Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...
canım Allahım korumus neler gelmiş basınıza evlerden ırak evinizde kuran okutun canım rabbim korusun gecmiş olsun rabbim sizi bizede bagısladı canım arkadasım tekrar gecmiş olsun ...