saflık da neymiş biz ona iyi niyetli diyoruz artniyetli olmayan temiz kalpli özetle melek diyoruz meleğim =) inşallah ofiste duruyrdur durmuyorsa da arar buluruz mahirime feda olsunTamam cnm linkini bekliyorum..bu resimler ilk koyduklarindan farkli ama bunlarda cok isime yarabilir..tsk ederim canimcim, emegine saglik..
Birde kiyafet konusunda bende cok sasirdim, dedim ki kendikendime ne buyuk cesaret vay bee :)) Zeynep ben biraz safim ne biliyim birde merakli olunca atlayiverdim hemen, guzel ve hos bir hatunu merak ettim isin dogru nasil olur diye :))
Esininde kizmasi bence hakli yani benimkide beni aforoz ederdi kesin ehueheuh
Allah iyiliğini versin adamı kudurtucam derken sen hoş olmaya başladın kuzum
Git bari kocişinin yanına:))
Bende evde çok dekolteliyimdir ben kaçarım o kovalar çok zevkli oluyo süründürmesi arada bi süründürmekte lazım
Kızlar unutmadan yazim bu gün bütün yapılması gereken işleri eşim yaptı sağolsun
İyiki kahrolsun ıpad varmış aldım yanıma zaman geçirdim:)
Yemeğimizi yaptı,ütü yaptı, taık buğrayla ilgilendi yemeğini yedirdi
Bizim sıpanında extra kudurukluğu üstündeydi
Babasını çok yordu kuzum :)
Eşimde boşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır diye sana bundan sonra her gün yardım edicem senin belin ağrımasında benimkimi ağrısın dedi
1 -2 günlüğüne belim ağrıyokalkamıyorum yürüyemiyorum diye güzelce keyif yapın eşleriniz değerinizi anlasın
Meyve servisi bile yaptırdım kremimi sürdürüp masajda yaptırdım
Bu günlük görevin bu kadar aşkım deyip ödüllendirmek için öptüm
Görevi son buldu diye çok sevindi
evet şuan itibariyle benim kızımda 10 aylık oldu
zaman nasılda hızlı akıp geçiyo..1 yaşımıza 2 ay kaldı..
bu arada ben farketmeşim çağlanın alttan 2 dişi daha çıkmış:)
uzamışlar bileben daha bugün gördüm..
toplamda 6 dişimiz oldu
benim kızım çok ısırıyo her yerimi:)yanagımı,omzumu,kolumu..
bugün cerenin parmagını ısırdı..ceren agladı
çok fena dişleri var çok sivri:)
kız ne diyon sennnn..allah korusun:)ben X menimi kimselere veripte yoldurtmam
fazla kıllı degil benimki:)sen mutluanneminkini ver:)
benim X bana lazım..verene kurban onu:)
mis kokulum benim..hala banyoda
evet şuan itibariyle benim kızımda 10 aylık oldu
zaman nasılda hızlı akıp geçiyo..1 yaşımıza 2 ay kaldı..
bu arada ben farketmeşim çağlanın alttan 2 dişi daha çıkmış:)
uzamışlar bileben daha bugün gördüm..
toplamda 6 dişimiz oldu
benim kızım çok ısırıyo her yerimi:)yanagımı,omzumu,kolumu..
bugün cerenin parmagını ısırdı..ceren agladı
çok fena dişleri var çok sivri:)
Ohh oh masallah, biz buna ne diyoruz biliyormusun..hanim olma gunu diyoruz :)) yani hanimlik gunu olmus bugun, guzel guzel dinlenmissin cnm..sefan olsun yasa anacim
bacım birşeyler daha buldum tam aradığın renk olmayabilir ama renkleri vdüzeltmek kolay sen beğpendikten sonra biraz daha temizlerim etrafta kimse kullanmasın diye abuk sabuk çizgiler vardı elişmden geldipğince temizledimn
Eki Görüntüle 660308 Eki Görüntüle 660309 Eki Görüntüle 660310 Eki Görüntüle 660311 Eki Görüntüle 660312 Eki Görüntüle 660313
Bu gün güzel Sefa yaptım hatta içimden belim ağrımadığı zamanda mı numara yapsam diye geçirdim
Baktım bu gün çok çalıştı kıyamadım numara yapmıycam
Arada bi sende yap canım mahir seni çok yoruyo dinlenirsin
melegim özel istegini yerine getirecem şimdimi yapıyım:)uyuyo ama:)
sabah poposuna pıtpıt vururum teyzesi:)
kızlar benim biraz başım agırıyo..ne zmaan eşimle tartışsam böyle olur..
bide hastaneye geçtigimde başım agırır ha bide uykusuz oldugumda,
ayy bide aç oldugumda
ne kadar çok sebebi varmış:)neyse ben gidip dinleneyim..
sizlere güzel sohpetler diliyorum..
hepinizi sıka sıka mıncıra mıncıra,gıdıklıyarak öpüyorum:)
ya aklıma ne geldi..benim başıma bir şey gelse ve ben vir süre buraya giremesem:26:
nasıl ulaşacaksınız bana hiç düşündünüzmühiç birinizde telefonum yok
neyse 1kişiye verebilirim telimi:)
kim kimmm hıımm buldum:)
çekiliş yapıyım yarın sonucu bildiririmbakalım hangi şanssıza çıkacak
ödemeli atar rahatsız ederim eheueheue
kontürüm biter kontür isterim
canım sıkılır gece çağrı atıp uyandırırım
iyi geceler...
Akşam üzeri yazacaktım tam tahmin ettiğim üzre beste hanım uyandı bu kızın uykusu beni deli edecek yatmasıyla kalkması bir oluyo
BEYKOZUM ne demek şekerim ne demeeeek kurban olsun sana albüm.Bu arada iyiki doğmuşsun hayatım sensiz kk yı neyleyim
ZADA Zeynep adamızın 11.ayı hayırlı uğurlu olsun tatlım ayrıca onun o pilav yiyen ağzını yirim yirim.
TATLICADI ağrıların varmış canım çok geçmiş olsun Tarık Buğra da umarım ameliyat olmadan atlatır. Dualarım sizinle canım öpüyorum ikinizi de
ECESUELİF nice mutlu yıllara tatlım iyiki doğmuşsun iyiki foruma üye olmuşsun
CAPADOKYA beste 18 mayıs doğumlu ama hiç emeklemeye niyeti yok. Koltuktan tutunarak seri bir şekilde yürüyo ama yüzüstü durmaktan nefret ediyo. Sanırım emeklemeden yürüyecek
ZEYNEP hediyelerin çok güzelmiş ömerimle güle güle kullanın canım.
MELEĞİM beste de kıl meraklısı saçımı yola yola saç bırakmayacak kafamda, geçen de babasının bacağındaki kılları çekmeye çalışıyodu. Demek ki mahirimle bir araya gelseler yolacaklar birbirlerini
BABYCEREN demek sen de eşiyle küs olanlar kervanına katıldın umarım düzeltirsiniz arayı. Bu arada GÖNÜL MİRA da hoş gelmiş dünyaya Allah sağlıklı uzun ömür versin,bahtını açık etsin.
AZRAECE arkadaşın babası vefat etmiş başınız sağ olsun canım.
NAGİHAN canım nerelerdesin oya teyzem nasıl?
Benim minik kalpler için kolim hazır kızlar,ya sizin
Canım ortaya bi laf attın arkasında durevet beykoz teyzesi gibi balık olmus gönülümüz
buarada 19mart dogum günüm hediyeleri yazıyorum adresimi hepinize atarım
mutlu annecimden sevgililer gününde kocasına yolladıgı seyden
unuttuklarım varsa hatırlatsın hemen istediklerimden onada ekliyim canlarım kendim için istemiyorum gercekten sırf hatıra olsun sizden diye zaten hepsi sudan ucuz dimi
Ne teşekkürü,,bu kadar duyarlı davranan herkese asıl ben ve Pınarda teşekkür ederizben bir koli göndermiştim ama kırtasiye kolisi de yapacağım. kalem, defter vs. giyecek yollayacak arkadaşlar da var. bu arada ben koliyi gönderdikten sonra Nihat Bey'le konuştum. o kadar teşekkür etti ki utandım, sanki çok önemli birşey yapmışız gibi. çocuklar çok zor durumdalarmış, lütfen arkadaşlar elimizden gelenin en iyisini yapalım. mutlu_anne hanım size ve Pınarda hanıma da çok teşekkür ediyorum, kampanyayı bu kadar sahiplendiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?