zeyneppppppppppppp
burun ve goz akması ıns dıstır
ben asya hasta dıye ılac verdım
sonra kahvaltıda bı baktım kasık tıkladı
nasıl bagırdıysam sevıncten cocuk donakalmıstı
ıns hasta degılde dıstır...
bu arada mahırle omerın resımlerını cıkarıp kızımın albumune ekledım
%12 NE KIZZZZZ bizmaşallah iyi günlerde harca valla biz %7lik zamla avcumuzu yaladık gerçi Allah bereket versin ben kıdem aldım primden kazanıyorum :)ayy bugün çok mutluyummmmm...maaşlarıma zam gelmiş %12 Allah bereket versin...ocak ve şubatın farklarınıda yatırmışlar...ne ısmarlıyım size:))
bilim insanı olunca insan herşeyi fazlaca sorguluyor galiba...
KIZLAR SİZ ÖKSÜRÜK BALGAM ÜST SOL YOLU ENF İÇİN NELER KULLANMIŞTINIZ HİÇ YAZMAMIŞIM KENARA
kitaplarım geldiiii yaşasınnnn
ilköğretim öğrencileri için 40 kitap seti almıştım birazönce geldi kitaplar, hepsi harika ya çok hoşuma gitti umarım miniklerde beğenirbugün vakit bulabilirim inş yoksa yarın kargolarım artık, PINARCIM içine sana ait bir not yazdım umarım eline geçer
bir de peditus kullandığımı buradan yazdığımda kızlardan biri kullanma sadeece tedaviyi geciktiriyo demişti kesinlikle haklıymış, bizim hastalığımız ve geciken tedavi sürecimiz böyle
bu konu nedir anlamadım chihiro da eşime sordum yazmış geçmişe hızlıca döndüm bulamadım orada neler oluyor huuu
orta kulak iltihabı oldu oğluşum halada geçmedi bunda hem bizim hem de doktorumuzun katkısı büyük, önce bi soğukalgınlığı geçirdi doktoru aradık peditus kullanın 5 gün sonra geçer dedi, şurubu kullandık ama yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonra oğlum gece ağlama krizlerine girdi, hemen götürdük hem orta kulak iltihabı hem faranjit olmuş dedi amoklavin verdi 12 saat arayla kullanın 10 gün sonra kontrole gelin dedi, ilaca başladık ama bizikisi doğduğundan beri kusmadığı kadar kustu ilaç reaksiyon gösterdi dedik herhalde doktora sorduk devam ettik ilaç 5. gün bitti biz de kontrol tarihini beklemeye başladık derken 2 gün sonra oğlum yine ağlama kriziyle uyandı hemen devlethastanesinin aciline gittik kulağı hala kızarık dedi bi sürü ilaç yazdı gönderdi ertesi gün doktoru aradık amoklavine 10 gün devam etmeniz lazımdı dedi. orta kulak iltihabının tedavisi 10 günmüş, bize 10 gün sonra gelin dedi ama ilaç bitince yeniden alın demedi bu arada peditus kullanarak 1 hafta amoklavin bittikten sonra almayarak 2 gün tedavide kaybettik, bir de peditus kullandığımı buradan yazdığımda kızlardan biri kullanma sadeece tedaviyi geciktiriyo demişti kesinlikle haklıymış, bizim hastalığımız ve geciken tedavi sürecimiz böyle
Oh oh... ne güzel... ben 6 ay ücretsiz izne çıktığım ve martta işe başladığım için nisanda maaşımı alcam ve bakalım sürpriz var mı? pek sanmıyorum ama bakcaz artık...
Martı Jonathan Livingston
Güneşi Uyandıralım / Jose Mauro de Vasconcelos
Şeker Portakalı / Jose Mauro de Vasconcelos
Delifişek / Jose Mauro de Vasconcelos
Küçük Prens / Antoine de Saint-Exupery
Küçük Kara Balık / Samed Behrengi
Bir Şeftali Bin Şeftali / Samed Behrengi
La Fontaine'den Masallar / La Fontaine
Oz Büyücüsü / Frank Baum
Çocuk Kalbi / Edmondo De Amicis
%12 NE KIZZZZZ bizmaşallah iyi günlerde harca valla biz %7lik zamla avcumuzu yaladık gerçi Allah bereket versin ben kıdem aldım primden kazanıyorum :)
şekerim ben limonlu cheesecake yanında latte alayım
zada__zam almışsın hayırlı olsun canımm..ben chesscake latte falan istemem:)
sen bana bir kola bir de et döneri ısmarla yeter:)))
ayy bugün çok mutluyummmmm...maaşlarıma zam gelmiş %12 Allah bereket versin...ocak ve şubatın farklarınıda yatırmışlar...ne ısmarlıyım size:))
kızlar hediyemiz gelmiş cok tesekkürederiz sekersizyeşilcaycım enesime giydirdim tam foto cekicem pillerimiz bitmiş oyuzden pcden koydum resmini kesene bereket canımEki Görüntüle 664181
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?