkkk oluyomuş..hadi inşallah sıkıntısız olur biter canım..
azraece__canım yazmışsın ya babyceren tutuktu diye,kız maşallah bana konuşma fırsatı bile vermedin
arada sen yorulup nefes aldıgın zaman bir kaç kelime söyleme şansım oldu
inan bende hiç kasılmadım çok rahattım:)çok samimisin aynı benim gibi

Son düzenleme:

Cnm haklisin aradabir zaten bebeklerimizden bahsediyoruz..ama su yemek olayini soyleyip kimseyide zan altinda birakmamak adina fazla birseyde yazamiyorum..
Son arastirmalarima gore..buradan uzman kisilerin soyledigi gun icinde 3 ana ogun ve 3 ara ogun en iyi beslenme sekli oldugu dogrultusunda..bunu tutmaya calisiyorum ama bazen oglumun istahsizligi yuzunden uygulamada eksiklikler yasiyoruz..
Kahvaltimiz herkes gibi yulaf cereal, yumurta sarisi..bir tatli kasigi ceviz..keci peyniri..ve son zamanlarda minik ekmek uzerine terayag surup veriyorum...oglen gibi meyve puresi en az uc cesit karistiriyorum..avakoda, elma, muz, kivi, mango, kirmizi erik,bogurtlen..gibi meyveleri kullaniyorum..meyve puresini baby rice veya yogurtla karistirdigimda oluyor..gun icinde corba etli oluyor..sebze karisimi ile..patates, pirasa.havuc..karnibahar..brokili..olanlardan kullaniyorum ,,haftada bir somon baligi olur..yaninda patate ve havuc ile..iki ve uc gun tavuk diger kalan gunler koyun eti ile veriyorum..bunun yaninda aksamlari bazen bebek makarnasi veriyorum, yogurtla ..yatmadan once,. irmik veya pirinc muhallebi veriyorum onunda tatlandirmak icin muz veye bal kabagi kullaniyorum..bazen arada bir baby rice ve bebek biskuvisi oluyor..gece kalktiginda sut icmesi icin cok ugras vermeme ragmen icmiyor ama yinede her gece 100 cc kadar mutlaka devam sutu teklifinde bulunuyorum..gun icinde devam sutunu kullanma adina zaten baby rice ve muhallebi yaparak ihtiyaci kapatmaya calisiyoruz...bunlara ek bende herkez gibi yedigimiz yemeklerden uygun olanlardan tatdiriyor..ozellikle tuzsuz yapiyorum yemeklerimizi oglanada azda olsa yedirebilmek icin..nohut ve kurufasulye daha denemedim..gaz olayindan biraz cekiniyorum onuda bir iki ay sonra baslarim herhalde..yesil fasulye bu hafta denicem..bakalim tepkisi ne olcak..

annezeynep çiçeklerin çok güzelçok düşünceli kocacın
ee artık sende barış ve hediyesini ver
bu arada bazen evet geyik muhabbetine fazla dalıyoruz ama öncelik tabikide bebeklerimizin..
ben ve bütün arkadaşlarım zaten bir bebek hastaysa falan inan üzülüyoruz hiç geyige bile
girmiyoruz..bana söylemedigini çok iyi biliyorum hayatım şaka yaptım ben
beykozun numarasını bana verin
ufodaki kamera bende,tam zamanlamayı bilirim ben:)
ama eminim telefonu fırlatır açmaz:)

babyceren eşimle çıktığımızın ilk günleri telde konuşuyorum adamda tık yok. böyle bir iki derken dedim sen beni dinlemiyonmu:) yok dinliyorum ama anlayamıyorum dedi:)) hızıma yetişemedi garibim:)) zamanla alışırsın merak etme dedim ki alıştı şimdi beni bastırmaya çalışıyor:) bizim ailede genetikdir çeneli olmak:)

bizde eşimle çıkarken eşim senin gibiydi:)aman allahım hep konuşur hiç susmaz ve ben hiç birşey anlamazdım:)
konudan konuya geçer beynim infilak ederdi:)bende şimdi alıştım:)ama eşim hala aynı çok konuşur ,cerende çok konuşur maşallah
baba kız hiç susmazlar:)ben daha sessizimdir..ama konuşanları severim:)eşimle boşuna evlenmedim dimi:)

Ooo ne guzel yaa..kiskandim bende isterim o guzel seslerinizi duymayi (
Neyse kismet olur ins birgun bizede..

ömer uyanacak diye tırsarak ancak bunları temizleyebildim bebeklkerim İLKİM Bestem daha güzellerine layık sen bir tema seçsen de öyle araştırıp hazırlansak ya
pınardam doğaya doğal bişiler buldum =)

Eklentiler

• $10588904-hot-air-balloon-card.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
melegim ben burdaki herkesi merak ediyorum konuşup tanışmak istiyorum ama ben biraz uzagım..
inşallah gün gelir herkesle tanışırım..seninlede çok isterim:)
yazın istanbula gelirsem buluşalım toplanalım dedikodu yapalım:)
ama ben dedim ya utangacım diye,kesin maskemi takar gelirim:)
zaten tanırsınız beni:)

bu gece neden kimse konuşmuyo..dedikodu yokmu,atraksiyon yokmu:)
mutluanne gel kız sayfalar aksın:)çabuk gir yoksa ödemeli atarım,taciz ederim eheueheue
tatlıcadıda yok acaba annesinemi gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…