Eki Görüntüle 661517 Eki Görüntüle 661519 Eki Görüntüle 661520 Eki Görüntüle 661521 Eki Görüntüle 661522
ömer uyanacak diye tırsarak ancak bunları temizleyebildim bebeklkerim İLKİM Bestem daha güzellerine layık sen bir tema seçsen de öyle araştırıp hazırlansak ya
pınardam doğaya doğal bişiler buldum =)
kızlar herkese günaydınnn...herkese hayrlı bir hafta diliyorum benım ıcın hafta yenı basladı dün işe gelmedim...
kızlar pazar günü Adayla oynarken parmağını gözüme soktu 1.5 saat kendıme gelemedım sürekli yaş aktı gözümden. bişey kacmış gıbı acıyor ve bakamıyordum..sonra gecer gıbı oldu bıraz cıktık aksam tekrar basladı sabha kdr acıdan kıvrandım..dün sabah doktora gıttım. gözümün korneası çizilmiş bide okdr ovusturmaya enfeksıyon kapmıs..hemen antıbıyotık merhem ve damla verdı. dün gözüm bantlıydı işe gelmedim o yuzden bugün açtık...ilaçlar iyi geliyor cok sukur ancak kötü tarafı bu ilaçları 6 ay kullancakısım ve bu yırtıgın tekrarlama olasılığı cok yuksek..göz kuru kaldıgında o çiizik tekrar açılıyormuş( tabi moral sıfır..durduk yere basıma gelene bakın..
dün aksamda Adanın eline babası çay döktü yanlışlıkla ağladı yavrum kızardı eli...Allahtan kaynar değildi bardaktaki...
böle üzerimizde bir şeyler dolaşıyor sanki...Allahım beterinden korusun..
kızlar herkese günaydınnn...herkese hayrlı bir hafta diliyorum benım ıcın hafta yenı basladı dün işe gelmedim...
kızlar pazar günü Adayla oynarken parmağını gözüme soktu 1.5 saat kendıme gelemedım sürekli yaş aktı gözümden. bişey kacmış gıbı acıyor ve bakamıyordum..sonra gecer gıbı oldu bıraz cıktık aksam tekrar basladı sabha kdr acıdan kıvrandım..dün sabah doktora gıttım. gözümün korneası çizilmiş bide okdr ovusturmaya enfeksıyon kapmıs..hemen antıbıyotık merhem ve damla verdı. dün gözüm bantlıydı işe gelmedim o yuzden bugün açtık...ilaçlar iyi geliyor cok sukur ancak kötü tarafı bu ilaçları 6 ay kullancakısım ve bu yırtıgın tekrarlama olasılığı cok yuksek..göz kuru kaldıgında o çiizik tekrar açılıyormuş( tabi moral sıfır..durduk yere basıma gelene bakın..
dün aksamda Adanın eline babası çay döktü yanlışlıkla ağladı yavrum kızardı eli...Allahtan kaynar değildi bardaktaki...
artık masamdayım kızlar o sebeple çok yoğun olsamda iki arada bir derede mutlaka sizde olacak gözlerim
cevap veremessemde beğenicem
benim beğenilerimi cevap kabul etmenizi temenni ediyorum ..
ZADA cım; çok geçmiş olsun ikinize de... başından ekmek tuz çevir de ver birilerine canım...
anneZeynep; dün akşam yazacaktım unuttum. hadi hayırlısıyla erkek olsun paşamız. inşallah kolayca atlatırsınız. ayyy ne telaş sarmıştır seni şimdi :)
yavrum kedim; yeni masan hayırlı olsun şekerim...
neredeyse tüm sayfayıda kaplayarak acısını çıkardığımı farkettiiim
napiimmm ya sizi ve muhabbetinizi özledim gerçekten
ben buradan resim ekleyemiyorum mutluanneme resim göndericem o eklesin yavrumun fotosunu teyzeleri
öpüyorum ve seviyorum yavrularınızıda kokluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?