2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm oncelikle evine hosgeldin, saglicakla varmana sevimdim..
Bende hic anlamam su olayi evlendigimiz adami zaten oyle boyle cekiyoruz..anam neden onun etrafinida cekmek zorundayiz bak iste onu anlamiyorum..kocalar boyle galiba..benim esim mesela benim kizkardesimi sevmedim onu der bende sevmek zorunda degilsin diyorum ve hic alinmiyor ayni zamanda ona dayatmiyorum..gel gelelim onun kardesleri ile ilgili birsey deyim aman allahim kiyamet koparir..cozemedim cozdugumde haberdar edicem ins :))
Ece benide duy teyzem ve cici minnos ol gul tatlim :))

en iyisi ben seni pepsi kapagı yükledigimde arayayım:))istedigin kadar konuşursun:))
ya görümcende bebekmi niye aglıyo..böyle basit şeylere neden aglar insanlar anlamam..
önce bir düşün bakalım ben birşeymi yaptım diye,ondanmı sildi diye düşün dimi:)
bende eltimi silmiştim eheuheu farkındamı bilmiyorum:)

canım ben uykuya çok düşkünüm yaözellikle sabah uykusunagece geç yatarım ama sabah kalkamam
bu çok eskiden beridir böyle..mesela okulda bile ilk derslere hiç geçtigimi hatırlamam..hatta çalıştıgım zamanlarda bile
işe 1 saat geç giderdim hep:)allahtan patronum komikti hep dalga geçerdi kızmazdı:)
ben geldigimde masasından ayaga kalkar ''hoş geldin patron geç otur yorgunsundur sen ne içersin getiriyim''
diye takılırdı:))cerenide kendime benzetmiştim 11 den önce kalkmazdık..çağla 9 da uyanıyo ama yetmiyo bana:))
cerende çağlanın sesine uyanıyo
biraz büyüsün ikisiylede 12 ye kadar uyumak istiyorum

Amin cnm allah daha beterlerinden korusun..sana cok gecmis olsun, bu bebekler gercekten canli bomba gibiler..heran her dk bir vukaat olmasi icten degil..Bizde her gun oglandan bir ton dayak yiyoruz..o minik isaret parmagi varya...ah o yokmu..heryere onunla dokunuyorum,birde pat diye uzatmasi varki sormayin..acep bizim oglan o parmagi ile sihir mi yaptgini dusunuyor :))

Su saat oldu hala uyumadik sinirimden aglamak istiyorum uyumlu uslu derken gunlerdir gece 2saatten fazla uyumuyorum sinirlerim bozuldu aglasin sussun da diyemiyorum bogazi aciyana kadar bagiriyor uykum var uykummmmm

Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...

çok geçmiş olsun cnm.çok üzüldüm.Allah sizi korumuş.inş başınıza başka felaketler gelmeden saglıkla normal yaşamınıza dönersiniz.Allah saglık versin cana gelmesin de, mal mülk tekrar yapılır.bebegin durumu nasıl şuan.siğortalara iyi bir baktırın.başka kazalar olmasın.okurken ben bile korktum.insanın başına ne gelecegi belli degil..Rabbim bizi bela ve hastalıklardan korusun..amin..geçmiş olsun.

ben esının asker oldugunu yenı öğrendım çok uzuldum.benımde esım bebek olduktan sonra gıdecektı askere yıllarca bu duşunce bıle ıçımı cok sıkmıştı.oyuzden senın durumun ayrı bı burktu benı.ıyıkı anladıgım kadarıyla annenler yakın ve yanında.cok cok gecmış olsun.umarım hersey yoluna gırer kısa zamanda

Su saat oldu hala uyumadik sinirimden aglamak istiyorum uyumlu uslu derken gunlerdir gece 2saatten fazla uyumuyorum sinirlerim bozuldu aglasin sussun da diyemiyorum bogazi aciyana kadar bagiriyor uykum var uykummmmm

ah zeynep ah.. ne geceler yaşadığımı bir ben bir allah biliyor. sabır arkadaşım. diş geliyor muhtemelen. defnenin öyle olmuştu. eti yaramayıp çıkamamış, çıktığında biraz uzamış olarak çıktı. o yüzden bu kadar zorlandıgını dusunuyorum. hiç kolay değil biliyorum ama sabır...

çok geçmiş olsun hepinize çiçeğim yaa... çok üzüldüm. boşver masalı alıp çıkmışsın ya; o da yeter, her şey hallolur, yeter ki onlara bişey olmasın.

canlı bi günaydın dileyecektim ama zeyneple çiçeği okuyunca vazgeçtim. sade bi günaydın diyorum
kızımın hediyesi gelmiş, şubedeymiş. öğle arası almaya gidicem, hem de enesin hediyesini kargoya vericem. şimdilik öpüldünüz...

Son düzenleme:
Canım aşı da dişle birleşince iyice huzursuz yaptı galiba Ömerimi,,nazar ettiler yakışıklımı galibaÜzmez annesini paşam,,düzelicek inşallah en kısa zamanda
Çiçekçim büyük geçmiş olsun canım,,gözlerim dolarak okudum yazdıklarını,,Allah beterinden korusun sizi
Beterin beteri var,buna da şükür ki ablandasın,,güvendesin,annene de çok üzüldüm geçmiş olsun teyzeme.Umarım senin de dediğin gibi bu son olurRabbim seni,güzel kızını ve aileni tüm kötülüklerden korusun canım

Günaydın kızlar,
Sabah haberlerindeki 2 yaşında çocuğunun üzerinde sigara söndüren anne babası(!) olacak canileri duyunca deliye döndüm,bebeğin ağlamaları hala içimi acıtıyor.İşe geldim,annazeynonun uykusuzluğu,Ömerin ağlaması,çiçeğin yaşadıkları beni darmadağan etti kızlar..
Allah hepimize sağlık mutluluk huzur nasip etsin ailemizle...İnşallah burada ve hayatta hep güzel şeylerle karşılaşır,birbirimize hep iyi haberler verebiliriz
Turuncuya kargom ulaştı mı acaba?

evet canım oyun zamanı bizdede var parça pinçik etti tabi
en iyisi görerek almak sanırım

gözlerim doldu yaa canım benim Allah beterinden korusun zeval vermesin
yavrularımızın tırnağına zarar gelmesin
Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun birdaha yaşanmasın ....

günaydın arkadaşlarrrr

hava hüzünlü zaten bugün forumdada kötü haberler var, ÇİÇEKCİM canım çok geçmiş olsun gerçekten allah korumuş sizi çok tehlikeli ya hat çekme falan tehlikeli işler ondanmı oldu acaba bu tv nin falan patlaması allah korusun ve son olsun inş canım

anne_zeynep ömerciğin kesin dişi çıkıyor bu sefer, o diş bir görünsünde bak uykusuz gecelerini nasılda unutacaksınn

yavrumkedii canım sen taa karşılaramı gidiyorsun işe şekerim karşıdan kartala allah yardımcın olsun canım ya hem zaman hemde yorgunluk açısından zordur ama napalım işte allah güç kuvvet veriyor kuzularımızın rızkı için, nasıl gidiyorsun servis varmı kendi aracınla falanmı?

Giz35 ne zamandir gormuyordum seni hem gordugume hem verdigin bilgilere sevindim snm
Ben de yaninda girecegim o acidan sıkinti yok
Tek sıkinti ailelerin duyuncaki tepkisi :)
daha cok kucuk birsey hatirlamayacak yazik dgeil mi zaten minnacik neyini kestireceksiniz azcik buyusun bekleyin vs vs soyledigime pisman oldum cnm

cnm doğuma az kala ortadan kayboldum evet doğumdan sonra da uzun bir süre hiç giremedim. malum benim ailem izmir.de. ist.da bebişle başabaşa kalıverdik en baştan beri. sonra da anadolu yakasına taşındık. işe başladım. bakıcı arayışı falan derken çook uzun zaman oldu ama tekrar aranızdayım vee çok mutluyum:)))
bence zeynepcim etraftakilerin söylediklerine bakma, bana da herkes erken dedi, baskı yaptı olmadı. bu sefer bari yazı bekleseydin kış vaktri sünnet mi olur dedi,dedi de dedi. valla hiçbirini takmadım olur elbet küçükken de olur kış vakti de olur dedim ve randevumu aldım, sonra da sünnetin tarihini bildirdim herkese. işte o kadar. oldu da bitti maşallah. bebişlerin anneleri biziz, onlar için iyi olacağı en iyi biz biliriz. bütün doktorlar bebekken yapılan sünneti tavsiye ediyorlar artık. zaten ya 1 yaşına kadar yaptırın ya da 7 yaşından sonra diyorlar. özellikle de 37 yaş arası kesinlikle yapılmamasını öneriyorlar çünkü bu dönem çocuğun psikolojisi için önemli bir dönemmiş. sünneti hatırlamaya gelince, valla ben büyüynce bana teşekkür ediceni düşünüyom, bu işi hallettiğimiz için. ben düğün yapmadım, çünkü hem anlamaz hem de düğünde duramaz, uykusu gelicek vs. ama odasını, evi, yatağını hatta kapımızı süsledim. hepsinin fotolarını çektim, büyüdüğünde göstericem. sonra ona göre sünnet kıyafeti de aldım. fotoğrafçı da anne-baba ve sünnet çocuğu fotroları çektirdik. çok tatlı oldu. sünnet elbisesi,pelerini, şapkası hepsi minicik ve çok yakıştı. büyünce göstereceğim fotolarını da yaptım. bebiş önemli olduğu için, ben aile büyükleri ve çok yakınlarımız için ufak bir yemek düzünledim sünnetten bir gece önce. orda da resimlerimizi çektik. büyüdüğünde sünneti ile ilgili herşeyi ona göstericem. haaa, daha isterse düğün de yapar annesi ona...inan ki bebekken olması çok daha iyi, iyileşmesi açısından ve büyüdüğünde o korkuyu yaşamaması için...

canım günaydın diyemedim senin nezdinde güzel annelere günaydın diyorum
ya canım evet malesef taaaa kartaldan kalkıp buralara geliyorum
zaten ümraniyede çalışıyordum yakın sayılmazdı ordan biraz daha uzaklaşarak levente geldim
servis var canım sabah 07:05 de servise biniyorum inanması güç ama
akşamda 19:30 da evde oluyorum ortalama akşam pek farketmedi sabahları çok farkedio
ama mesai 9 da başlıyo biz 08:15 de burdayız trafiğin durumu belli olmuyor çünkü

görsen halimi yataktan kalktığım gibi geliyorum bugun saçımı düzelttim makyajımı yaptım kahvaltımı ettim
foruma uğradım yakında birikmiş ütülerimide getirip yapıcam

kızlar buralara yakın çalışan varsa öğlen yemek yiyelim ayol ben kanyonun dibinde çalışıyorum

çok büyük geçmiş olsun Çiçek hanım, gerçekten Allah korumuş sizi. kimbilir ne kadar korkmuşsunuzdur anne olarak. insan anne olunca, böyle durumlarda hemen çocuğunu kucaklıyor ve sadece onu düşünüyormuş. biz de trafik kazasından son anda kurtulduğumuzda öyle olmuştu. sadaka verin isterseniz.

insan gerçekten bazı problemlerin küçük olduğunu, daha büyüklerini görünce anlıyor, haklısınız. canımızın sağ olduğunu sürekli düşünüp, çözümü olan problemleri büyütmemek lazım.

tekrar geçmiş olsun.

kızlar buralara yakın çalışan varsa öğlen yemek yiyelim ayol ben kanyonun dibinde çalışıyorum

Ooo iyiymiş walla,,artık harvey nichols daki indirimlerden sen haberdar edersin bizi şekerim
Ben eskiden(bekarken) mecidiyeköyün yerlisiydimkanyonda numnumda yiyerek çok kilo aldım,,uyuzum kanyona
kociş habire levent adliyesine giderdi,,bende onu kanyonda beklerdimO tarafa gelirsem aklımdasın cicim
Ama ev ve iş mesafen uzakmış gerçekten Hala mecidiyeköyde otursaydım keşke,öğlenleri bize gelir siesta yapardın

uykusuz anneler listesinde ben de yerimi almış bulunuyorum

Orhan Cemal'in biraz pişiği vardı, hayatımda ilk defa "pişik kremi" aldım ve pişiği daha da arttı. belki de artacağı vardı, kreme denk geldi bilemiyorum. sabaha kadar sürekli uyanıp ağladı, belli ki poposu acıyor yavrumun başka bir krem deneyeyim bugün, belki geçer

uykusuzluk birşey değil, canı acıdığı için ağlıyor ya, işte o zaman kahroluyorum. yoksa 2 saat uykuyla da durulur, 4 saatle de

günaydınllar...çiçek-çiçek çok geçmiş olsun...okurken gözlerim doldu...çok şükür bu kadarla atlatmışsınız...Allah beterinden korusun..
.........
annezeynep uykusuz geceler zor valla..bizimkinin de son günlerde uyku düzeni bozuldu..gözleinden uyku akıyo..uyumuyo..sebepsiz ağlamaları çoğaldı...yeni dişler geliyo galiba....eee sünneti ne yapmayı düşünüyorsunuz ..cnm son karar belli mi ....
.....
biz bugün 10 aylık olduk:)))çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…