2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydııııınnnnnnnnnnnnnn dünnnnnnyaaaaa güzeeelllllleeeeerrrriiiiiimmmmmm

beni özleyen var mı acabaaaaa

ben sizi özlemekten böyle oldum

inşallah keyifler yerindedirr biz biraz nezle olmuşuz kısçemle 3 adette diş geliyor üstten
mızmızlık hatsafada anlayacağınız ssz

çalışan annelerimize hayırlı iş günleri evde yavrularıyla olanlara hamarat bir gün diliyorum :126:

neler kaçırdım kimbilir ben kitap kampanyası olmuş mesela ne güzel pınarda nın okuluna mı gönderiliyor :44:

birkaç sayfaya baktım geriden beykozun doğumgünüymüş ; mutlu yıllara tatlı esmer güzel anne bizim için çok değerlisin yeni yaşın sana ailenle birlikte mutluluklar getirsin amin.. hee bir de libidona sağlık bunu demessem eksik kalırdı

10. ayını dolduran tüm yavrularımızı öper anneciklerinide tebrik ederim nice sağlıklı 10 aylara inşallah

ömerimizde sünnet oluyormuuşş Allah damatlığınıda göstersin inşallahh zeynepcim güzel haberlerini bekliyoruz

BEYKOZUM YENI YASIN KUTLU OLSUN,ENESIN,KOCİŞİN VE TÜM AİLENLE BİRLİKTE GÜZEL BİR ÖMÜR DİLERİM SANA,,
BU GÜNÜN VE BUNDAN SONRAKİ BÜTÜN GÜNLERİNİN DOĞUMGÜNÜ TADINDA GEÇMESİNİ DİLERİM...İNŞALLAH İSMİNİ TAŞIDIĞIN
GİBİ BEYKOZ KONAKLARINDA OTURURSUN(çok beğeniyorumda ondan sana istedim Rabbimden) HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN BİTANEM...Bizler için yazdığın güzel cümlelere gözlerim doldu walla,Allahtan biangel kujum imdadıma yetişti de toparladım,
kendisi çok yüce gönüllü dansöz bile göndermiş sanaSeviyorum seni annetavşan
ve Beykozcuğum: Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Doğum günün kutlu olsun

artık masamdayım kızlar o sebeple çok yoğun olsamda iki arada bir derede mutlaka sizde olacak gözlerim
cevap veremessemde beğenicem
benim beğenilerimi cevap kabul etmenizi temenni ediyorum

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim

neredeyse tüm sayfayıda kaplayarak acısını çıkardığımı farkettiiim
napiimmm ya sizi ve muhabbetinizi özledim gerçekten
ben buradan resim ekleyemiyorum mutluanneme resim göndericem o eklesin yavrumun fotosunu teyzeleri

öpüyorum ve seviyorum yavrularınızıda kokluyorum

babycereenn huhuuu çağlamın hediyesini alabildim sonunda en yakın zamanda kargolayacağım inşallah

günaydın herkeseee

hepimizee güzel bir gün diliyorumm

BEYKOZ canım doğum günün kutlu olsun, allah mutlu yuvanda kuzucuklarınla nice güzel yaşlar nasip etsin canımm kocamann öpüyorumm seniii

ANNE_ZEYNEP canım ömercik sünnet olacak demek hadi bakalım hayırlısı acısız ağrısız kuş gibi hafif olsun bitsin inşş, güzel bir organizasyon yaparsın artık annesii

canım güzel yüzlü güzel gözlü arkadasım doğum günün kutlu olsun..iyiki varsın ve iyiki seni tanımışım...oğluşunla ve doğacak çocuklarınızla, eşinle sıcacık yuvanızda daha nice güzel yaşlar dilerim...mucxxx

günaydın arkadaşlar,

Beykoz hanım, doğumgününüz kutlu olsun. en son söyleyen olduğum için arada kaynayacak büyük ihtimalle mesajım

kızlar herkese günaydınnn...herkese hayrlı bir hafta diliyorum benım ıcın hafta yenı basladı dün işe gelmedim...

kızlar pazar günü Adayla oynarken parmağını gözüme soktu 1.5 saat kendıme gelemedım sürekli yaş aktı gözümden. bişey kacmış gıbı acıyor ve bakamıyordum..sonra gecer gıbı oldu bıraz cıktık aksam tekrar basladı sabha kdr acıdan kıvrandım..dün sabah doktora gıttım. gözümün korneası çizilmiş bide okdr ovusturmaya enfeksıyon kapmıs..hemen antıbıyotık merhem ve damla verdı. dün gözüm bantlıydı işe gelmedim o yuzden bugün açtık...ilaçlar iyi geliyor cok sukur ancak kötü tarafı bu ilaçları 6 ay kullancakısım ve bu yırtıgın tekrarlama olasılığı cok yuksek..göz kuru kaldıgında o çiizik tekrar açılıyormuş( tabi moral sıfır..durduk yere basıma gelene bakın..

dün aksamda Adanın eline babası çay döktü yanlışlıkla ağladı yavrum kızardı eli...Allahtan kaynar değildi bardaktaki...

böle üzerimizde bir şeyler dolaşıyor sanki...Allahım beterinden korusun..

anneZEYNEP hanım, Ömer'i ve sizi şimdiden tebrk ediyorum. damatlığını da görürsünüz umarım.

ayrıntıları ve iyileşme sürecini bizimle lütfen paylaşınız zira biz de mayıs gibi yaptırmayı düşünüyoruz. bir de, bildiğim kadarıyla operasyona aileden kimse alınmıyor. ama çocuklar yabancı kişileri görünce çok korkuyorlar. rica minnet, siz girmeyi düşünüyor musunuz?

ayrıntıları ve daha fazlası için gün içinde size tekrar bağlanacağız

Beykozcum doğum günün kutlu olsun.. Nice Mutlu Yıllara..

AnneZeynep Demek Ömer tam olarak erkek oluıyor.. Hayırlısı olsun canım.. inşallah hemen iyileşir bir an önce ayaklanır.. Çok güzel bir duygu ama anne olarak da çok zor anlar yaşıyorsun.. o içerde ağlıyor sen dışarda :)) ama bitince hele bide iyileşince iyi ki yaptırmışız diyeceksiniz..

ZADA .. Canım geçmiş olsun.. göz bu ihmal etme sakın.. Benim de göz doktoruna kontrole gitmem gerekiyor ama hep ihmal ediyorum.. en kısa zamanda gideceğim.. Zeynep Adanın o küçücük çay dökülen parmaklarını öperim ben :)

canım çok geçmiş olsun, küçük bir kaza bazen böyle uzuyor işte buna şükür diyelim ilaçlarını kullanırsın geçer gider inş, minnoşunada geçmiş olsun canım ya ağladımı çok pamuk eli kızardı demekk canımm benimm, bende küçükken babanemin evinde elimi sobaya yapıştırmışım hala çok dikkatli bakınca elimin üstünde küçük bir iz varr allah büyük kazalardan korusun hepimizi ve kuzularımızı canım

ZADA cım; çok geçmiş olsun ikinize de... başından ekmek tuz çevir de ver birilerine canım...

anneZeynep; dün akşam yazacaktım unuttum. hadi hayırlısıyla erkek olsun paşamız. inşallah kolayca atlatırsınız. ayyy ne telaş sarmıştır seni şimdi :)

yavrum kedim; yeni masan hayırlı olsun şekerim...

beykoz dün kutlamıştım ama tekrar nice yıllar diliyorum

2 gündür işe 10 dk geç kalıyorum. dün saati kurmayı unutmuşum, bugün de alarmı kapatıp dalmışım ama napiim çok uykum var. kaldıramıyorum kendimi. zaten düğün yorgunluğu var. bi de üstüne hiç dinenemeden işe başladım. 2 posta çamaşır yıkadım kuruttum dün gece. yemek bulaşık mercimek derken... ooof of... neyse artık idare edicez bi şekilde :)

Geçmiş olsun, görünmez kaza işte ne zamn nerden gelecek belli değil, Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun, onların bize ihtiyacı var :)

artık masamdayım kızlar o sebeple çok yoğun olsamda iki arada bir derede mutlaka sizde olacak gözlerim
cevap veremessemde beğenicem
benim beğenilerimi cevap kabul etmenizi temenni ediyorum ..

Bende bunu kullanıyorum :) Yoğunluktan cvp veremiyorum okuduklarımı beğeniyorum. O beğeniler geçmiş olsun, bende katılıyorum, hayırlı olsun vb..

Beykoz, doğum günün kutlu olsun,sağlıklı,huzurlu,mutlu nice yaşlara... (doğum gününle ilgili yazıyı kaçırdım sanırım:)

bu haftaki konumuz sanırım sünnet :)

Ömer sünnet oluyor, biz sünnet yapacak arkadaş arıyoruz, dün kardeşim arkadaşının oğlu için sünnet yapacak doktor sordu. nereye baksam pipi görüyorum

neyse erkek kardeşimle şöyle bir diyalog yaşadım:

-- alo, kardeşim X hastanesinde arkadaşımız var. çok iyi bir cerrahtır. biz de ona yaptıracağız
-- adı ne?
-- hayal hanım
-- peki yapabilir mi bu işi?
-- ne?

cerrah kadın olunca pipi kesemez sanki minicik bebeklere kalp nakli yapabilir, bacağından deri alıp kafasına dikebilir ama pipi kesemez :)))

çok teşekkür ederim canım sanada kolaylıklar diliyorum yoğun iş temponda

Zadacım geçmiş olsun canım,,görünmez kaza diye buna derler,,Allah beterinden korusun canım
Akşam bizde yerde oynarken,dalgınlığıma geldi Mira kumanda ile kafama bir vurdu,tam alnımın üstüne,saçımın ön dibine:111:
yıldızlar uçuştu resmen,hemen buz yaptım ama şişmesini de engelleyemedim..Buradan bu kızları protesto ediyorum
"ANNEYE ŞİDDETE HAYIR" Kocamdan görmediğim eziyeti ediyo bana,,bütün boynumda kesik kesik tırnak izi
Dün işe gelince kızlara dalga konusu oldum Kesiyorum da tırnaklarını ama çimadam saçı gibi kestikçe uzuyor sanırım
Ayy bende ne dertliymişim Umarım tekrarlamaz canım

Sinemis'in fotolarını yavrukedinin albümüne ekledim kızlar,,haberiniz olsun
Kocaman olmuş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…