çok isabetli bir karar vermişin canım:) öyle eksilerle aranmaya gelmem ben:) zaten çok konuşasım var şu anda:)
eşim aradı ece 2 aylıkken faceden sildiğim görümcem silindiğinin yeni farkına varmış:) anasını aramış ağlamış ben ona naptım diye:) yazının bu kısmında bana sabır dilemenizi rica ediyorum sizden:) eşimde face arada öyle kendi kendine siliyor banada öyle oldu ondan olmuştur demiş annesine:). bana senden rica ediyorum aramız bozulmasın ararlarsa öyle de dedi. kapatıp arkadaşımı aradım o esnada görüyorum alttan kv 4 kere aradı beni. aradım ben niye böyle yapıyormuşum(içimden elinin körü yüzünden yapıyorum demek geçti:) face silmiştir dedim gayet inandırıcı olmayan bir ses tonuyla:) nolur kızını arıcakmışım çok üzgünmüş:) aradım Allahtan teli kapalıydı. yarın ola gün ola diyorum:)
ece seni duydu sanırsam teşekkür ediyor teyzesine ağlayarak:)
en iyisi ben seni pepsi kapagı yükledigimde arayayım:))istedigin kadar konuşursun:))çok isabetli bir karar vermişin canım:) öyle eksilerle aranmaya gelmem ben:) zaten çok konuşasım var şu anda:)
eşim aradı ece 2 aylıkken faceden sildiğim görümcem silindiğinin yeni farkına varmış:) anasını aramış ağlamış ben ona naptım diye:) yazının bu kısmında bana sabır dilemenizi rica ediyorum sizden:) eşimde face arada öyle kendi kendine siliyor banada öyle oldu ondan olmuştur demiş annesine:). bana senden rica ediyorum aramız bozulmasın ararlarsa öyle de dedi. kapatıp arkadaşımı aradım o esnada görüyorum alttan kv 4 kere aradı beni. aradım ben niye böyle yapıyormuşum(içimden elinin körü yüzünden yapıyorum demek geçti:) face silmiştir dedim gayet inandırıcı olmayan bir ses tonuyla:) nolur kızını arıcakmışım çok üzgünmüş:) aradım Allahtan teli kapalıydı. yarın ola gün ola diyorum:)
ece seni duydu sanırsam teşekkür ediyor teyzesine ağlayarak:)
Allah iyiligini versin sen kizlarida mi oglenci yapicam..birak erken kalksinlar :)) erken kalkan erken yok alir derler yaa
Yaa uyku cok datlu, bende bekarken ve calismiyor iken cok gec yatar ve gec kalkardim ..calisma hayatinda da gec yatip erken kalkmaya alismistim..simdi hic uyumadan oyle yatip kalkmayi ogrendim..yarin ne olur allah kerim..ya habib...:26:
kızlar herkese günaydınnn...herkese hayrlı bir hafta diliyorum benım ıcın hafta yenı basladı dün işe gelmedim...
kızlar pazar günü Adayla oynarken parmağını gözüme soktu 1.5 saat kendıme gelemedım sürekli yaş aktı gözümden. bişey kacmış gıbı acıyor ve bakamıyordum..sonra gecer gıbı oldu bıraz cıktık aksam tekrar basladı sabha kdr acıdan kıvrandım..dün sabah doktora gıttım. gözümün korneası çizilmiş bide okdr ovusturmaya enfeksıyon kapmıs..hemen antıbıyotık merhem ve damla verdı. dün gözüm bantlıydı işe gelmedim o yuzden bugün açtık...ilaçlar iyi geliyor cok sukur ancak kötü tarafı bu ilaçları 6 ay kullancakısım ve bu yırtıgın tekrarlama olasılığı cok yuksek..göz kuru kaldıgında o çiizik tekrar açılıyormuş( tabi moral sıfır..durduk yere basıma gelene bakın..
dün aksamda Adanın eline babası çay döktü yanlışlıkla ağladı yavrum kızardı eli...Allahtan kaynar değildi bardaktaki...
böle üzerimizde bir şeyler dolaşıyor sanki...Allahım beterinden korusun..
Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
Su saat oldu hala uyumadik sinirimden aglamak istiyorum uyumlu uslu derken gunlerdir gece 2saatten fazla uyumuyorum sinirlerim bozuldu aglasin sussun da diyemiyorum bogazi aciyana kadar bagiriyor uykum var uykummmmm
Canım aşı da dişle birleşince iyice huzursuz yaptı galiba Ömerimi,,nazar ettiler yakışıklımı galibaSu saat oldu hala uyumadik sinirimden aglamak istiyorum uyumlu uslu derken gunlerdir gece 2saatten fazla uyumuyorum sinirlerim bozuldu aglasin sussun da diyemiyorum bogazi aciyana kadar bagiriyor uykum var uykummmmm
Çiçekçim büyük geçmiş olsun canım,,gözlerim dolarak okudum yazdıklarını,,Allah beterinden korusun siziMerhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
Adina inanma cnm icinde bir tane dat sesi var o kadar.
Ses disindaki sekiller fena degil
Oyun zamanini cok seviyor omer. Oyunlu kisimlari yirtip atti ama kalanlari da hosuna gidiyor
En cok dogan kitap-hayvanlari sevmisti gecen altini degistirirken ofkeyle ortadan ikiye ayirdi cildi :)
ne şeker kızın var oyle senın
kaçma diyeceğim ama bende kaçıyorum
bekle beni fsm köprüsü trafiği
bekle beni anadolu yakası
bekle beni minik kısçeemmmmm
öperim sizi ve yavrularınızı herkese iyi akşamlar
günaydın arkadaşlarrrr
hava hüzünlü zaten bugün forumdada kötü haberler var, ÇİÇEKCİM canım çok geçmiş olsun gerçekten allah korumuş sizi çok tehlikeli ya hat çekme falan tehlikeli işler ondanmı oldu acaba bu tv nin falan patlaması allah korusun ve son olsun inş canım
anne_zeynep ömerciğin kesin dişi çıkıyor bu sefer, o diş bir görünsünde bak uykusuz gecelerini nasılda unutacaksınn
yavrumkedii canım sen taa karşılaramı gidiyorsun işe şekerim karşıdan kartalaallah yardımcın olsun canım ya hem zaman hemde yorgunluk açısından zordur ama napalım işte allah güç kuvvet veriyor kuzularımızın rızkı için, nasıl gidiyorsun servis varmı kendi aracınla falanmı?
kızlar buralara yakın çalışan varsa öğlen yemek yiyelim ayol ben kanyonun dibinde çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?