2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...

canım Allahım korumus neler gelmiş basınıza evlerden ırak evinizde kuran okutun canım rabbim korusun gecmiş olsun rabbim sizi bizede bagısladı canım arkadasım tekrar gecmiş olsun ...

ah zeynep ah.. ne geceler yaşadığımı bir ben bir allah biliyor. sabır arkadaşım. diş geliyor muhtemelen. defnenin öyle olmuştu. eti yaramayıp çıkamamış, çıktığında biraz uzamış olarak çıktı. o yüzden bu kadar zorlandıgını dusunuyorum. hiç kolay değil biliyorum ama sabır...

çok geçmiş olsun hepinize çiçeğim yaa... çok üzüldüm. boşver masalı alıp çıkmışsın ya; o da yeter, her şey hallolur, yeter ki onlara bişey olmasın.

canlı bi günaydın dileyecektim ama zeyneple çiçeği okuyunca vazgeçtim. sade bi günaydın diyorum :ssz:
kızımın hediyesi gelmiş, şubedeymiş. öğle arası almaya gidicem, hem de enesin hediyesini kargoya vericem. şimdilik öpüldünüz...

ay sıkıntınız cok oarada bizide düşünüyorsun cok saol canım arkadasım Allahım yavruna saglık versin sana saglık sabır güc kuvvet versin yeşilcaycım :40:

uykusuz anneler listesinde ben de yerimi almış bulunuyorum :(

Orhan Cemal'in biraz pişiği vardı, hayatımda ilk defa "pişik kremi" aldım ve pişiği daha da arttı. belki de artacağı vardı, kreme denk geldi bilemiyorum. sabaha kadar sürekli uyanıp ağladı, belli ki poposu acıyor yavrumun :( başka bir krem deneyeyim bugün, belki geçer :(

uykusuzluk birşey değil, canı acıdığı için ağlıyor ya, işte o zaman kahroluyorum. yoksa 2 saat uykuyla da durulur, 4 saatle de

canım en iyisi hametan ben onu kullanıyorum memnunum sende dene istersen inş gecer ckiriko hanım :42:
benimde yazıma bak başlama canım diye bitiş hanım bu ne perhiz bu ne lahana tursusu :9:

günaydınllar...çiçek-çiçek çok geçmiş olsun...okurken gözlerim doldu...çok şükür bu kadarla atlatmışsınız...Allah beterinden korusun..
.........
annezeynep uykusuz geceler zor valla..bizimkinin de son günlerde uyku düzeni bozuldu..gözleinden uyku akıyo..uyumuyo..sebepsiz ağlamaları çoğaldı...yeni dişler geliyo galiba....eee sünneti ne yapmayı düşünüyorsunuz ..cnm son karar belli mi ....
.....
biz bugün 10 aylık olduk:)))çok şükür....

canım 10 ayınızı kutlar bütün aylar saglık huzur mutlulukla gecsin inş öpüyoruz sizi :16:

boğazım düğümlendi ÇİÇEKcim Allah sizleri sevdiklerinize ailenize bize bğışlamış :(
yatmadan önce muhakkak ayetel kursimizi okuyalım rabbim hiçbirimize ve ailelerimize ani ölüm göstermesin
huff içim sıkıştı valla kendi başıma gelmiş olduğunu düşündüm nasıl korkmuş paniklemişsindir ilk ve son olsun cnm hemen sadakanı ver hemen

çok sağol mutluannecim. oğluşumu fellik fellik gezdirdik biraz da heybetine aldanıp gevşek giydirdik üşüttük sanırım :(
bebek görmelerde de herkes bebeği bırakıp ömerle oynadı ya da anne grubumuzda hapur hupur ne bulsa yedi dediğin gibi biraz nazar da oldu sanırım kendi nazarımız bile değmiş olabilir :(

Turuncu'ya kargon ulaşmıştır inşallahhhh biz de hediyesini görmüş oluruz Kayra paşanın :)

o haberi izlemedim ben şimdi okuyunca bile kötü olduğumu düşünürsek iyi ki izlememişim
ben artık haber izlemek yerine dinliyorum kızlar
radyo haberlerinde bu tür eziyet haberleri pek olmuyor daha ziyade gündem piyasa politika spor vs

bu arada bu tar haberlerde isim veriliyorsa bende takıntıdır googledan arayıp bulmaya çalışırım
bazen ulaşma çabam da oluyor ama insanlar nerden çıktı bu kadın şimdi diye korkabiliyor
yine de elimizden geldiğince yardım etmek lazım...

günaydın canım yacidden bugün bir kasvet çöktü üzerimize
Ömer 6:00da emzirerek evin içinde belim kopa kopa turlamalarım sonucu uyudu
o kadar zor bir geceydi ki aralıksız ağladı sızlandı bir ara ağlasın bakmayalım dedik zaten bakacak mecalimiz kalmamıştı öyle gücenmiş ki kendime gelip yanına gittiğimde üstü gözyaşlarından sırılsıklam olmuştu :(
sabah ateşimiz de çıkmaya başladı aşı üşütme hapşırık öksürük hepsi birden çocuğuma nasıl acı veriyordur kim bilir :(

annezeynebim rabbim yardımcın olsun bu ne hepsi üst üste gelmiş kıyamam sanada ömerimizede inş hepsini atlatırsınız sünnetide cabucak gecip gider inş hayırlı olsun şimdiden ...

Sen önce bir telefonunu alsan daha iyi olurdu:47: ulaşmayan kargolardan biri de Ömer'in:9:
Bu arada mail atıcam sana detayı cicim...
tezcanlı üretken haun önünde saygıyla eğiliyorum :) hadi yazış benle en özel mesajlara açığım :*

annezeynebimde isyancılar grubuna dahil olmuş malesef:( sezen aksudan geçer şarkısını hediye ediyorum sana:) geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer:)

alışverişe gittim geldim baktım iki çiçek bir resimde daha ne isteyim:) babyceren hediyelerin çok güzelmiş . defnecim güle güle giysin. herkes önceden yolladı ya ben sanırım doğumgününe yetiştiremeyerek rekor kırmış olacam:) çalışmalarıma başlamam gerek bir an önce:)

bu arada ilkimin yaptığı keçeden isimler yapmak için izmirden keçe aldım ama ince keçe. umarım yanlış almamışımdır ve de ben nasıl yapıcam o harfleri. sizin gazınızla giriyorum hamama çok terlerim ben bu gidişle:)
kuzum inceyse düzgün durmayabilir 3mm kalınlığında olanlar var daha diryetli durur
hobikeçe.comdan almıştım ben 1 günde yolladılar

şimdi bacım word dosyası açıyorsun istediğini yazıp istediğin boyutta çıktı alıyorsun sonra o çıktıyı kesip kalıp yapıyorsun ve keçeyi de çizip kesiyorsun

sonra kenarlarını iğneyle geçebilirsen daha havalı oluyor

köşelerini delerek ya da doğrudan iğneyle ipe dizip banner yapabilirsin

ayy herkes başladı hazırlıklara yaşasın yuppiiii

rabbim korumuş daha kötüsünden, geçmiş olsun

20 gündür aşağı yukarı bir kaç gün hariç uyku yok bize de, bi süre sonra cidden sinirler geriliyor ve bütün gün hem gergin hem yorgun ölü balık gibi geçiriyorum, seni çok iyi anlıyorum umarım yakında toparlar ömercik

ygs ye hazırlık değil dimi?
Hayır tatlım sbs ye hazırlık.Kampanyamız ilk ve ortaokul için.
aaa eline geçseydi kesin girer yazardı demek ki hala ulaşmamış :(
ben telefonumu arabada unutmuşum akşam biyologu arayayım turuncuyu arayıp sorsun onda vardı numarası cnm
sen o kaligrafiyi nasıl yaptın bana mail atsana yol yordam göster elim kalem tutsun ne bileyim bir iki harf öğreneyim kırk yıl kölen olayım falan :3:

Tatlım bence Turuncu bizi artık SEVMİYOR:26:baksana evine döndüğünden beri eskisi kadar ziyaret etmiyor buratı:5:

Arkadaşlar galiba yazılarımı okumuyorsunuz :19::19::19:
ŞEKERSİZYEŞİLÇAYCIĞIM ilacın ismini aldım teşekkürederim.
ANNEZEYNEPCİĞİM sanırım BAYBCEREN yeşilçaya iççamaşır almış hem de mercan renginde:34::34:fotoda yakaladım:34:
ZADACIĞIM,gözün için geçmiş olsun canım.Artık kuzunun anı defterine yazarsın bak senin için neler yaşadım diye....Gerçi boşver üzülür yoksa.

Hayır tatlım sbs ye hazırlık.Kampanyamız ilk ve ortaokul için.
Tatlım bence Turuncu bizi artık SEVMİYOR:26:baksana evine döndüğünden beri eskisi kadar ziyaret etmiyor buratı:5:

Canım ben de yollarım test kitabı alıp:16:
Turuncu bizi seviyor seviyor da, şuan başına;sevgili,çok değerli,güzeller güzeli,şirinler şirini kaynanası geldi:47:
Bana kargolaşma sırasında mesajda yazmıştı geleceklerini,,kızın bütün enerjisini götürmeseler bari:27:
Fırsat bulup giremiyordur kesin:14:

Bu arada MUTLUANNECİĞİM,KAMPANYAYA DESTEK HİZMETLERİ NASIL GİDİYOR?
ANNEZEYNEPCİĞİM,SİZİN ŞİRKETTE KAMPANYA İLE İLGİLİ GELİŞMELER VAR MI?

mutluanne hemen gel buraya hemenn! sarılamıyorum da nasıl atacağım ben şmdi enerjimi sevinçten deliye döndüm!:29::38:
nasıl kocaman birşey bu ya kucak dolusu ofiste herkes masama üşüştü havam batsın :82:
ee hala sevincim içimden taşıyor napsam napsam napsammm :62::64::66::8:
yok olmadı hala çok enerjiğim
:118::122::124:
bu enerjiyi ancak akşam Ömer atar üstümden tepemde bir gece daha geçirerek :1:
t
eşekkür ediyoruz mutlu anne
hep mutlu ol sen e mi!s
ağol1
uzuun yıllar SAĞ OL!
:71:

Bu arada MUTLUANNECİĞİM,KAMPANYAYA DESTEK HİZMETLERİ NASIL GİDİYOR?
ANNEZEYNEPCİĞİM,SİZİN ŞİRKETTE KAMPANYA İLE İLGİLİ GELİŞMELER VAR MI?
Canım benim kolim, bugun test kitabını alınca kapanacak inşallah:16:
yarın yada cuma yolluyorum minik kalplere:16: Yalnız kargodan zorum var,peşin peşin yazıyorum bu da ulaşmazsa basıcam kargo şirketini,kitaplarla dovucem onları:47:,haberlerde beni izlersiniz artık:1:
haber başlığı: mutlu anne mutsuz etti:1:

Canım ben de yollarım test kitabı alıp:16:
Turuncu bizi seviyor seviyor da, şuan başına;sevgili,çok değerli,güzeller güzeli,şirinler şirini kaynanası geldi:47:
Bana kargolaşma sırasında mesajda yazmıştı geleceklerini,,kızın bütün enerjisini götürmeseler bari:27:
Fırsat bulup giremiyordur kesin:14:

TATLIM TEST KİTABI DA OLUR DA ABİM OKUL ADINA DENEME SINAV DERGİLERİ DE RİCA ETTİ.öĞRENCİLERİNE SINAVA HAZIRLANMALARI İÇİN HER HAFTA VEYA AYDA BİR DENEME YAPTIRMAK İÇİN.

dEMEK turuncumun ÇOOOOOK bayıldığı kayınvalideciği teşrif etmiş:15:Kız da daha yeni gelmiş Kayradan ötürü yeni yeni toparlanmıştı oysa.

mutluanne hemen gel buraya hemenn! sarılamıyorum da nasıl atacağım ben şmdi enerjimi sevinçten deliye döndüm!:29::38:
nasıl kocaman birşey bu ya kucak dolusu ofiste herkes masama üşüştü havam batsın :82:
t
hep mutlu ol sen e mi!s
ağol1
uzuun yıllar SAĞ OL!

Ya ben kaçırdım ne olduuuu?Mutlu anneyi KKnin iyilik meleği ilan ediyoruum.:72::54:

arkadaşlar (biangel_kujum ve Babyceren),

lütfen mesajlarınızı yazarken, bunları birilerinin okuyacağını unutmayınız.
sonuna geldiğimde başını unutuyorum yada kimin yazdığını unutuyorum:17:
hayır, kesinlikle Alzeimer değilim:47::19:

gözlerim yoruluyor, hem mesajı hem alıntıları ufak ufak okumaya dayanamıyorum, :68:

lütfen... lütfen... :50:

bakınız ben hemen öpücükle kapatıyorum, kısacık mesajımı :54:

not: bu sabah dolmuşa binmek zorunda kaldım ve "22-23 yaşlarında bir bayan" bana yer verdi:14: "beykoz hanım, siz misiniz? çok mu yaşlı buluyorsunuz beni:14:" diyesim geldi.
köşeminderi hanım olmadığı için, onun için ayrıca not yazacağımdır

hehehe ehueheueheuehue ehem ehem hepsini kullandım cok mutluyum :66:
gelelim size ckirikiko hanımcım sen desene ben ckiriko diye yine yer verirdim ama kucagına otururdum :66:
resmini görmek istiyoruz kesin yaslı degilsindir ckirikoko hanım acil resim görmeliyiz kocam izin vermez kabul etmiyoruz mutlu annemden uzun süre saygılı eşi yüzüne mahrum kaldık sizdende acil resim :66:

t
hep mutlu ol sen e mi!s
ağol1
uzuun yıllar SAĞ OL!
Havan batsın zilli seni:51: Kız onu ben yollamadım,sana da yollamadım,Miradan Ömere farkındasın dimi:1::1::1:
Hep mutlu olun bijangel deyişiyle İŞLAAAA:16:

TATLIM TEST KİTABI DA OLUR DA ABİM OKUL ADINA DENEME SINAV DERGİLERİ DE RİCA ETTİ.öĞRENCİLERİNE SINAVA HAZIRLANMALARI İÇİN HER HAFTA VEYA AYDA BİR DENEME YAPTIRMAK İÇİN.

dEMEK turuncumun ÇOOOOOK bayıldığı kayınvalideciği teşrif etmiş:15:Kız da daha yeni gelmiş Kayradan ötürü yeni yeni toparlanmıştı oysa.

Canım anladım şimdi,iş çıkışı hemen inkılaba sbs deneme sınav dergisi sormaya:54:
mutlu annecim unnado 16. günde yolladı aldıkalrımı malesef:( o yüzden sakin olmaya çalış:)
Sağol canım rahatlattın beni ama benim kampanya biteli 166 gün olabilir:1:O yüzden sakin olamayışım:1:

Bu arada Pınardacım,beni melek ilan ettiğin için güzel kalbine sağlık bitanem ama Türk bayrağıyla ilan etmene koptum:1:ya
alemsin:)

Son düzenleme:
Kızlar dün itibarıyla süt sağma makiinem tekrar bozuldu.Biz ne zaman internetten bir şeyler alsak sonradan garantisi bitmeden arıza veriyor.Buradan markasını da belirteceğim çünkü şikayetime yanıt vermediler;arkadaş tavsiyesiyle baby two go dan bebek arabası aldık hem oturma pozisyonunu almıyor hem de tekerleği çatladı.Aventin süt sağma makinası da öyle 2 defa bozuldu.

Havan batsın zilli seni:51: Kız onu ben yollamadım,sana da yollamadım,Miradan Ömere farkındasın dimi:1::1::1:
Hep mutlu olun bijangel deyişiyle İŞLAAAA:16:

Canım anladım şimdi,iş çıkışı hemen inkılaba sbs deneme sınav dergisi sormaya:54:

Sağol canım rahatlattın beni ama benim kampanya biteli 166 gün olabilir:1:O yüzden sakin olamayışım:1:

Bu arada Pınardacım,beni melek ilan ettiğin için güzel kalbine sağlık bitanem ama Türk bayrağıyla ilan etmene koptum:1:ya
alemsin:ssz:

AY NE YAPAYIM HANİ İLAN BAYRAĞI GİBİ YAPMAK İSTEDİM DE:17::17::17:B U ARADA YENİ İSİM YAKIŞTIRDIM SANA,HIZIR ANNE.nASIL?:34::34:

Back
X