Kizlarrr Pasam persembe gunu tam anlamiyla erkek oluyorrrrr:18:
ne demek efendim,az çok okuya okuya tanımaya başladım hepinizi.Hem kadınlar anlar
Annetavşan,,Allah sana senin gibi güzel kız bebeler nasip etsin canım,,ama bide oğlun olur işlaa
Xmen enişteyle tabuları yıkmışsınız ohh walla sevindimAllah sizi hiç ayırmasın,,hadi dön artık evine süründürdün adamı yahu sanki ben geliom o kadar yolu,,yazık walla kazancı benzine gidiyo Bebiş tavşana geçmiş olsun,,artık çok hareketlendiler canım aman gözünü 4 aç,,gerçi bu bebelere 8açsak da hak getire
Kızlaaaaaryakın bir arkadaşımıza süpriz yaşgünü yapıcaz,,doğumgünü pastası ararken bunu buldum hangi saftirik yaptırmışşş kiii
hahahahaaaaEki Görüntüle 660837
veririm canım:)sen önce kendi numaranı bana verdemesajlara baksana..
özel bir mesaj yolladım sanaherkesi meraktada bıraktık
olsun canıma degsinherkes yapıyo:)
adımı afişemi edecentamam ben açıklıyorum bu baskıya boyun egemem
adımmmm elizabet
teşekkür ederiz teyzesidoğum günümü kutlayan bütün annelerimize çok tşk ediyorum..çağlanın ve bestenin 10.ayları hayırlı olsun bu arada...bizde 2 gün sonra 10 aylık oluyoruz inş...
Sağol hayatım senin dananı yerim benben geldim hoşgeldim çünkün kitaplarımı yolladım hemde çokkkk ucuza:))
Çağla ve Bestecime nice 10. aylar diliyorum yarında benim dana olucak:) ben zeynep ada yı kutlamayı unutmuştum içime dert olmasın yavruma da nice 11. aylar dilerim rabbimden.
beykozum senin benden istediğin hediyeyi nasip olurda hayırlısıyla istanbula gelince beraber alırız aklımdasın unutmadım:)
biangel kuşum bu gidişle aşk ateşiniz sönmesin diye x menle evine gitmicen herhalde:))
annezeynep yani bu forumun araştırıp bulucusu sen olduğundan kimse cevap vermemiştir alıştırdın bizi rahata ne de olsa:)
Teşekkür ederiz melek teyzesi bestenin seni şirinlemesine hiç gerek yok canım sen zaten yeteri kadar şirinsin öptüm seni muckkHayirli ugurlu olsun cnm, iyiki dogmus Bestemiz,iyikide 10 . ayina varmis..masallah sirineme..ama valla bu kiz sirine yaa..cok sirin, gelsem yanina beni sirinlese ne iyi olur..onun saclarimi cekmesinede razi olurdum bak tek bir buse kondurabilmek adina :))
Teşekkür ederiz tatlımBeste ve Çağla 10. ayınız kutlu olsun güzel melekler :))
AAAA tatlım başka anne grubuna mı soruyorsun,valla seni paylaşmak istemiyoruz başka bir gruplaBu arada ben de arada ciddi sorular da bekleyenlerdenim.Mesela şunu soracaktım;bebişlere gün içinde neler yediriliyor?Kaç öğün ve miktar?Yani madem her telden konuşuyoruz arada asıl konumuza da dönmek icap eder.
babyceren eşimle çıktığımızın ilk günleri telde konuşuyorum adamda tık yok. böyle bir iki derken dedim sen beni dinlemiyonmu:) yok dinliyorum ama anlayamıyorum dedi:)) hızıma yetişemedi garibim:)) zamanla alışırsın merak etme dedim ki alıştı şimdi beni bastırmaya çalışıyor:) bizim ailede genetikdir çeneli olmak:)
Ömer paşamızdan pilav bekliyoruz:)) hayırlısıyla atlatır erkekliğe adım atar inşallah.
babyceren hatunun sesini ilk duyma şerefine nail oldum:)) bayağı çaldı tel heyecandan açamadı:) arka fonda bıcır bıcır ceren vardı:) buradaki döktürmesine nazaran tutuktu ben yine her zamanki geveze:) kendimi zorlana hataya davet ettirdim:)) en güzeli onunla konuşurken hiç kasmadım kendimi 40 yıllık arkadaşım gibiydi sağolsun.
yarın evime dönücem büyük olasılıkla. yine gelgitliyim ya kendime gıcık oluyorum böyle olunca da:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?