onu yazınca da bu şarkı geldi
yeniden doğup gelsem çocuk kalır büyümezdim açılan penceremden yine seni severdim...
Kislerin icin cok uzuldum cnm, rabbim sifa olsun..ben emzirmedigim halde orasi sorunlu cnm, bir turlu derman bulamadim..aile saadeti yerine arkadas saadeti yerini aldi..
Masallah Asya ya aferin ona taytay yapiyor demek masallah fistigima..cok opuyorum onu cnm
Incilerinizde hayirli olsun cnm.bizimde dort ustte iki asagida var..bizde ayni gun icinde uyumaz pek ve 6:45 te sabah ayaktadir..
tatlım uzulcek bısı yok
bı suredur cok sıkıntılanıyordummm
herseyden mutsuzdum fln sebebını ogrenınce ck sevındım
hala 2 ay oldu regl olmadım ılaca baslayıp onu duzene sokucam ve rahatlıcam olamıyorum ve vucudumda sıkıntı yapıyoo...
Kotu yanı genetık yatkınlıgımın olması ve 11 yasına gırdıınde kızımada ası yaptırmam gerekıyor fln fılan...
Catala yatmak hala hos degılll
beykozcum alıntı yapamıyrm anacm opuyorum senı :118:
tatlım uzulcek bısı yok
bı suredur cok sıkıntılanıyordummm
herseyden mutsuzdum fln sebebını ogrenınce ck sevındım
hala 2 ay oldu regl olmadım ılaca baslayıp onu duzene sokucam ve rahatlıcam olamıyorum ve vucudumda sıkıntı yapıyoo...
Kotu yanı genetık yatkınlıgımın olması ve 11 yasına gırdıınde kızımada ası yaptırmam gerekıyor fln fılan...
Catala yatmak hala hos degılll
beykozcum alıntı yapamıyrm anacm opuyorum senı :118:
pek bı keyıflısın bu sabah allah bozmasın,neye borclusun bı sırrı var mı
Mutlu annemmmmmm hediyen geldi tatlimmm. Cooook tsk ederim.
Aksama dogru ayrintili yazarim.
Cpk opuyorum
sıkıntının mutsuzluğunun sebebı kıstler mıymışş?nasıl anlasıldı peki kistler?el mi geliyodu
canım geçmiş olsun ya bende zeynodan önce çok uğraştım kistlerle, inş hap düzene sokar zaten rahatlarsınasya'yı çok özledik nasılda büyümüştür güzellikk
Hey allahim sen nelere kadirsin..
Bebeklerin ağlamasına hiç dayanamıyorum yaa size de çok geçmiş olsun neyi varmış kuzunun
bilim insanı olunca insan herşeyi fazlaca sorguluyor galiba...bu bilgiyi bütün tebessümümle hemen (pabucumun tıp doçenti) eşimle de paylaştım. "benziyor olabilir ama bilemiyorum açıkcası... yani... bla bla bla" diye kemküm etti. "ay bi susarmısın" dedim
çok şüphen varsa, doğum dosyamda benim parmak izlerimle bebeğin ayak izleri yanyana duruyor. aç bak dimi? insanların inançlarıyla neden dalga geçiyorsun be adam
orta kulak iltihabı oldu oğluşum halada geçmedi bunda hem bizim hem de doktorumuzun katkısı büyük, önce bi soğukalgınlığı geçirdi doktoru aradık peditus kullanın 5 gün sonra geçer dedi, şurubu kullandık ama yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonra oğlum gece ağlama krizlerine girdi, hemen götürdük hem orta kulak iltihabı hem faranjit olmuş dedi amoklavin verdi 12 saat arayla kullanın 10 gün sonra kontrole gelin dedi, ilaca başladık ama bizikisi doğduğundan beri kusmadığı kadar kustu ilaç reaksiyon gösterdi dedik herhalde doktora sorduk devam ettik ilaç 5. Gün bitti biz de kontrol tarihini beklemeye başladık derken 2 gün sonra oğlum yine ağlama kriziyle uyandı hemen devlethastanesinin aciline gittik kulağı hala kızarık dedi bi sürü ilaç yazdı gönderdi ertesi gün doktoru aradık amoklavine 10 gün devam etmeniz lazımdı dedi. Orta kulak iltihabının tedavisi 10 günmüş, bize 10 gün sonra gelin dedi ama ilaç bitince yeniden alın demedi bu arada peditus kullanarak 1 hafta amoklavin bittikten sonra almayarak 2 gün tedavide kaybettik, bir de peditus kullandığımı buradan yazdığımda kızlardan biri kullanma sadeece tedaviyi geciktiriyo demişti kesinlikle haklıymış, bizim hastalığımız ve geciken tedavi sürecimiz böyle
ayy bugün çok mutluyummmmm...maaşlarıma zam gelmiş %12 Allah bereket versin...ocak ve şubatın farklarınıda yatırmışlar...ne ısmarlıyım size:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?