2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bizim azraEce mi konuskan hic tahmin etmezdim..bana sessiz gibi gelmisti ama tabiii bu resimlerden anlasilmiyor..bende severim konusan insan..allahtan benim esimde gevezedir, benimde ondan geri kalan tarafim yoktur :)) yani tencere yuvarlanmis kapagini bulmus bu konuda :))

mutlu yıllar iyiki doğdun canım benim:)topigimizin göz bebegi:)
nice saglıklı,enesli,eşinli ve dogacak bebekli yıllara inşallah..
hep mutlu,huzurlu ve neşeli olmanı diliyorum..yeni yaşın şans getirsin sana..
şuan neden burda olamadıgınıda biliyorum:)ufo bana herşeyi açıklıyor:)

En uzak benim ulennn :)) vermem kimseye uzak olma rekorunu
Valla ne iyi olur bir araya gelip ,sonra vur patlasin cal oynasin oo superde muhabbet olur..cocuklarda ortada ciyaklar..kim ne dedi gume gider biraz ama olsun onlar zaten burda var olamamizin tatli nedeni dimi

38giyiyorum hayatım ama o ayakbılar senin ayagında güzel acaba bana yakısırmıki
bakalım sekersizyesil cay teyzemiz bize ne ciciler almıs gelince herkeze göstericem önce izin isteyelim minyon ve güzel teyzemiz gösterebilirmiyim göstermek istiyorum izin varmı ???

19 Mart in ilk dakilarina yeni girmisken ben ilk olayim dedim kutlayan ama bizim hizli gonzalez benden once kutladi :))

Beykoz , happy birthday to you,..
Tonton bir nine olduğunda, sandalyene oturup eski günlere daldığında, iyi ki yaşamışım diyeceğin güzellikte bir hayat geçirmeni dilerim... Yeni yaşının sağlık, huzur ve başarı getirmesi dileklerimle...muck

biangelkujumcum inan msjın hiç bitmiycek sandım o ne gııı bulduguna yazmıssın anam agladı okumaktan ama bana yazdıgın yazını görünce sevindim canım tavsanım tesekkür ederim

turuncum cok saol nice yıllara sizinle girerim inş iyiki varsın hayatım özeline yazarım adresimi bavulumu yolla turuncu olsun ama üzerindede eymen kayramızın maviş resimlerinden sırf yüzü cıkmıs olan resmi olsun

zadacım ilkimcim 10. ve 11. aylarınız hayırlı saglıklı dertsiz tasasız güzel adımlarla gecsin bebişleriniz annelerine anne diyerek kostugunu göresiniz(bütün annelerimize nasip olsun inş) sizi ve güzeller güzeli kızlarınızı öpüyorum

Bluz dedigin icindeki beyaz gomlek mi sekerim yoksa yelekmi..yelegi pek begenmedim..altaki kot bilmem bana gitmemis gibi geldi..birde o papyon kirmizi hic olmamis..ne elestiri oldu ama :))

melegim bu yorum ne:)insan begenmesede begendim der:))
canım orda yelek yoktek parça bluz o:)
neyse bende begenmedim zaten:)dogum günü için fikir olur demiştim ama
banane bir daha fikir mikir yok:))
neyse ben kaçar öptüm seni ve karadayımızı:)

babaycerencim caglamızında 10.ayı kutlu olsun ve azraececim yarına girdik artık sizinde 10.ayı hayırlı ugurlu olsun ikinizin yavruları saglıklı bir ömürgecirir inş hep iyi insanlarla karsılasır inş yavrularımız öpüyorum kuzucuklarımıııı

tüm gün ufodan izliyon dimi beni bu gece acma kocamın horlamalarını duyarsın arada enesin pırtlarını kısaca bu gece bizim evde opera müzik konseri var hayatım...
canım numaramı veriorum yaz +0900............
ara beni sor hemen verirler canım

Hmmm benim ayakkabı numaram 37 :/ ama iltifatın için tesekkur ederim.
Tabii ki gosterebilirsin. Ben sag salim yollayabilirsem :)

yok gıııı hastayım bu hafta tık yok yani bizde
cok güzel bir yazı yazmıssın canım seni tanııdıgım için cok mutluyum inan senin gibi temiz kalpli insanlara ihtiyacım var hepiniz öylesiniz melegimin iyimser içten yazılarını bizi kardesleri gibi sarışını sarmalayısını azraececigimin güzel gülüsü ve herseyi begenmekten cekinmeyişini senin alcak gönüllülügünü ve yüzümüzü güldürmeni turuncumun güzel bilgileri ve yasadıklarını bize cekinmeden sunmasını annezeynebimin arastırmacı tavrını ve elinden geldiginin fazlasını yapıp bizle paylasmasını cicekcicegimin bize olan içtenligini mütevaziligini mutluannemizin bütün herkeze yararlı olusu ve tüm organizasyonlarla ugras vermesi bizim içinde ugrasmasını cikirikonun şiirlerle ve anlatım tarzıyla degişik ama hos seylr sunmasını bianjel kujumun sakadan anlıyor olmasını ve herseye ayak uyduran tavrını hejarcıgımın dualarını ve gönlüacıklıgını
nagişimin kimseyi unutmayısını ve sıcacık tavrını zadacıgımın kibarlıgını neseli tavrını hayata pozitif bakmasını sekersizyesilcayımın samimiyetini kindarolmamasını dimdik ayakta duran bir bayan olmasını tatlicadımın adı gibi tatlı olusunu yazılarındaki komiksi tavrını hürremligini plannercigimin yardımseverligini ve herkeze güzellikle yaklasmasını
bütün 2012 mayıs anneleri kısaca ben sizi cok sevdim iyiki varsınız hepiniz kalbimdesiniz

7 ziyaretci ve ben bende kacıyorum canlar madem gelmiyorsunuz kendi kendime konusmıyım deli gibi herkeze hayırlı salılar hepinizi öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…