Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa şu an çok mutluyum. gözlerim dolu dolu oldu. ve bunun sebebi sensin babyceren...
seni çok seviyorum iyi ki senin gibi bi arkadaşım oldu... ve işte hediyelerim;
Eki Görüntüle 663070
Eki Görüntüle 663071
beykoz; ben de enesin hediyesini yolladım şekerim. alınca haber et![]()
yaaaa şu an çok mutluyum. gözlerim dolu dolu oldu. ve bunun sebebi sensin babyceren...
Eki Görüntüle 663070
Eki Görüntüle 663071
Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
Eki Görüntüle 663070
Eki Görüntüle 663071
Eki Görüntüle 663070
Eki Görüntüle 663071
Çok güzellerr bayıldımHele resme double bittim
Umarım birgün, yanyana bütün bebişler aynı karede olur
![]()
Çook beğendiim ve duygulandım yaaaevet keske birgün hepsi biraraya gelse yavrucakların
çoookk güzeller güle güle giysin defnecik, babyceren teyzeside çok zevkliymişş![]()
ah içim kıpır kıpır olduuu çok sevindim ve de beğendim zevkli hatunsun Babyceren
hele o Çağla ile Defnenin şımarık haline bayıldım yüzünüz hep gülsün inşallah meleksiniz siz melek
notta "DİKKATLİ AÇ ÖZEL HEDİYEM" yzıyor o ne o ne![]()
güzel günlerde kullanın inşallah, öyle acele ettim ki içine bir not yazmadığım gönderdikten sonra aklıma geldi
dün tavşanımın doğum günü hediyesini aldık accasia ablasına tşkr ediyoruz kocaman öpüyoruz tavşanımla![]()
rabbim korumuş daha kötüsünden, geçmiş olsunMerhaba arkadaslar.uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
20 gündür aşağı yukarı bir kaç gün hariç uyku yok bize de, bi süre sonra cidden sinirler geriliyor ve bütün gün hem gergin hem yorgun ölü balık gibi geçiriyorum, seni çok iyi anlıyorum umarım yakında toparlar ömercikSu saat oldu hala uyumadik sinirimden aglamak istiyorum uyumlu uslu derken gunlerdir gece 2saatten fazla uyumuyorum sinirlerim bozuldu aglasin sussun da diyemiyorum bogazi aciyana kadar bagiriyor uykum var uykummmmm
ygs ye hazırlık değil dimi?Kızlar,KİTAP KAMPANYAMIZ NE ALEMDE?ÇOCUKLAR SİZİ BEKLİYOOOR?BUGÜN CHİRİHONUN KOLİSİ ULAŞMIŞ,OKUL ÇOOOK MEMNUN OLMUŞ,TEŞEKÜR EDERİİİİİZ CHİRİHOOOOOO.
BU ARADA ABİM EĞER ARKADAŞLARA UYGUN OLURSA ÇOCUKLAR SINAVA HAZIRLAIYOR DİYE DENEME SINAVLARI DA RİCA ETTİ,TABİ MÜMKÜNSE..
Nedir benim bu kargolardan çektiğim kızlar
Eşime sevgililer gününde yolladım ertesi gün kargoyu aldı,
Turuncuma yolladım haber gelmedi,tel.i de olmadığı için arayıp soramıyorum ulaştı mı diye
Unnadodan alışveriş yaptım,kampanya bitti kaç gün oldu gelmedi
Kızım çok sevdiği bir arkadaşına bişey yolladı,,o da hala ulaşmadı
Ya kargocular çok beğenip kendileri alıyor,yada bana düpedüz garezleri var aaaaa
imdaaaat![]()
aaa eline geçseydi kesin girer yazardı demek ki hala ulaşmamış
ben telefonumu arabada unutmuşum akşam biyologu arayayım turuncuyu arayıp sorsun onda vardı numarası cnm
sen o kaligrafiyi nasıl yaptın bana mail atsana yol yordam göster elim kalem tutsun ne bileyim bir iki harf öğreneyim kırk yıl kölen olayım falan![]()
tmm anlşldı uztmya grk yk:)kstmlrm iyimi..yetrnce anlşlymu:)göznz yrlmsn:)syglr...
ben çıkıyoruım arkadaşıma dedikodu yapmaya gidiyorum
sakın arkamdan dedikodumu yapmayın
dedikodu yapanları hiç sevmem
sözüm sana cihikoko
hoşçakalın..![]()