2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şimdi aklıma geldi: Ömer yarın sünnet oluyor, e bir de bu aralar diş vs ağrıları...

kolay gelsin diyorum anneZEYNEP hanım, belki operasyona da siz de girer, biraz rahatlatırsınız kuzumuzu.

bir an önce iyileşirler inşallah topiğin huzursuz bebekleri

Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.......insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
boğazım düğümlendi ÇİÇEKcim Allah sizleri sevdiklerinize ailenize bize bğışlamış
yatmadan önce muhakkak ayetel kursimizi okuyalım rabbim hiçbirimize ve ailelerimize ani ölüm göstermesin
huff içim sıkıştı valla kendi başıma gelmiş olduğunu düşündüm nasıl korkmuş paniklemişsindir ilk ve son olsun cnm hemen sadakanı ver hemen

çok sağol mutluannecim. oğluşumu fellik fellik gezdirdik biraz da heybetine aldanıp gevşek giydirdik üşüttük sanırım
bebek görmelerde de herkes bebeği bırakıp ömerle oynadı ya da anne grubumuzda hapur hupur ne bulsa yedi dediğin gibi biraz nazar da oldu sanırım kendi nazarımız bile değmiş olabilir

Turuncu'ya kargon ulaşmıştır inşallahhhh biz de hediyesini görmüş oluruz Kayra paşanın :)

o haberi izlemedim ben şimdi okuyunca bile kötü olduğumu düşünürsek iyi ki izlememişim
ben artık haber izlemek yerine dinliyorum kızlar
radyo haberlerinde bu tür eziyet haberleri pek olmuyor daha ziyade gündem piyasa politika spor vs

bu arada bu tar haberlerde isim veriliyorsa bende takıntıdır googledan arayıp bulmaya çalışırım
bazen ulaşma çabam da oluyor ama insanlar nerden çıktı bu kadın şimdi diye korkabiliyor
yine de elimizden geldiğince yardım etmek lazım...

günaydın canım yacidden bugün bir kasvet çöktü üzerimize
Ömer 6:00da emzirerek evin içinde belim kopa kopa turlamalarım sonucu uyudu
o kadar zor bir geceydi ki aralıksız ağladı sızlandı bir ara ağlasın bakmayalım dedik zaten bakacak mecalimiz kalmamıştı öyle gücenmiş ki kendime gelip yanına gittiğimde üstü gözyaşlarından sırılsıklam olmuştu
sabah ateşimiz de çıkmaya başladı aşı üşütme hapşırık öksürük hepsi birden çocuğuma nasıl acı veriyordur kim bilir

evet sabahları biraz kötüymüş benimde çok yakın sayılmaz işyerim kadıköy-kartal ben öğrenciyken, okulum beşiktaşta olduğundan, kanyonun hemen arkasında oturuyordum gültepe girişinde,:) kanyon ve metrocity turlarını çok özledim doğrusu
inş haftaiçi birgün kaçamak yaparımda sanada uğrarımm şekerimm kanyona tabiykiii

geçmiş olsun kıyamam ya çok acıyordur tabi bizim öyle önemli bir pişik sorunumuz olmadı hiç tedavi edici bir pişik kremi bilmiyorum ama arkadaşlar güzel bir krem tavsiyesinde bulunabilir tabii sen daha iyisini bilirsinde dediğin gibi uykusuzluk çekilir ama acı duyduğunu bilmek çok üzücü

ayyy kıyamam yaa gözlerindeki yaşlaraa canım benimmmm, zaten gelince bütün herşey üstüste gelir canım sözleşmiş gibi size sabır ve ömerciğimede acil şifalar diliyorumm, dayanıklıdır aslan ömercik iyileşir hemen annesii üzülmee

azıcık neşemizi bulalım yahu babyceren kocanın yeni resmi yok mu yollasana biz çok depresif olduk da bugun :S

ILKIM ben bu davetiyeye bayıldım dantelli puantiyeli çok hoşuma gittiiii
puantiyeli bir kumaş alıp üzerine minicik dantel figür ekleyip lavanta kesesi yapıp dağıtabilirsin hediyesi de ucuza gelmiş olur

azıcık neşemizi bulalım yahu babyceren kocanın yeni resmi yok mu yollasana biz çok depresif olduk da bugun :S

ilk iyi haber benden olsun:

KİTAP KOLİM URFALI MİNİKLERE ULAŞMIŞ. 19.03.2013'te SAAT 14:02 DE NİHAT BEY'E TESLİM EDİLMİŞ

şuan belki de bir minik hemen okumaya başlamıştır kitabını. ayyy çok heyecanlandım

biangelkujumcum inan msjın hiç bitmiycek sandım o ne gııı bulduguna yazmıssın anam agladı okumaktan ama bana yazdıgın yazını görünce sevindim canım tavsanım tesekkür ederim

napam bacum ben böleyim yazmam yazmam yazıncada

bana diyene bak maşallah

saol canım aile gibi olduk ya bende sevyom oluşunu ve senın güsel kalbini

ay canım thank you kırmızı gacıyıda koymussun oraya tam parti olmus cok sevindim tavsanım benim ya siz beni duygulandırdınız canlarım benim inş buruşuk halimide görürsünüz

keşke yakın olsakta canlı canlı karşılıklı döktürsek sen o halinde süper olursun kesin

Seviyorum seni annetavşan

I LOVE YOU bacım

AMİN
çok geçmiş olsun canım ya adayada kıyamam yae yanık çok acır :18:eşine söle senı ve kızını okusun

ya bu kızlar ne cadu bünları büyütene kadar sakat kalmasak bari :26:

ayne katılıyorum bacım saç yolmaya ,göze parmak sokmaya ,kedi gibi tırmalamaya vsss....ANNEYE ŞİDDETE HAYUR

geçmiş olsun oluşun ve sana neden kızardı acaba sünnet olmuşmuydu

göz kontr neden yaptırıon anlamadım rutin kontr mu :26:

AMİN bacım allah ayırmasın böle deavm etsin işala

Son düzenleme:
napam bacum ben böleyim yazmam yazmam yazıncada

dün tavşanımın doğum günü hediyesini aldık accasia ablasına tşkr ediyoruz kocaman öpüyoruz tavşanımla [/B]

1: Tamamen haklısın cicim,,yazınca 5 insan gücünde yazıyosun walla çok iyi yaa
2: Ayy hemen koy resmini görelim Ayşe Minel'ciğimizin hediyesini

kızlar sünnet temamızı bıyık ve kravatlı düşünüyorum
daha osmanlı havasında bir tema aradım ama bulamadım malzeme yok kendim de çizemem vaktim yok
gözünüze birşeyler takılırsa bıyık kravat olmasa da bana haber verin bacılarım bu işler kuruttu valla beni şöyle yayıla yayıla hiçbirşey araştıramıyorum

doğumgünü temamız da balon olacak
netten buldugum figürlere elle gökkuşağı ekleyeceğim doğdugu güne ithafen
yabancılar hot air balloon party diye süper kutlamalar hazırlamış bir yanım gaza geliyor bir yanım da fani şeyler bunlar azıcık sakin kal diyor :)

bu arada fani şey demişken eşimin de vesilesiyle cidden bu kutlamalara fazla takıldığımı düşünmeye başladım
enerjimi oğlumun kutlamalarına yönelik daha faydalı neye harcayabilirim diye düşünürken Ömer2i çınarım diye sevdiğim aklıma geldi ve çınar ağacı fidesi araştırdım
belediyeyle de görüştüm bize gösterecekleri bir alanı ağaçlandıracağız inşallah oğlumun adına

Çüçekciğim başınıza gelen talihsiz kazaya çok üzüldüm,Allah beterinden korusun.Verilmiş sadakanız varmış demekki...Masalcığıma da acil şifa diliyorum.
Annezeynepciğim dün giremedim teşekkür edemedim,Doğa için bir şeyler hazırlamışsın teşekkür ederim tatlım.Dün kızımı doktora götürdük de.Kızımın her iki ayak baş parmağınd da batık oluşmuş,doktor pomad verdi bakalım umarım tez zamanda geçer.Ayrıca dün müfettişler geldi ortalık hercümercdi anlayacağınız.Çok şükür güzel atlattım,bakalım notum kaç olacak.Bu arada Ömerciğim de uyumamış,annesi uykusuzdur şimdi...Umarım tekrarlamaz.Şu an kızım kucağımda özetle yazıyorum.

beykooooozcuğuuuuum doğum gününü can-ı gönülden kutluyorum hayatım.Enesin güzel,tatlı,biricik ve varlığıyla bizleri mutlandıran değerli annesi...

Kızlar,KİTAP KAMPANYAMIZ NE ALEMDE?ÇOCUKLAR SİZİ BEKLİYOOOR?BUGÜN CHİRİHONUN KOLİSİ ULAŞMIŞ,OKUL ÇOOOK MEMNUN OLMUŞ,TEŞEKÜR EDERİİİİİZ CHİRİHOOOOOO.
BU ARADA ABİM EĞER ARKADAŞLARA UYGUN OLURSA ÇOCUKLAR SINAVA HAZIRLAIYOR DİYE DENEME SINAVLARI DA RİCA ETTİ,TABİ MÜMKÜNSE..

karınca kararınca minik kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/B][/SIZE]

Canım eğer ille de Osmalı olsun dersen,,bu tarz motifli sticker/keselerde kına...vs calismalar yapabilirsin...Ömer için özel bir logo çalışması bile olur,,güzel fontlar var callicgraphic
Birde eltim dağıtmıştı resimdeki gibi lokumluk,,güzeldi,,fikir olsun diye ekliyorum sana

arkadaşlar (biangel_kujum ve Babyceren),

lütfen mesajlarınızı yazarken, bunları birilerinin okuyacağını unutmayınız.
sonuna geldiğimde başını unutuyorum yada kimin yazdığını unutuyorum
hayır, kesinlikle Alzeimer değilim

gözlerim yoruluyor, hem mesajı hem alıntıları ufak ufak okumaya dayanamıyorum,

lütfen... lütfen...

bakınız ben hemen öpücükle kapatıyorum, kısacık mesajımı

not: bu sabah dolmuşa binmek zorunda kaldım ve "22-23 yaşlarında bir bayan" bana yer verdi "beykoz hanım, siz misiniz? çok mu yaşlı buluyorsunuz beni" diyesim geldi.
köşeminderi hanım olmadığı için, onun için ayrıca not yazacağımdır

lokumluklar çok güzelmiş ya eltin ne için dağıttı canım sünnet düğününde falanmı ay ayrıca nerden almışkii ya çok hoşuma gitti heralde eminönünden almıştır dimiiii

lokumluklar çok güzelmiş ya eltin ne için dağıttı canım sünnet düğününde falanmı ay ayrıca nerden almışkii ya çok hoşuma gitti heralde eminönünden almıştır dimiiii
evet canım sünnet için yer:eminönü,,gerçekten güzeller ve minicikler,,içinde de 4 adet minik çifte kavrulmuş koydu ki onlar daha güzeldi bende şimdi evde kahvenin yanına çikolata koyuyorum bunula

evet canım sünnet için yer:eminönü,,gerçekten güzeller ve minicikler,,içinde de 4 adet minik çifte kavrulmuş koydu ki onlar daha güzeldi bende şimdi evde kahvenin yanına çikolata koyuyorum bunula

evett çok güzel ya bebek mevlütünde falanda verilebilir bakk birdahakii bebeğimin mevlütünde yada inş oğlum olursa onun sünnetinde aklımda olacakk

yazılara bayıldım ya hızır gibisin çok güzeller!
mikasa moor'da osmanlı temalı çatal bıçaklar vardı hilal fes vb şekillerde o tarz figürler kullanabilirim!
ahan da ilham geldi mutlu anne sayesinde teşekkürler bebeğim :)

içim sıkıldı ya..çiçek çim neler gelmiş başınıza inan çok üzüldüm,korku filmi gibi..
neyse iyisiniz ya çok şükür..nazaramı geldiniz siz canım:26:geçmiş olsun..
annezeynep_sende uykusuz kalmışsın,arkadaşların dedigi gibi kesin diş geliyodur canım..
diş dişşş dedin al sana dişşş:))böyle oluyo işte..
ömerede geçmiş olsun ilerlemeden atlatır inşallah..

şekersizççay_kargonu aldınmı cigerim:)
ecesuelif_10.ayınız kutlu olsun canımnice aylara yıllara inşallah..

tmm anlşldı uztmya grk yk:)kstmlrm iyimi..yetrnce anlşlymu:)göznz yrlmsn:)syglr...

Geçmiş olsun. İnşallah son olur, arkadaşlar da söylemiş sadaka çıkarmak lazım tüm belalardan korur sizi. Annene de geçmiş olsun,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…