2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saflık da neymiş biz ona iyi niyetli diyoruz artniyetli olmayan temiz kalpli özetle melek diyoruz meleğim =) inşallah ofiste duruyrdur durmuyorsa da arar buluruz mahirime feda olsun

Ohh oh masallah, biz buna ne diyoruz biliyormusun..hanim olma gunu diyoruz :)) yani hanimlik gunu olmus bugun, guzel guzel dinlenmissin cnm..sefan olsun yasa anacim

bacım birşeyler daha buldum tam aradığın renk olmayabilir ama renkleri vdüzeltmek kolay sen beğpendikten sonra biraz daha temizlerim etrafta kimse kullanmasın diye abuk sabuk çizgiler vardı elişmden geldipğince temizledimn

10.ayiniz kutlu ve mutlu olsun sekerim..Caglamiza her ay ve yil umarim ugur getirir...kelebegimi op ve kutla benim icin annesi..ozel istekte bulunmak istiyorum..kucagina al bir iki tane popoya pit pit at, sonra az yogur ve bol bol op lutfen benim iicin..

kız ne diyon sennnn..allah korusun:)ben X menimi kimselere veripte yoldurtmam
fazla kıllı degil benimki:)sen mutluanneminkini ver:)
benim X bana lazım..verene kurban onu:)
mis kokulum benim..hala banyoda

Kızzz seninki fok balığı gibi sudan çıkamıyo
Yine krize girdim bak

Daha nice 10 aylara inş
Maşallah kuşuma dişleri çoğaltmış
Tarık buğranında üst dişler kabarmış 3 ve 4. Dişler arka arkaya gelicek
Benim sıpada 2 dişle ıssırıyo yanak omuz ve çene ıssrımaya bayılıyo
Bizimki 2 dişle çatıştığına göre çağla 6 dişle cerenin canını nasıl acıtmıştır:)
Ne mutlu sana canım akşama kadar 2 prensesini al karşına otur izle onları

Ohh oh masallah, biz buna ne diyoruz biliyormusun..hanim olma gunu diyoruz :)) yani hanimlik gunu olmus bugun, guzel guzel dinlenmissin cnm..sefan olsun yasa anacim

Bu gün güzel Sefa yaptım hatta içimden belim ağrımadığı zamanda mı numara yapsam diye geçirdim
Baktım bu gün çok çalıştı kıyamadım numara yapmıycam
Arada bi sende yap canım mahir seni çok yoruyo dinlenirsin

melegim özel istegini yerine getirecem şimdimi yapıyım:)uyuyo ama:)
sabah poposuna pıtpıt vururum teyzesi:)

kızlar benim biraz başım agırıyo..ne zmaan eşimle tartışsam böyle olur..
bide hastaneye geçtigimde başım agırır ha bide uykusuz oldugumda,
ayy bide aç oldugumda
ne kadar çok sebebi varmış:)neyse ben gidip dinleneyim..
sizlere güzel sohpetler diliyorum..
hepinizi sıka sıka mıncıra mıncıra,gıdıklıyarak öpüyorum:)
ya aklıma ne geldi..benim başıma bir şey gelse ve ben vir süre buraya giremesem:26:
nasıl ulaşacaksınız bana hiç düşündünüzmühiç birinizde telefonum yok
neyse 1kişiye verebilirim telimi:)
kim kimmm hıımm buldum:)
çekiliş yapıyım yarın sonucu bildiririmbakalım hangi şanssıza çıkacak
ödemeli atar rahatsız ederim eheueheue
kontürüm biter kontür isterim
canım sıkılır gece çağrı atıp uyandırırım

iyi geceler...

Çok sağol canım ellerin dert görmesin inş
Gayet güzel temizlenmişsin canım eşime gösterdim rengini istediğin tona getiririm dedi
İyi kuzumun doğum günüsü için banner ve davetiyesi oldu sağol teyzesi
Babasıda renkleri ayarlayıp hazırlar çok heyecanlandım

Yok anacim bizde hanimlik olayi yok malasef..adam diyorki senin hanimligin tuttugu zaman benimde beyligim tutar ona gore :)) yani anlayacagin bana benden ve allahtan baska faydasi dokunan yok ..En azindan aksamlari gelince Mahirle oynayip onu mutlu ediyor oda bana simdilik yetiyor gayri ne yapalim biz adami fabrikadan defolu aldik :))
Esinede masallah bol bol tekrarlarini bekleriz

Ilk emzirme seansinda yapabilirsin cnm, sakin bunun icin uyayan prensesimi uyandirma :))kiyamam ama zaten kiyamazsin bilirim
Cnm bas agsin ins cabuk gecer,bak goruyormusun senin su herifi nasilda seni uzmus, kizdim senin x man e cnm, soyle ona bir daha uzmesin seni..kocaman bir mayis anne toplulugu var arkanda dersin ona gore

Bana ciksin isterim hatta sana istersen hemen Turk cep telimi yazar gonderirim..ama oncelikle sana ve hickimseye birsey olmaz ins..basimizdan eksik etmesin rabbim seni cnm cim..
Iyi uykular, misil misil uyaman dilegiyle..

ay bensiz olmazmı canım ne güzel cümleydi o önemsemdigimi hissettirmeniz beni cok mutlu ediyor bnde sizsiz yapamam hepiniz kknın parcalarısınız bir puzzle düşün tek bir parçası yoksa eksik kalır göze carpar sizde benim bir parcamsınız canım hediyeyi almıssın saydım

azraececim ben ögretirimde bu erkekler sınıfta kalır bilip yapmayan cinsten bunlar

Gunaydin canim arkadaslarim ve meleklerim
Kizlar aylardir dogum gunu hazirliklariniza imrenerek icim giderek baktim ama hem evimde olmafigimdan,hem esimin bulunamayacagindan ve en onemlisi onca hazirligi yapipta cagiracagim insanlarin buna degmeyeceginden dolayi sade birsey yapmayi dusunuyordum ama beni yoldan cikardiniz Dusundum ve herkesi bir yana birakip bunu kizim icin yapmaliyim dedim cunku o herseyin en guzeline layik tum bebeklerimiz gibi Evettt tema olarak kucuklugumden beri duskulugum olan 'ugur bocegi'ne karar verdim.Benki sinekten bile korkarken ugur bocegini elimde tutar'uc uc ugur bocegi,bana ugur getir 'diye bagira bagira dolanirdim etrafta hos ugur getirme konusunda pek basarili olamadi ama neyse En buyuk ugurum Masalima bende guzel bir dogum gunu hazirlicam tabi imkanlarim dogrultusunda.Bende bu konuda beceriksiz olan guruptanim,teyzeleri eger boslugunuz olurda guzel birseye denk gelirseniz bizimle paylasirsaniz cok seviniriz,opuldunuz

günaydınnnnn sevgili anne arkadaşlarımmmm

nasılsınız bakalım, umarım herkes iyidir, hasta bebiş yoktur inş herkesin keyfi yerindedir inşş biz evimizde harika birr haftasonu geçirdik hava soğuk diye hiçbiryere çıkmadık öyle güzel geldikii nasılll dinlendim anlatamam tabii miss gibi zeyno doluuu geçti günlerimiz, gündüz uykularında aldıkk onu ortamızaa ohh miss kokuluu gündüz uykuları ardından enerji dolu başlıyorum haftaya

geçmişin okunabilir olmaktan geçtiğini bilmem söylememe gerek varmı çabuk bu durumun sorumluları bir özet geçsin bakalımmm onlar bilir kendileriniii akşama gelirler kesinnn

eveeettt benim için yine yoğun bir iş günü başlıyor çok işim var çokkk, sayfam hep aşağıda açık duracak tabiykii size yine çok katılamayacak olsamda iyi sohbetler ve herkesee mutlu ve güzel bir gün diliyorumm

günaydın canım arkadaşlarım ve tatlı kuzularım
bu sabah 06:00 da uyandıksonra uyutmaya çalıştım 1 saat sonra yarım saatcik uyandı ama
çok rahatsız uyudu acaba bir yeri mi ağrıyor yavrumun anlamadım gitti ama diş gibi değil yani son 1 haftadır böyle normalde 09:00 dan önce uyanmaz ve uyandığı zamn ses çıkarmaz fazla annesini rahatsız etmez kuzumama 1 haftadır böyle gecleri mız mız uykusunda anlamadım gitti
biz haftasonunu evde geçirdik buhafta havanın kötü olması sebebiyle iyide oldu hiç dinlenemedim ama olsun

azraececim nişanı yapmışsınız ohh ne güzel,başınız sağolsun bu arada arkadaşının babası için
Allah affetsin günahlarını inşallah eceyi öp yerime tombiş yanaklarından

ilkim canımm ohh ne güzel Beste çok mutlu olmuştur yavrumonun gangam yapan ellerini yerim ben

tatlıcadı ağrıların için Allahım şifa versin şafii ismiyle inşallahTrık buğra da inş ameliyatsız atlatır kuzum
eşin bütün işleri yapmış maşallahAllah ondan razı olsun

anneZEYNEP adamı kudurtmuşsun resmen

çiçek çiçek masalımıza yakışır güzel bir doğum günü
benim oğluş çok şansız beceriksiz bir annesi olduğu için:26:

güzel, hastalıksız,bol güneşli bir hafta olsun hepimiz için inşallah

günaydın arkadaşlar,

"pazartesi ve yeni bir haftanın başlangıcı" şeklinde başlayan bir mesaj yazacaktım ama çok klişe olur diye yazamadım. şimdi orjinal olacağım diye de kendimi kasmak zorunda kalacağım

ya neden kasayım ki klişe mlişe, pazartesi ve haftanın başlangıcı işte. klişe olacak diye bu konuyu es geçemem ya :)

acaba araştırma yapılmışmıdır? "çalışan anne çocuklarında pazartesi sendromu" konulu. düşündüm de, 2 gün evdeyiz sonra işe gidiyoruz, bir süre gidiyoruz, sonra yine 2 gün evdeyiz. e bu çocuklar anlıyorlardır herhalde, her 2 gün evde olunmadan sonra anne ertesi gün yine gidiyor. dolayısıyla 2 gun evde olmanın ertesi gün alıyordur bu bebişleri bir telaş, üzüntü, duygusal çöküntü... yani onlarda da pazartesi sendromu oluyordur herhalde :44:

girişten sonra gelişmeyi yazmaya başlıyorum, sırayala herkese değinmeye çalışacağım:

tatlıcadı: Tarık Buğra ne ameliyatı olacak ciddi mi? şimdiden geçmiş olsun

azraece: nişan için tebrik eder, geçmiş olsun derim.

çiçek_çiçek: doğumgünü fikri gerçekten güzel. illa birilerinin gelmesi veya hazırlıklara değmesi gerekmiyor. Masal, yapacağınız bütün hazırlıklara değer, değil mi?

Hejar: Aras Eymen için üzüldüm. umarım bir yeri ağrımıyordur. Orhan Cemal de bir ara, gecede 7-8 defa uyanıyor ve huzursuzlanıyordu. bir hastalığı yoktu. sonsuza kadar böyle devam etmeyecek nasıl olsa diye kendimi rahatlattım, gerçekten de 1-2 hafta sonra geçti. şimdi gecede 2-3 defa uyanıyor ve aynen Aras Eymen gibi uyanınca kendi kendine oynar, konuşur, hiç ağlamaz. geçici bir durum olabilir. rahat olunuz.

meleğim34: avatarınızı değiştirmişsiniz, Mahir de çok değişmiş. maşallah diyorum

veeeee......

Babyceren: demek başınız ağrıyor. geçmiş olsun. başınızın ağrısı sizin için birşeyleri değiştiriyor olabilir ama bizim için değişen birşey yok burdaki performansınız hiç etkilenmiyor doğrusu. herhalükarda enselerimize birer şaplak yiyiyoruz, çayır çatır da lafımızı yiyiyoruz (şimdi bunu yazdığım için de kesin bir laf yerim )

not: bu notu Köseminderi hanım için özel yazıyorum. nedense not yazınca aklıma kendisi geliyor buharlı süpürgeden aldınız mı? bir de mesajlarınızda animasyon kullanmaya başlayabildiniz mi?

gelişme kısmı bitti. şimdi sonuç kısmına geliyorum:

herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. en içten dileklerimle bebeklerimize nice 10 aylar diliyorum (11 ayı yaklaşan bebeklerimizi de öpüyorum). son olarak KİTAP KAMPANYAMIZI UNUTMAYIN diyorum

nasıl? güzel bitirdim dimi? ben de beğendim doğrusu :)

günaydın millet;
2 saattir geçmişi okuyorum. maşallah kaynamış kazanlar...
acaip yoğun ve yorgun bi haftasonunu daha geride bıraktım. her şey çok güzel oldu çok şükür.
cuma gunu kuzumla sabah evden çıktık. dün akşam 10 da geldik :)
kına süperdi, düğün çok eğlenceliydi. hiç oturmadım desem yeridir. döktüm bütün kurtlarımı.
dün de dönüşte istinyeparktaydık. gezdik yemek yedik vs.. ama ben üzerime giyecek bişey bulamıyorum sinir oldum. gözüme güzel görünen üç beş parça da üstümde güzel durmuyo. anlamadım ne iş... netten mi alsam acaba?
evlilik yıldönümümüz dündü. kutlayan herkese teşekkürler.
şimdi işe dönmeliyim. muck size...

Ecesuelif:MUTLU YILLAR CANIM DOĞUMGÜNÜN SANA BÜTÜN İSTEDİKLERİNİ GETİRSİN
Babyceren: GÖNÜL MİRA doğdu demek Gitmişsin,öğnemişssin,ne sevap işledin walla mutlu ettin bizi de sağol canım
Hejar: Yeğenime geçmiş olsun,,inşallah yeni inciler geliyordur Bu arada annezeynepe gönderdiğin herşey çok güzel,çok zevklisin canımAldıkların Ömer'e ve güzel annesine çok yakışacaktır eminim
Tatlıcadı: Umarım Tarık Buğra ameliyetlara falan gerek kalmadan iyileşmiştir de biz de bir ohh çekeriz hep birlikte
Sana da geçmiş olsun canım,,bu yaşta bu hastalık çok üzücü,,gerçi her yaşta üzücü ama çok gençsin ve şuan bebişin en hareketli dönemi ya ondan dedim
Çiçekçim uğurböceği kızına aynı konseptte temayla d.günü yapacak olman çok hoş Bişeyler buldukça seve seve ekleriz sana
Hamiş(artık anne) Elif, çok güzel keçeden magnet yapmıştı,,sana da fikir olabilir canım hatta kanatlarındaki beneklerin 1 tanesine "1" harfi kesebilirsin mesela...
Turuncu:Sana özelden mesaj yazdım yarın evde misin diye ama senden cevap bekleyemeden verdirdim kargoya
Artık yarın evde ol canım Kayra'ya hediye seçtik Mirayla kızlar,,sanki kendi oğluma alır gibi aldım walla,,umarım sizde beğenirsiniz turuncum Küçük vs. gelirse kontak kuralım,,ben değiştirebilirim canım..
Azraece:Nişan güzel geçmiş sevindim,,ark.ının babasına çok üzüldüm canım çok gençmiş,Rabbim sıralı ölüm versin..
ŞekersizYeşilÇay: Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım,,kıyafetleri dert etme,malzeme sağlam sana ne giysen yakışır

Herkese güzel günler şekerlerim..Bu arada şekerim şerbetim iyi misin canım

Çok şeyler vardı aklımda ama işler yoğun biraz,,hepinizi çokk öptüm+sevdim+kokladım
Mira iyi,toparlandı da Kayra için hediye bile seçtiBu arada kızım hande yener hasta şarkısı çalınca tribe giriyor,duygusal oluyorneyin kafasını yaşıyor anlamadım walla

Son düzenleme:
ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

Benim minik kalpler için kolim hazır kızlar,ya sizin

Benim minik kalpler için kolim hazır kızlar,ya sizin

ben bir koli göndermiştim ama kırtasiye kolisi de yapacağım. kalem, defter vs. giyecek yollayacak arkadaşlar da var. bu arada ben koliyi gönderdikten sonra Nihat Bey'le konuştum. o kadar teşekkür etti ki utandım, sanki çok önemli birşey yapmışız gibi. çocuklar çok zor durumdalarmış, lütfen arkadaşlar elimizden gelenin en iyisini yapalım. mutlu_anne hanım size ve Pınarda hanıma da çok teşekkür ediyorum, kampanyayı bu kadar sahiplendiğiniz için

Canım ortaya bi laf attın arkasında durAdresini yolla hemen bakiim Benden istediğin hatıra çabuk tüketilir ama fotosunu çeker saklarsın artık

Ne teşekkürü,,bu kadar duyarlı davranan herkese asıl ben ve Pınarda teşekkür ederiz
Ben daha önce de bu şeklide projelerde bulundum,hatta gönderdiğim kitabın birinin içlerinde bir sayfaya not bıraktım ve okuyan öğrenci arkadaşımla hala kontak halindeyiz Yine bir kitabın sayfasına minik bir not yazdım,okuyan meleğin yüzünde küçücük bir gülümseme yaratabilrisem ne mutlu bana Allah yardım eden herkesten razı olsunHep beraber yaptığımız bu iyiliğin karşılığını evlatlarımıza göstertsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…