2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim çok teşekkür ederim desteğin için
bende mutluannem gibi mini konseptini tercih ettim
o da sağolsun yardımını esirgemiyor sinemisten ve benden

ama bahar çiçekleri çok hoşuma gitti seneyede o konsepti yapabilirim
inşallah bir baharda sana kızyavru müjdeler

ilk olamadım bari son olayım diye bekledim ZADA hanım, çok geçmiş olsun. böylesini ilk defa duymuştum. iyiki doktora gitmişsiniz ilerlemeden. Zeynep'e de geçmiş olsun diyorum. nasıl ağlamıştır kimbilir acıyla. beterinden korusun Allah. nazar değmesin

PLANNER hanım yok, haber alan var mı? çok işim var ama yine de açık olacak topikim demişti. inşallah birşey yoktur

hakikaten pipilerle başımız dertteymiş bu hafta

Hejar hanım, çok geçmiş olsun diyorum.belki uykudaki huzursuzluğu da bundandır, belki hemen geçer. iyi haberlerinizi bekliyoruz

belkide huysuzluğu bundandır bilmiyorum:26:
bizim oğlan açlık grevinde
yemek yememesi çok ama çok yıpratıcı off

haftasonu düğün var
kilo almışım, elbiselerim dar
hemen kumaş alayım
iyiki bir terzim var

bugün de akşam oldu, eve gidiyorum izninizle
güzel bir gün geçirdim, hep sizin sayenizde
bebekleri teker teker öpüyorum
büyüyüp öpsünler bizim ellerimizi de

chihiro yazar mani, başka işi yok
okunacak makaleler var, hem de birçooook

çok kötü bir mani oldu, kayıtlardan çıksın lütfen

aynen cnm ya
ama heryere başka isimle kaydolduğum için girerken kırk kere hepsini deniyorum özelden yazışalım senle gel kuzum
bu arada 10dk geç kalmak mı!! biz hergün yarım saatten önce girmiyoruz ofise babamızın fabrikası sanki
yaptım yaptım yapmam mı ama ailem bunaltıyor kestiriyorsak düğün yapalım düğünü sonra yaptırcaksak sonra kestireli m vs vs ylan hikayesine döndü valla

ZADAcım çok heyecanlıyım ailem azıcık bunaltıyor şimdiden kestirmeseniz olmaz mı büyüyünce anlar erkek olduğunu vs vs aklımı karıştırıp duruyorlar valla
Bu arada geçmiş olsun ZADA naptı öyle ya korneanı çizmiş resmen yaramaza bak ne tırnak varmış
ben de bu tarz kutlamaları severim kültürümüzün bir parçası sonuçta
hele eskinin düğünleri ne güzelmiş dabullu zurnalı at üstünde
valla benim kına gecemde babamın arkadaşları davul çaldı oh verdik kızı diye kopmadan olmaz bu işler kop kop kop

ay inşallah yavrum inşallah! bahar mevsimini çok seviyorum eşimle baharda tanıştık baharda evlendik baharda ömer doğdu baharda evimizi aldık bahar bana hep güzellikler getirdi ah bi kızım olursa var yaaa bahar gelmese bile özenir gelir derecede kutlardım doğumgününü

Tacizci babyceren herkese telini vermişin ben de istiyom. Benim yolum antakyaya mutlaka düşer, oraya geldiğimde cerenciğim ve çağlacığımı görmek isterim seni görmesem de olur.
Eğer kabul edersen bir kere 'beğen' ben de sana özelden kendi telimi atayım cicim

merhaba kızlar,
baktım sünnetler başlamış, ben de bizim tecrübemizi anlatayım size. biz 23 mayıs doğumluyuz. 25 şubatta sünnetimizi olduk. lokal anestezi ile yapıldı. sünneti çocuk cerrahı yaptı. zaten kesinlikle cerrahın yapması öneriliyor ve yapacak cerrah mümkünse çocuk cerrahı olmalıymış sünnet önce hiçbir ilaç, sakinleştirici vs. vermedi doktor. sünnet esnasında doktorumuzun talebiyle ben de içerdeydim. bebişler en çok annelerini görünce sakinleşirler ve kendilerini güvende hissederler ya, oyüzden ben yüzümü ona dönüp ellerini tuttum. sevdiği oyuncağını aldım yanına, onunla konuştum hep. bir de annelerin bebeğin yüzüne hafif hafif üflemesi de bebeği çok rahatlatırmış, bunu da doktordan öğrendim. işe yarıyor. yaklaşık 20-25 dk. sürdü. doktorumuzun yanında iki yardımcısı ve bir de bizden bir erkek daha vardı. koter yöntemi denilen bir yöntemle kesimi yaptı ve kendi kendine düşen dikişlerle de dikiş attı. eve dönünce o gün bacaklarını fazla hareket ettirmemesi gerektiği için (pansumanın düşmemesi içn) belden aşağısını kundak yapın dedi. pansumanı ertesi gün biz çıkardık. tertemizdi, ne kanama ne başka bişey yoktu. ilk gün 3 saat arayla iki fitil yapın dedi. 5 gün bir merhemi vardı onu sürdük. ertesi gün kıpır kıpr hareket ediyodu bile. bir hafta içinde tamamen iyileşti. 10 gün sonra kontrole çağırdı doktor. kontrolde de temiz çıktı. aklıma gelenleri yazdım, merak ettiğiniz bişey varsa sorun cevaplayım hemen.

Ne güzel sorunsuz atlatmışsınız anladığım kadarıyla soğukkanlı birisin ben olsam kesinlikle içerde duramazdım.

Ne güzel sorunsuz atlatmışsınız anladığım kadarıyla soğukkanlı birisin ben olsam kesinlikle içerde duramazdım.
evet çok şükür sorunsuz atlattık. ama soğukkanlı biri hiç değilim aslında. doktor annesi sen de kal, bebeğinin sana ihtiyacı olacak diyince akan sular duruverdi. aslında ben üstünü çıkarıp, hatstanenin bile dışına kaçacaktım:)) doktor öyle deyince kaldım mecburen. ama allah acayip bir güç veriyor insana. inan o an çok iyiydim ama eve geldikten sonra biraz dinleneyim diye bir yattım tam 3 saat delkisiz uyumuşum,yani herşey bitince güç falan kalmadı ve o odada durabilen ben, bir hafta oğluşumun altını bile değiştiremedim. pansumanı çıkarma, merhem sürme işi tamamen anneme kaldı. neyse ki geçti bitti. sünnet olucak bebişlere ve annelerine de allah bizim gibi kolaylık ve güç versin inşallah.

beykooooz cnm doğum günün kutlu olsun..sevdiklerinle nice yaşlara inş..herşey gönlünce olsun....
dün gce oğlum uyumadı...çıldırttı resmen beni...beşiğinde oturup kendini sallarken gözler gidiyo...yatırdığım an cıyaaaak diye başlıyo...Allah bebişi uyumayan ,yemeyen annelere sabır versin...amin...dolayısıyla öğlene kadar uyuduk..geçimişi okumayı bitiremedim...zada cnm çok geçmiş olsun...görünmez kaza....bizimki de dün akşam babasının burnunu yırtmış resmen...neyse bence geçmişe döneyim....grşrz...

neşeli sesleri tavsiye eden varmı acaba

Canım biz kullanıyoruz ortasında yuvarlak top gibi bi şey var ona basınca biip sesi çıkıyor, hayvanlar var içinde. Farklı bir sesi yok ama beste ona basıp basıp duruyo çok eğleniyo. Kızım sevdiği için memnunum ama çok özellikli olduğunu düşünmüyorum.

zadacım çok geçmiş olsun canım

mutluannem haklı bizim kızlar hakkaten şiddet yanlısı oldular
ben her akşam dayak yiyorum yaaaa

ZADA çok üzüldüm üst üste aksilikler yaşamışsın. Zeynep adaya da sana da çok geçmiş olsun. Demek ki çok dikkatli olmak lazım bu küçük canavarlara karşı, umarım tekrarlamaz canım.

teşekkür ederiz kızlar cok saolun..Allahım tekrarını yasatmasın ve beterınden korusun hepimizi..

zeynepcim benim nacizane fikrim eğerki oğlum olsaydı..sünnetini zorunlu bir durum olmadıkça okul öncesi yapardım heralde..düğününüde peşine yapardım...eğerki zorunlu bir şekilde sunnet erken yaptırmak zorunda olursamda yıne sunnetını buyuyunce yaptırırdım dıye dusunuyorum..çunkü şimdi hiç bir şey anlamıycaklar düğünden hatrlamayacaklar ama böle uzaktan konusması kolay tabi..gönlünden nasıl gecıyosa oyle yap tatlım..

Kızlar ben NAGİHAN'ı merak ediyorum geçen özelden yazdım ama cvp alamadım tlf no su olan arayıp beni bilgilendirebilir mi acaba:44:

cnm bende numarası var ama telefonum arabada inip almadımda sabahtan berı cıkınca arayıp sana haber verırım..

Tamam canım bekliyorum haberini çok sağol

İlkkez kapımızı bı komşu caldı.onuda kızım kovdu bı daha kimse gelmicek bize:18:nce kadına guldu sonra yanına gıttı kadın kucagına alınca ağladı.sonrada elıyle gule gule gule yaptıbaktı ki kadın gıtmıyo bız gıdelım barı dedıkı ağlayıp kalk ayaga dedı bana.kadın oturuyo bız ayakta zıplıyoz. Kadın nasıl toplanıp gıtcenı bılemedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…