hakikaten pipilerle başımız dertteymiş bu hafta
Hejar hanım, çok geçmiş olsun diyorum.belki uykudaki huzursuzluğu da bundandır, belki hemen geçer. iyi haberlerinizi bekliyoruz
haftasonu düğün var
kilo almışım, elbiselerim dar
hemen kumaş alayım
iyiki bir terzim var
bugün de akşam oldu, eve gidiyorum izninizle
güzel bir gün geçirdim, hep sizin sayenizde
bebekleri teker teker öpüyorum
büyüyüp öpsünler bizim ellerimizi de
chihiro yazar mani, başka işi yok
okunacak makaleler var, hem de birçooook
zeynep sen de ben gibi sosyal medyacısın kız... internet annelerini ben de takip ediyorum ama eğitimler cok pahalı oluyo. gecenlerde zaman yonetimi vardı onu çok istemiştim ama malum istanbulda olmayınca gidiş sıkıntılı oluyo. online olarak da katılabiliniyo.
annemzeynebim bana özelden sosyal medya rumuzlarını yazsana. takipçin olcam taciz etcem seni
yaptım yaptım yapmam mı ama ailem bunaltıyor kestiriyorsak düğün yapalım düğünü sonra yaptırcaksak sonra kestireli m vs vs ylan hikayesine döndü vallai
demekki senı tanımışımda bılmışım guzel ozel bı mevlut yapıcagını....madem konseptte bıyık olcak emzik alıyosa emzığının ustune keceden bıyık yapabılırsın bı yerde gormuştum....
canımcım paşam sünnet oluyomuşş perşembe günü..hadi şimdiden gözünüz aydın mevlam damatlığını göstersin büyüyünce..bir anne olarak cok güzel bir duygu olsa gerek..sevincine hepimiz ortağız cnm..Olduda bitti maşşallah dicez perşembe günü..
ben de bu tarz kutlamaları severim kültürümüzün bir parçası sonuçtaFikrine son derece saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorum,,sünnet bizim geleneğimizde var,,
hem dinimiz hem sağlık açısında son derece önemli olduğundan bu günü ailenin coşkuyla kutlaması da çok doğal çok güzel benceHatta ve hatta anadolu da bu güzel günün destek alınarak kutlanması için,durumu iyi olan biri "kirve" olur.
Kızlar için kına gecesi de buna benzer bir örnektirNe eğlenmiştik kınamda yaaa
zeynepcim çok teşekkür ederim desteğin için
bende mutluannem gibi mini konseptini tercih ettim
o da sağolsun yardımını esirgemiyor sinemisten ve benden
ama bahar çiçekleri çok hoşuma gitti seneyede o konsepti yapabilirim
inşallah bir baharda sana kızyavru müjdeler
merhaba kızlar,
baktım sünnetler başlamış, ben de bizim tecrübemizi anlatayım size. biz 23 mayıs doğumluyuz. 25 şubatta sünnetimizi olduk. lokal anestezi ile yapıldı. sünneti çocuk cerrahı yaptı. zaten kesinlikle cerrahın yapması öneriliyor ve yapacak cerrah mümkünse çocuk cerrahı olmalıymış sünnet önce hiçbir ilaç, sakinleştirici vs. vermedi doktor. sünnet esnasında doktorumuzun talebiyle ben de içerdeydim. bebişler en çok annelerini görünce sakinleşirler ve kendilerini güvende hissederler ya, oyüzden ben yüzümü ona dönüp ellerini tuttum. sevdiği oyuncağını aldım yanına, onunla konuştum hep. bir de annelerin bebeğin yüzüne hafif hafif üflemesi de bebeği çok rahatlatırmış, bunu da doktordan öğrendim. işe yarıyor. yaklaşık 20-25 dk. sürdü. doktorumuzun yanında iki yardımcısı ve bir de bizden bir erkek daha vardı. koter yöntemi denilen bir yöntemle kesimi yaptı ve kendi kendine düşen dikişlerle de dikiş attı. eve dönünce o gün bacaklarını fazla hareket ettirmemesi gerektiği için (pansumanın düşmemesi içn) belden aşağısını kundak yapın dedi. pansumanı ertesi gün biz çıkardık. tertemizdi, ne kanama ne başka bişey yoktu. ilk gün 3 saat arayla iki fitil yapın dedi. 5 gün bir merhemi vardı onu sürdük. ertesi gün kıpır kıpr hareket ediyodu bile. bir hafta içinde tamamen iyileşti. 10 gün sonra kontrole çağırdı doktor. kontrolde de temiz çıktı. aklıma gelenleri yazdım, merak ettiğiniz bişey varsa sorun cevaplayım hemen.
bilgi: unnadoda pearson yayıncılığın kitapları var...
evet çok şükür sorunsuz atlattık. ama soğukkanlı biri hiç değilim aslında. doktor annesi sen de kal, bebeğinin sana ihtiyacı olacak diyince akan sular duruverdi. aslında ben üstünü çıkarıp, hatstanenin bile dışına kaçacaktım:)) doktor öyle deyince kaldım mecburen. ama allah acayip bir güç veriyor insana. inan o an çok iyiydim ama eve geldikten sonra biraz dinleneyim diye bir yattım tam 3 saat delkisiz uyumuşum,yani herşey bitince güç falan kalmadı ve o odada durabilen ben, bir hafta oğluşumun altını bile değiştiremedim. pansumanı çıkarma, merhem sürme işi tamamen anneme kaldı. neyse ki geçti bitti. sünnet olucak bebişlere ve annelerine de allah bizim gibi kolaylık ve güç versin inşallah.Ne güzel sorunsuz atlatmışsınız anladığım kadarıyla soğukkanlı birisin ben olsam kesinlikle içerde duramazdım.
neşeli sesleri tavsiye eden varmı acaba
zadacım çok geçmiş olsun canım
mutluannem haklı bizim kızlar hakkaten şiddet yanlısı oldular
ben her akşam dayak yiyorum yaaaa
ilk olamadım bari son olayım diye bekledim ZADA hanım, çok geçmiş olsun. böylesini ilk defa duymuştum. iyiki doktora gitmişsiniz ilerlemeden. Zeynep'e de geçmiş olsun diyorum. nasıl ağlamıştır kimbilir acıyla. beterinden korusun Allah. nazar değmesin
ZADAcım çok heyecanlıyım ailem azıcık bunaltıyor şimdiden kestirmeseniz olmaz mı büyüyünce anlar erkek olduğunu vs vs aklımı karıştırıp duruyorlar valla
Bu arada geçmiş olsun ZADA naptı öyle ya korneanı çizmiş resmen yaramaza bak ne tırnak varmış
ZADA çok üzüldüm üst üste aksilikler yaşamışsın. Zeynep adaya da sana da çok geçmiş olsun. Demek ki çok dikkatli olmak lazım bu küçük canavarlara karşı, umarım tekrarlamaz canım.
Kızlar ben NAGİHAN'ı merak ediyorum geçen özelden yazdım ama cvp alamadım tlf no su olan arayıp beni bilgilendirebilir mi acaba:44:
teşekkür ederiz kızlar cok saolun..Allahım tekrarını yasatmasın ve beterınden korusun hepimizi..
zeynepcim benim nacizane fikrim eğerki oğlum olsaydı..sünnetini zorunlu bir durum olmadıkça okul öncesi yapardım heralde..düğününüde peşine yapardım...eğerki zorunlu bir şekilde sunnet erken yaptırmak zorunda olursamda yıne sunnetını buyuyunce yaptırırdım dıye dusunuyorum..çunkü şimdi hiç bir şey anlamıycaklar düğünden hatrlamayacaklar ama böle uzaktan konusması kolay tabi..gönlünden nasıl gecıyosa oyle yap tatlım..
cnm bende numarası var ama telefonum arabada inip almadımda sabahtan berı cıkınca arayıp sana haber verırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?