Ayyy 40 yılda bı bısey yazdım herkes kaçmıs
bende kaçım barı
yolun buraya düşerse mutlaka bekliyorum canım..cerenle çağla seninle ilgilenir:)Tacizci babyceren herkese telini vermişin ben de istiyom. Benim yolum antakyaya mutlaka düşer, oraya geldiğimde cerenciğim ve çağlacığımı görmek isterim seni görmesem de olur.
Eğer kabul edersen bir kere 'beğen' ben de sana özelden kendi telimi atayım cicim
İlkkez kapımızı bı komşu caldı.onuda kızım kovdubı daha kimse gelmicek bize:18:nce kadına guldu sonra yanına gıttı kadın kucagına alınca ağladı.sonrada elıyle gule gule gule yaptı baktı ki kadın gıtmıyo bız gıdelım barı dedıkı ağlayıp kalk ayaga dedı bana.kadın oturuyo bız ayakta zıplıyoz. Kadın nasıl toplanıp gıtcenı bılemedı
kızlar oğluma ilk arabam almayı düşünüyorum alan kullanan varmı memnunmusunuz gereksiz bişeymi sizce yadım :)
Cok sagol cnm ben buyuyunce cok korkup psikolojisini etkilemesin diye erken istiyordum ama esim mirin kirin etmeye basladicnm biz oğlumuzu 5 aylıkken sünnet yaptırdık...hatta burda da paylaşmıştım....sünnet öncesi çok korkmuştum ama sonrası ve şu an iyiki yaptırmışız diyorum...bizim ki genel anestezi olduğun için onları tekrar anlatmama gerek yok sanırım...ama erken yaptırmak bence en iyisi...düğün konusunda ise biz büyünce düşünüyoruz...şimdi yapsaydık hiçbirşey hatırlamıcaktı zaten..ama tabi sen nasıl istersen öle yap cnm...
Giz35 ne zamandir gormuyordum seni hem gordugume hem verdigin bilgilere sevindim snmmerhaba kızlar,
baktım sünnetler başlamış, ben de bizim tecrübemizi anlatayım size. biz 23 mayıs doğumluyuz. 25 şubatta sünnetimizi olduk. lokal anestezi ile yapıldı. sünneti çocuk cerrahı yaptı. zaten kesinlikle cerrahın yapması önerili yor ve yapacak cerrah mümkünse çocuk cerrahı olmalıymış sünnet önce hiçbir ilaç, sakinleştirici vs. vermedi doktor. sünnet esnasında doktorumuzun talebiyle ben de içerdeydim. bebişler en çok annelerini görünce sakinleşirler ve kendilerini güvende hissederler ya, oyüzden ben yüzümü ona dönüp ellerini tuttum. sevdiği oyuncağını aldım yanına, onunla konuştum hep. bir de annelerin bebeğin yüzüne hafif hafif üflemesi de bebeği çok rahatlatırmış, bunu da doktordan öğrendim. işe yarıyor. yaklaşık 20-25 dk. sürdü. doktorumuzun yanında iki yardımcısı ve bir de bizden bir erkek daha vardı. koter yöntemi denilen bir yöntemle kesimi yaptı ve kendi kendine düşen dikişlerle de dikiş attı. eve dönünce o gün bacaklarını fazla hareket ettirmemesi gerektiği için (pansumanın düşmemesi içn) belden aşağısını kundak yapın dedi. pansumanı ertesi gün biz çıkardık. tertemizdi, ne kanama ne başka bişey yoktu. ilk gün 3 saat arayla iki fitil yapın dedi. 5 gün bir merhemi vardı onu sürdük. ertesi gün kıpır kıpr hareket ediyodu bile. bir hafta içinde tamamen iyileşti. 10 gün sonra kontrole çağırdı doktor. kontrolde de temiz çıktı. aklıma gelenleri yazdım, merak ettiğiniz bişey varsa sorun cevaplayım hemen.
Adina inanma cnm icinde bir tane dat sesi var o kadar.neşeli sesleri tavsiye eden varmı acaba
Kocisle kızımı gezmelere yolladım,makinelere çamaşırı bulaşığı attım,banyoyu ovdum,çayımı koydum,geldim forum okudum ooooh gel keyfim gelYahu ben bunu niye daha önce yapmadım War mı keyif gibisi size de çalan parçayı armagan ediyorum Mazhar alanson yandım ha bide öptüm sizi 2sekerli
kızlar oğluma ilk arabam almayı düşünüyorum alan kullanan varmı memnunmusunuz gereksiz bişeymi sizce yadım :)
[video=youtube;0v9o4kLzSe4]http://www.youtube.com/watch?v=0v9o4kLzSe4[/video]annezeynep kesin yine izleyemeyecek ama yinede koyalım:))
öpücükler sana gelsin:)
[video=youtube;0v9o4kLzSe4]http://www.youtube.com/watch?v=0v9o4kLzSe4[/video]annezeynep kesin yine izleyemeyecek ama yinede koyalım:))
erkek analari sunneti erken yaptiranlar dugun yapmayacak mi simdi mi yapacak yoksa buyuyunce mi? Bizimkiler tutturdu simdi kesiliyporsa simdi dugun olsun diye anacim nasil yetiseyim o kadar kosturmacaya ben yaf :s.
CHIHIRO TURUNCU BEYKOZ UGURBICEGISI MELEGIM hadi bi gorun de yorumlayin anacim
azraece sanki bugün hiç görmedim ben seni:26:nerdeydin hııı:)
merak ettim arayacaktımsonra vazgeçtim:)
zaten -2 liradayım dedim şimdi ararsam kesin azraece konuşmaya başlayıp hiç susmazsa
vazgeçtim canım
bu arada eceninde 10. ayı kutlu olsun canım..
güzel yorumlarınız için thank you şekerler:)birazdan belki fotoda eklerim..
pınarda canım sanada izletecem aklımdasın..
bugün çağla çok erken uyudu..saat 8 buçuktan beridir uyuyor:26:
misafirim vardı ve geç gittiler çağlanında 2.uykusu geç saate kalınca bende banyo yaptırdım öyle yatırdım..
dedim yarım saat uyur uyanır sonra tekrar 10 da yatar..yok yattı valla:)
ya sende delimisin bırak uyusun çocuk dediginizi duyar gibiyim:)
evet uyusunda bu erken uyuma bana sabahın köründe uyanış olarak dönmesin:18:tek korkum bu:18:
erken kalkamam ben:18:başım tutar:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?