2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa şu an çok mutluyum. gözlerim dolu dolu oldu. ve bunun sebebi sensin babyceren...

seni çok seviyorum iyi ki senin gibi bi arkadaşım oldu... ve işte hediyelerim;

$fotoğraf.webp

$fotoğraf2.webp

beykoz; ben de enesin hediyesini yolladım şekerim. alınca haber et :34:

babyceren cnm çok tşk ederiz...20 mayıs doğumlu başka bebek yok mu burda kızlar ya merak ettim...bu arada oğlum 10 aylık oldu daha adım atamıyo..var mı bizim gibisi..ama 5 dişi var.. sağlık olsun...

Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...

çok çok mgeçmiş olsun allah korumuş sizleri birde eşin yok seni hissettiklerini çok iyi anlayabiliyorum keşke en baştan elektrikler gidince gitseydin ablana ama nerden bileceksin umarım şu vakitlerde halletmiş olursun işini bende eşim yokken döne döne tüplere kapılara falan bakıyorum yatmadan ama rabbime emanetiz tekrar geçmiş olsun..

yaaaa şu an çok mutluyum. gözlerim dolu dolu oldu. ve bunun sebebi sensin babyceren...

seni çok seviyorum iyi ki senin gibi bi arkadaşım oldu... ve işte hediyelerim;

Eki Görüntüle 663070

Eki Görüntüle 663071

beykoz; ben de enesin hediyesini yolladım şekerim. alınca haber et :34:

ah içim kıpır kıpır olduuu çok sevindim ve de beğendim zevkli hatunsun Babyceren
hele o Çağla ile Defnenin şımarık haline bayıldım yüzünüz hep gülsün inşallah meleksiniz siz melek

notta "DİKKATLİ AÇ ÖZEL HEDİYEM" yzıyor o ne o ne :52:

bende kargoya verdim bugün hediyemiii, çok heyecanlıyım bakalım azra'cık beğenecekmiii:16: yarında bambucan resmini koyar heraldeee:54:

Çok güzellerr bayıldım:46::46::46:Hele resme double bittim:16:Umarım birgün, yanyana bütün bebişler aynı karede olur:16:

Çook beğendiim ve duygulandım yaaa :43: evet keske birgün hepsi biraraya gelse yavrucakların

çoookk güzeller güle güle giysin defnecik, babyceren teyzeside çok zevkliymişş:46:

fotoğrafı tam karşıma monitörün dibine koydum. bakıp bakıp gülümsüyorum. çok tatlılar çookkk... inşallah bi gün gerçeğini de yaparız...

ballışekersiz yeşilçay:))hediyemi almışsın:52:begenmene çookk sevindim canım..
önemli olan defnemin begenmesi:)bakalım o da begenecekmi:)
mandalımıda atma haa:)bu taraflara gelirsen geri getirirsin:)
çamaşır bitmiyo mandalım eksik eheueheue

annezeynep seninde gözünden birşey kaçmıyo maşallah:)
hemen notumu okumuşsun:1:

ben çıkıyoruım arkadaşıma dedikodu yapmaya gidiyorum:1:
sakın arkamdan dedikodumu yapmayın:47:
dedikodu yapanları hiç sevmem:47:
sözüm sana cihikoko:47:
hoşçakalın..:52::54::54:

ah içim kıpır kıpır olduuu çok sevindim ve de beğendim zevkli hatunsun Babyceren
hele o Çağla ile Defnenin şımarık haline bayıldım yüzünüz hep gülsün inşallah meleksiniz siz melek

notta "DİKKATLİ AÇ ÖZEL HEDİYEM" yzıyor o ne o ne :52:

amin canım. allah meleklerimizi korusun...

o hediye bana özel bir adet ballı yeşilçay :) deli bu kız yaaa :)

Nedir benim bu kargolardan çektiğim kızlar:14:
Eşime sevgililer gününde yolladım ertesi gün kargoyu aldı,
Turuncuma yolladım haber gelmedi,tel.i de olmadığı için arayıp soramıyorum ulaştı mı diye:ssz:
Unnadodan alışveriş yaptım,kampanya bitti kaç gün oldu gelmedi:19:
Kızım çok sevdiği bir arkadaşına bişey yolladı,,o da hala ulaşmadı:14:
Ya kargocular çok beğenip kendileri alıyor:1:,yada bana düpedüz garezleri var aaaaa:47:
imdaaaat:36:

Merhaba arkadaslar.uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
rabbim korumuş daha kötüsünden, geçmiş olsun
Su saat oldu hala uyumadik sinirimden aglamak istiyorum uyumlu uslu derken gunlerdir gece 2saatten fazla uyumuyorum sinirlerim bozuldu aglasin sussun da diyemiyorum bogazi aciyana kadar bagiriyor uykum var uykummmmm
20 gündür aşağı yukarı bir kaç gün hariç uyku yok bize de, bi süre sonra cidden sinirler geriliyor ve bütün gün hem gergin hem yorgun ölü balık gibi geçiriyorum, seni çok iyi anlıyorum umarım yakında toparlar ömercik
Kızlar,KİTAP KAMPANYAMIZ NE ALEMDE?ÇOCUKLAR SİZİ BEKLİYOOOR?BUGÜN CHİRİHONUN KOLİSİ ULAŞMIŞ,OKUL ÇOOOK MEMNUN OLMUŞ,TEŞEKÜR EDERİİİİİZ CHİRİHOOOOOO.
BU ARADA ABİM EĞER ARKADAŞLARA UYGUN OLURSA ÇOCUKLAR SINAVA HAZIRLAIYOR DİYE DENEME SINAVLARI DA RİCA ETTİ,TABİ MÜMKÜNSE..
ygs ye hazırlık değil dimi?

Nedir benim bu kargolardan çektiğim kızlar:14:
Eşime sevgililer gününde yolladım ertesi gün kargoyu aldı,
Turuncuma yolladım haber gelmedi,tel.i de olmadığı için arayıp soramıyorum ulaştı mı diye:ssz:
Unnadodan alışveriş yaptım,kampanya bitti kaç gün oldu gelmedi:19:
Kızım çok sevdiği bir arkadaşına bişey yolladı,,o da hala ulaşmadı:14:
Ya kargocular çok beğenip kendileri alıyor:1:,yada bana düpedüz garezleri var aaaaa:47:
imdaaaat:36:

aaa eline geçseydi kesin girer yazardı demek ki hala ulaşmamış :(
ben telefonumu arabada unutmuşum akşam biyologu arayayım turuncuyu arayıp sorsun onda vardı numarası cnm
sen o kaligrafiyi nasıl yaptın bana mail atsana yol yordam göster elim kalem tutsun ne bileyim bir iki harf öğreneyim kırk yıl kölen olayım falan :3:

aaa eline geçseydi kesin girer yazardı demek ki hala ulaşmamış :(
ben telefonumu arabada unutmuşum akşam biyologu arayayım turuncuyu arayıp sorsun onda vardı numarası cnm
sen o kaligrafiyi nasıl yaptın bana mail atsana yol yordam göster elim kalem tutsun ne bileyim bir iki harf öğreneyim kırk yıl kölen olayım falan :3:

Sen önce bir telefonunu alsan daha iyi olurdu:47: ulaşmayan kargolardan biri de Ömer'in:9:
Bu arada mail atıcam sana detayı cicim...

Son düzenleme:
tmm anlşldı uztmya grk yk:)kstmlrm iyimi..yetrnce anlşlymu:)göznz yrlmsn:)syglr...

tövbe ediyorum üstad Babyceren, sizin mesajlarınızın uzunluğunu eleştirmek ne haddime :42:

lütfen eski uzun mesajlarınıza geri dönünüz, zira kripto çözer gibi oluyorum, eskisinden daha çok yoruluyorum efem:68::17:

ben çıkıyoruım arkadaşıma dedikodu yapmaya gidiyorum:1:
sakın arkamdan dedikodumu yapmayın:47:
dedikodu yapanları hiç sevmem:47:
sözüm sana cihikoko:47:
hoşçakalın..:52::54::54:

ay Allah'ım ya Rabbim,

yine geldi, esti, gürledi, haşladı ve gitti :14:

cevap bile yazamadım, lafım ağzımda tıkılı kaldı:14:

ben biraz hava alıp geleyim, yüzümü de yıkayayım bari:14:

sigara içmediğimden, efkarımı anlatmak için :ssz:bu ifadeyi kullanmıyorum (çok bilmiş bir yeşilaycıyım, farkındayım :51:)

çiçeğim sabah seni okudum ve şu saate kadar aklımdaydın. iyi ki yine annen vardı yanında ne kadar korktuğunuzu tahmin edebiliyorum. verilmiş sadakanız varmış Allah beterinden korusun.

annezeynebimde isyancılar grubuna dahil olmuş malesef:( sezen aksudan geçer şarkısını hediye ediyorum sana:) geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer:)

alışverişe gittim geldim baktım iki çiçek bir resimde daha ne isteyim:) babyceren hediyelerin çok güzelmiş . defnecim güle güle giysin. herkes önceden yolladı ya ben sanırım doğumgününe yetiştiremeyerek rekor kırmış olacam:) çalışmalarıma başlamam gerek bir an önce:)

bu arada ilkimin yaptığı keçeden isimler yapmak için izmirden keçe aldım ama ince keçe. umarım yanlış almamışımdır ve de ben nasıl yapıcam o harfleri. sizin gazınızla giriyorum hamama çok terlerim ben bu gidişle:)

Back
X