kızlar hediyemiz gelmiş cok tesekkürederiz sekersizyeşilcaycım enesime giydirdim tam foto cekicem pillerimiz bitmiş oyuzden pcden koydum resmini kesene bereket canımEki Görüntüle 664181
düşeneyim:44:ben de:
bir iskender (tabakta tereyağı, eti, yoğurdu, ekmeği ayrık ayrık duranından)
bir kola (asitli olmayan ama burnumu da yakanından)
bir cheesecake (yedikçe zayıflatanından)
bir de latte (içince çarpıntı yapmayan kahveyle yapılmış olanından) istiyorum
efendim? ama bunlar imkansız istekler mi? ama Zeynep Ada'nın annesi arkadaşım, siz de yukarda açık çek vermişsiniz. bunları istiyorum, yoksa çocuğunuza maşallah demeden bakarım
şaka yaptııııım :) tebrik ederim, nice zam ve kıdemlere inşallah. darısı isteyip de olmayanlara
ZADACAN canımmm tam öğle yemeği arkasında tatlı ve kahve çok güzel göründü gözüme yaa bende isterimmmgüle güle harca maaşını canım benim bereketli olsunnn
chihiro sende çocuk gibisin yaa:)annezeyneple benim yediklerimi görüp kıskanmışsın:))
başka birşey bulamadınmımesela kokoreç yada suşi gibiii:)
ben yemekleri görünce dayanamadım kalktım kendime sandviç hazırladım..
türkçesi ekmek arası peynir işteohh doydum valla..
İsteyenin bir yüzü kara,vermeyen kapkara derler
Hayırlı uğurlu olsun zadacanben kızıma tütü istiyorum
malum doğumgünü yaklaşıyorHeee birde gelirken peynirli ev poğaçası getimeyi unutma tatlım
İsteyenin bir yüzü kara,vermeyen kapkara derler
Hayırlı uğurlu olsun zadacanben kızıma tütü istiyorum
malum doğumgünü yaklaşıyorHeee birde gelirken peynirli ev poğaçası getimeyi unutma tatlım
kızlar hediyemiz gelmiş cok tesekkürederiz sekersizyeşilcaycım enesime giydirdim tam foto cekicem pillerimiz bitmiş oyuzden pcden koydum resmini kesene bereket canımEki Görüntüle 664181
ooooo demek tütü istiyosun..benim miraya başka bir süprizim vardı henuz gercekleşmedi bekliyorum gelmesini unuttugumu sanma..ama tütüde feda olsun bnim kuzuma bu hafta sonuda miramın tütüsü için benim herifi çıldırtırımama kusura bakma peynırlı poğacayı sen yap madem ben gelicem:))
bide eminönü işi ne oldu 29 gunum kaldı dogum gunune
Sana, "kıl oldum abi"yi armağan etmek istiyorummutluu şekerimm valla inanmıcan ama bunu yazmadan geçemicem , dün peynirli ev poğaçası yapmıştı annem ve sabah kahvaltı yapmadan çıkınca apar topar sıkıştırmıştı çantama hala yiyememiştim, çıkarmış onu yiyordum vallahıı yazını görünce boğazıma takıldı kızz adresini verde anneme yaptırıp göndereyim bari sana bunda ilahi bir işaret olmalı:18: çokkta güzell olmuştu bee anneciğimin ellerine sağlıkk peynirli, maydanozlu ve dereotluu
Canım bilg.da hangi font ailesi varsa begengigin bir tanesi olur:) herhangi bir digital kopyalama merkezine gidersen alırsın.ve size bugünkü sorum:) şimdi worda yaptığım harfleri çıktı almak için nereye gidicem:) bunlar direkt kartonamı çıkacak:) harfler için ideal punto büyüklüğü nedir ve hangi karakter güzel olur:) ilkiminkiler çok güzel gözüküyordu. başıma daha ne çoraplar öreceksiniz:)
accasia ve hejarcım ikinizede geçmiş olsun. hejarcım sen tevekkülü iyi bilen bir arkadaşımsın o yüzden Rabbime bol bol dua edelim inşallah gerek kalmaz gözlük kullanmasına.
Gule gule giysin paşam :) içinde değişim kartı var. Renk ya da beden değiştirmek istersin belki :s gerci bedeni senin soylediğin gibi aldım ama renk için bişey diyemicem :) o tamamen benim seçimin
canım cok saol tekrardan degişime ne hacet nasıl geldiyse odur en güzeli ben cok begendim
renginide bedeninide cok güzel saol zevkli arkadasım enes cok begendi bu haftasonu giydiririm cekerim resmini görsün teyzesi ve teyzeleri
Ben zaten herşeyi yapıcam ama poğaça yapamıyorum ya o yüzden şeyettirdimdiEminönü haftaya c.tesi,çocuksuz,saat 09:30 meydanda?Ne dersiniz? Çok kalabalık oluyor haldır haldır çocukları sürüklemeyelim,,birde bazı yerler .ctesi erken kapanıyor ya ondan c.tesi sabah buluşmak iyidir? marshmallow da alıcam unutmazsam.
Ok.ise Yavrukediye de söyleyelim,,Planner?
Ben zaten herşeyi yapıcam ama poğaça yapamıyorum ya o yüzden şeyettirdimdiEminönü haftaya c.tesi,çocuksuz,saat 09:30 meydanda?Ne dersiniz? Çok kalabalık oluyor haldır haldır çocukları sürüklemeyelim,,birde bazı yerler .ctesi erken kapanıyor ya ondan c.tesi sabah buluşmak iyidir? marshmallow da alıcam unutmazsam.
Ok.ise Yavrukediye de söyleyelim,,Planner?
Sana, "kıl oldum abi"yi armağan etmek istiyorumAvcumu yalayıp bi tarafıma sürdüm ki şişmesin Eminönü buluşmamızda yaptırsana teyzeme,,galatada oturur,çayla poğaça yer,kuşlara da simit ısmarlarız
of cok kıskandım. haftaya cumartesi napsam ki... :S
of cok kıskandım. haftaya cumartesi napsam ki... :S
tmm cnm haftaya cumartesi bana uyar..ama 10 olsun anca kızın kahvaltısını ettırır babannesine bırakırım...
haftaya cmt diye notumu alıyorum inş kısmetse diyelim, valla kesinlikle peynirli poğaçalar olmadan gelmem tabii kartaldan eminönüne o saatte yetişmek için sabah ezanı taze poğaça yaptırırım siizn içinnn
Annene gelsenkiiiolur mu kiii
gel gel gellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?